Com convertir Bitcoin a efectiu?

Com convertir Bitcoin en efectiu és una de les principals preguntes que tenen els inversors de BTC. Hi ha moltes maneres diferents de convertir Bitcoin (BTC) a moneda fiduciària. Algunes de les opcions inclouen caixers automàtics de Bitcoin, intercanvis de criptomonedes i mercats peer-to-peer.

Els intercanvis de criptomonedes solen ser la forma més fàcil d’accedir a l’efectiu si teniu Bitcoin. No obstant això, també hi ha altres opcions com els caixers automàtics de Bitcoin i els mercats peer-to-peer. Tot i això, és possible que tinguin tarifes més altes i que no funcionin a la regió on es troba.

Aquesta guia us ajudarà a entendre quines són les diferents opcions disponibles per convertir Bitcoin en efectiu. En general, aquestes plataformes us permetran comprar BTC i altres monedes virtuals. Això vol dir que podeu aplicar aquesta guia també a altres monedes virtuals del mercat.

Com puc convertir Bitcoin a efectiu?

Hi ha diferents maneres en què podem convertir Bitcoin en efectiu. Quan un inversor vol entrar al mercat, també ha d’estar segur que hi ha prou liquiditat per deixar-lo. És per això que la pregunta “com convertir Bitcoin en efectiu?” és un dels més freqüents entre els nouvinguts.

El millor és que si sabeu convertir efectiu a Bitcoin, teniu moltes possibilitats de tornar a convertir Bitcoin en efectiu pels mateixos mitjans. Per exemple, si heu utilitzat un canvi de moneda virtual per convertir la vostra moneda fiduciària a Bitcoin, també podeu utilitzar aquesta plataforma (si l’intercanvi ofereix aquesta possibilitat) per tornar a convertir els fons en moneda fiduciària..

A les següents seccions, aprendreu a convertir Bitcoin en efectiu i viceversa. Podeu utilitzar qualsevol dels mètodes que s’enumeren a continuació. És possible que alguns d’ells no estiguin disponibles a la vostra regió. Per tant, hauríeu de cercar la que s’adapti millor a la vostra situació personal.

Intercanvis de criptomonedes

Els intercanvis de criptomonedes solen ser un dels millors llocs per comprar Bitcoin i altres actius digitals. Aquestes plataformes s’han creat per oferir solucions eficients i fàcils d’utilitzar als usuaris.

negociació de bitcoins a canvi

Hi ha diferents intercanvis criptogràfics que us permetran canviar el vostre BTC en efectiu. Normalment tenen una guia que explica com convertir Bitcoin en efectiu en passos senzills. Tingueu en compte que si l’intercanvi us ofereix la possibilitat de comprar Bitcoin o altres criptomonedes amb efectiu, també hauríeu de poder retirar els fons..

Si utilitzeu un intercanvi criptogràfic, hauríeu d’enviar el vostre BTC a la plataforma que utilitzeu. Pot ser Binance, Coinbase o Kraken. Un cop hàgiu enviat el Bitcoin a la vostra cartera d’intercanvi, hauríeu d’anar a canviar-los per efectiu. Podeu trobar els parells comercials BTC / USD, BTC / EUR o BTC / GBP.

Tingueu en compte que BTC / USDT no és el mateix que BTC / USD. USDT és una moneda estable que està lligada al preu del dòlar. Això vol dir que no esteu convertint els vostres fons en moneda fiduciària, sinó en una moneda estable, cosa que no és el mateix.

Si voleu saber com convertir Bitcoin en efectiu, hauríeu d’utilitzar aquests parells comercials: BTC / USD, BTC / EUR o BTC / GBP (o altres parells comercials a la vostra borsa local que estarien vinculats a una moneda fiduciària). Altres divises fiat inclouen BRL, MXN, CZK, THB, JPY i moltes altres.

Un cop vengueu el vostre BTC al mercat, podreu retirar el vostre efectiu. En general, podeu enviar els fons al vostre compte bancari. Aquest compte bancari hauria d’estar enllaçat a l’intercanvi que utilitzeu. Altres plataformes permeten als usuaris tornar els seus fons a les seves targetes de dèbit o crèdit vinculades als seus comptes de canvi.

Coinbase també ofereix als usuaris d’algunes jurisdiccions la possibilitat de retirar fons a PayPal. Un cop tingueu els fons al vostre compte bancari, podeu retirar-los fàcilment d’un caixer automàtic o de la vostra oficina local.

Caixers automàtics de Bitcoin

Una altra opció que els usuaris han de respondre a la pregunta “Com puc convertir Bitcoin en efectiu?” és utilitzar Caixers automàtics de Bitcoin. Són molt fàcils d’utilitzar i ja es troben a la majoria de països del món. L’únic aspecte negatiu dels caixers automàtics de Bitcoin és que no es troben a totes les ciutats o pobles.

Els caixers automàtics de Bitcoin semblen caixers tradicionals. La principal diferència és que podeu comprar i vendre (de vegades) criptomonedes en efectiu. Aquest és un mètode fàcil i ràpid si us pregunteu com es converteix Bitcoin en efectiu.

El sistema és molt senzill. Hauríeu de tenir una cartera de criptomoneda amb fons BTC. Quan comenceu a utilitzar el caixer automàtic, heu de seleccionar l’opció “Vendre” (si està disponible). No tots els caixers automàtics criptogràfics tenen aquesta possibilitat habilitada. Alguns d’aquests caixers automàtics només permeten als usuaris comprar Bitcoin i altres monedes virtuals.

Un cop seleccioneu l’opció “Vendre”, heu d’enviar els fons a l’adreça que es mostra al caixer automàtic de Bitcoin. La transacció pot trigar uns minuts a confirmar-se. Hem d’esperar a les confirmacions de xarxa necessàries per rebre l’efectiu. Tan bon punt es registri la confirmació necessària, podeu retirar els fons de la màquina. Això té el mateix aspecte que un caixer automàtic tradicional.

Aquesta és una de les maneres més fàcils de convertir Bitcoin en efectiu. Es triga uns minuts i els caixers automàtics es poden trobar a la majoria de les ciutats més grans del món. Tot i això, les taxes solen ser molt elevades (entre el 3% i el 12%). Per tant, hauríeu de tenir-ho en compte quan traieu efectiu d’aquests caixers automàtics.

Xarxes d’igual a igual

Una altra manera que heu d’aprendre a convertir Bitcoin en efectiu és utilitzar xarxes de peer-to-peer. Es tracta de llocs web que us permeten connectar-vos amb els usuaris de la vostra regió i canviar BTC per efectiu.

Aquestes plataformes funcionen d’una manera molt senzilla i són molt segures. Heu d’enviar els vostres fons BTC a la persona que hàgiu triat de la plataforma. El BTC estarà tancat en dipòsit durant uns minuts o hores fins que l’altra persona enviï l’efectiu al vostre compte bancari. Quan s’accepta la transacció, podeu retirar el vostre efectiu del caixer automàtic local o de la sucursal bancària.

Aquesta és una manera molt fàcil i ràpida d’accedir a l’efectiu amb les vostres monedes virtuals. No obstant això, el procés de vegades pot ser lent (en comparació amb els intercanvis) i els fons poden quedar congelats en dipòsit durant algunes hores, cosa que no és convenient. No obstant això, les plataformes més populars com Binance i LocalBitcoins són molt segurs i assegureu-vos que els fons arribin a l’altra persona a temps.

En el passat, era possible reunir-se amb altres persones i aconseguir els diners en efectiu. Tot i això, a causa de la normativa KYC, això es va fer més difícil i aquesta opció s’ha desactivat. Malgrat això, si coneixeu gent que ven i compra Bitcoin a la vostra regió, podeu posar-vos en contacte amb ells i vendre el vostre BTC en efectiu. Tot i això, sempre heu de ser prudents sobre les reunions en persona.

Com convertir diners en efectiu a Bitcoin?

Ara que hem vist com convertir Bitcoin en efectiu, hem d’aprendre a traslladar la nostra moneda fiduciària a l’ecosistema criptogràfic. Com a les seccions anteriors, podem adquirir actius digitals amb efectiu mitjançant intercanvis de criptomonedes, caixers automàtics de Bitcoin i també xarxes P2P.

Utilització d’una plataforma Crypto

Per convertir diners en efectiu a Bitcoin, heu de cercar un intercanvi criptogràfic que us permeti dipositar fons a la seva plataforma. L’objectiu és ingressar objectius en comptes d’actius digitals. Alguns intercanvis no funcionen amb monedes fiduciàries perquè els bancs locals no volen oferir serveis a plataformes criptogràfiques. Per tant, hauríeu de trobar un intercanvi que us donés la possibilitat de fer-ho.

Un cop trobeu l’intercanvi que voleu utilitzar, hauríeu de trobar les opcions que teniu per ingressar fons. És possible que pugueu ingressar en efectiu mitjançant una targeta de crèdit, una targeta de dèbit o una transferència bancària. Alguns intercanvis com Binance també han integrat una plataforma P2P.

El mètode més senzill és potser una targeta de dèbit que transferiria els fons del vostre banc directament a la borsa. Això triga uns quants minuts i us proporciona un accés ràpid a recursos digitals. Tot i això, pot ser més barat utilitzar una transferència bancària que no tingui comissions. A Europa, alguns intercanvis de criptografia funcionen amb la xarxa SEPA. D’aquesta manera es redueixen els honoraris de les transferències.

Algunes plataformes que no es consideren intercanvis criptogràfics tradicionals també permeten als usuaris comprar Bitcoin. Depèn de la plataforma disponible a la vostra regió.

Caixers automàtics de criptomonedes

Un caixer automàtic de criptomonedes us permetria accedir a Bitcoin i altres monedes virtuals amb efectiu. Tot i que no tots us permetrien vendre les vostres monedes en efectiu, tots us permetrien comprar actius digitals.

Alguns dels caixers automàtics criptogràfics admeten diverses monedes virtuals, mentre que altres només Bitcoin. Si teniu la sort de tenir un caixer automàtic criptogràfic a la vostra regió, us seran molt útils per aprendre a convertir Bitcoin en efectiu o viceversa..

Caixer automàtic Orange Bitcoin amb el logotip de Bitcoin, potser no la forma més barata de comprar bitcoin i una excel·lent eina per als usuaris que vulguin saber convertir Bitcoin en efectiu

Tan bon punt hàgiu ingressat l’efectiu, els vostres fons es transferiran a la vostra cartera criptogràfica. Podeu escanejar-lo a través de l’ATM o escriure-ho a la pantalla. L’escaneig pot ser més fàcil tenint en compte que eviteu escriure una adreça de cartera incorrecta. Recordeu que si envieu els vostres fons a una cartera diferent, mai no els recuperareu.

Alguns caixers automàtics requereixen que tingueu un identificador abans de poder comprar o vendre els vostres fons. Per tant, tingueu preparat per si és necessari. Els caixers automàtics també són més cars que els intercanvis tradicionals. Es tracta de màquines físiques que requereixen manteniment. Haureu d’estar preparat per obtenir un preu més alt per a la vostra compra i un preu més baix per a la vostra venda.

La majoria dels països apliquen normatives que dificulten l’accés al mercat. No obstant això, els intercanvis criptogràfics han fet una feina increïble ampliant les seves solucions i ofertes. Depèn de vosaltres si utilitzeu un intercanvi o una altra plataforma.

Comprar criptografia a altres persones

Hem vist com convertir Bitcoin en efectiu mitjançant xarxes peer-to-peer. Ara estaria involucrat en la compra d’actius digitals a altres persones. En lloc de vendre les vostres monedes, cercareu una persona que accepti efectiu per les seves monedes.

estrènyer la mà després d'aprendre a convertir Bitcoin en efectiu

Podeu trobar molts usuaris en conferències o reunions de criptografia. Aquests són llocs fantàstics per conèixer gent que està interessada en canviar la seva criptografia per efectiu. Tot i això, pot ser que no sigui tan segur com utilitzar un intercanvi o una altra plataforma. Recordeu que quan utilitzeu aquesta opció d’intercanvi és possible que hàgiu de pagar un preu més elevat pel BTC que vulgueu comprar.

Aquesta és una de les maneres més fàcils de convertir efectiu a Bitcoin. Només cal trobar les persones correctes per fer-ho. Les xarxes d’igual a igual són la millor manera de connectar compradors i venedors de monedes virtuals. Però hi ha altres mètodes. Els grups criptogràfics locals també us poden ajudar a connectar amb persones que volen convertir el seu bitcoí en efectiu.

Paraules finals sobre com convertir Bitcoin en efectiu

Hi ha diferents mecanismes que permeten als usuaris convertir Bitcoin en efectiu. Aquestes possibilitats inclouen intercanvis de criptografia, xarxes peer-to-peer i caixers automàtics de Bitcoin. Depenent de la vostra ubicació, seria més fàcil utilitzar un o altre d’aquests mètodes.

Al mateix temps, la majoria d’aquestes solucions us ajuden a invertir també en actius digitals. Això significa que no només apreneu a convertir Bitcoin en efectiu, sinó també a obtenir accés a Bitcoin i altres monedes virtuals amb la vostra moneda fiduciària..

Les regulacions s’estan expandint al mercat criptogràfic. És possible que les xarxes P2P no siguin tan fàcils d’utilitzar com en el passat o que necessitessin més informació. A més, els intercanvis poden afrontar alguns problemes amb els bancs que no proporcionen serveis a serveis relacionats amb les criptografies.

En els darrers anys, les rampes de cripto i fiat s’han anat expandint i ara permeten als usuaris accedir a recursos digitals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner