Ръководство: Как да закупите NEO на Bittrex

Ако сте тук, вероятно търсите да купите Neo на борсата Bittrex. NEO е наречен от мнозина като „китайски Ethereum“. И тъй като Ethereum се бори по време на неотдавнашния мечи пазар, може да се окаже, че NEO може да предприеме стъпки, за да се превърне в платформа №1 за интелигентни договори в сферата на блокчейн. Или поне най-ценната криптовалута за интелигентен договор.

Въпреки високия си профил и бясна база от фенове, NEO не е толкова широко достъпен, колкото другите монети с големи капачки. Възможно е обаче, ако знаете къде да отидете. Това ръководство ще ви преведе през поетапен процес на закупуване на NEO Bittrex Exchange.

Какво е NEO?

NEO е платформа за интелигентни договори, подобно на Ethereum, EOS или Cardano. Идеята им е да дадат възможност на хората да създават децентрализирани приложения, да подкрепят области като цифровата идентичност и промишлените приложения на блокчейна. Вече има редица успешни ICO и блокчейн проекти, изградени върху мрежата NEO, от страстна база от разработчици на NEO.

Най-голямата разлика между NEO и другите платформи е нейният модел. Като начало NEO маркерът е неделим. Това означава, че можете да търгувате само с цели токени – символите не могат да бъдат разделени на 0,5 или 0,25 NEO, например, както можете с жетони като Bitcoin и Ethereum.

За да активира микротранзакциите на NEO платформата, той има вторичен маркер, GAS, който се използва за плащане на неща като такси за използване (като ETH е на Ethereum). Хората, които притежават NEO, непрекъснато ще печелят GAS пропорционално на своите NEO притежания, правейки NEO инвестиция също начин да спечелят пасивен крипто доход.

Вместо предлагане на символи, което винаги се увеличава, както при майнинг валути като Биткойн, NEO има фиксирано предлагане от 100 милиона токена. Следователно, тъй като мрежата се разраства и вижда по-голяма полза, токенът естествено ще се увеличи в стойност поради недостиг.

Сега да видим как да започнем да инвестираме в NEO.

Стъпка 1: Регистрирайте се в Bittrex

Ако още не сте го направили, ще трябва да се регистрирате за Bittrex акаунт. Кликнете върху „Регистрация“ на началната им страница, за да започнете.

bittrex 1

Стъпка 2: Потвърдете акаунта си

Преди да започнете да търгувате, Bittrex изисква да потвърдите акаунта си.

Ще трябва да създадете потребителски профил, включително вашето име, дата на раждане и адрес на местоживеене. Също така ще трябва да подадете една форма за идентификация (паспорт, шофьорска книжка или национален документ за самоличност) и актуално селфи.

Процесът обикновено е много кратък и може да отнеме само няколко минути, за да бъде успешно проверен. Въпреки че сайтът казва, че в някои случаи може да отнеме до 24 часа.

Стъпка 3: Депозирайте Bitcoin или Ethereum

Малко места ви позволяват да закупите NEO за валути на Fiat като USD или EUR, и това включва Bittrex. Така че първо ще трябва да закупите Bitcoin или Ethereum и след това да търгувате за NEO на Bittrex.

Ако нямате нито една от тези монети, хората от повечето места в света могат да купуват с включена кредитна или дебитна карта Coinmama, Changelly или Coinbase.

След като имате Bitcoin или Ethereum, ще трябва да прехвърлите монетите си в акаунта си в Bittrex. За да направите това, кликнете върху „Портфейли“ в горната лента за навигация.

Следващата страница ще покаже всички ваши индивидуални салда в портфейла на Bittrex. Потърсете монетата, която искате да депозирате (например BTC). Щракнете върху зелената икона до името на монетата, за да направите депозит.

bittrex 2

Ако за първи път депозирате този тип монети, ще трябва да генерирате адрес на портфейла. Щракнете върху „Нов адрес“ и изчакайте няколко минути, докато Bittrex създаде нов портфейл за вас. След като приключи, копирайте адреса на портфейла като адрес за изпращане на вашия Bitcoin / Ethereum.

bittrex 3

В зависимост от натоварването на мрежата, може да се наложи да изчакате няколко минути, за да видите монетите във вашия портфейл Bittrex.

Стъпка 4: Намерете двойката BTC или ETH за NEO на Bittrex Exchange

След като депозитът ви приключи, можете да търгувате за NEO на борсата Bittrex.

Кликнете върху „Пазари“, за да отидете на екрана за обмен.

bittrex 5

Монетите с двойки USD ще бъдат изброени отгоре. Превъртете надолу до раздела „Биткойн пазари“ (или „Пазари на Ethereum“, ако търгувате с Ethereum). Въведете „NEO“ в лентата за търсене и ще се появи двойка за NEO.

bittrex neo

Кликнете върху BTC / NEO или ETH / NEO, за да изведете екрана за поръчки NEO.

Стъпка 5: Изберете колко NEO да купите

От екрана за търговия превъртете надолу до мястото, където показва опцията за покупка или продажба на NEO на Bittrex. Уверете се, че е избрано „Buy“.

bittrex neo 2

Ще имате няколко опции за поръчка. Опцията по подразбиране е „Limit“ – въвеждате колко NEO искате да купите, за колко и Bittrex ще се опита да направи тази сделка. Като алтернатива можете да изберете „Условна“ поръчка. Това означава, че избирате колко NEO да купите и казвате на Bittrex да извършва сделка само ако цената е по-ниска от / по-голяма от посочената от вас цена.

За лимитирана поръчка:

  • Задайте количеството NEO, което искате да купите
  • Задайте своята „Цена за офериране“ – цената в BTC / ETH, на която искате да купите (изберете „Последна“, за да вземете най-новата цена)
  • Проверете сумата от BTC / ETH, която ще струва вашата поръчка (че имате достатъчно средства за покриване на поръчката)
  • Изберете колко дълго искате Bittrex да се опитва и да направи вашата поръчка. Те ще могат да извършват вашата сделка само ако някой друг търгува в другата посока (т.е. NEO-BTC или NEO-ETH). Опцията по подразбиране означава, че Bittrex ще продължи да се опитва да намери търговски партньор, докато общата ви поръчка не бъде завършена или вие не анулирате поръчката. В противен случай можете да изберете да анулирате поръчката, ако тя не може да бъде изпълнена веднага.

Условните поръчки работят по същия начин. Единствената разлика е да изберете състоянието си (по-голямо или равно на или по-малко или равно на).

Имайте предвид, че Bittrex има такса за теглене от 0,025 NEO. Тъй като NEO е неделима криптовалута, ще можете да извадите само цял брой. Ако държите например 100 NEO, тя ще стане 99,975 NEO с таксата за транзакция, която няма да можете да изтеглите.

Имайки това предвид, добавете 0,025 върху сумата на NEO, която искате да купите, за да сте сигурни, че можете да изтеглите общата сума в портфейла си по-късно.

Стъпка 6: Купете NEO!

След като финализирате условията на вашата сделка, кликнете върху „Купете NEO“. И готово! Bittrex ще ви уведоми, след като вашата сделка е завършена успешно.

Стъпка 7: Изтеглете вашите NEO токени в сигурен NEO портфейл (и започнете да печелите ГАЗ!)

Най-добрата практика в крипто е винаги да държите монетите си в сигурен портфейл, извън борсата, когато не търгувате. Това е още по-важно за NEO, тъй като ви позволява да печелите ГАЗ (безплатни пари !!!) само от притежаването на NEO.

За да изтеглите монетите си, ще ви е необходим портфейл, който поддържа NEO (и GAS). Най-сигурният вариант е хардуерен портфейл като Ledger Nano S. По-евтин вариант е НЕОН портфейл, десктоп портфейл за Windows, Mac и Linux, направен от групата разработчици на NEO City of Zion.

За да направите теглене от Bittrex, кликнете върху „Портфейли“. Сега потърсете NEO – портфейлът трябва да показва новия баланс с новозакупените ви NEO монети. Щракнете върху червения символ, за да се оттеглите.

bittrex neo 3

От следващия екран въведете количеството NEO, което искате да извадите (не забравяйте, че може да бъде само цели единици), и адреса на местоназначението (от вашия портфейл NEO). Проверете дали адресът е правилен и кликнете върху „Оттегляне на NEO“, за да завършите.

bittrex neo теглене

Значи това е! Сега знаете как да закупите NEO на Bittrex, една от най-популярните борси за криптовалути. Виж тук за нашето ръководство за закупуване на NEO от Binance Exchange.

Андрю е писател и дигитален маркетинг от Нова Зеландия, сега базиран от Югоизточна Азия. Заедно с работата си в много области на пространството за електронна търговия, Андрю проявява голям интерес към криптовалутата, особено алткойни и проекти, фокусирани върху масовото приемане на крипто

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner