Com es calcula el benefici BitMEX

Si actualment esteu fent els vostres primers passos com a inversor o trader criptogràfic, és probable que ja estigueu mirant BitMEX, una de les plataformes de negociació de Bitcoin més populars. El seu volum de negociació diari supera els 35.000 BTC i té més de 540.000 accessos mensuals. Sens dubte, BitMEX és una plataforma impressionant que compta amb una gran quantitat d’eines comercials útils.

Contractes perpetus, contractes de beneficis i beneficis a l’alça, comissions de finançament, comissions de negociació, PNL no realitzats i realitzats (pèrdues i guanys), al principi, poden ser problemàtics per a vosaltres. Abans d’operar de manera eficient a BitMEX, és imprescindible que entengueu què volen dir, ja que només entenent-los podreu aprendre a calcular els vostres beneficis a l’esmentada plataforma.

Bitmex té una calculadora de pèrdues i guanys integrada que es pot utilitzar amb relativa facilitat si teniu una mica de paciència per saber de què es tracta. Hem creat un recorregut ràpid per la calculadora BitMEX per ajudar-vos a conèixer el vostre camí una mica millor.

Calculadora de beneficis Bitmex

Calculadora de pèrdues i guanys Bitmex

Es pot accedir a la calculadora de beneficis BitMEX des de la part superior esquerra de la interfície de BitMEX, dins de la secció de Comanda. Per accedir-hi, feu clic al botó en forma de calculadora situat a la part superior dreta del menú, just al costat del botó Configuració.

La calculadora té dos “costats” principals, llargs i curts, i tres pestanyes: Benefici / Pèrdua, Preu objectiu i Preu de liquidació. A sota, podeu trobar els camps designats per introduir la quantitat, el preu d’entrada, el preu de sortida i l’apalancament. Els resultats es mostren automàticament a la part dreta de la interfície d’usuari compacta de la calculadora en seccions com ara Marge, Valor d’entrada, Valor de sortida, Benefici / Pèrdua, Profit / Pèrdua% i ROE%.

S’ha explicat la compra i venda

Per explicar encara més com BitMEX La calculadora de pèrdues i guanys funciona, utilitzarem exemples reals de contractes perpetus, contractes de beneficis superiors i contractes de beneficis a la baixa..

Contractes perpetus

Imaginem-nos que desitgeu 1.000 contractes XBTUSD amb un preu d’entrada mitjà de 1.000 $. Si el preu de marca XBTUSD és actualment de 1.250 dòlars, el PNL no realitzat (benefici i pèrdua) es basa en la diferència entre el preu mitjà d’entrada i el preu de marca.

El benefici no realitzat es calcula de la següent manera: ($ 1 / 1.000 $ – 1 $ / 1.250 $) * 1.000 = 0,20 XBT

El PNL realitzat es basa en la diferència entre el preu mitjà d’entrada i el preu al qual veneu XTBUSD. El PNL realitzat es calcula pel que fa a on podeu comprar o vendre la vostra posició. La majoria de les vegades, aquest no és el preu marcat.

Es calcula mitjançant la fórmula següent: (entre 1.000 i 1.000 – 1.500 €) * 500 = 0,17 XBT, on 1500 és l’últim preu de XBTUSD i 500 és el nombre de contractes que heu venut.

Contracte de beneficis invers

Voleu comprar 100 contractes XBT7D_U110 amb un preu mitjà d’entrada de 0,03 XBT. L’últim preu actualment conegut de XTB7D_U110 és de 0,05 XBT.

En aquest cas, el PNL no realitzat es representa per la diferència entre l’últim preu i el preu mitjà d’entrada. Es calcula de la següent manera: (0,05 XBT – 0,03 XBT) * 100 = 2 XBT.

El PNL realitzat es representa per la diferència entre el preu al qual decidiu vendre XBT7D_U110 i l’entrada de preu mitja. Per exemple, si decidiu vendre 50 contractes XBT7D_U110 a 0,05 XBR, la fórmula serà (0,05 XBT – 0,03 XBT) * 50 = 1 XBT

Contracte de beneficis a la baixa

Per aquest exemple, imagineu que voleu comprar 50 contractes XBT7D_D90 amb un preu mitjà de 0,02 XBT, tot tenint en compte que l’últim preu de XBT7D_D90 és actualment de 0,04 XBT.

El PNL no realitzat es representa per la diferència entre l’últim preu i el preu mitjà d’entrada i es calcula de la següent manera: (0,04 XBT – 0,02 XBT) * 50 = 1 XBT

El PNL realitzat es representa per la diferència entre el preu mitjà d’entrada i el preu al qual es ven XBT7D_D90. Si voleu vendre 25 XBT7D_D90 a 0,04 XBT, el benefici obtingut serà (0,04 XBT – 0,02 XBT) * 25 = 0,5 XBT

Comissions de finançament

BitMEX inclou suport per als anomenats contractes perpetus. Si voleu comprar o vendre un contracte perpetu, pagareu o rebreu tarifes de finançament ocasionalment durant el període de negociació.

Un contracte perpetu és bastant similar a un contracte de futurs. Tanmateix, es diferencia del contracte esmentat per les particularitats següents: no hi ha caducitat ni liquidació, pot operar molt a prop del preu de l’índex, ja que pot imitar un mercat spot basat en el marge. Més informació sobre Contractes perpetus i Contractes futurs es pot trobar al lloc web oficial de BitMEX

Suposem que esteu negociant XBTUSD i que cada vuit hores hi ha una comissió de finançament que actualment val l’1%. La quota de finançament es paga de compradors a venedors. Per exemple, imaginem que actualment desitgeu obtenir 100 XBT de XBTUSD. Si la posició no té PNL realitzada i és temps de finançament, haureu de pagar 1 XBT. Un cop pagada la quota de finançament, el PNL realitzat és ara -1 XBT.

Comissions de negociació

El PNL realitzat s’utilitza per calcular totes les comissions de negociació necessàries. Per exemple, si comprés XBTUSD i el mercat continués sent el mateix, el PNL no realitzat és 0 i el PNL realitzat és negatiu perquè heu pagat una quota de compra quan vau comprar XBTUSD.

Comptabilitat PNL realitzada

Si reduïu la mida d’una posició existent o si la tanqueu del tot, el PNL realitzat es mostrarà automàticament al tauler de negociació de BitMEX.

Per exemple, per a una posició oberta amb un benefici realitzat de 10 XBT, la pestanya Posicions obertes mostrarà aquest import. És exactament el contrari si tanqueu la mateixa posició i obteniu un benefici de 10 XBT. A continuació, els 10 XBT es mostraran a la pestanya Posicions tancades.

Si creeu una nova posició al contracte en qüestió, el PNL realitzat serà 0 XBT i es mostrarà a la pestanya Posicions obertes. Per contra, si tanqueu la posició, qualsevol PNL realitzat s’afegirà a la pestanya Posició tancada.

Esperem que aquesta guia aporti una mica de llum sobre allò que pot semblar una calculadora bastant problemàtica i sobre el càlcul de la vostra BitMEX els beneficis seran a partir d’ara una brisa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner