Predicció de preus Monero XMR 2021 – Prendre experts i perspectives tècniques alcistes

(Actualitzat el 14 de febrer de 2021) —Creada a l’abril del 2014, Monero és una moneda de privadesa que permet transaccions privades i no rastrejables que no es poden enllaçar i que són resistents a l’anàlisi. Actualment, cotitzant a un preu de 55 dòlars XMR, ha perdut més del 84% del seu valor respecte al màxim històric establert el desembre del 2017.

Monero (XMR) va començar a cotitzar el 2019 a uns 46 dòlars. El seu preu augmentaria constantment, aconseguint arribar a un màxim d’uns 120 dòlars a mitjans de juny. Tot i això, va ser tan bo com va aconseguir per a la criptomoneda centrada en la privadesa.

La segona meitat de l’any va experimentar un lent descens, amb la XMR que va acabar l’any al voltant del lloc on havia començat. No obstant això, a menys de dues setmanes del 2020, el preu de la XMR torna a estar en moviment, i aquesta vegada a l’alça. Augmenta un 26%, i s’espera que aquest impuls continuï a mesura que l’any creixi mentre els usuaris intenten mantenir les seves transaccions anònimes.

En aquesta peça, analitzarem algunes de les raons per les quals és probable que el preu de XMR pugi des de les opinions dels experts fins als darrers desenvolupaments i l’anàlisi tècnica dels gràfics. Anem a l’opinió dels experts sobre el preu de la XMR.

Compra XMR a Binance avui mateix!

Opinió dels experts sobre per què pujarà el preu de la XMR

Durant anys, la comunitat de criptomonedes ha elogiat Monero per haver demostrat un treball legítim de desenvolupament i funcions de privadesa innovadores per als seus usuaris. Com a tal, sempre s’ha esperat l’augment de valor de la moneda. Actualment, el preu XMR se situa al deu lloc dels gràfics criptogràfics amb una capitalització de mercat superior als 1.000 milions de dòlars. Vegem per què els experts pensen que el preu de Monero està obligat a augmentar les seves altures.

La moneda va rebre un gran impuls de Peter Todd, un reconegut desenvolupador de Bitcoin Core, que va afirmar que prefereix Monero a altres monedes digitals, ja que és una criptografia genuïna. Va continuar dient que la moneda ofereix una millor privadesa, ja que es basa en alguns treballs de desenvolupament reals. Proporciona millors solucions de seguretat i privadesa.

John McAfee també va fer una predicció positiva respecte a Monero. Tot i que no va proporcionar una predicció exacta del preu Monero, va afirmar que la plataforma té el potencial de desafiar Bitcoin com a moneda digital líder. Ha estat molt vocal a suport de Monero en diverses entrevistes i a través de diversos tuits.

A més, Riccardo Spagni, un desenvolupador bàsic de la criptomoneda, va afirmar que la moneda digital es va desenvolupar per protegir la privadesa de l’usuari. Com a tal, aquesta característica ha portat a la seva ús generalitzat pels pirates informàtics. Aquest ús extensiu pot comportar un augment del preu de la moneda en el futur.

Compra XMR a Binance avui mateix!

Altres factors que influeixen en el preu de la XMR inclouen;

La comunitat forta de Monero augmenta

Tot i ser cada dia més reputable, la comunitat de criptomonedes encara està afectada per mals actors, programari maliciós i estafadors. En un nivell més profund, algunes institucions tradicionals ho tenen va expressar preocupació sobre la criptomoneda que s’utilitza per a mitjans il·lícits, com ara el blanqueig de diners i el finançament d’operacions il·legals.

Com a conseqüència d’aquestes preocupacions, els membres de la comunitat de la moneda de privadesa líder al mercat Monero (XMR) busquen llançar una iniciativa per combatre les estafes criptogràfiques habituals.

La iniciativa va anunciar al lloc oficial de Monero, de Justin Ehrenhofer, prové d’una comunitat amb un gran interès a canviar la percepció pública de determinades monedes. Les mateixes raons per les quals Monero ha atret un gran nombre de defensors també conviden a la preocupació d’altres.

A causa del seu caràcter privat i no rastrejable, Monero s’ha convertit en un dels favorits dels estafadors. Un informe recent va demostrar que aproximadament 175 milions de dòlars a Monero havien estat extrets per programes de “criptojacking”. El nombre és molt més que qualsevol altra moneda i representa més del 5 per cent del subministrament total de XMR en circulació. Sens dubte, això podria afectar el preu de la XMR.

En l’anunci d’Ehrenhofer, va afirmar que l’accessibilitat a l’algoritme de mineria de Monero era una cosa positiva, però malauradament es va obrir a mals actors.

Tot i que la gran majoria d’usuaris s’aprofiten definitivament d’aquestes funcions, alguns atacants utilitzen Monero per guanyar diners de màquines sense el consentiment dels usuaris. Poden dirigir miners a pàgines web que s’activen sense el consentiment de l’usuari. Poden infectar màquines o amagar-les en altres paquets i executar programari de mineria. Poden infectar màquines, xifrar els fitxers locals i exigir un pagament de rescat a Monero. La comunitat Monero condemna aquest ús malintencionat i no consentit d’equips per a mi ”.

La iniciativa comunitària per combatre el programari maliciós es presenta en forma de lloc web educatiu, amb l’assessorament d’un grup dirigit per la comunitat anomenat Monero Malware Response Workgroup. El lloc proporcionarà diagnòstics i plans d’acció per a atacs de mineria no desitjats al navegador, mineria de sistemes no desitjats i atacs de ransomware..

Els usuaris poden accedir al contingut del grup a https://mrw.getmonero.org/

Noves notícies positives de Monero provenen de ViaBTC, que ha llançat una reserva minera de Monero que inclou una reducció del 50% de les taxes mineres durant els primers tres mesos de subscripció.

Preu XMR

Compra XMR a Binance avui mateix!

Monero (XMR) Trading Prediction TradingView Analysis Actualització del 14 de febrer de 2021

XMR – 6h. Els venedors es preparen per a la prova de 120-125 dòlars per P_S_trade encès TradingView.com

Aquest analista de Monero demostra que el 10 de gener hi ha hagut una lluita aferrissada al mercat XMR pel rang de 168 i 172 USDT. Els volums de negociació continuen sent molt elevats i han permès que la moneda pugui augmentar els darrers mesos. 

El gràfic compartit per l’analista mostra que Monero podria haver baixat. Tot i això, això no va passar els darrers dies. Val a dir que Monero gairebé ha duplicat el seu preu en qüestió de setmanes i que ara podria estar en un moment de correcció. El preu mostra que XMR va arribar als 254 dòlars per moneda i que ara s’està negociant prop de 230 dòlars.

XMRUSDT: llarg: potencial: 10,63% per CryptoNicho encès TradingView.com

Per a Monero (XMR) i el parell de negociació XMR / USDT, l’analista considera que podria existir un punt d’entrada al voltant del nivell de 128,19 USDT. A més, per tenir un comerç gestionat pel risc, s’hauria d’obrir un stop loss a 121,55 USDT. 

Els objectius principals inclouen 132,54 USDT i 141,73 USDT. A més, hi ha algunes notes clau que l’analista va compartir. Va afirmar que Bitcoin està actualment en fase de consolidació tardana i és probable que continuï la volatilitat. 

A més, considera que el llarg potencial de XMR és actualment del 10,63%. Tot i això, això queda lluny del màxim històric registrat per Monero.

XMRUSDT per el-cripto-analitzador encès TradingView.com

Com ha demostrat l’analista, Monero (XMR) és un altcoin que podria obtenir beneficis per als usuaris, però no a curt termini. Va afirmar que els usuaris poden obtenir beneficis en períodes de temps més llargs. Segons l’analista, XMR ha d’arribar a la zona de retrocés i això podria fer pujar el preu de la XRM a 144 USDT per moneda. 

No obstant això, això podria ser només el començament i la moneda digital podria continuar creixent fins als 200 USDT i fins i tot més. Tot i així, és possible que haguem d’esperar encara algunes setmanes perquè això passi. 

Ara, Monero s’està negociant prop de 152 USDT. El nivell de preus de 144 USDT s’hauria de mantenir. Si no, 130 USDT és el següent pas.

MONERO (XMR) Completant un 55% de potencial de moviment per lluna333 encès TradingView.com

Per a la criptomoneda XMR, veiem que podria ser possible que es desplacés cap a la regió de 100 dòlars. En els darrers dies, la moneda virtual ha caigut a causa del FUD al voltant d’algunes baixes als Estats Units. Segons l’analista, després de trencar els 100 MA, es confirmarà el patró. Tot i això, el 100 MA encara no s’ha trencat. 

A més, considera que la zona de projecció o venda de Fibonacci serà de 127 dòlars per moneda. Això podria trigar una mica a arribar a aquest nivell tenint en compte que la moneda podria continuar caient en un futur proper. La inversió potencial o la zona de compra està entre 114 i 100 i la zona de projecció o venda de Fibonacci és de 127 i 156. 

XMRUSDT completant Gartley | Una bona oportunitat per endavant per lluna333 encès TradingView.com

Per al gràfic d’una hora, el comerciant veu diferents situacions per a l’actiu digital XMR. Considera que la moneda virtual XMR està completant la seva etapa final de Gartley i podria entrar en una nova zona d’inversió. Segons el que veiem als gràfics, la moneda virtual s’ha invertit definitivament de 159 USDT i va arribar als 152,5 USDT fa unes hores. 

Ara hi ha un nivell de resistència molt important que abans funcionava com a suport. Parlem de la zona que actualment es troba prop de 155 USDT. La zona de venda determinada pel comerciant va estar entre 155,32 i 156,73 USDT.

Conclusió

Durant els darrers dos anys, els fonaments mostren actualitzacions incrementals actives i continuades que han ajudat a reduir els costos de transacció, millorar les solucions de custòdia, l’eficiència de les transaccions i la poda de blockchain.

Totes aquestes millores, juntament amb les opinions alcistes i les anàlisis tècniques alcistes anteriors, prediuen un futur brillant per al preu de la XMR. Amb el restabliment actual mentre el mercat es prepara per al proper ral·li, seria aconsellable que qualsevol inversor posés mans a la XMR. Seguiu la nostra guia detallada aquí per aprendre a comprar XMR a Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner