Най-добрите 14 алтернативи на MinerGate

Има много алтернативи на MinerGate, които биха могли да осигурят приятна среда за добив. Днес ще изброим най-добрите 14 от тях. Но първо, относно копаенето: Ще се счита за незаконно, ако трябва да печатате банкноти в щатски долари, лири или евро. Това е престъпление, наказуемо от закона. Но със цифрови валути (криптовалути) добивът (който е оприличен на отпечатване на хартиени бележки) е законен и има много начини за добиване на тези криптовалути.

Тази статия прави преглед на най-добрите платформи, които са високо оценени от потребители без данни за измами към днешна дата. Но преди да започнете с някоя от тези платформи, уверете се, че сте се научили добре на изкуството на копаене.

За да знаете коя криптовалута е изгодна за добив, препоръчваме уебсайта WhatToMine.

Има различни начини за копаене на криптовалути, включително; самостоятелно копаене (майнинг за себе си), присъединяване към пул от миньори и накрая можете да накарате хората да копаят за вас с техния компютърен ресурс.

Какво е MinerGate?

MinerGate е основан на 24 март 2014 г. и е първият пул за копаене на криптовалути. Той поддържа PPS и PPLNS режими на плащане.

В MinerGate хората използват компютрите си, за да добавят мощност за хеширане (сила на компютрите си въз основа на хардуерната конфигурация) заедно с други майнери в световен мащаб. Софтуерът може да се изтегли открито и незабавно позволява на потребителите да започнат незабавно копаене на избрани криптовалути, което помага да се елиминира сложността на копаенето.

Въпреки че MinerGate е лесен за използване, на заден план има много сложни алгоритми. Той може да се похвали с прост за използване интерфейс, който позволява на потребителите да настройват само с няколко кликвания и софтуерът е готов да използва пълноценно вашия хардуер въз основа на това колко искате да отделите.

MinerGate от своя страна споделя наградите въз основа на това колко влагат всички. Това е начин да увеличите пасивните си доходи, като включите компютъра си да работи, особено когато не се използва.

Нека да разгледаме някои от най-добрите алтернативи на MinerGate.

14 най-добри алтернативи на MinerGate

Cudo Miner

MinerGate

Cudo Miner е една от най-добрите алтернативи на MinerGate. Това е платформа за копаене на криптовалута, която позволява на потребителите да извършват автоматизиран майнинг. Софтуерът превръща бездействащата или загубена изчислителна мощ в крипто, без да влияе върху използваемостта или производителността на машината на потребителя. Софтуерът използва резервния компютърен капацитет на потребителя, за да генерира приходи за тях или за бизнеса им.

Софтуерът е безплатен за инсталиране и намалява ръчната конфигурация и намеса с до 95%, без да губи рентабилност. Софтуерът е достъпен чрез настолно приложение и специална уеб конзола за дистанционно управление и наблюдение на копаещата дейност.

Когато се използва, софтуерът е невидим и избледнява на заден план, когато човек използва своята машина. Когато обаче машината не работи, софтуерът оживява и превръща неизползваната компютърна мощност в доход.

Софтуерът е напълно автоматизиран и оптимизиран за печалба и с най-висока производителност на Linux, Windows и CudoOS. Освен това е подходящ за всички миньори, независимо от нивото им на опит.

Първи стъпки с Cudo Miner

  1. Посетете официалния уебсайт и щракнете върху регистрация и изтегляне. Софтуерът поддържа Windows 7 или по-нова версия (x64), Ubuntu 18.04, macOS 10.9+ и CudoOS.
  2. Създайте акаунт или ако вече имате едно влизане, като въведете вашето потребителско име и парола.
  3. Продължете да въвеждате вашето име и потребителско име, които ще бъдат показани в портала Cudo и в приложението Cudo Miner. Щракнете върху запазване, за да продължите.
  4. Проверете имейла си и влезте, за да изтеглите софтуера.
  5. На екрана за включване изберете настройката, с която искате да започнете. Можете да разрешите на трети страни майнери да изтеглят майнери от затворен код. Компанията обаче предупреждава, че въпреки че се опитват по най-добрия начин да гарантират, че са в безопасност, те не носят отговорност за проблеми, които могат да бъдат причинени от тях.
  6. Разделът с настройки позволява на потребителите да се върнат и да променят всяка настройка от вградения екран.
  7. След това щракнете върху активиране и софтуерът ще направи бенчмарк. Това може да отнеме до пет минути, така че седнете и се отпуснете.
  8. Потребителите ще намерят менюто на устройствата полезно. Той се разширява за всяко устройство, за да показва инсталирани драйвери и хардуер, резултати от бенчмарка, текущо състояние на добив и данни за здравословното състояние на графичния процесор, включително температура и мощност.
  9. Разделът за транзакции, разположен в уеб конзолата, позволява на потребителите да теглят средства. Човек може да избере своята монета за изплащане в менюто с настройки. Процесът на теглене е лесен и всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху тегленето на средства и да въведете адреса на портфейла им.
  10. Платформата също така позволява на потребителите да печелят повече, като препоръчват приятели.

MultiMiner

MinerGate

Това е алтернатива на MinerGate за начинаещите, тези, които са изцяло нови за концепцията за криптовалути. Ако попаднете в тази група, копаенето на биткойн самостоятелно може да бъде малко плашещо. Фактът, че повечето от помощните програми за добив, които се предлагат днес, са базирани на командния ред, прави нещата малко трудни.

MultiMiner е един от най-лесните за използване софтуер за копаене на биткойни. Това е настолно приложение, което може да се похвали с впечатляващ набор от функции. Предлага се за всички популярни операционни системи за компютри, включително Windows, Mac OS X и Linux.

Софтуерът позволява на потребителите да превключват между различни устройства за добив, т.е. ASIC и FPGA на различни криптовалути като BTC и LTC, без никакви затруднения. Софтуерът използва основния двигател за копаене, за да открие наличния минен хардуер и позволява на потребителя да избере крипто монетите, които би искал да копае.

Софтуерът има и много усъвършенствани функции като възможността за дистанционно наблюдение и управление на други платформи MultiMiner и също автоматично откриване на мрежови устройства.

Като проект с отворен код, софтуерът е съвместим с много устройства за добив, включително HashBuster Micro, Block Erupter и BFL / Bitforce.

Меден миньор

The HoneyMiner е по-печеливш подход за копаене на криптовалути, вместо да харчите много, а просто като използвате всеки компютър с разумна CPU или GPU мощност за обработка.

За да започнат добив, потребителите могат лесно да изтеглят и да получат достъп до сложния софтуер за добив, създаден от Stax Digital, собственици на платформата HoneyMiner.

Софтуерът за добив вече е достъпен за Windows и Потребители на MAC.

Отнема само момент, за да настроите процеса на копаене на криптовалута. Всичко, което е необходимо, е валиден имейл адрес и автоматично се генерира парола, за да може потребителят да започне добив.

Нещо повече, платформата елиминира процеса на определяне на най-печелившите криптовалути, които да се копаят по всяко време. Софтуерът идентифицира това за себе си и коригира печалбата си, като участва в еволюцията на блокчейн.

Копаените монети бяха конфигурирани да бъдат конвертирани в биткойн, гарантирайки увеличаване на потребителския баланс всеки ден. Тази платформа не само ще спечели онези, които се занимават с майнинг за първи път, с HoneyMiner Pro утвърдените миньори също могат да използват тази платформа, за да добиват по-изгодно.

Трябва да знаете колко печалба можете да реализирате с течение на времето с HoneyMiner? Натисни тук.

NiceHash

NiceHash е един от най-големите пазари за добив на криптовалута в облак. Тук потребителите търгуват своята изчислителна мощ с майнери, които искат да създават криптовалути. Те също така позволяват на потребителите да се копаят, използвайки всеки алгоритъм за хеширане. NiceHash таксува 3% такса и майньорите получават своите изплащания в биткойн. Натисни тук за повече информация как да започнете.

Към края на 2017 г. NiceHash потвърди, че са били хакнати. В атаката са загубени общо 4 736 биткойни, което по това време е над 74 милиона долара.

NiceHash бързо потвърди събитието и също така информира обществеността за бързите действия, които предприеха при разследването на инцидента.

Оттогава нещата се нормализираха, като NiceHash подреди всички свои потребители и внедри по-строги мерки за предотвратяване на бъдещи атаки.

MiningPoolHub

MiningPoolHub е платформа за майнинг на няколко пула, която има система за автоматична търговия, която автоматично преобразува вашите добивани криптовалути в друга за целите на изплащането. Това означава, че можете да копаете Litecoin например и да получавате пари в Ethereum. Има много криптовалути, които могат да се добиват в платформата MiningPoolHub. Посетете MiningPoolHub официален уебсайт за да знаете повече и как да започнете. Това е един от най-старите и уважавани уебсайтове.

Криптекс

Това е мястото за продажба на вашата компютърна мощност за обработка. Криптекс минира криптовалути и ви плаща в биткойни или пари от реалния свят. Те направиха нещата доста прости, всичко, което трябва да направите, е да пуснете Kryptex да работи и получавате заплащане. Какво ще спечелите от Kryptex зависи от мощността на процесора на вашия компютърен хардуер. Можеш да посетиш Уебсайт на Kryptex за да започнете.

Winminer

Направихме рецензия за Winminer в тази статия: Топ 3 най-добри лесни за употреба алтернативи на NiceHash, може да искате да проверите това.

WinMiner използва вашата неизползвана изчислителна мощ и превръща това в пари. Това кара вашия компютър да работи за вас 100% от времето, вместо да бъде 90% неактивен. Лесното за използване приложение просто изисква да поставите на компютъра си и то ще направи останалото самостоятелно. Както Airbnb е за собственици на жилища, Winminer генерира доход за собствениците на компютри. Натисни тук за да знаете повече.

Прохашинг

Прохашинг е мултипул платформа за криптиране с добро изплащане. Можете да използвате Prohashing за добив на множество монети за криптиране въз основа на рентабилността. Те продължават да добиват по-нататък, като обединяват едновременно добива, за да увеличат печалбите. Понастоящем добивът на скриптове е добив с висока рентабилност с маржове, по-високи от shaa256 и Prohashing изглежда се справя добре в това отношение. Можеш посетете сайта им за да знаете повече.

Coinimp

Coinimp е JavaScript програмен миньор, използван за копаене на Monero (криптовалута). Този скрипт може лесно да бъде вграден в уебсайт / страница, което позволява на потребителите / посетителите на вашия сайт да копаят Monero (XMR) в своите браузъри за вас, докато търсите, четете статия или стрийминг на видео. Това е отлична алтернатива на поставянето на реклами из цялата страница, която отвлича вниманието на потребителите най-често. Можете да печелите за всеки ресурс, който поставите на вашия сайт с тяхната мощност на процесора. За повече информация, посетете тук.

Крипто-плячка

Крипто-плячка е друга програма за JavaScript на вашия уебсайт. Майньорът ви позволява да вградите майнер Monero (XMR) във вашия сайт. Той няма собствен интерфейс. Добра практика е да уведомявате потребителите си какво се случва, когато са на вашата страница. Посетете техните официален уебсайт да знаете за Crypto-плячката.

P2pool

P2pool е децентрализиран биткойн майнинг пул. Той работи чрез създаване на равноправна мрежа от миньори. Потребителите имат възможност да избират дали искат да копаят на частен или публичен възел. Таксите, които трябва да бъдат платени, зависят от избран възел от майнера и таксата за транзакция на тази платформа се споделя. Списък с публични P2pool възли можете да намерите тук: http://p2pool.co/.

Gridcash

Gridcash предлага услуга за копаене на криптовалута на собствениците на уебсайтове, превръщайки посетителите на сайта в майнери чрез техния уеб браузър. Собствениците на сайтове ще печелят доход, стига посетителите да останат на страницата. В три лесни стъпки сте готови да започнете да правите някои криптовалути. Натисни тук за да започнете.

MegaMiner

MegaMiner е автоматичен алгоритъм и софтуерна програма за превключване на пул, която се основава на multipool miner с различни функции. MegaMiner е миньор за прозорци; засега не е достъпно за други потребители с други операционни системи. Можете да видите изискванията за стартиране на тази програма на това нишка на Bitcointalk. Миньорът може да се изтегли от техния Страница на GitHub.

MultiPoolMiner

MultiPoolMiner е монитор за криптовалутни пулове в реално време за намиране на печеливши машини. MultiPoolMiner ви дава достъп за управление на всеки майнер, който е достъпен чрез командния ред. MultiPoolMiner е мулти-криптовалута, интелигентен пул за копаене, който помага на потребителите да копаят над 30 криптовалути. Изтеглете MultiPoolMiner от GitHub.

Финални мисли

Сега, когато сте наясно с всички налични опции, зависи от вас да вземете решение. Уверете се обаче, че сте избрали един от миньорите по-горе и не повече, тъй като това може да надвие вашата машина. Също така се уверете, че вашата машина е на висок стандарт, за да избегнете повреди и да гарантирате, че печелите повече.

И накрая, помислете за възможностите си за изтегляне при добив. Вие не искате да добивате и вашите монети не са от полза. Същността е да ги добиете и да ги конвертирате в истински пари, които се харчат, освен ако не искате да закупите елемент онлайн с вашите монети..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner