Важни твърди вилици, които се случват през юли 2018 г.

„Hard Fork“ е просто промяна в протокола от предишна версия. Този процес следва разминаване, като една част следва стария път, а новата (раздвоена) версия следва пътя на надстройката. Понякога твърда вилица може да се приложи върху верига, без да се създава дивергенцията. В този случай няма да има допълнителни монети, дадени на потребителите.

Новата версия наследява атрибутите на старата версия, но изпълнява допълнителни протоколи (което може да бъде подобрение на сигурността), за които се смята, че правят по-добра опция от оригиналната версия.

Пример за това би бил хард форкът Bitcoin Cash (BCH), който е форк на Bitcoin (BTC). Bitcoin Cash направи няколко промени в своя протокол, като увеличаване на размера на блока до 32MB, вместо размера на блока от 1MB, внедрен от Bitcoin (BTC).

Тези подобрения доведоха до многото криптовалути, които имаме днес – като Bitcoin Gold, Bitcoin Private и дори Ethereum – и много други, които се появяват всеки ден. Важно е да се знае, че не всеки хард форк също ще предлага стимули за инвеститорите, понякога това е просто подобрен протокол.

По-долу са хард форкове, очаквани през юли.

Ethereum Classic

Както е описано от екипа, Ethereum Classic (ETC) е по-интелигентна блокчейн, общност, криптовалута и мрежа, която разширява функционалностите на цифров актив. Наред с платформата, която улеснява хората да си изпращат виртуални пари помежду си, тя също така позволява използването на сложни интелигентни договори, които са самоуправляеми и неизменни.

Ethereum Classic (ETC) токените изпълняват блокчейна и са достъпни за покупка / обмен на големи борси за криптовалути за биткойни, ефири и щатски долари.

Планираният разклонение на 13 юли ще доведе до Ethereum Emerald, който ще бъде раздвоен на 6 100 000-ия блок.

Айнщайн

Айнщайн е основана през 2014 г., но не е под светлината на прожекторите до 2017 г. Einsteinium е платформа за набиране на средства, която помага за премахване на корупцията, а също така дава възможност на глобална общност, която може ефективно да подкрепя научни изследвания и много други.

Айнщайн (EMC2) от друга страна е родният токен за платформата Einsteinium. Тези токени могат да се търгуват за други на различни борси за криптовалути. EMC2 е подобна на биткойн виртуална валута, която използва алгоритъма PoW (Proof-of-Work). Въпреки че тази валута е създадена предимно с научна, благотворителна и политическа цел за набиране на средства, тя може да се използва за всякакви транзакции.

EMC2 се разклонява, като променя алгоритъма си за копаене от Script на EThash. Новите жетони ще бъдат разпределени на притежателите на токени в съотношение 1: 1.

Актуализация: Екипът на Einsteinium се свърза с нас, че хард форкът за криптовалута Einsteinium (EMC2) ще излезе късно есента точната дата все още не е определена.

SiaCoin

The Платформа Sia е разпределено облачно съхранение, което използва безплатно съхранение, защитено от блокчейн технологията. Платформата използва използване на капацитет на твърдия диск на потребителите по целия свят, създавайки пазар за съхранение на данни, който е надежден на по-ниска цена от традиционните доставчици на съхранение като Amazon и Apple.

SiaCoin (SC) е официалната криптовалута на мрежите, която ще се използва за закупуване на допълнително пространство, необходимо на клиентите. Доставчиците също се плащат от същата криптовалута, за да предоставят на мрежата тяхната неизползвана памет за съхранение.

Хард форкът на SiaCoins е насрочен за 1 юли 2018 г..

LBRY Кредити

КРЕДИТ НА БИБЛИОТЕКА LBC е безплатен, отворен, управляван от общността пазар. Платформата е домакин на най-доброто от холивудските филми, колежните уроци и друго медийно съдържание. Криптовалутата LBRY Credits (LBC) би стимулирала дейностите в блокчейна.

LBRY кредити (LBC) токени могат да бъдат закупени на борсите за криптовалута Bittrex, Poloniex, Upbit и Cryptopia. В момента токени могат да се търгуват само за биткойн и криптовалути за връзване.

Планираното разклоняване на блокчейна ще се състои на 9 юли 2018 г. Разклонението ще удължи колко дълго исковете ще бъдат валидни преди изтичане на срока в мрежата.

HexxCoin

The HXX монета е сигурна децентрализирана и базирана на блокчейн системна мрежа, която използва PoS (Proof-of-Stake) алгоритъм.

The ХЕКСКОЙН (HXX) за първи път възниква през 2015 г. като вилица на Crave, след това е възродена две години по-късно като вилица на Zerocoin (Zcoin), която също угасва. През 2018 г. монетата беше поета от нов екип, който направи всичко възможно, като за толкова кратко време доведе проекта до невъобразими висоти. Монетата е съсредоточена върху поверителността на потребителите.

Екипът зад проекта има за цел да разшири функционалността на биткойните, използвайки функциите на Zerocoin. Вилицата ще доведе до нова криптовалута, наречена BitcoinZeroX (BZX). Токените BZX ще бъдат издадени на притежателите на криптовалута HEXX и Bitcoin в съотношение 1: 1.

Вилицата HEXX е насрочена за 1 юли 2018 г..

BitTube

Ето една добра платформа, която има за цел да извади платформи за публикуване на видео като YouTube. На тази платформа издателите могат да получават пасивни приходи от съдържание, което качват в платформата.

The BitTube (TUBE) криптовалутата е родна на платформата и ще се използва като награда за дейности в мрежата. TUBE може също да бъде обменен за всяка друга криптовалута на която и да е борса за криптовалута, която е в списъка.

С разпределена мрежа от партньори, BitTube ще помогне на хората в световен мащаб да упражнят правото си на свобода на словото, като избягват цензурата.

BitTube (TUBE) е планирано да се разклони на 1 юли 2018 г. Разклонението ще включва промяна на алгоритъма за копаене в мрежата.

Коре

The Коре платформата се фокусира върху поверителността и сигурността, насочена към възстановяване на критични правни и човешки права.

КОРЕ (КОРЕ) токени могат да се търгуват като всяка друга криптовалута там. В момента той може да бъде обменен само за биткойни (BTC) на Bittrex и Upbit, както е посочено от coinmarketcap.

Вилицата KORE ще бъде използвана за модифициране на някои основни аспекти на блокчейна, като време на блока, трудност, награди от мастернода, залагане и няколко други промени. Разклонението е насрочено за 1 юли 2018 г..

Важно е да се отбележи, че някои от тези хард форкове са обект на промяна от общността. Ето защо е от съществено значение да следите напредъка на различните общности чрез различни социални медийни платформи, за да следите напредъка.

Препоръчваме : CoinMarketCal и KryptoCal за проследяване на бъдещите обявени събития.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner