6 крипто подкасти, за да научите повече за индустрията

Ако искате да разберете основите на блокчейн и крипто инвестирането по-опростен начин, най-добрият начин да усвоите знанията е като следвате редовно подкаст за криптовалута.

По-долу е даден списък с най-добрите подкасти, които можете да слушате, за да разберете лесно глупостите на света на криптовалутата:

1. Лоша крипто

The Лош крипто подкаст беше стартиран от домакините Травис Райт и Джоел Ком в края на 2017 г. Въпреки че и двамата са добре запознати с технологичните въпроси, те признаха, че също са учили за крипто, когато са започнали.

Лош крипто подкаст 2 1024x538

Източник: https://nick.weisser.me

Подкастът рутинно включва интервюта с експерти и практически обяснения, напоени с много хумористични моменти. Чрез тях хиляди слушатели научават всички най-нови неща за биткойни, алткойни, ICO и свързани с блокчейн събития.

Техният информативен, но абсурден формат създава хумористичен ефект, улесняващ начинаещите крипто слушатели да разберат термините и концепциите.

Домакините искат не само да обучават своите слушатели; те също искат да се забавляват толкова, колкото и когато обсъждат нова тема. Те обаче признават, че не са експерти в областта и все още учат с времето.

Така че, за опитни крипто ентусиасти подкастът може да е по-малко информативен, но за тези от вас, които тепърва започват да крипто, това е забавен и лесен начин за разбиране на концепциите на света на криптовалутата.

2. Разкован

The Без верига подкаст е домакин на Лора Шин, бивш старши редактор във Forbes, и е чудесно дали сте на начинаещо или напреднало крипто ниво. Тя използва предишната си позиция във Форбс, за да привлече важни имена от бранша, за да говори в интервютата си.

480x270 95011

Източник: https://www.stitcher.com

Този седмичник се стреми да „обучи хората как блокчейните ще променят начина, по който печелим, харчим и инвестираме парите си“.

Тъй като Шин от доста време отразява новини относно крипто и блокчейн, тя знае какви въпроси да зададе и как да представи информацията, предлагана от интервюираните.

3. Майсторство на монети

Майсторство на монети е шоуто на инвеститор и маркетинг Картър Томас. Този подкаст е задължителен за всеки крипто ентусиаст, независимо от нивото на разбиране по въпроса.

Той представя субектите, идващи от гледна точка на инвеститор, и е „място за всеки, който се интересува от печалба от цифровия криптовалутен свят на Биткойн, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero и др.“

Томас стана известен със своята рационализация на предупрежденията, кратък анализ и кратки обобщения на деня. Повечето от дискусиите му са ориентирани към търговия, което прави подкаста му идеален източник на информация и информация за крипто инвестициите.

Епизодите на Coin Mastery се фокусират върху текущите събития на крипто пазара, така че е най-добре да започнете поредицата, като гледате най-новите й епизоди.

4. Биткойн подкаст мрежата

Мрежата за подкасти на биткойни представлява множество различни подкасти, събрани в един. Първоначално се излъчваше като обикновен подкаст и с времето се превърна в мрежа, състояща се от осем различни експерти, които обсъждат различни теми, свързани с крипто, и споделят своите мнения по въпроса.

Джейсън Дженкинс от Jenkins Risk Management е сред сътрудниците на шоуто, а разнообразието от гости варира от ангелски инвеститори до диджеи в Лос Анджелис, всички от които говорят за тяхната връзка с криптовалутата. Епизодите на шоуто са доста дълги, над 90 минути, така че ако търсите бърза актуализация на случващото се в криптоверсията, по-добре намерете друг подкаст.

5. Инвестирайте като най-доброто

Домакинът на Инвестирайте като най-добрите, Патрик О’Шонеси, е мениджър на портфолио в O’Shaughnessy Asset Management и е домакин на поредицата от три части, наречена Hash Power, която предоставя разбираемо въведение в ноу-хауте на блокчейн индустрията.

„Hash Power е предназначен да бъде въведение, но всъщност това е покана да изследвате този нововъзникващ свят сами.“

Този подкаст обикновено обсъжда инвестициите, но O’Shaughnessy положи допълнителни усилия, за да създаде аудио документален филм от три части, който се фокусира върху крипто, за да инициира новите в този домейн.

Темите на шоуто варират от блокчейн до инвестиране в криптовалута, до спекулации с биткойни и общи разговори за алткойни и ICO. Поредицата преминава през всички свои теми по много ясен и лесен за разбиране начин, като извлича необходимата информация чрез интервюта, проведени с важни имена от бранша.

В допълнение към Hash Power, O’Shaughnessy създаде и поредица, която се фокусира върху по-сложни теми и ги изследва по-задълбочено.

6. Нека поговорим за биткойн!

The Нека поговорим за биткойн! подкастът се появи за първи път през 2013 г., което направи един от най-старите подкасти да се фокусира изключително върху биткойн и криптовалути. Днес броят на епизодите на сериала е преминал 370. Темите, обхванати в шоуто, са изключително разнообразни и общността на феновете е много отдадена на това предаване.

позволява да говорим bitcoing

Източник: https://softwareengineeringdaily.com

Подкастът първоначално е създаден от Андреас Антонополус, но сега той не е единственият водещ, предаването включва повече хора, както и по-широк кръг от съдържание. Нека поговорим, биткойн е и името на мрежа, състояща се от 10 предавания, които също се фокусират върху теми, свързани с крипто.

Антонопулос е важна фигура във всичко, свързано с биткойни. По тази тема той е писал книги, блогове, бил е поканен да обсъжда многобройни предавания и е говорил обширно за това в собственото си предаване. В един момент той получи дарения в размер на 2 милиона долара от посветени членове на общността в знак на признателност за неговия принос.

Антонопулос също е член на надзорния комитет за референтния курс на биткойни в Чикагската стокова борса, а през 2014 г. е назначен за лектор в Университета в Никозия – първият университет, който някога е бил домакин на магистърска степен по цифрова валута.

Коул е писател на свободна практика, фокусиращ се върху криптовалутата и нововъзникващите технологии. Предишни статии за Masternodes бяха представени на водещи крипто сайтове и цитирани в Whitepapers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner