Най-важните въздушни капки през юли 2018 г. [Актуализирано на 7 юли]

Първо, Какво е Airdrop?

Airdrop е, когато създателите зад криптовалута разпространяват безплатно своя жетон или монета на съществуващите му притежатели. Той се счита както за начин на награждаване на колегите си поддръжници, така и за маркетингова стратегия, тъй като целта му обикновено е да се постигне по-голяма експозиция, ако техният продукт е нов на пазара.

Ако се интересувате от получаване на безплатни монети, следващият ни списък обхваща най-важните въздушни кацания, които ще се проведат през месец юли.

CPS монета Airdrop

The CPS монета е проект, разработен от CoinPayments в сътрудничество със Syscoin. Монетата CPS ще бъде първият токен, издаден на блокчейна Syscoin.

CoinPayments ще предложи 100 безплатни CPS монети за всички нови и съществуващи акаунти на тяхната платформа. Самолетът ще приключи на 1 август 2018 г. Очакваната стойност на монетите е 10 евро. Филиалите на CoinPayments също ще получат бонус за препоръчване от 25 CPS монети за всяка нова регистрация, посочена от вашия акаунт. В допълнение към това ще получите и за всяка регистрация 25% от всички таксувани такси за транзакции.

https://twitter.com/CoinPaymentsNET/status/1012388156010708992

Поради сътрудничеството си със Syscoin, имаше и отделен CPS airdrop, който беше разпространен на 1 юли за притежателите на Syscoin. На тази дата е направена моментна снимка на всички портфейли на Syscoin, свързани с псевдоними, и 6% от общото количество CPS монети е дадено на всеки притежател на монети.

Циклиране LRN Airdrop 

Циклиране е протокол, предназначен за „съвпадение на поръчки като услуга“ и комуникира между множество блокчейни чрез използване на пръстенни транзакции и съвпадение на поръчки за улесняване на сделките между различни блокчейн токени.

Loopring ще излъчи 60% от максималното си предлагане на LRN за всички притежатели на LRC (не за първоначалните участници в продажбата на символи). Въздушното кацане ще бъде направено на 3 дати: на 5 юли, 5 септември и 5 ноември.

Всяко излъчване ще се състои от 20% от максималната LRN доставка, предоставена на интелигентен договор за NEO (интелигентният договор Airdrop), който притежателите на LRC токени могат да заявят. За всеки притежаван 100 LRC, 2 LRN ще бъдат дадени на притежателя. Понастоящем LRN токен се оценява на $ 0.728180 USD.

За всяко въздушно кацане ще бъде избран случаен блок за моментната снимка в рамките на 5 дни преди

въздушна капка. Моментната снимка няма да бъде обявена преди време, но те ще обявят блока

номер след това.

Преди да направят моментната снимка, участниците трябва да обвържат своите NEO адреси. Информацията за подвързване в моментната снимка се използва за въздушната капка. По-прост начин би бил да преместите всички LRC на един-единствен адрес на Ethereum.

Повече информация за обвързване на адрес Среден.

Капастизъм CAPP Airdrop 

Капастизъм стартираха своята програма airdrop на 22 февруари, предлагайки бонус токени на притежателите, които имаха поне 1000 CAPP токена в портфейла си. CAPP токенът има цена от 0,016502 долара. Те също така присъждат бонус от 4% от общите CAPP притежания на лоялни собственици. Бонусите ще бъдат изпратени на 12 юли и на 12 август (бонус от 3% за този месец).

https://twitter.com/cappasity/status/966435971309989889

За да участвате, първо трябва да създадете акаунт за продажба на символи на Капастизъм, и поставете в своя адрес на портфейла си ERC-20, в който съхранявате вашите CAPP токени. Ако поканите други да се присъединят чрез тяхната програма за насочване към Telegram, ще получите 10 CAPP за всеки запис, а подписалото лице ще получи и 5 CAPP токена само за приемане.

Pundi X NPXS Airdrop 

Pundi X награждава всички притежатели на допустими токени чрез механизъм за раздаване, който ще продължи до януари 2021 г. Това означава, че те пускат токени всеки месец. Снимката за юли е планирана да се случи на 31-ви. Участниците ще получат 7 316% от сумата, която са имали по време на моментната снимка. Понастоящем токенът NPXS е на цена от $ 0,005296. Вашият PXS / NPXS токен в портфейл, който притежавате частния ключ, а не в портфейли на публични борси.

Докадемичен MTC Airdrop 

Докадемичен ще разпределя 114 368 529 MTC сред своите притежатели на месечна база за период от две години. Снимката на салдата на портфейла ще бъде направена на 31 юли в 18:00:00 GMT.

Сумата, която всеки участник ще получи, ще се основава на това колко MTC са притежавали спрямо общия MTC вече даден. Понастоящем MTC има цена от $ 0,28412055. Тези, които искат да участват, трябва да съхраняват своите токени в портфейли, съвместими с ERC-20, като MEW, Metamask или хардуерни портфейли.

Aion Airdrop

Айон пусна своя TRS (Token Release Schedule) договор през декември и оттогава стартира програмата си за разпределяне на бонуси за ранните си участници. Програмата им предлага месечни въздушни капки, които се състоят от 6,25% бонус в зависимост от това колко AION токена притежава собственикът. AION се оценява на $ 1.

Снимката ще бъде направена на 12 юли. Събитието е достъпно само за участниците

в графика за издаване на токени на AION.

Предварително проучване Airdrop

The Предварително проучване е децентрализирана търсачка, която възнаграждава потребителите със собствения си токен Presearch (PRE) за използване и популяризиране на платформата. С определена стратегия, Presearch има за цел да се насочи към най-честите потребители на уеб търсене, за да спечели рано. Presearch (PRE), Ethereum ERC20 токен, може да бъде закупен с помощта на BTC и ETH криптовалути.

Получаването на безплатни токени на Presearch е лесно и лесно. Щракнете тази връзка за да се регистрирате в сайта. Веднага ще получите безплатни 25 PRE жетони. За да получите повече, направете търсене в предвиденото поле. Всеки път, когато правите това, печелите безплатни PRE жетони. Трябва да останете активни 60 дни, за да получите вашите токени.

PCHAIN ​​Airdrop

Проектът PChain твърди, че е първата многоверижна система, която поддържа Ethereum Virtual Machine (EVM) в световен мащаб, което е направило възможно изграждането на големи скалирани приложения. PChain ще предава 326 000 PAI токени на членовете на тяхната общност. За да бъдете част от него, следвайте стъпките по-долу:

1. Натисни тук да посетите страницата за регистрация на airdrop и да се регистрирате.

2. Проверете пощата си и влезте.

3. Присъединете се към това телеграма група и изпратете „Airdrop“ като съобщение.

4. Следвайте в Twitter и ретуитирайте това.

5. Следвайте тук на Reddit.

6. Можете също така да насочите приятелите си, за да спечелите повече PAI токени.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner