Ledger Nano X Review

El mercat de criptomonedes necessitava tenir una manera segura de protegir les seves monedes virtuals. Aquí és on Ledger Nano X entra en joc. Ledger, una de les empreses criptogràfiques més reconegudes de la indústria, va crear el Ledger Nano X. Aquesta és la cartera de maquinari més avançada i segura que els usuaris poden tenir per mantenir les seves criptomonedes. 

Hi ha molts riscos relacionats amb el comerç, la inversió i el manteniment de monedes virtuals. Aquesta és la raó Llibre major va decidir resoldre aquests problemes. Tot i que les carteres de paper eren segures, no tenen la interfície d’usuari necessària per proporcionar-los una manera còmoda d’utilitzar-les regularment. 

Què són les carteres de maquinari?

Les carteres de maquinari són aquells dispositius que ens permetran mantenir criptomonedes d’una manera segura. Es tracta d’un producte d’autocustodia que ens ajudaria a gestionar i mantenir els actius digitals. Els vostres fons mai no estaran en contacte amb Internet. Aquest és un dels mètodes més populars d’emmagatzematge en fred per guardar monedes virtuals. 

No hi ha cap pirata informàtic o individu que pugui accedir a la vostra cartera de maquinari. Tanmateix, si reveleu o proporcioneu la vostra frase inicial o la vostra clau privada, altres usuaris podrien accedir als vostres fons. Per això, definitivament és important emmagatzemar correctament la frase de recuperació (frase inicial) i les claus privades. 

Recordeu la popular frase: “No les vostres claus, ni la vostra criptografia”. 

Aquí és on Ledger Nano X oferirà als usuaris una de les millors experiències de la història. Seguiu llegint si voleu saber què és Ledger Nano X i com funciona. 

Què és Ledger Nano X?

Quan es tracta de carteres de maquinari, el Ledger Nano X és una de les millors solucions del mercat. Aquesta cartera de maquinari desenvolupada per Ledger està preparada per oferir als usuaris la possibilitat de protegir els seus fons sense preocupar-se per la seva usabilitat.

Sabem que mantenir les nostres monedes virtuals en una cartera de maquinari pot no ser còmode. Això és cert per a aquells que utilitzen actius digitals de forma regular. No obstant això, amb Ledger Nano X, aquests problemes es resolen. 

Tot i que la seguretat i la portabilitat són dues de les principals característiques del Ledger Nano X, també és fàcil d’utilitzar. Això vol dir que no tindreu problemes per gastar les vostres monedes virtuals si voleu comprar un cafè a una botiga i pagar amb BTC o si voleu utilitzar Metamask per canviar els tokens de finançament descentralitzat (DeFi). 

La millor seguretat

Retenir els vostres fons en un intercanvi criptogràfic no és exactament la forma més segura de retenir els vostres diners. Les plataformes criptogràfiques i fins i tot les carteres en calent es poden atacar i piratejar. Sens dubte, això podria tenir un impacte negatiu a la vostra cartera si l’intercanvi o la plataforma es quedés fora del negoci. 

Amb el Ledger Nano X, pot estar segur que estarà protegit en tot moment. Ledger té els estàndards de seguretat més alts. Tots els seus productes integren un xip segur certificat i també un sistema operatiu personalitzat per garantir la màxima seguretat. 

Amb el Ledger Nano X, podreu seleccionar una àmplia gamma de monedes virtuals per emmagatzemar. Al mateix temps, amb l’aplicació Ledger Live, podreu gestionar els vostres fons d’una manera molt senzilla. 

Tingueu en compte que Ledger és la primera i única cartera de maquinari certificada del mercat per seguretat. L’agència francesa de ciberseguretat (ANSSI) ha certificat productes Ledger. A més, les carteres Ledger són les úniques carteres de maquinari que tenen el seu propi sistema operatiu personalitzat (BOLOS) per protegir els dispositius contra atacs maliciosos.. 

A més d’això, podeu fer una comprovació genuïna que asseguri que l’aparell Ledger és original. A més, podeu assegurar-vos que no hagi estat manipulat ni compromès per un tercer. 

Arreu on vagis

Com hem esmentat abans, el Ledger Nano X serà l’elecció correcta per a vosaltres si voleu tenir una experiència perfecta. En utilitzar-lo, podreu instal·lar fins a 100 aplicacions d’una llista de més de 1500 fitxes. 

Podeu connectar el vostre Ledger Nano X al vostre telèfon intel·ligent i ordinador amb Ledger Live. Això us ajudarà a gestionar els vostres recursos a qualsevol lloc. Aquesta és una de les principals diferències amb el Ledger Nano S que requeria que es connectés un cable a l’ordinador. 

Al mateix temps, el Ledger Nano X us oferirà la possibilitat d’instal·lar fins a 100 aplicacions de criptografia alhora. Podreu gestionar totes aquestes fitxes i monedes amb només uns quants tocs. 

Funcions de Ledger Nano X

El Ledger Nano X inclourà diverses funcions que us permetran protegir els vostres fons criptogràfics. Anem primer a les especificacions tècniques d’aquest producte:

Té una mida de 72 mm x 18,6 mm x 11,75 mm i un pes de 34 g. Això el fa molt portàtil i ràpid d’utilitzar en qualsevol moment. Pel que fa als materials, la cartera de maquinari serà d’acer inoxidable raspallat i plàstic. També inclourà una bateria de 100 mAh. 

Connectareu la cartera a l’ordinador mitjançant un connector USB tipus C. A més, Ledger Nano X té un nivell de certificació CC EAL5 + i xips ST33JM0 (segur) + STM32WB55.

Al mateix temps, el Ledger Nano X es connectarà a l’ordinador mitjançant Bluetooth. Seria molt positiu si vingués de Ledger Nano S on havíeu d’utilitzar un cable USB. Això és perfecte per als usuaris que vulguin utilitzar els seus actius digitals sobre la marxa i mantenir els seus fons segurs. 

Tot i que alguns usuaris poden considerar que l’opció Bluetooth és menys segura que el cable, Ledger confirma que el Bluetooth no afecta la seguretat del Ledger Nano X. Podeu estar segur que els vostres fons estaran segurs en tot moment. 

Llista de funcions Ledger Nano X

  • Compatible amb dispositius mòbils i ordinadors mitjançant Bluetooth
  • Molt segur (emmagatzematge en fred)
  • Ofereix assistència a més de 1.500 fitxes
  • Disseny millorat
  • Millors materials
  • Pantalla gran (en comparació amb Ledger Nano S)
  • Botons millorats
  • Augment de l’emmagatzematge (fins a 100 aplicacions)

Ledger Nano S vs Ledger Nano X

Potser heu sentit a dir que el Ledger Nano S és la cartera de maquinari més popular del mercat. Això és cert. Té un preu molt assequible i inclou funcions molt útils. Tot i això, encara és diferent de la millora Ledger Nano X. De fet, podem pensar en el Ledger Nano X com l’evolució de la cartera de maquinari més popular del món. 

Podeu llegir el nostre document Guia completa de Ledger Nano S vs Ledger Nano X fent clic aquí

Disseny diferent

El primer que notareu sobre el Ledger Nano X és que tindrà un disseny diferent en comparació amb el Ledger Nano X. El Ledger Nano X tindrà una pantalla més gran i millor, amb botons millorats i serà més sòlida que la Ledger Nano S.

Encara que el Ledger Nano S és una cartera forta i forta, el Ledger Nano X serà i se sentirà més premium per als usuaris. 

Cable Ledano Nano X

Pantalla més gran

La pantalla més gran del Ledger Nano X facilitarà les coses per aprovar transaccions. Al mateix temps, serà més fàcil interactuar amb l’aplicació Ledger Live. Sens dubte, això el farà més fàcil d’utilitzar que el Ledger Nano S

Cable vs Bluetooth

El primer que notarem és que el Ledger Nano X podrà connectar-se a un ordinador o telèfon intel·ligent mitjançant Bluetooth. Mentrestant, el Ledger Nano S requeriria el vostre cable USB que apareix a la caixa. 

No obstant això, els usuaris també poden utilitzar el cable que vindrà junt amb el Ledger Nano X. Això facilitarà la gestió dels vostres actius digitals. A més, ajudarà els usuaris a manejar les seves monedes sobre la marxa. 

Ledger Nano X

Bateria i ús

El Ledger Nano X funcionarà amb una bateria de 100 mAh que pot durar diverses hores amb la pantalla engegada. Al mateix temps, també pot durar diversos mesos sense carregar-se mitjançant el port USB-C. La bateria del Ledger Nano X es va crear per durar 5 anys. 

El Ledger Nano S només funcionava si està connectat a un ordinador. És per això que és més difícil fer-lo servir a qualsevol lloc i lluny d’un ordinador (tret que estigui connectat amb un cable). 

Preu

El Ledger Nano X serà més car que el Ledger Nano S. Tingueu-ho en compte quan adquiriu una cartera de maquinari. 

Conclusió Ledger Nano S vs Ledger Nano X

Aquestes dues carteres de maquinari diferents oferiran serveis i solucions a diferents usuaris. Cadascun d’ells presenta avantatges i desavantatges. Tanmateix, podeu utilitzar el vostre fitxer Ledger Nano X per gestionar els vostres fons de criptografia sobre la marxa i deixar el Nano S a casa o en una volta com a còpia de seguretat. Ledger afirma que el Ledger Nano S continuarà sent totalment compatible amb el futur. 

Veredicte final de la revisió de Ledger Nano X

El Ledger Nano X sens dubte és una cartera de maquinari que assassina. Es pot considerar la cartera de maquinari més avançada per a un ús massiu del mercat. La pantalla gran, la durada de la bateria i la seva connectivitat Bluetooth faran que el Ledger Nano X en una de les millors carteres de maquinari del món. 

Podeu utilitzar el vostre Ledger Nano X i el vostre Ledger Nano S junts per gaudir dels avantatges de la portabilitat i la seguretat. Al mateix temps, ara podreu mantenir els vostres fons segurs i gestionar-los sobre la marxa com vulgueu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner