Най-добрите портфейли на VeChain (ПОО) за сигурно съхраняване на ПОО | Портфейли за iOS и Android Vechain

Платформата VeChain стартира през 2015 г., за да подобри и реорганизира управлението на веригата за доставки. Родният маркер на платформата е VET, който носи функцията за прехвърляне на стойност в цялата блокчейн на VeChain и свързаните с нея дейности. Търсите някои от най-добрите портфейли на VeChain? Прочетете.

Купете ПОО на Binance днес!

Ако получавате, изпращате или просто съхранявате някои VET токени, имате нужда от сигурен портфейл за криптовалута, за да държите средствата си. Портфейлът, който сте избрали за вашите монети за ПОО, трябва да ви позволи да имате контрол над неговия частен ключ. Това означава, че ще можете да получите достъп до цифровите си активи по всяко време. Има много възможности за избор, включително портфейли за настолни компютри, хардуерни портфейли, хартиени портфейли, мобилни портфейли и др.

Все пак, преди да изберете портфейл за вашите виртуални средства, трябва да помислите за изключителни функции, които биха могли да ви накарат да изберете единия и да оставите другия. Популярните функции включват криптиране на парола, 2FA и PIN кодове. Такива функции гарантират, че никой няма достъп до съдържанието на портфейла ви, освен вас. В това ръководство ние изброяваме най-добрите портфейли на VeChain за съхранение на вашите VET токени.

Портфейли на VeChain

Източник: bitcoinexchangeguide.com

Портфейл VeChain Thor

Портфейл VeChain Thor уебсайт: https://wallet.vechain.org/

VeChain Thor Портфейл Тип: Подвижен

Лесно използване: Лесен за използване

Безопасно: Да

Разходи: Безплатно

Блокчейнът VeChain стартира Thor Wallet веднага след пускането на основната мрежа на Thor. Първоначално пуснато като леко мобилно приложение за крипто портфейл, целта на портфейла беше да даде на блокчейна VeChain Thor „мощен, сигурен, опростен и напълно функционален портал“.

Портфейлът Thor е достъпен за изтегляне както на Android, така и на iOS версии. От стартирането си, той продължава да получава положителни отзиви от общността, като модерно и надеждно средство за съхранение на VET монети и VTHO токени. Той се предлага със следните функции:

 • Здрава защита на сигурността

Портфейлът VeChain Thor е преминал различни строги тестове за сигурност, което го прави един от най-добрите портфейли за мобилни криптовалути на VeChain. Преди стартирането си продуктът премина през серия проверки за сигурност, включително преглед на изходния код, функционален тест, одит за управление на сесии, одит на интелигентни договори и други.

Освен това портфейлът предлага допълнителни нива на защита, включително ID на пръстови отпечатъци, 2-факторно удостоверяване, повторно предотвратяване, POST криптиране на данни, локално криптиране на данни, обратна защита и др. Тези функции за сигурност гарантират, че вашите средства за ПОО остават в безопасност по всяко време.

 • Междуплатформен Crypto Asset Management

В допълнение към ефективните мерки за сигурност, портфейлът VeChain Thor предлага подходяща среда за транзакции с цифрова валута. Например, той позволява на потребителите да разменят своите VET токени чрез функцията Observe Wallet ефективно. Също така е лесно да се извърши свързване на X Node, което им позволява да видят баланса на своите цифрови активи в своите настолни и хардуерни портфейли на VeChain Thor.

Портфейл Guarda

Уебсайт на Wallet Wallet: https://guarda.co/

Тип портфейл Guarda: Мобилни, настолни, уеб

Лесно използване: Лесен за използване

Сейф:  Да

Цена: Безплатно

Има много различни портфейли, които потребителите могат да държат и съхраняват своите VET токени, но портфейлът на Guarda предлага различен подход за това как потребителите се справят с техните цифрови валути. Портфейлът Guarda е многофункционален и мултиплатформен портфейл за криптовалута, който позволява на потребителите безопасно да съхраняват, обработват, изпращат, получават и обменят виртуалните си валути. 

Портфейлът Guarda поддържа дълъг списък с криптовалути и те през цялото време анализират възможността да добавят нови цифрови активи към портфейла си. Някои от тези монети включват Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) и, разбира се, VeChain (VET). 

На пазара има много различни портфейли, но Guarda има различен подход към начина на работа и управление на виртуалните валути. По-конкретно, те позволяват на инвеститорите с повече от една криптовалута да държат всичките си активи заедно в един и същ портфейл. 

В допълнение мултиплатформеният подход, който компанията реши да следва, помага на хората да се справят с виртуалните си валути по бърз и лесен начин. Понастоящем крипто пазарът се нуждае от портфейли, платформи и услуги, които да предлагат приятелски интерфейси за физически лица. 

Според за trustpilot, над 84% от потребителите на портфейла на Guarda оцениха портфейла като „страхотен“ или „отличен“. Само 9% от потребителите смятат, че портфейлът на Guarda предлага услуга „Bad“. Останалите гласове бяха разпределени по равно за категориите „Лош“ и „Среден“. 

Доверете се на портфейла | Портфейли VeChain

Доверете се на портфейла уебсайт:https://trustwallet.com/

Доверие Портфейл Тип: Подвижен

Лесно използване: Да

Безопасно: Среден

Trust Wallet е продукт за Android и iOS, който можете да помислите за съхраняване на вашите средства за ПОО. Той е сигурен, надежден и обхваща код с отворен код, който се проверява от експерти по сигурността. Можете също така да осъществите достъп до Trust Wallet чрез онлайн браузър и да го използвате за изпращане, получаване или съхраняване на различни цифрови монети и токени. Поддържаните монети и жетони включват:

· Ethereum (ETH)

· Всички токени ERC20, ERC223 и ERC721 в Ethereum Blockchain

· GoChain (GO)

· POA мрежа (POA)

· Калисто (CLO)

· Ethereum Classic (ETC)

· VeChain (ПОО)

· WanChain (WAN)

В Trust Wallet вашият частен ключ остава локално във вашето устройство, така че никога не се споделя с трета страна. Важно е обаче да се отбележи, че Trust Wallet няма 2FA, но се предлага с резервно съоръжение, което подпомага лесното възстановяване. Освен това, благодарение на сътрудничеството си с Kyber Network, портфейлът има вградена децентрализирана борса за лесна търговия, както и вграден уеб3 браузър, който можете да използвате за директна връзка с децентрализирани приложения чрез приложението Trust Wallet.

Основните характеристики на Trust Wallet включват:

 • Сигурност: вашият частен ключ остава локално съхраняван и защитен с много нива на сигурност.
 • Съвместим с ERC20: портфейлът поддържа всички токени ERC20 и ERC223 в блокчейна Ethereum.
 • Мултивалута: Този мулти портфейл за криптовалута поддържа основни крипто жетони и монети
 • Анонимен: Никой никога няма достъп до вашата лична информация. Портфейлът винаги пази данните ви в поверителност и защита.

Като цяло Trust Wallet предлага просто, солидно решение с по-голяма гъвкавост, дори по-добро от портфейла Thor. Наличието на децентрализиран обмен и Web3 браузър просто го прави по-добър. Функциите му за сигурност обаче са ограничени.

Портфейли на VeChain

Източник: unblock.net

Портфейл Cobo | Портфейли VeChain

Кобо Портфейл уебсайт: https://cobo.com/

Кобо Портфейл Тип: Хардуер / мобилен

Лесно използване: Лесен за използване

Безопасно: Да

Разходи: Платено

Cobo също е един от най-добрите портфейли на VeChain и можете да го използвате, за да изпращате, получавате и съхранявате вашите ценни монети за ПОО безопасно. Портфейлът, който обслужва както хардуер, така и мобилни платформи, е сигурен и лесен за използване. Неговите характеристики са следните:

 • Сигурен трансфер на данни: със своята функционалност „с въздушно пространство“, той предпазва транзакциите ви от всякакъв опит за хакване. Това се постига чрез премахване на всички възможности за Bluetooth, Wi-Fi, NFC или Bandwidth, които могат да доведат до проникване в мрежата.
 • Устойчивост на военна степен: Cobo се гордее, че е първият хардуерен портфейл, който отговаря на американския военен стандарт за сигурност. Той включва MIL-STD-810G с водоустойчив рейтинг, както и IK9 сертифициране.
 • Поддръжка на няколко валути: Cobo е мулти портфейл за криптовалута, който поддържа всички основни криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ethereum Classic и повече от 500 токена.
 • Сигурност от следващо поколение: Предлага се с банков чип за криптиране с персонализиран фърмуер, за да отговаря на BIP 32, 39 и 44 протоколи. Това гарантира, че частният ключ остава в чипа за криптиране през цялото време.

Основните характеристики на портфейла Cobo включват:

 • Портфейл “всичко в едно”: това е едновременно облак и HD портфейл.
 • Мултивалутна платформа: Поддържа повече от 20 вериги и повече от 500 токена.
 • Инвестиции за награди: Той предоставя цифрови инструменти за растеж на активи за PoS и PoW монети.
 • dApp магазин: Cobo е домакин и управлява някои от популярните dApps в света.

Като цяло, Cobo Wallet ви дава възможност да залагате POS портфейли и да генерирате приходи. Освен това с Cobo имате вграден dApp магазин, dApp браузър и dApp SDK за разработчици. Въпреки че е сравнително нов на пазара, изключителните му характеристики са свидетелство, че той ще остане един от най-добрите портфейли за крипто хардуер и мобилни крипто портфейли на VeChain.

Портфейли на VeChain

Източник: 99bitcoins.com

Ledger Nano X

Портфейл Ledger Nano X уебсайт: https://shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x

Ledger Nano X Портфейл Тип: Хардуер

Лесно използване: Много лесен за използване

Безопасно: Много безопасно

Разходи: Платено

Ledger Nano X е сигурно, съвместимо с Bluetooth устройство, което съхранява вашите лични ключове, за да е сигурно, че всичките ви цифрови активи са безопасни, където и да отидете.

По-долу са най-добрите характеристики на портфейла Nano X:

 • Защита от най-високо ниво: Портфейлът Nano X съхранява вашия частен ключ в сертифицирания си защитен чип (CC EAL5 +). Това е същият чип, използван в силно защитени приложения, като паспорти и кредитни карти.
 • Лесно архивиране: Вашите криптофондове ще останат в безопасност, дори ако загубите устройството си. Това е възможно чрез фразата за възстановяване от 24 думи, която придружава портфейла по време на инициализацията. Можете да използвате пропуска, за да възстановите акаунта си на всяко устройство на Ledger.
 • Простота: Портфейлът Ledger Nano X е проектиран да бъде възможно най-интуитивен. Два бутона и дисплей – това е всичко, което трябва да контролирате устройството си. Можете да управлявате транзакциите си директно от вашия смартфон или компютър, като използвате Ledger Live PC и мобилни приложения.
 • Мобилност: Тъй като продуктът е с активиран Bluetooth, можете да го свържете към вашия смартфон, като използвате приложението Ledger Live Mobile, където и да отидете. Освен това никога не се притеснявайте за сигурността на вашите средства, докато използвате тази функционалност, тъй като всички Bluetooth комуникации имат пълно криптиране от край до край, което предпазва от всяка заплаха за сигурността.
 • Мултивалута: Мулти портфейлът за криптовалута Nano X може да побере до 100 приложения – всички едновременно. Поддържат се основни криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum, Ripple’s XRP и много други – можете да управлявате всичките си активи под един покрив едновременно.

Финални мисли

За да сте сигурни, че вашите VET активи остават в безопасност, имате нужда от надежден портфейл за криптовалута. Крипто борсите винаги са уязвими за хакерски атаки, поради което се нуждаете от портфейл, който можете напълно да управлявате и контролирате.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner