Най-добрите портфейли на Tezos (XTZ) за съхранение на XTZ токени през 2019 г.

Преди да започнете да избирате от многото портфейли на Tezos на пазара, по-добре е първо да разберете как работи блокчейнът на Tezos – проблемите, които той цели да реши и решенията, които предоставя.

Мрежата Tezos е създадена, за да реши някои от проблемите, с които технологията блокчейн се сблъсква, докато работи в мрежата Ethereum. Като такъв той заема сериозно от блокчейна Ethereum, но носи на борда специфични отличителни характеристики.

Търгувайте токени на Binance днес!

Блокчейнът Tezos обхваща протокола „консенсус на общността“, който дава право на притежателите да вземат решения чрез гласуване, без да прекъсват функциите на мрежата. Освен това Tezos поддържа механизъм за „управление по веригата“, който позволява на екипа му да взема демократични решения и изменения. Фокусната точка на управлението по веригата е върху промените в протокола в мрежата. Използвайки този механизъм, притежателите могат да предлагат изменения в протоколите. Процесът на гласуване от притежателите на Tezos следва предложението. Ако притежателите приемат предложението, то продължава да се прилага в системата. В замяна разработчиците получават компенсация за приемането на тяхното предложение.

От старта си Tezos е преодолял предизвикателствата на криптопространството и сега е готов за по-добро разработване на продукта след стартирането на основната си мрежа през септември 2018 г. Това означава, че токените Tezos (XTZ) вече могат да се търгуват на различни борси.

Имайки предвид това, това ръководство представя изчерпателен списък с най-добрите портфейли на Tezos, които можете да помислите за безопасно съхранение на вашите XTZ токени.

Портфейли Tezos

Източник: tokenclub.co

Ledger Nano S

Портфейл Ledger Nano S уебсайт:https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Портфейл Тип: Хардуер

Лесно използване: лесен за използване

Безопасно: изключително безопасен

Разходи: Платено

Ако планирате да съхранявате множество валути в безопасна и сигурна среда, портфейлът Ledger Nano S е идеалният. Този портфейл съдържа повече от 700 цифрови активи, включително XTZ, и е най-сигурният портфейл за крипто хардуер там.

Продуктът се предлага в дизайн, подобен на USB, което улеснява достъпа до вашия портфейл на работния плот чрез технологията Ledger Live. С помощта на Ledger Live можете лесно да инсталирате приложението Tezos на вашето устройство и да го свържете с GUI интерфейс на трета страна, за да управлявате средствата си от Tezos. Пример за графичен интерфейс на трети страни е TezBox. С портфейла Nano S и TezBox можете да се обзаложите, че вашите XTZ средства са в безопасност и можете да делегирате средствата през портфейла. Тъй като това е платен портфейл, трябва да потвърдите цената на официалния им уебсайт, преди да купите. Не забравяйте винаги да купувате надеждни, оригинални продукти.

Докато купувате продукта Nano S, не забравяйте да инсталирате най-новия фърмуер на вашето устройство. Това избягва всяко неоторизирано проникване, което може да застраши безопасността на вашите средства. С тънкия дизайн, интуитивен потребителски интерфейс и лесна работа, поддържаният от Tezos портфейл Ledger Nano S определено е един от най-добрите портфейли на Tezos.

Портфейли Tezos

Източник: chrome.google.com (приложение)

Портфейл на Tezbox | Портфейли Tezos

Портфейл Tezbox уебсайт: Https://texbox.com/

Tezbox Портфейл Тип: Mobile / Desktop

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

TezBox е един от най-старите портфейли на Tezos GUI, проектиран от общността на Tezos. Той служи както за мобилен портфейл, така и за настолен портфейл и поддържа операционни системи Mac и Windows.

TezBox е проектиран, като отчита сигурността и има интуитивен интерфейс, за да гарантира, че вашите XTZ средства остават в безопасност по всяко време. Той не събира вашите данни, тъй като вашият частен ключ остава в безопасност във вашето устройство. Като допълнителен слой сигурност портфейлът се интегрира с хардуерни портфейли като Ledger Nano S и Trezor. Всъщност става първият портфейл, който извършва такъв вид интеграция. Също така е лесно да интегрирате вашите dApps чрез TezBox, тъй като има удобен потребителски интерфейс.

Основните характеристики на портфейла TezBox включват:

  • Управление по веригата: Управлението по веригата е ключов компонент на протокола Tezos. Това осигурява официален процес, чрез който заинтересованите страни могат ефективно да управляват платформата и да прилагат нови иновации.
  • Сигурност: Блокчейнът Tezos има за цел да улесни официалната проверка, която помага да се осигурят интелигентни договори, за да се избегнат грешки в системата.
  • Proof-of-Stake: Tezos обхваща алгоритъма за консенсус PoS, който позволява на разработчиците да участват във валидирането на транзакциите в блокчейна Tezos. В крайна сметка те получават компенсация от протокола за това.

Портфейли Tezos

Източник: themoneymongers.com

Портфейл Guarda

Уебсайт на Wallet Wallet: https://guarda.co/

Тип портфейл Guarda: Настолни, мобилни, уеб

Лесно използване: Лесен за използване

Сейф: Безопасно

Цена: Безплатно

Ако сте инвеститор в криптовалута, който притежава различни виртуални валути, включително Tezos, Guarda ще бъде добро решение за вас. Портфейлът предлага мултивалутна поддръжка за голям брой цифрови активи. Някои от тези виртуални валути включват Tron (TRX), Stellar (XLM), XRP, NEO, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) и Monero (XMR). 

В същото време притежателите на XTZ ще могат да се справят със средствата си в много различни платформи. Guarda предлага настолни, мобилни и уеб портфейли за потребителите. Целта е да се привлече възможно най-голям брой потребители. 

По този начин можете да изберете някоя от услугите, които отговарят на всички ваши нужди, без значение как се справяте с вашите цифрови активи или кои криптовалути държите. Съхраняването на виртуални валути в крипто обмен е много опасно. Тези платформи са били засегнати много пъти от хакове и атаки. 

Guarda предлага не само широк спектър от услуги, но също така има и поддръжка на клиенти, която е на разположение 24/7, за да разреши всички проблеми, с които клиентите могат да се сблъскат. С Guarda потребителите ще имат възможността да държат всичките си цифрови валути, включително XTZ, само в портфейл на много различни устройства. 

Въпреки че това не е хардуерен портфейл, той предлага сигурност и много прост интерфейс за потребителите да се справят с виртуалните си валути.

Портфейл CorTEZ | Портфейли Tezos

Портфейл CorTEZ уебсайт: https://gitlab.com/tezos/cortez-android

CorTEZ Портфейл Тип: Подвижен

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Разработено от общността Tezos, CorTEZ Wallet е за потребители на Android. Портфейлът за Android е продукт на Nomadic Labs в Париж и има за цел да подобри сигурността и да внуши най-доброто потребителско изживяване чрез операционна система Android.

Портфейлът CorTEZ е чисто портфейл за криптовалута с отворен код и предоставя на потребителите мнемонична фраза от 24 думи по време на инициализацията. Не забравяйте да пазите мнемониката в безопасност и в тайна, за да избегнете неоторизиран достъп, защото тя дава директен достъп до вашите средства на Tezos.

За да подобрите сигурността на вашите средства, вашият портфейл CorTEZ трябва да има главна парола, която вие задавате, когато получавате портфейла за първи път. След като портфейлът ви работи и можете да използвате главната парола, за да защитите личните си ключове. Например, за да изпратите XTZ средства на даден адрес, трябва да въведете паролата. Като алтернатива можете да използвате опцията за пръстови отпечатъци.

Основните характеристики на портфейла CorTEZ включват:

· Можете да създадете и възстановите портфейл на Tezos.

· Можете да наблюдавате хешовете с публичен ключ в обикновена адресна книга.

· Можете да получавате или изпращате Tezos.

· Можете да прегледате историята на операциите си.

С тези функции портфейлът се квалифицира като един от най-добрите портфейли на Tezos за разглеждане.

поставено изображение 0 26

Източник: busy.org

Tezos.Син портфейл | Портфейли Tezos

Tezos.Син портфейл уебсайт: https://tezos.blue/

Тезос.Синьо Портфейл Тип: Подвижен

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Tezos.blue е портфейл без попечителство, предназначен за устройства с Android. Можете да помислите за това, ако търсите най-добрия портфейл за мобилна криптовалута. С него можете да защитите вашите жетони Tezos без никакви проблеми. Свръхбързият лек портфейл ви позволява да съхранявате своите токени анонимно и сигурно в блокчейна на Tezos.

В момента мобилният крипто портфейл е достъпен за изтегляне от Google Play за потребители на Android и App Store за потребители на iOS. Можете да го получите и от Microsoft. Tezos.blue ви позволява ефективно да създадете акаунт и след активиране можете да делегирате, изпращате, получавате или съхранявате вашите средства Tezos с увереност.

Топ характеристики на портфейла Tezos.blue:

· Шифроване на ключове на много нива в паметта и в устройството за съхранение

· Двупосочна връзка в реално време в блокчейна Tezos

· Напълно отворен код

· Минимално използване на ресурси и оптимизиран трафик на данни

Първите стъпки с портфейла Tezos.blue са лесни, тъй като вече не е необходимо да преминавате през проверка на KYC или да използвате имейла си за влизане. Вместо това портфейлът може да се изтегли веднага и можете да започнете да го използвате. По въпросите на сигурността не е нужно да се притеснявате толкова много, защото вие сте единственият пазител на портфейла си. Това е възможно чрез многостепенното криптиране на вашите ключове както на устройството, така и в паметта.

Портфейли Tezos

Източник: medium.com

Атомен портфейл

Атомна Портфейл уебсайт: https://atomicwallet.io/tezos

Атомна Портфейл Тип: Работен плот

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Атомният портфейл е сравнително ново мултивалутно решение, което можете да използвате, за да съхранявате средствата си от Tezos. Този многофункционален портфейл за криптовалута поддържа повече от 300 цифрови монети и токени. Освен това платформата се актуализира ежеседмично, за да добавя повече активи и функции. Приложението за настолни компютри Atomic поддържа различни операционни системи, включително Windows, MacOS, Ubuntu, Fedora и Debian. Мобилното приложение, от друга страна, поддържа устройства с Android и iOS.

Най-добрите предимства на портфейла Atomic:

· Вашите лични ключове остават на вашето устройство и можете да ги генерирате от мнемоника

· Имате вградена опция Buy Crypto с кредитна карта

· Седмични актуализации с нови монети, жетони и полезни функции

· Атомни суапове за размяна с намалени такси

· Незабавна, денонощна поддръжка на клиенти

· Персонализирана функция на маркера – можете да добавите всеки ERC20 маркер за секунди

· Интеграция на ShapeShift и Changelly за незабавен обмен

Тези функции правят Atomic Wallet един от най-добрите, ако не и най-добрия портфейл за крипто десктоп за изпращане, получаване и съхранение на вашите средства от Tezos. Например, с интеграцията Changelly и ShapeShift можете да обменяте своите Tezos с други криптовалути незабавно и на същата платформа.

поставено изображение 0 34поставено изображение 0 35

Източник: medium.com

Портфейл Tezzer

Портфейл Tezzer уебсайт: https://github.com/Tezzerwallet/tezzer-v1.0.4

Тезер Портфейл Тип: Официален работен плот за Tezos

Лесно използване: Да

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Tezzer беше пуснат през юли 2018 г. и е официалният портфейл за десктоп за криптовалута за блокчейна Tezos. Лекият портфейл за десктоп криптовалута ви позволява да съхранявате и управлявате средствата си от Tezos, без да се налага да стартирате пълен възел или да изтегляте цялата блокчейн.

Първоначално разработена единствено от общността на Tezos, Tezzer по-късно беше прегледана от фондацията Tezos, за да засили доверието по отношение на продукта и да го освободи от всякакви грешки, които могат да компрометират използването му. Портфейлът е устройство само за Windows, което ви позволява да контролирате средствата си от Tezos. Той идва с начални думи, за да защитите вашите XTZ токени.

По същество портфейлът на Tezzer беше подложен на два външни прегледа, фокусирани върху одит на сигурността и моделиране на заплахи. Това доведе до висока сигурност за потребителите, тъй като всяка грешка или заплаха, открити по време на прегледите, бяха премахнати или изпратени на законното си място след разследвания.

Въпреки че продуктът само за Windows може да бъде недостатък за някои потребители, това е един от най-добрите портфейли на Tezos по отношение на сигурността и безопасността на средствата.

Финални мисли

Блокчейнът Tezos е нарастваща общност с широк спектър от цели, като намаляване на разходите, спестяване на време и улесняване на транзакциите. Проектът на млада двойка генерира до 232 милиона щатски долара по време на първоначалното му предлагане през 2017 г. Тъй като все повече хора приемат блокчейна Tezos, има нужда от осигуряване на средствата, както и безопасното им съхраняване. Като вземете предвид нашия списък с най-добрите портфейли на Tezos, можете да бъдете спокойни, тъй като средствата ви са в безопасност.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner