Ръководство: Как да закупите Cindicator On Binance

[Актуализирано през октомври 2018 г.] – Основните криптовалути, като Bitcoin, XRP, Bitcoin Cash и Litecoin, получават най-голямо внимание, когато става въпрос за крипто инвестиране, но има много по-малки монети, за които си струва да се говори. В момента CoinMarketCap изброява над 2000 криптовалути и наистина много токени с малка капитализация имат значителен потенциал, заедно с практична полезност в момента. Cindicator е една от онези монети с малка капачка, с ниска цена в момента и реален потенциал за растеж. Прочетете това ръководство, за да видите как да търгувате за Cindicator Binance.

Какво е Cindicator?

Както е описано от екипа на Cindicator, те разработват инвестиционна платформа „Hybrid Intelligence“. Тяхната платформа съчетава принос от техните потребители с технология за машинно обучение, за да даде на инвеститорите инструментите за вземане на интелигентни решения за търговия.

Cindicator е приложение, което предоставя криптовалутни прогнози за крипто цени, с потенциал за потребителите да печелят крипто за своя принос. Хората могат да участват безплатно, като предлагат прогнози и отговарят на въпроси. Колкото по-точни са отговорите, толкова повече точки получавате, което се превръща в крипто награди.

Дадените отговори се вземат от инструмент за машинно обучение, за да се осигури обобщена и интелигентна информация, достъп до която потребителите могат да платят. Към август 2018г, прогнозите на приложението са средно малко над 60% в точност.

Токенът Cindicator е все още много нов, тъй като ICO е имал едва през втората половина на 2017 г. Като такъв, няма много борси, които го носят, и много малко начини за закупуване на Cindicator с валути на Fiat. Това ръководство ще ви покаже обмен на Bitcoin или Ethereum за Cindicator на една от най-големите борси в света, Binance.

Стъпка 1: Регистрирайте се в Binance

Binance е една от най-големите борси за криптовалута на пазара и позволява на потребителите да търгуват около 540 различни двойки за търговия. Платформата стана известна, след като имаше много положителна година през 2018 г. и стана една от най-големите борси на пазара. 

Както съобщава CoinMarketCap, Binance е втората по големина борса в пространството с обем на търговия през последните 24 часа от 916 милиона долара. Cindicator има най-голям обем на търговия на Binance чрез трите си двойки за търговия CND / BTC, CND / BNB и CND / ETH. Binance представлява повече от 97,4% от общия обем на търговия на Cindicator по целия свят. 

Това е много полезно за инвеститорите, които искат да имат ликвидност и възможност да намират купувачи и продавачи по всяко време.

Ако още не сте го направили, ще трябва да регистрирате акаунт в Binance. Процесът е доста лесен и не трябва да отнема много време.

binance регистър 4

Стъпка 2: Потвърдете акаунта си

Преди да започнете да търгувате, ще трябва да представите няколко KYC (познайте клиента си) документи, за да потвърдите самоличността си. Освен това настройте сигурно двуфакторно удостоверяване, за да защитите акаунта си.

Стъпка 3: Изпратете BTC, ETH или BNB до вашия Binance акаунт

Тъй като Binance не предлага фиат (USD, EUR и т.н.) депозити, ще трябва да изпратите монета като Bitcoin, Ethereum или Binance Coin до вашата сметка Binance. Ако вече не държите една от тези монети, можете да купувате с кредитна или дебитна карта на сайтове като Coinmama, Changelly или Coinbase.

За да направите депозит, отидете в менюто в горната част на страницата, изберете „Фондове“, след това „Депозити“.

На следващия екран ще бъдете помолени да изберете коя монета искате да депозирате. Изберете монетата си (BTC, ETH или BNB) от падащото меню.

Binance ще ви даде адрес на портфейла, на който да изпратите вашите монети. Уверете се, че сте изпратили само тази конкретна монета (т.е. BTC към портфейла BTC, ETH до портфейла ETH). В противен случай вашите монети могат да бъдат загубени.

За да закупите Binance Coin, можете да го направите чрез борсата на Binance, като използвате кредитна карта. Това е една от най-новите услуги, предлагани от Binance. Освен това можете директно да закупите Bitcoin или Ethereum с помощта на кредитна карта.

Изпращането на една криптовалута към друг крипто портфейл може да доведе до загуба на вашите средства завинаги.

депозит 4

Стъпка 4: Изчакайте потвърждение

В зависимост от натоварването на мрежата, депозитът може да отнеме няколко минути.

Стъпка 5: Намерете и изберете двойката BTC, ETH или BNB

След като монетите се появят в портфейла ви, е време да преминете към секцията за обмен. Тук ще намерите цени и ще решите цена за закупуване на Cindicator на Binance.

В горната част на страницата изберете „Exchange“, след това „Basic“.

От екрана за търговия отидете в полето за търсене отдясно. Изберете монетата, която искате да търгувате (BTC, ETH, BNB или USDT), и потърсете „CND“. Изберете двойката CND за вашата монета (CND / BTC, например).

cnd binance

По избор: Използвайте разширените инструменти на Binance, за да купувате в точното време

Binance разполага с набор от инструменти и данни, които ви помагат да купувате ниско и да продавате високо.

На екрана за търговия ще можете да видите историята на цените и поръчките за избраната двойка. Можете също така да зададете лимити за покупка или продажба. Това означава, че можете да зададете цена, на която искате да купувате или продавате и след като цената на CND достигне тази точка, Binance автоматично ще направи вашата сделка. С това някои откриват, че са придобили Cindicator на Binance, без да наблюдават активно самите цени (затова продължете с повишено внимание).

Binance предоставя усъвършенствани инструменти за експертни потребители и търговци, които искат да имат по-добро изживяване при търговия с цифрови активи. Binance е борса, създадена за начинаещи, а също и за професионални търговци, които изискват много други инструменти, за да вземат по-добри решения, докато търгуват. С тези услуги хората ще имат цялостно по-добро преживяване.

cnd binance 2

Стъпка 6: Изберете сумата CND, която искате да купите

Изберете цената, на която искате да закупите CND, или изберете „Пазар“, за да купите за текущата пазарна цена.

Сега изберете колко CND да купите. Можете да изберете конкретна сума в CND, или 25%, 50%, 75% или 100% от монетите BTC / ETH / BNB във вашия портфейл Binance.

Стъпка 7: Купете Cindicator!

Кликнете върху „Купете CND“ и сте готови! След като Binance потвърди вашата поръчка, вашите токени CND трябва да се появят във вашия портфейл Binance. Успешно сте закупили Cindicator Binance

Стъпка 8: Преместете монетите си в сигурен портфейл на Cindicator

Най-добрата практика в крипто е да държите монетите си далеч от борса, в портфейл, който контролирате. За това ще ви трябва крипто портфейл, който поддържа Cindicator.

Хардуерните портфейли като Ledger Nano S или Trezor, макар и по-скъпи, предлагат най-високо ниво на сигурност и поддържат широка гама от жетони. В противен случай MyEtherWallet е безплатна уеб-базирана опция за токени ERC-20, като Cindicator.

За да изтеглите вашите CND токени в собствения си портфейл, изберете „Средства“, след това „Тегления“. Изберете CND от падащото меню.

Криптовалутните борси бяха засегнати от различни хакове през последните години. Binance например загуби 7000 BTC от потребители преди няколко месеца след преживяване на атака. Въпреки че потребителите бяха компенсирани от обмена, ако атаката е масивна, средствата ще бъдат загубени завинаги. 

Задържането на личните ключове на вашия цифров актив означава да бъдете собственик на вашите средства. Въпреки че обменът обикновено обещава масивни процедури за сигурност, повечето от тях вече са засегнати от хакове и атаки. 

Хардуерните портфейли са най-добрият вариант за потребителите да съхраняват своите цифрови активи и да бъдат сигурни, че ще могат да бъдат в безопасност срещу хакери и атаки на крипто борси. 

cnd binance 3

Ще бъдете подканени да въведете адрес на портфейла. Това е адресът от личния ви портфейл на Cindicator.

cnd binance 4

Уверете се, че адресът, който сте въвели, е правилен, и кликнете върху „Изпращане“. След като транзакцията ви бъде потвърдена (това може да отнеме няколко минути, в зависимост от размера на мрежовата активност), вашите монети ще бъдат изпратени в портфейла ви.

В това ръководство сте научили как да закупите Cindicator на Binance. Използването на тази платформа има много предимства в сравнение с други, включително възможността да закупите BNB, ETH или BTC с помощта на кредитна карта и да я замените за CND, както и голямата ликвидност, която борсата предоставя на потребителите. 

Значи това е! Сега знаете как да купувате токени Cindicator Binance. Можете също така да изтеглите мобилното приложение Cindicator от iTunes или магазина за приложения на Google Play или да получите достъп до него онлайн на адрес https://app.cindicator.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner