Монети за пасивен доход: NEBL, KMD и NEO

Монети за пасивен доход: NEBL, KMD и NEO

Пасивните доходи понякога се разглеждат като „Светия Граал“ на финансовите инвестиции. Привържениците на ранното пенсиониране често посочват пасивните доходи като голямо отключване за постигането на тази цел.

Разбира се, съществуват различни форми на пасивен доход, с които повечето са запознати: мрежов маркетинг, притежаване на имот под наем и т.н..

Но някои инвеститори също са усвоили изкуството на пасивното генериране на доходи чрез крипто инвестиции. И така, кои са най-добрите начини да печелите крипто, докато спите? Ето три топ криптовалути за генериране на пасивни доходи.

НЕБЛИО

„Блокчейн мрежата от следващо поколение“ Неблио има за цел да осигури начин за отключване на потенциала на блокчейн. Neblio е създаден, за да подобри развитието и внедряването на базирани на блокчейн разпределени приложения. Казано по друг начин, той помага да се улесни бързото приемане на dApps, които работят в P2P мрежа от възли, а не на един възел.

Родният токен на Neblio, NEBL, е в основата на блокчейн платформата на Neblio. Това е една от дигиталните монети, които направиха възможно създаването на пасивен доход. Платформата използва механизъм за консенсус Proof of Stake (PoS).

Можете да печелите пасивни доходи с NEBL чрез залагане. За да печелите обаче, трябва да поддържате портфейла си Neblio да работи денонощно. Колкото по-дълго престоя ви в портфейла ви, толкова по-висок е доходът ви.

raspberrypi VNC Viewer e1512333422668

Източник: https://nebl.io/

По време на това писане NEBL има стойност от около 1,90 долара. В средата на януари тази година тя достигна рекордното ниво от близо 50 долара. Калкулаторите, дадени от Neblio, показват годишни награди от около 10% за държане на монетата и залагане 24/7.

В момента тя е класирана на 172 място според CoinMarketCap, с доставка от 13 милиона токена и пазарна капитализация от 26,5 милиона долара.

Комодо (KMD)

The Комодо платформата е разклонение на Zcash. Стартира през 2016 г. Komodo е децентрализиран блокчейн проект, който дава на хората контрол над своите цифрови пари, като същевременно поддържа абсолютна поверителност. KMD разчита на уникален консенсус алгоритъм, наречен забавено доказателство за работа (dPoW).

Платформата използва технологиите BarterDEX и Jumblr, за да осигури децентрализиран метод за първоначално предлагане, който не е податлив на правителствени разпоредби – регулации, които обикновено пречат на финансовата свобода.

BarterDEX използва атомни суапове за прехвърляне на монети. В момента атомните суапове се използват за преодоляване на пропуски между монети; като жетони, базирани на Ethereum, и такива, използващи собствената си верига.

BarterDEX не се хоства на централизирани сървъри и може да работи в разпределена мрежа, захранвана от платформата Komodo.

По време на писането на книгата KMD се търгува на цена от 1,15 долара, според данни от CoinMatrketCap.com. На 21 декември 2017 г. монетата достигна рекорд от 12,54 долара.

Техническа пътна карта

Източник: https://komodoplatform.com/

Понастоящем има в обращение 109 057 135 KMD, като планираното общо предлагане на 200 милиона токена – очаквано ще бъде достигнато през 2031 г. Междувременно, KMD “hODLers” могат да спечелят 5% KMD годишно.

Трябва да се отбележи, че Komodo не използва алгоритъма Proof-of-share (PoS), но възнаграждава притежателите на собствения си токен в избрани портфейли. Пасивният доход беше приложен, за да насърчи хората да HODL своите KMD извън криптовалутните борси.

NEO

NEO, известен преди като „Antshares“ е криптовалута, която има подобна функционалност Ethereum. Всъщност той често е наричан „китайският етерий“ и е създаден, за да помогне за въвеждането на новото Интелигентна икономика. Както NEO, така и Ethereum искат да бъдат платформи за децентрализирани приложения, интелигентни договори и първоначални предложения за монети.

NEO използва интелигентни договори за изпълнение на програми без участието на трети страни. След като договорите бъдат създадени, те не могат да бъдат цензурирани, засегнати или променяни от трети страни.

NEO е основана през 2014 г. Оттогава блокчейнът наблюдава значително количество сцепление и интерес сред потребителите, превръщайки се в едно от най-важните изобретения на 21-ви век.

Вместо да използва алгоритъма PoW или PoS, NEO използва интелигентно решение, известно като делегирана византийска толерантност (dBFT) като свой консенсусен протокол.

Мрежата NEO използва два различни токена – GAS и NEO. NEO е маркер, използван за управление на мрежата, както и за създаване на блокове.

1024

Източник: https://neo.org

GAS, както подсказва името, е предназначен да „подхранва“ NEO блокчейн мрежата. GAS токените се разпространяват на потребители, които притежават NEO. Колкото повече NEO токени държите в портфейла си, толкова повече GAS ще спечелите като дивиденти.

Борси като Binance и KuCoin позволява на потребителите да събират своя GAS, като съхраняват своите NEO на техните платформи.

Финални мисли

Много от тези методи изискват практически подход и отнема време, за да бъдат успешни. И все пак тези методи за получаване на остатъчен и пасивен доход биха могли да бъдат чудесно отключване за тези, които могат да участват; особено в тези ранни етапи.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner