Преглед на Crypto.com | Пълно ръководство

Crypto.com вече е на пазара от няколко години. Ние обаче вярваме, че потребителите на крипто заслужават подходящ преглед на Crypto.com. Ето защо в UseTheBitcoin решихме да създадем пълен преглед на Crypto.com с цялата необходима информация. 

В този преглед на Crypto.com ще разгледаме всички функции, предлагани от платформата, нейните решения и как компанията помага на цялата криптосистема да расте. Освен това ще завършим със заключение на Crypto.com, което ще обобщи съдържанието, прегледано в това ръководство.

Ако сте инвеститор или търговец, Crypto.com със сигурност ще бъде една от най-добрите платформи за вас. Това ръководство ще се фокусира върху всички продукти и услуги, предлагани от Crypto.com. Това би ви помогнало да разберете как тази фирма революционизира пазарите на виртуална валута и блокчейн. 

Нека да отидем на нашия Crypto.com Review

Какво е Crypto.com?

Crypto.com е компания, свързана с криптовалута и блокчейн, която има за цел да ускори прехода на света към виртуални валути. Компанията предлага на потребителите възможност да обработват плащания, да използват дебитна карта с криптосигнал и да правят криптовалутите достъпни за всички. 

Като компания, основана през 2016 г., тя успя да постигне невероятен брой потребители. След четири години на пазара повече от 3 милиона потребители сега се наслаждават на решенията, предоставени от Crypto.com. 

Главен изпълнителен директор на компанията е Крис Марсалек. Той е считан за опитен строител на компании и е бивш главен изпълнителен директор на Ensgo group и основател на BEECRAZY. Финансов директор е Рафаел Мело, финансов експерт с над 15 години опит в мобилните плащания. 

Други топ членове на екипа са Гари Ор (CTO), Боби Бао (ръководител на корпоративното развитие), Бренд Дил (EVP, глобален ръководител на бизнес решения) и много други. Докато други криптопроекти нямат ясно лидерство, Crypto.com се ръководи от някои от най-успешните лидери в крипто индустрията. 

членове на екипа на crypto.com

Това ясно показва, че екипът е бил внимателно изграден с експертни лидери в различни индустрии. В сравнение с други крипто проекти, екипът зад Crypto.com определено е подготвен и готов да предложи отлични решения.  

Имайки предвид това, компанията има набор от ценности, които й позволяват да се съсредоточи върху целта си: ускоряване на световния преход към виртуални валути.

Основните ценности на компанията включват следното:

 • Помислете ясно
 • Бъдете изобретателни
 • Останете решителни
 • Мечтай смело & Бъдете решителни
 • Действайте като собственици
 • Останете смирени

Консултативният съвет на Crypto.com също се формира от видни фигури в различни индустрии. Антоан Блондо е председател на консултативния съвет. Той е основател и управляващ партньор на Alpha Intelligence Capital. Това е глобален фонд за рисков капитал, фокусиран върху компаниите за изкуствен интелект и машинно обучение. 

Други членове на Консултативния съвет включват Роб Биер, организационен дизайн & Scaling, Chien-Liang Chou, Engineering, Chris Corrado, Trading Technology и Dimitri Tsamados, Talent. Този екип от експерти ще бъде готов да работи рамо до рамо с екипа на Crypto.com и да помогне на компанията да продължи напред с целта си. 

За този преглед на Crypto.com ще вземем предвид повечето услуги, предлагани от тази платформа. Считаме, че прегледът на Crypto.com трябва да бъде честен, като се разберат продуктите, които те предлагат в момента.

Криптовалутата CRO

В момента крипто валутата Crypto.com Coin (CRO) е една от най-големите в света. Токенът CRO е родната криптовалута на екосистемата Crypto.com. Услугите, предлагани от Crypto.com, ще бъдат подкрепени от този цифров актив. Разбирането на CRO криптовалутата е много важно нещо от прегледа на Crypto.com. 

Този цифров актив беше пуснат на пазара в края на 2018 г. Целта беше да го стартира, за да ускори приемането на виртуални валути. Използвайки блокчейна CRO, компанията захранва широкия си набор от услуги. 

В допълнение, CRO токенът работи като посредническо сетълмент на валута за кръстосани активи за веригата Crypto.com. В момента има десетки борси за криптовалути, поддържащи токена CRO. В бъдеще други платформи могат да добавят този цифров актив към своите изброени монети. Някои от борсите, които в момента поддържат CRO, включват Bithumb, UPbit, ZB.com и много други. 

Използвайки маркера CRO, потребителите могат да се насладят на намалени такси в голям брой предлагани решения. В същото време те могат да очакват да имат по-високи печалби, ако инвестират монетите си в екосистемата Crypto.com. 

Потребителите могат също да получат достъп до Visa Card и мобилното приложение за крипто плащане. Освен това има широк спектър от финансови услуги, които биха позволили на инвеститорите да получат преференциални ставки за Crypto Earn и Crypto Credit. 

По време на писането на тази публикация дигиталният актив на CRO има цена от $ 0,066059. Той също така има пазарна оценка от 1,41 милиарда долара, което го прави 19-та по големина виртуална валута в света. 

График на CRO на crypto.com

Продукти и услуги за приложения на Crypto.com

Crypto.com предлага широка гама от услуги и продукти. Те включват дебитна карта за криптовалута, покупка и продажба на криптовалути, теглене на средства в портфейла и банковите ви сметки, печелене на пасивни доходи чрез Crypto Earn, заеми и заеми чрез Crypto Credit, добив на ликвидност с помощта на Supercharger и много други неща.

Повечето от проектите за криптовалута се анализират според техните продукти и услуги. Добавяйки ги към нашия преглед на Crypto.com, ние можем да имаме ясна представа за това, което компанията предлага. 

Нека да преминем един по един през тези решения и продукти, за да ги разберем по-добре. 

Дебитна карта за криптовалута

Crypto.com е една от първите крипто компании, предлагащи дебитна карта за криптовалута. Крипто дебитната карта Crypto.com е един от най-модерните начини за използване на вашите цифрови валути. Ще можете да харчите крипто, навсякъде по света, където се приема дебитната карта Crypto.com VISA. 

Има много предимства от използването на дебитната карта, предоставена от Crypto.com. Независимо от това, ползите ще бъдат разделени на различни нива. Какво означава? Че в зависимост от CRO, който залагате, ще имате различни награди. 

С безплатната карта Crypto.com VISA ще получите 1% CRO награди за всяка отделна покупка, която направите. Наградите обаче достигат до 8%, ако заложите до 5 000 000 CRO във вашия акаунт в Crypto.com. Това е огромно, ако сте голям притежател на CRO жетони. Разбирането на начина, по който работи Crypto.com VISA картата беше ключова част за този преглед на Crypto.com. 

Нивата са както следва: 

 • БЕЗПЛАТНО: няма нужда да залагате CRO монети. 1% CRO награди за изразходване на карти. Без такса месечно теглене от банкомат до $ 200. Междубанкови валутни курсове с месечен лимит от 2000 $.
 • 5000 CRO залог: 2% CRO награди за изразходване на карти. Spotify 100% безплатно. Без такса месечно теглене от банкомат до $ 400. Междубанкови валутни курсове с месечен лимит от $ 4000. 
 • 50 000 CRO залог: 3% CRO награди за изразходване на карти. Spotify 100% безплатно. Netflix 100% безплатно. Достъп до салона на летището. Без такса банкомат месечен лимит за теглене $ 800. Междубанкови валутни курсове с месечен лимит от $ 10 000. 
 • 500 000 CRO залог: 5% CRO награди за изразходване на карти. Spotify 100% безплатно. Netflix 100% безплатно. Прайм 100% безплатно. 10% отстъпка за Expedia. Ексклузивен пакет за добре дошли стоки. Спечелете бонус лихва на платформата Crypto.com. Частна услуга Crypto.com с извънборсови блокови сделки на CRO, отчети за изследвания, услуга за наследяване, достъп до индустриални събития и приоритетно обслужване на клиенти. Достъп до салона на летището, включително един безплатен гост. Без такса месечен лимит за теглене от банкомат от $ 1000. Междинни валутни курсове месечен лимит от $ 20 000. 
 • 5 000 000 CRO залог: 8% CRO награди за харчене на карти. Spotify 100% безплатно. Netflix 100% безплатно. Прайм 100% безплатно. 10% отстъпка за Expedia. Ексклузивен пакет за добре дошли стоки. Бонус лихва върху платформата Crypto.com. Частна услуга Crypto.com с извънборсови блокови сделки на CRO, отчети за изследвания, услуга за наследяване, достъп до индустриални събития и приоритетно обслужване на клиенти. Частно партньорство. Достъп до салона на летището, включително един безплатен гост. Без такса месечен лимит за теглене от банкомат от $ 1000. Неограничени междубанкови обменни курсове.

Награди за залагане на CRO

Можете да видите всички подробности за предимствата на крипто VISA картата Crypto.com на официален сайт

Купувайте и продавайте криптовалути

Можете също така да купувате и продавате криптовалути с приложението Crypto.com. Приложението Crypto.com се предлага в App Store и в Google Play. В това приложение ще можете да купувате криптовалути на тяхната „истинска цена“. 

Официалното приложение на Crypto.com предлага решения за покупка и продажба на 7 фиатни валути и над 80 криптовалути. В същото време приложението ще ви позволи да управлявате и харчите средствата с картата VISA. 

За да закупите криптовалути с това приложение, ще трябва да попълните сметката си. Можете да го направите с дебитна или кредитна карта, банков превод или дори други виртуални валути. След като изпълните тази стъпка, ще бъдете готови да купувате криптовалути. За този преглед на Crypto.com това със сигурност е важно нещо. 

След това средствата, които имате в сметката си, могат да бъдат изтеглени на външен адрес на портфейла. Въпреки това ще трябва да платите малка фиксирана такса за това. Ако искате да изпратите виртуални валути на друг потребител на приложението Crypto.com, ще можете да го направите незабавно и безплатно. 

С приложението Crypto.com можете също да проследявате голям брой монети. Това би ви позволило да имате ценна и точна информация за пазара на криптовалути. Можете да наблюдавате повече от 200 монети, включително цени, обем на търговията, пазарна капитализация и други. 

Таксите за депозиране, размяна и прехвърляне на средства към потребители с портфейл Crypto.com са 0,00%. Таксите за преводи на външни адреси ще се променят в зависимост от цифровата валута. Купуването и продажбата на криптовалути определено е важно, за да имате пълен преглед на Crypto.com. 

Крипто печелете

Пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) нараства през последната година. Докато традиционните финанси позволяват на хората да спестяват пари и да инвестират спестявания, то сега става все по-полезно и изключително. 

С пазара на DeFi потребителите на криптовалути от цял ​​свят ще имат достъп до широк спектър от решения. Това означава, че с течение на времето те биха могли да спечелят лихва върху своите виртуални валути. 

Въпреки това платформите DeFi обикновено са трудни за използване от традиционните инвеститори. Ето защо компании като Crypto.com предлагат решения за получаване на достъп до пасивни доходи, използвайки виртуални валути. 

Потребители на Crypto Earn платформа могат да печелят до 6,5% годишно. на тяхната крипто и до 12% годишно. За конюшни монети. Лихвата се изплаща ежеседмично във вашата криптовалута. Това означава, че ако сте депозирали BTC, ще получите BTC монети. 

Потребителите, които залагат виртуалната валута CRO, ще могат да получат още по-добри цени. Това е едно от многото предимства на държането на CRO криптовалутата. С 25 000 или повече CRO залог потребителите могат да спечелят следните лихвени проценти:

сравняване на залагането и не-залагането на предимствата на crypto.com

В момента Crypto.com предлага на потребителите да печелят награди в широк спектър от виртуални валути. Тези монети включват Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Litecoin (LTC), наред с други. Включени са също Tezos (XTZ), MakerDAO (MKR) и Decentraland (MANA). 

Повечето стабилни монети като USD Coin (USDC), Tether (USDT), Binance USD (BUSD), Paxos Standard (PAX) или TrueUSD (TUSD) също се поддържат. В бъдеще Crypto.com иска да добави поддръжка към по-голям брой монети и жетони. Това би привлякло повече потребители и инвеститори. 

Stablecoins играят много важна роля на пазара на криптовалути. Те позволяват на инвеститорите да получат достъп до голям брой финансови продукти. Ето защо в този преглед на Crypto.com ние вземаме под внимание наличността на стабилна валута. 

Крипто кредит

Крипто кредит е едно от най-полезните решения, предлагани от Crypto.com. Крипто кредитът е чудесен начин да получите незабавен заем. За да направите това, ще трябва само да депозирате криптовалути. Хубавото на този заем е, че е напълно мигновено. Можете да го използвате веднага щом го получите и не се изисква проверка на кредита.

Финансовите услуги вече са по-близо до всички с платформи като Crypto.com. С Crypto Credit можете да използвате виртуалните си валути като обезпечение и да получите незабавен заем. Можете да получите TUSD, PAX, USDC или дори USDT, които можете да похарчите веднага щом ги получите. Средствата веднага ще бъдат депозирани във вашия крипто портфейл. 

Не забравяйте, че с дигиталната валута CRO ще имате отстъпки по вашите заеми. Можете да използвате CRO, LTC, BTC, ETH, XRP, EOS и много други виртуални валути, поддържани от Crypto.com. Няколко компании вече предлагат този вид услуги. Този преглед на Crypto.com включва Crypto Credit като важна част от тази фирма. 

С Crypto Credit можете да плащате, когато пожелаете и няма да има срокове за извлечение. Например можете да депозирате $ 5000 в BTC и да получите $ 2500 в PAX, TUSD, USDC и USDT. Можете също да използвате горепосочените виртуални валути като обезпечение. Ако заложите повече от 25 000 CRO (в момента ~ 16 500 $), можете да получите по-ниски годишни лихвени проценти. 

съотношение депозит към кредит в crypto.com

Въпреки че децентрализираният финансов пазар (DeFi) може да бъде труден за използване, Crypto.com предоставя финансови възможности на всички. Ето защо Crypto.com предоставя същите решения и достъп до финансовия свят, но по лесен за ползване начин. 

Crypto Pay

С решението Crypto Pay на Crypto.com можете да започнете да приемате крипто плащания още днес. Този преглед на Crypto.com ще включва всички продукти и услуги, предлагани от компанията. Crypto Pay е част от основните решения, които задвижват екосистемата Crypto.com. 

С Crypto Pay, можете да влезете в крипто икономиката и да започнете да приемате Bitcoin и други виртуални валути. Всичко може да се направи чрез интеграция на уебсайт и само с няколко прости стъпки. Ако вече използвате това решение, ще плащате ниски такси или никакви такси. 

Това е много по-добре от използването на други доставчици на услуги, свързани с крипто. Можете да платите нулеви такси за обработка на сетълменти в криптовалути. Освен това ще можете да спестите до 80% от такси спрямо типичните платежни процесори. 

Освен това не е нужно да се притеснявате за крипто нестабилност или проблеми с преобразуването. Ние ви улесняваме да разберете този преглед на Crypto.com. Ще получите плащане в крипто и ще получите предпочитаната от вас фиатна валута. Това означава, че целият процес на плащане ще бъде много гладък за всички онлайн търговци. 

Някои от компаниите, които вече са внедрили Crypto.com на Crypto.com, включват WooCommerce, Ecwid, Opencart, Loveit и nopCommerce, наред с други. 

И накрая, можете също да използвате Crypto Pay, за да харчите цифровите си активи. На всяка страница, поддържана от Crypto Pay, ще можете да използвате приложението си и да платите само с няколко стъпки. Това ще ви позволи лесно да пазарувате онлайн и да получите щедър кешбек. 

Поканете приятел и получете награда

Crypto.com също така позволява на потребителите да препоръчват услугите и да бъдат възнаградени за това. Можете да получите възнаграждение до $ 2000 в CRO за всеки приятел, когото се обърнете към борсата Crypto.com. В същото време ще се радвате на 50% от техните такси за търговия. 

В момента няма реферални ограничения. Това означава, че можете да препоръчате колкото искате приятели. В допълнение към това ще получите бонусите незабавно във вашия акаунт, след като бъдат изпълнени всички условия. 

Ще имате специален акаунт онлайн, който ще ви позволи да анализирате ефективността на вашите реферали. Това ще ви даде ясна представа за средствата, които сте получили, включително комисионната за такса за търговия. Рефералният бонус ще бъде $ 2000 за тези потребители, които са заложили 5 милиона CRO или повече. 

Както можете да видите по-долу, колкото по-голям е вашият CRO залог, толкова по-големи ще бъдат вашите награди.

бонуси за препоръки в crypto.com

Размяна на Crypto.com

The Размяна на Crypto.com включва няколко функции и решения. Това е една от най-важните части на този Crypto.com Review. 

Първото нещо, което трябва да вземете под внимание, е, че борсата Crypto.com се захранва от CRO. Основните му характеристики включват дълбока ликвидност, ниски такси и едни от най-добрите цени за изпълнение. 

Борсата Crypto.Com стартира в края на 2019 г. и позволява на потребителите да имат едни от най-конкурентните курсове за търговия с криптовалути. В зависимост от вашия 30-дневен обем на търговия и вашия CRO дял, можете също да намалите таксите си за търговия. 

Струва си да се спомене, че борсата Crypto.com работи с унифициран REST и Websocket API. Това би го направило много удобно за потребителите както за експертни търговци, така и за новодошли на пазара. Освен това позволява на потребителите да търгуват с марж и деривати.

В момента на писане на този пост има 44 различни двойки за търговия. Пазарите ще се формират от три криптовалути: BTC, USDT и CRO. USDT е цифровата валута с най-голям брой търговски двойки в тази платформа. Понастоящем USDT е виртуалната валута с най-голям обем в целия свят. 

Използвайки обмен Crypto.com, ще трябва да бъдете потвърден. За да направите това, можете да изберете потвърждението, което искате да имате. Нивото на идентификация „Basic“ би ви позволило да имате достъп до повечето услуги, като предоставите само имейл, телефонен номер и вашето име. С разширената проверка ще имате лимит за теглене от 100 BTC. Ще трябва обаче да изпратите самоличност на платформата. 

В следващите раздели на рецензията Crypto.com ще можете да разберете кои са някои от другите услуги, предлагани от тази компания.

Syndicate Crypto.com Преглед

Синдикатът Crypto.com е решение, което ще позволи на крипто проекти да събират средства от потребителската база на Crypto.com. Потребителите на борсата Crypto.com, които искат да участват в тези продажби на символи, ще могат да го направят. Освен това, ако залагате CRO, ще имате приоритет в тези продажби. 

Промоутърите на токените ще разпределят част от своите токени с 50% отстъпка. Тези монети могат да бъдат закупени от потребителите на Crypto.com. Всички събрани средства ще бъдат върнати на крипто проектите. За да направим този преглед на Crypto.com, ние проследихме много внимателно как работи Syndicate. 

Струва си да се отбележи, че тези крипто проекти ще имат много предимства. Например, те ще могат да интегрират своите токени в картата Crypto.com VISA. Те могат също да го добавят към раздела за незабавни заеми и да предлагат поддръжка в мрежата Crypto.com Pay.

Средствата, които потребителите биха могли да закупят по този метод, ще зависят от заложените от тях CRO. Диапазонът варира между 10 000 и 50 милиона CRO токени. Най-ниското разпределение ще бъде $ 1000, а максималното разпределение ще бъде $ 200,000. 

Въпреки че не всички проекти ще бъдат печеливши в дългосрочен план, това е чудесен начин за потребителите да получат достъп до жетони с отстъпка на крипто пазара. В дългосрочен план това може да има положително въздействие върху инвеститорите. 

Crypto.com Supercharger

В този преглед на Crypto.com има още неща, които са свързани с борсата. Една от тези платформи е известна като Нагнетател. Решението Supercharger е сигурна платформа за добив на ликвидност, която позволява на потребителите да депозират токени и да добиват други монети DeFi. 

През последните месеци децентрализираният финансов пазар започна да предлага на потребителите възможността да добиват токени. Това става чрез осигуряване на ликвидност на така наречените пулове. Тези пулове позволяват на търговците лесно да обменят монети, без да се налага да използват традиционна борса. 

Със Supercharger потребителите ще имат възможност да участват на пазара на DeFi. Можете да депозирате и теглите средства от пула на Supercharger по всяко време по време на „Периода на зареждане“. След като периодът на зареждане изтече, периодът на награда ще започне. Общото време между инвестицията и периода на възнаграждение ще бъде 60 дни. 

Досега Polkadot и Uniswap се предлагаха на потребителите в платформата Crypto.com. Потребителите на приложения Crypto.com (с изключение на гражданите на Хонконг, Китай и САЩ) ще могат да участват в тези събития. Всеки проверен потребител на Crypto.com Exchange също има право да участва в събития на Supercharger. 

Потребителите ще имат възможност да направят множество депозити, започвайки със 100 CRO. По време на „Периода на зареждане“ потребителите ще депозират и изтеглят токени от пула, както желаят. По време на „Периода на възнаграждение“ потребителите ще получат наградите за оценката на ликвидността, натрупана в „Период на таксуване“. Наградите ще бъдат разпределени равномерно ежедневно. 

Изчисляването на оценката на ликвидността ще бъде измерено чрез различни снимки. Ликвидността, предоставена от всеки потребител, ще се измерва на всеки един час. Примерът, даден от Crypto.com, е следният:

„Алис осигурява ликвидност, както следва:

 • 100 CRO от ден 1 до ден 10 за 24 часа на ден
 • Тя изтегля своите 100 CRO и от ден 11 до ден 20 предоставя 0 CRO
 • Тя депозира 200 CRO за 10 часа на ден от ден 21 до ден 30
 • Нейната обща предоставена ликвидност ще бъде (100 * 24 * 10) + (0 * 10) + (200 * 10 * 10) = 44 000 ”

И накрая, всички приноси на потребителите ще бъдат обобщени. Делът на ликвидността на потребител ще бъде равен на общата предоставена ликвидност на потребител, разделена на общата ликвидност от всички потребители.

Получените награди ще се изчисляват според техния дял от общата ликвидност. Това означава, че разпределеният маркер за награда ще бъде равен на символа за награда в този пул, умножен по дял на ликвидност на потребител. 

Ако искате да приемете наградата си, това ще отнеме само няколко секунди. Трябва да отворите приложението Crypto.com и да изберете страницата с подробности за събитието Supercharger. Ако приемете преди първия ден от разпределението на наградата, ще получите пълната награда за останалите дни от периода на наградата. Ако не приемете разпределението на наградата, преди да започне, ще загубите тази част от наградата. 

Преглед на Crypto.com: Залагане и CRO предимства

Залагането на CRO с помощта на приложението Crypto.com ще ви позволи да имате много предимства. В същото време можете да инвестирате в дигиталния актив на CRO, ако вярвате, че цената му може да нарасне. Залагането на CRO е един от многото начини да получите награда за участието си в пространството. 

 • В зависимост от нивото на залагане, можете да получите първокласна метална VISA карта
 • Можете да получите предимства на Crypto Wallet като отстъпки, допълнително връщане на пари в брой на карта и много други
 • Можете да получите по-добър ГПР в секцията Crypto Credit и платформата Crypto Earn

Има много други решения в екосистемата Crypto.com, които ще ви дадат награди. Просто трябва да преминете през този преглед на Crypto.com и да проверите какво ви позволява CRO криптовалутата. По принцип, той потенцира вашите предимства от използването на платформата Crypto.com. 

Колкото по-голям е вашият залог, толкова по-големи ще бъдат ползите от продуктите и услугите на Crypto.com. 

Crypto.com Преглед на DeFi, DeFi Wallet и DeFi Swap

Както вече споменахме в този преглед на Crypto.com, пазарът на DeFi привлича голям брой инвеститори. Ето защо Crypto.com работи, за да предлага на потребителите решения, свързани с DeFi. 

В този раздел на ревюто на Crypto.com ще преминем през две от най-полезните услуги DeFi. Говорим за портфейла DeFi Wallet и DeFi Swap на Crypto.com. Активното участие на пазара на DeFi определено е важно за нас. Ето защо го разгледахме за прегледа на Crypto.com. 

Crypto.com Преглед на DeFi Wallet 

Портфейлът Crypto.com DeFi е децентрализирано и сигурно решение за задържане на вашата крипто. Докато повечето платформи в крипто пространството предлагат попечителски решения, Crypto.com отива още по-далеч. Ето защо те са решили да предложат портфейл DeFi. 

С Crypto.com DeFi Wallet потребителите ще имат пълен контрол над своите крипто. Това е истинският „Вашите ключове, Вашата крипто“. Вие ще бъдете истинският собственик на вашите монети. Без посредници. Можете лесно да управлявате BTC, ETH, CRO, LTC, XRP и XLM. Можете също така да държите токени ERC-20 във вашия портфейл DeFi. В бъдеще към този портфейл могат да се добавят нови монети. Прегледът на Crypto.com за техните продукти DeFi ще се подобри, ако компанията добави нови виртуални валути. 

С портфейла Crypto.com DeFi, ще получите достъп до разнообразни крипто финансови услуги. Тези решения ще бъдат предоставени от Crypto.com и други платформи. Освен това Crypto.com поставя сигурността за свой основен приоритет. Това означава, че вашите лични ключове са криптирани на вашето устройство с помощта на Secure Enclave. Това е защитено чрез биометрично удостоверяване и също така 2-F удостоверяване.

Попечителството е основната разлика между приложението Crypto.com и Crypto.com DeFi Wallet. Портфейлът Crypto.com DeFi е портфейл, поддържан от потребителя. Вие сте най-добрият попечител на вашите средства. Ще получите пълен достъп и контрол на вашите крипто лични ключове. Това е една от най-важните части на виртуалните валути. Вие сте истинският собственик на вашите монети. Това определено е важно за нашия преглед на Crypto.com. 

Приложението Crypto.com е посредник за крипто активи, който действа като попечител. Това е напълно различно от Crypto.com DeFi Wallet. Това решение съхранява крипто за вас и от ваше име. Ще можете да използвате тези средства, да ги управлявате и да боравите с тях, но няма да имате контрол върху личните си ключове. 

Crypto.com вярва, че е човешко право да контролираме парите, които притежаваме. Никой друг не може да реши вместо вас. Ето защо те са решили да създадат портфейл, който дава на потребителите пълен контрол върху техните монети. Ако искате да участвате в пазара на DeFi, трябва да използвате този портфейл. Ако вместо това искате да търгувате с цифрови активи, приложението Crypto.com ще бъде правилният избор за вас. 

Crypto.com Преглед на DeFi суап

Размяната на криптовалути се превърна в една от най-актуалните теми в дигиталните активи през последните месеци. Потребителите могат лесно да обменят средствата и монетите си за други жетони само с няколко прости стъпки. Всичко, без да се налага да разчитате на централизиран обмен. В същото време те могат да обработват и добиват нови токени само като осигуряват ликвидност на пуловете. 

Размяна на DeFi е създаден от Crypto.com за потребителите да получат достъп до децентрализирани финансови услуги, включително земеделие и размяна на монети. Основната разлика между другите протоколи DeFi е начинът, по който потребителите се стимулират. Тази платформа ще се захранва от екосистемата Crypto.com и виртуалната валута CRO. 

В този протокол доставчиците на ликвидност ще бъдат стимулирани чрез ново решение, наречено Triple Yield. Доставчиците на ликвидност ще бъдат стимулирани чрез споделяне на суап такси, CRO DeFi Yield за CRO стакери и LP и Bonus LP Yield за избрани пулове. 

Както Crypto.com съобщава, има 5 различни функции, достъпни чрез този протокол. 

Първият от тях се нарича Swap. Потребителите ще могат да обменят (суап) токени, плащайки 0,3% такса за суап. Това ще бъде един от най-лесните начини за получаване на достъп до голям брой жетони. В днешно време размяната е много важна за криптовалутите. Ето защо добавихме това към нашия преглед на Crypto.com.

Втората функция е пулът. Всеки от пуловете на ликвидност има резерви за два различни токена ERC-20 (които са базирани на платформата Ethereum) и издава ERC-20 токен, който е дял от пула. 

Третата функция е известна като Boost. Доставчиците на ликвидност могат лесно да увеличат, заявят и видят своята CRO DeFi доходност и бонус LP доходност. Колкото по-голям е стимулът, предоставен на потребителите, толкова по-добро е изживяването.

Четвъртата функция ще позволи на потребителите да оценят своя CRO DeFi доход чрез APY. Те ще получат цялата подробна информация, която трябва да имат, за да разберат начина, по който платформата работи.

И накрая, последната функция е аналитика. Това е свързано и с предишната функция. Потребителите могат да видят общите данни и по символи на протокола CRO DeFi Swap. Това включва ликвидност, обем на търговията и всички налични данни. 

Струва си да се спомене, че протоколът работи върху интелигентни договори, работещи на блокчейн Ethereum. Освен това това е софтуер с отворен код, който е лицензиран съгласно GPL. Ако имате някакви съмнения, винаги можете да проверите Бяла книга за размяна на DeFi

Crypto.com Цени 

Crypto.com Цени е правилният начин да започнете деня си. Тази страница ще ви предостави цялата необходима информация за виртуалните валути. Можете да видите цената на най-големите криптовалути в света, как се държат и много други неща. Взехме това под внимание, за да направим Crypto.com Review. 

Crypto.com Цени

Ако сте инвеститор или търговец, трябва да имате ценна информация за пазара. Намирането на всички необходими данни обаче може да бъде някак трудно. Ето защо Crypto.com се замисли и реши да създаде нова и уникална платформа за показване на информация, свързана с крипто.

Веднага след като имате достъп до страницата, ще можете да видите кои са били най-добрите хамали. Това прави препратка към водещите валути с най-голямо увеличение на цените през последните часове. Ако дадена криптовалута се движи с 50%, тя може да се покаже в главната страница на Crypto.com Цени. 

Използвайки Crypto.com Цени, вие също ще имате възможност да получите ценна информация за всяка от виртуалните валути на пазара. Можете например да видите цената на всеки актив, процентната промяна през последните 24 часа и др. Можете също да кликнете върху опцията „Търговия“, ако искате да купите или продадете конкретна виртуална валута.

Ето защо вярваме, че Crypto.com Цените са чудесен начин за инвеститорите да получат достъп до любимите си виртуални валути и да започнат да ги търгуват само с няколко кликвания. В бъдеще към Crypto.com Цените може да се добавя нова информация. Тази страница беше представена наскоро и много други функции ще бъдат внедрени. 

Заключение за преглед на Crypto.com

В този преглед на Crypto.com преминахме през основните услуги, предлагани от платформата. Също така споделихме информация за продуктите, които се предлагат на Crypto.com. Всички нови и най-вълнуващи тенденции в криптовалутите могат да бъдат намерени в този преглед на Crypto.com. 

Някои от най-приетите продукти включват Crypto.com VISA картата и платформата Crypto.com Earn. Това показва, че потребителите търсят нови начини за разширяване на своите финанси и възможности.

Смятаме, че този преглед на Crypto.com трябва да завърши с ясна присъда относно решенията, предлагани от Crypto.com. В този преглед на Crypto.Com считаме, че фирмата е лидер на пазара и това може да се види по начина, по който ускорява световния преход към криптовалута. 

Докато преди много време беше трудно да се мисли за крипто дебитна карта, в днешно време това е реалност. Всъщност други компании следват примера на Crypto.com и лидерството в тази конкурентна индустрия. 

Без значение дали сте търговец или инвеститор. Crypto.com ще предлага услугите, които търсите. В същото време, ако сте ентусиаст по отношение на виртуалните валути, Crypto.com също ще бъде готов да ви предложи продуктите, от които се нуждаете. 

Като се има предвид това, този преглед на Crypto.com счита, че компанията определено е в челните редици за ускоряване на световния преход към криптовалута. Как С всички решения, услуги и продукти, предлагани на крипто потребители от цял ​​свят. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner