Най-добрите портфейли за монети Binance, които трябва да имате предвид

Binance Coin (BNB) е базирана на ERC20 криптовалута, която подхранва всички операции на борсата Binance. БНБ предлага на своите собственици разнообразни опции в екосистемата Binance, като наддаване, размяна, включване в листинг, инвестиране в ICO и приспадане от таксите за транзакции. Съществуват различни методи, при които човек може да съхранява БНБ. В тази статия ще представим най-добрите портфейли на Binance Coin, от които можете да избирате.

Портфейли за монети Binance

Източник: TokenClub.co

Ledger Nano S

Уебсайт на Ledger Nano S Wallet: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s 

Тип портфейл Ledger Nano S:  Мултивалута, Хардуерен портфейл

Лекота на използване: Твърд – изисква сложна конфигурация

Безопасно: Силно защитен

Цена: Платен

Ledger Nano S е хардуерен портфейл, който е проектиран да предложи пълна сигурност на криптофондовете. Изглежда като USB устройство, което може да бъде свързано към вашия лаптоп или компютър чрез USB порта. Ledger разполага с два странични бутона за потвърждение на транзакцията и OLED екран. Той също така е внедрил криптографска процедура, която проверява целостта на устройството при включване.

Докато конфигурирате Ledger за първи път, ще трябва да бъде избран ПИН код, за да защитите портфейла си. След това ще бъде генерирана фраза от 24 думи за възстановяване, която можете да използвате, за да възстановите средствата си в случай, че портфейлът е загубен.  

Ledger е сред най-сигурните портфейли на Binance Coin в индустрията, тъй като прилага разнообразни протоколи за сигурност и криптографски процедури и всичките ви монети се съхраняват офлайн. Услугата поддържа голямо разнообразие от монети и жетони, включително Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Stratis, Dash, Zcash, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Monero и, разбира се, Binance Coin.

image4 2

Източник: toshitimes.com

Трезор

Уебсайт на Trezor Wallet: https://trezor.io/ 

Тип портфейл Trezor:  Мултивалутна, хардуерна, съвместима с OS X (версия 10.8 и по-нова), Windows (версия 7 и по-нова), Linux и Android устройства.

Лесно използване: Твърд

Безопасно: Сигурно

Цена: Платен

Trezor беше първият хардуерен портфейл за биткойни, създаван някога и е известен със своите най-добри функции за сигурност, които защитават вашите монети BNB срещу виртуална и физическа кражба. Несъмнено е един от най-добрите портфейли на Binance Coin, ако искате да имате най-голямата налична сигурност.

Trezor е малко устройство с бутони и OLED екран, което може да бъде свързано към вашия компютър чрез USB порт. Можете също да имате достъп и да управлявате средствата си, като използвате Google Chrome и моста Trezor.

Когато свързвате устройството за първи път, то разполага с ПИН код, съставен от девет цифри на неговия OLED екран и ще трябва да въведете същия ПИН код, като щракнете върху екрана на компютъра, към който сте свързани. Този код се генерира на случаен принцип при всеки достъп до Trezor и гарантира, че дори ако компютърът ви е заразен със злонамерен софтуер, вашите средства все още са сигурни.

След въвеждане на ПИН код, ще се генерира семе за възстановяване от 24 думи, което ще се използва за възстановяване на портфейла. За допълнителна защита може да се добави още една пропускна фраза към семето от 24 думи. Неговите стандарти за висока сигурност го правят един от най-добрите портфейли за монети на Binance.

Trezor също поддържа внушителен брой криптовалути в допълнение към Binance Coin, включително Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Monero, Zcash и много други.

Портфейлът може да се използва и в тандем с приложения като Multibit HD, Mycelium и TREZOR Wallet.

Портфейли за монети Binance

Източник: bitcoinexchangeguide.com

Портфейл Guarda

Уебсайт на Wallet Wallet: https://guarda.com

Тип портфейл Guarda:  Мултивалутна, мобилна, настолен портфейл

Лесно използване: Лесно

Сейф: Безопасно

Цена: Безплатно

Портфейлът Guarda е създаден с цел да предложи лесни за използване услуги за крипто съхранение, без да се отказва от сигурността. Guarda е портфейл без попечителство и мулти-актив, който предлага услуги на голям брой потребители на различни цифрови активи. 

Този портфейл ще бъде много полезен за притежателите на Binance Coin (BNB), които искат да съхраняват сигурно своите цифрови активи. Това не само ще ви позволи лесно да боравите с вашите монети BNB, но също така ще ви помогне да получавате, изпращате и обменяте тези монети. В допълнение към това, екипът на Guarda работи денонощно, за да решава проблемите на потребителите чрез тяхната поддръжка на клиенти. 

Тъй като Guarda е мулти-валутен портфейл, потребителите ще могат да съхраняват други криптовалути, включително XRP, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC), Bitcoin Gold (BTG) и Ethereum (ETH), наред с други. Някои цифрови активи на ERC-20 също се поддържат от този крипто портфейл. 

Според trustpilot, около 85% от потребителите на Guarda твърдеше за да имат страхотно или отлично изживяване, докато използват приложението, само 9 процента от потребителите са заявили, че са имали лош опит. 

Потребителите на Binance Coin могат да избират широк спектър от услуги и решения, които да отговарят на всички нужди, които имат. Освен това, с уеб базираните услуги на Guarda, хората ще могат да управляват своите цифрови активи на всяко устройство, което искат. 

Ако имате някакви съмнения относно Guarda, винаги можете да се свържете с тях на [имейл защитен]

Доверете се на портфейла | Портфейли Binance Coins

Доверете се на уебсайта на Wallet: https://trustwallet.com/ 

Доверете се на портфейла тип:  Мобилен, съвместим с Android и iOS

Лесно използване: Среден

Безопасно: Умерено

Разходи: Безплатно

Trust Wallet е удобно за потребителя приложение за мобилен портфейл, което може да се използва за съхранение и управление на всички токени, издадени от блокчейна Ethereum. Портфейлът е достъпен за изтегляне безплатно от Google Play Store и App Store на Apple.

Trust Wallet може да се използва за съхраняване на почти всички токени ERC-20 и ERC-223, като Ether (ETH), Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC), OmiseGO (OMG), Qtum (QTUM), Maker (MKR) ), Augur (REP), VeChain (VEN), ICON (ICX), Aeternity (AE), 0x (ZRX) и много други.

По отношение на сигурността си, портфейлът Trust няма достъп до потребителски данни или данни от портфейла и не съхранява частните ключове в своите сървъри. Клавишите никога не напускат устройството, което използвате. Не е необходима KYC процедура или регистрация, за да използвате Trust Wallet. Този крипто портфейл на Binance може да се използва и като мобилен уеб браузър 3.0, който може да ви позволи да получите достъп до всички базирани на Ethereum dApps.

Тези, които искат допълнителна сигурност, могат да активират редица защитни функции, като системи за удостоверяване с биометрични маркери, които използват ПИН и сканиране на пръстови отпечатъци.

image5 4

Източник: medium.com

Атомен портфейл | Портфейли Binance Coins

Уебсайт на Atomic Wallet: https://atomicwallet.io/ 

Тип атомен портфейл: Съвместим с операционни системи Windows, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android и iOS.

Лесно използване: Интуитивен и лесен за употреба интерфейс

Безопасно: Умерено

Разходи: Безплатно

Atomic Wallet е децентрализирано приложение за портфейл, което поддържа кръстосана и прозрачна размяна на криптовалута и не контролира нито един от частните ключове. Портфейлът се отличава със своята функция за атомен суап, която позволява на потребителите да скриват криптографии, без да напускат портфейла. Чрез интегрирането на приставките ShapeShift и Changelly потребителите могат да извършват сделки по по-традиционен начин.

Atomic поддържа над 300 криптовалути (включително Zcash) и е съвместим с операционни системи Windows, macOS, Ubuntu, Debian и Fedora. Потребителите на мобилни устройства също имат версии за Android и iOS. Atomic е един от най-добрите портфейли на БНБ, ако искате да търгувате и съхранявате множество крипто.

image3 3

Източник: finder.com

Портфейл Coinomi

Уебсайт на Coinomi Wallet: https://www.coinomi.com/en/ 

Тип портфейл Coinomi:  Мултивалута, Android, iOS и Desktop.

Лесно използване: Удобен за потребителя

Сейф: Умерен

Разходи: Безплатно

Coinomi е популярен мобилен крипто портфейл, който също поддържа BNB съхранение. Позволява съхранението на 500 други криптовалути, включително Zcash, Bitcoin и Ethereum.

Портфейлът е създаден през 2014 г. от екип от експерти, които имат „доказан опит в Fintech, криптовалути и предприемачество“. Първоначално това беше мобилен портфейл за iOS и Android, но в края на 2018 г. екипът пусна и настолна версия.

Coinomi разполага с вградена борса, която ви позволява да търгувате BNB с други цифрови активи, които притежавате. Услугата също е уникална, тъй като идва с процес на разплащане с едно кликване. От гледна точка на сигурността, той прилага различни мерки за сигурност, като например усъвършенствана парола за поверителност и възстановяване.

За достъп до портфейла не е необходим KYC процес или IP асоцииране. Сървърите на Coinomi маскират вашия IP адрес, за да анонимизират всички заявки. Всички частни ключове се съхраняват локално на вашето устройство, което означава, че имате пълен контрол върху средствата си.

Това е страхотен портфейл на Binance Coin, тъй като не само има интеграция ShapeShift / Changelly, но също така ви позволява да купувате криптовалути с fiat.

В заключение

Когато търсите най-добрите портфейли на Binance Coin, трябва да вземете предвид няколко функции, като сигурност, контрол на частния ключ, продължаващо развитие, поддръжка на клиенти и използваемост. В зависимост от вашите нужди и употреба, има различни опции за съхранение, които могат да отговарят на вашите изисквания за желания от вас портфейл Binance Coin.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-binance-coin-bnb/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner