Най-добрите EOS портфейли за 2019 г. | Къде да съхранявате EOS Safe и кои са най-добрите EOS мобилни портфейли

След стартирането на Mainnet и сключването на ICO мрежата EOS вече не зависи от портфейлите ERC20. Компанията се откъсна от блокчейна Ethereum и представи свои собствени цифрови портфейли. Все пак винаги е важно да вземете най-добрия EOS портфейл за вашите EOS монети. Ето списък с портфейли на EOS, от които можете да избирате за безопасно използване и съхранение.

# 1. Портфейл Infinito EOS

EOS Уебсайт на портфейла: https://www.infinitowallet.io/

EOS Тип портфейл: Универсален онлайн портфейл

Лесно използване: Лесен за използване, наличен на IOS и Android, поддържа множество монети и жетони

Безопасно: Не е толкова сигурен и безопасен, колкото офлайн портфейла

Разходи: Платено

Портфейлът Infinito EOS позволява на потребителите да извлекат максимума от своите цифрови активи, благодарение на своята здрава екосистема от блокчейн услуги. Той лесно се интегрира с ID / KYC решения, крипто обмен и други свързани с блокчейн услуги. Важното е, че Infinito е свързан с базираната в Европа Infinity Blockchain Labs и се стреми да бъде най-добрият EOS крипто портфейл в света.

Потребителите на портфейла могат да съхраняват различни монети и жетони. В допълнение към EOS, която е основната валута за портфейла, потребителите могат да съхраняват NEO NEP 5-токени, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash и всички други ERC-20 токени. Портфейлът е проектиран с функция Touch ID, която му позволява да работи по-бързо и удобно, без да нарушава сигурността на активите.

Друга важна характеристика на портфейла Infinito EOS е възможността да поддържа множество езици. Портфейлът поддържа до 12 езика, с интуитивен интерфейс, който дори начинаещите могат да разберат с лекота. Потребителят остава пазител на частните ключове с пълно криптиране както на частните ключове, така и на паролата.

# 2 Атомен портфейл

Атомен портфейл

Пуснат на пазара през 2018 г., Atomic Wallet, който не е лишен от свобода, вече е известен като популярно решение за управление EOS както и Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Polkadot, Uniswap и други топ монети с 500+ активи. Наличен е за всички основни настолни ОС, iOS & Android и предлага широка гама от функции, които са оценени от повече от 500 000 потребители на приложението.

Като децентрализиран портфейл, той прави управлението на портфолиото ви безопасно и сигурно, тъй като само вие имате достъп до средствата си. Частните ключове са криптирани само на вашето устройство и никога не го оставяйте. Освен това използването на Atomic е анонимно. Всички основни функции и незабавен обмен не изискват създаване на акаунт, преминаване на KYC или проверка. В случай че имате някакви запитвания или проблеми с портфейла, за вас е на разположение отлична услуга за 24/7 поддръжка. 

Що се отнася до функциите, можете да закупите 19 активи директно в портфейла с банковата си карта от 17 фиатни валути, включително USD, EUR, БВП и т.н., по целия свят. За да спечелите пасивен доход от крипто, можете да проверите децентрализирано залагане, което вече се предлага за 10 PoS активи с 5-23% ГПР. 

Другите предимства включват участие в програмата за членство в Atomic Wallet. За използване на вградена анонимна услуга за обмен, ще получавате връщане на пари в родния токен AWC на ​​Atomic Wallet всеки път.

# 3. Портфейл за избиратели GreyMass EOS

EOS Уебсайт на портфейла: https://eosvoter.eosphere.io/vote

EOS Тип портфейл: Web (разширение Scatter)

Лесно използване: Интуитивен потребителски интерфейс

Сейф: Висока сигурност с допълнителен валидиращ SSL сертификат

Цена: Платен

Портфейлът GreyMass EOS Voter се стреми да инициира инструменти, които ще позволят по-добро разбиране на EOS мрежата и ще подобрят лесното използване на обществеността. Софтуерът с отворен код служи като основа на пълния GUI Light Wallet.

Най-добрата част от портфейла на GreyMass EOS Voter е, че той се предлага с пълно AES-256 криптиране. Това означава, че портфейлът има допълнителна защита, така че ако случайно напуснете портфейла, вашите лични ключове остават непокътнати във вашето устройство. Освен това можете да гласувате за избран от вас API възел, който е по-сигурен от гласуването чрез уеб интерфейса. В крайна сметка можете да подкрепите вашите EOS монети и да гласувате за производители, използващи същото устройство. Това дава на потребителите възможност за безопасно стартиране и одобряване на основната EOS мрежа.

# 4. Lumi Crypto Wallet

EOS Уебсайт на портфейла: https://lumiwallet.com/

EOS Тип портфейл: Настолен / мобилен портфейл

Лесно използване: Лесен за използване, наличен на iOS и Android, поддържа множество монети и жетони

Безопасно: Не е толкова сигурен и безопасен, колкото офлайн портфейла

Разходи: Безплатно

Този портфейл за криптовалута е създаден с цел да предложи решения на потребители на криптовалута и притежатели на EOS, които искат лесно да съхраняват и управляват средствата си. 

Този портфейл е разработен с оглед на изискванията на начинаещи и напреднали потребители. Физическите лица ще бъдат единствените собственици на своите мнемонични фрази и тези, които контролират фондовете. 

Някои от другите криптовалути, поддържани от този портфейл, включват Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) и Ethereum (ETH). В същото време потребителите могат да обработват повече от 1200 ERC-20 токени, базирани също на Etheruem. 

Екипът зад Lumi Wallet винаги работи, за да предложи нови решения и услуги на криптовалутната общност. В същото време те са много фокусирани върху потребителите, опитвайки се да бъдат винаги в съответствие с очакванията, които имат последователите и потребителите. 

Освен това екипът на Lumi се занимава с разработването на бели етикети, което означава, че ако има разработчици, които работят по изграждането и проектирането на портфейл за криптовалута, те винаги могат да споделят всеки проблем или проблем с екипа.

# 5. Freewallet

EOS Уебсайт на портфейла: https://freewallet.org/eos-wallet

EOS Тип портфейл: Мултивалута; поддържа както мобилни устройства, така и уеб версия

Лесно използване: опростен, интуитивен потребителски интерфейс

Безопасно: силно защитен

Цена: Платен

Freewallet е проектиран като резервна система за потребители, които не помнят своите пароли или личните си ключове. Портфейлът е силно защитен, което позволява на потребителите да замразят акаунтите си и да имат достъп до други устройства. С Freewallet потребителите могат да съхраняват своите цифрови валути сигурно и дори да добавят допълнителен слой сигурност чрез проверка на имейл или мобилен номер. Въз основа на своите характеристики, Freewallet е един от най-добрите EOS портфейли.

В сравнение с други портфейли на EOS, Freewallet дава възможност на потребителите да създадат безплатен EOS акаунт, докато други портфейли на EOS просто предоставят на потребителите възможност да импортират портфейлите. Единственият недостатък на Freewallet е, че поддържа услугата на попечителски портфейл, което означава, че потребителите на този портфейл нямат възможност за достъп до частните ключове на портфейлите.

# 6. Портфейл Guarda

EOS Уебсайт на портфейла: https://guarda.com/

EOS Тип портфейл: Мултивалута; поддържа както монети, така и жетони

Лесно използване: опростен, интуитивен потребителски интерфейс

Безопасно: високо защитен EOS крипто портфейл

Разходи: Платено

Този мултивалутен портфейл е идеален както за EOS монети, така и за други криптовалути като Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, ZCash, Ripple и Dash, наред с други. Портфейлът Guarda е изключително надежден, безопасен и лесен за работа от всяко устройство. В сравнение с други портфейли, Guarda не съхранява данни за клиента, включително лични ключове или данни за портфейла.

Частният ключ остава в защитената памет на устройството, където се изтрива веднага щом излезете от портфейла. С тази функция Guarda е един от силно препоръчваните EOS портфейли. Важното е, че потребителите могат да преместват безпроблемно своите цифрови активи от една монета в друга, без да включват сложни процедури за проверка, ограничения или регистрация.

# 7. Портфейл SimplEOS

EOS Уебсайт на портфейла: https://eosrio.io/simpleos/

EOS Тип портфейл: Само за мрежата EOS; поддържа Windows, Linux и Mac

Лесно използване: опростен, интуитивен потребителски интерфейс

Безопасно: силно защитен

Разходи: Платено

Портфейлът SimplEOS поддържа само мрежата EOS. Устройството е интегрирано с функции, които работят на софтуера EOS.io. Въпреки че работи само за екосистемата EOS, устройството е съвместимо с различни операционни системи, включително Windows, Linux и Mac. Това го прави един от най-добрите портфейли за EOS. Портфейлът е продукт на EOS Rio и се радва както на прозрачност, така и на сигурност, което е изискването за повечето портфейли.

Важно е да се отбележи, че SimplEOS е приложим главно за настолни компютри, където потребителите могат лесно да импортират своите частни ключове EOS Mainnet, за да заявят своите EOS Mainnet токени. След като изтеглите портфейла, можете лесно да съхранявате, изпращате и получавате вашите EOS монети. Освен това портфейлът, който работи добре с EOS airdrops, може да поддържа и няколко акаунта. Предлага се и с портал за гласуване.

Един забележителен недостатък на портфейла SimplEOS е невъзможността му да поддържа множество крипто монети и токени. Понастоящем портфейлът може да поддържа само монети EOS, но може да се разнообрази в бъдеще.

# 8. Scatter EOS портфейл

EOS Уебсайт на портфейла: https://get-scatter.com/

EOS Тип портфейл: Уеб базиран; Съвместим с десктоп; има разширение за Chrome

Лесно използване: Новите потребители го смятат за малко объркващо

Безопасно: силно защитен

Разходи: Платено

Портфейлът Scatter EOS дава възможност на потребителите да извършват транзакции в EOS мрежата, използвайки своите частни ключове от мрежата, без да ги излагат. Портфейлът им позволява да предоставят лични данни лесно, само когато имат нужда. По отношение на сигурността, портфейлът на Scatter EOS е силно защитен, което го прави подходящ за този списък. Ако търсите най-добрия портфейл EOS, тогава Scatter си струва да се помисли. Портфейлът също се радва на удобно управление на EOS и положителни потребителски отзиви.

Портфейлът е разширение на Google Chrome, предназначено да помогне на потребителите да се свързват с мрежата EOS. Използвайки функцията за единен вход (SSO), която използва асиметрично криптиране, потребителите могат лесно да извършват транзакции и достъп до приложения, без да излагат личния си ключ или лични данни.

С Scatter цялата важна информация остава на вашето устройство и може да бъде прехвърлена само в друга блокчейн под формата на необратима комбинация от числа и символи. В момента портфейлът поддържа мрежите EOS и Ethereum. Те се надяват да добавят още блокчейн в бъдеще.

# 9. imToken Wallet

EOS Уебсайт на портфейла: https://token.im/

EOS Тип портфейл: Уеб базиран; мултивалута

Лесно използване: Лесен за използване

Безопасно: силно защитен

Разходи: Безплатно

ImToken е мултивалутен портфейл, който поддържа EOS, BTC и ETH, наред с други. Работейки върху блокчейна Ethereum, imToken е най-големият портфейл на Ethereum в света, с близо шест милиона потребители. С този портфейл EOS потребителите имат възможност да извършват транзакции и да съхраняват множество валути. Тези, които вече притежават цифров портфейл, могат просто да импортират портфейла imToken. Друга възможност е да създадете EOS портфейл от уебсайта им. В този случай ще трябва да платите ETH като такса.

Купете EOS, за да поставите в EOS портфейлите си

Интересувате ли се от инвестиране в EOS? Искате да започнете с нашата статия за прогнозиране на цените на EOS – включително краткосрочни и дългосрочни перспективи. (Винаги правете собствено проучване и прочетете отказа от отговорност за сайта)).

Най-доброто място за закупуване на EOS е чрез използване Binance. Това ръководство за покупка излага всяка стъпка, от която се нуждаете, за да го направите правилно.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner