Predicció de preus EOS 2021: perspectiva experta i alcista tècnica

(Actualitzat el 13 de febrer de 2021) – EOS només comença el seu viatge. El preu EOS està separat d’altres monedes digitals, tant per les característiques tècniques com per l’escala dels seus objectius. Aquesta és una de les principals raons per les quals va aconseguir recaptar 4.000 milions de dòlars durant l’ICO (Oferta inicial de monedes). L’objectiu principal d’aquesta plataforma és convertir-se en una solució empresarial per al desplegament d’aplicacions descentralitzades. L’equip darrere del projecte ha mostrat un enfocament molt responsable de la seva documentació tècnica, aparició als mitjans i presència general a la indústria criptogràfica. 

Compra EOS a Binance avui mateix!

Opinió dels experts sobre per què pujarà EOS

EOS és la vuitena moneda digital més gran en termes de capitalització de mercat i actualment cotitza a 4,49 dòlars després d’un canvi del 10% en les darreres 24 hores. La moneda ha esdevingut molt popular a causa de les seves aplicacions descentralitzades i els seus contractes intel·ligents, que han demostrat ser millors que els d’Ethereum. Els desenvolupadors de la xarxa afirmen que no es veuen afectats pels reptes d’escalabilitat que afecten altres monedes públiques. 

Vegem per què els experts pensen que augmentarà el preu d’EOS. 

Segons CoinSwitch, el 2020 serà un any daurat per a EOS. Es preveu que la moneda arribi als 95 dòlars al juliol abans de disminuir lentament fins al nivell de 56 dòlars a finals d’any. Durant els propers cinc anys, la plataforma espera que el preu d’EOS se situï al voltant dels 106 dòlars.

TradingBeasts prediu que el preu creixerà des dels 2 dòlars fins als 3,6 dòlars. L’any següent, s’espera que el preu continuï augmentant fins al nivell de 4,2 dòlars abans d’acabar l’any a uns 6 dòlars.

Segons Business Insider, la plataforma EOS continuarà evolucionant i aviat esdevindrà la més preferida. Les publicacions creuen que el preu de la moneda superarà els 10 dòlars aviat. 

A més, un grup de 10 experts va analitzar el rendiment de 13 criptomonedes principals per donar les seves prediccions. El panell era extremadament alcista sobre EOS. De mitjana, el panell espera que la moneda arribi a un preu proper als 18,7 dòlars, la qual cosa representa un augment del 727% des del gener d’aquest any.. 

D’acord amb WalletInvestor, els inversors haurien de considerar EOS com una opció d’inversió favorable. El lloc creu que el preu d’EOS arribarà als 911 dòlars el 2023. Van atribuir aquesta predicció positiva als darrers desenvolupaments de la plataforma EOS i a una major adopció en diferents indústries. Aquests són determinants significatius de l’èxit de les criptomonedes. 

Investopedia també va anomenar EOS com una de les monedes digitals més prometedores de les moltes que existeixen actualment. El lloc esmentava que EOS ofereix més escalabilitat en comparació amb altres criptomonedes i que és revolucionari ja que no té un mecanisme de mineria per produir monedes. La plataforma també inclou un sistema de regles complexes per governar el procés de recompensa d’EOS, cosa que el fa més descentralitzat. 

A més, segons Coinbase, “EOS és una criptomoneda dissenyada per donar suport a aplicacions descentralitzades a gran escala. No hi ha cap comissió per enviar ni rebre EOS.”La plataforma va fer aquesta declaració després d’afegir suport a la criptomoneda EOS per als seus clients minoristes. Aquesta afirmació positiva i el desenvolupament demostren que la moneda té un futur brillant. 

Val a dir que EOS també ha llançat una nova xarxa de xarxes socials anomenada Voice. Això també va tenir un impacte positiu en el preu de la criptomoneda i s’espera que augmenti l’activitat de la xarxa.

Compra EOS a Binance avui mateix!

Anàlisi de TradingView de predicció de preus EOS Actualitzat el 13 de febrer de 2021

EOSUSDT llarg per Comerciant_OMS encès TradingView.com

L’analista demostra que hi ha un fort suport a EOS a la regió entre 4 USDT i 4,36 USDT. Al mateix temps, el MA també treballa com a nivells de suport. L’analista esperava una entrada cap a les 5.4045, però finalment el mercat ara resisteix a 4.4867 USDT. 

Es podria obrir un comerç de venda al voltant de les 4.20 UDST i els 4.48 USDT. La posició llarga que està mostrant hauria d’haver estat oberta per sobre dels nivells esmentats amb l’objectiu de vendre 5.4045. No obstant això, això és només una possibilitat. L’analista diu que no és responsable de les decisions comercials.

EOSUSD: gràfic setmanal que sembla BULLISH: aviat baixarà la tendència a la baixa per MoneyChartz encès TradingView.com

L’analista afirma que el preu de la moneda digital ha de superar la línia de tendència per tal que el preu pugi més amunt. Si això passa, la moneda digital podria assolir nivells de preus diferents. Els punts que analitza el mercat al gràfic inclouen:

  • 3.8791 USDT
  • 4.9779 USDT
  • 5.5001 USDT
  • 7,7338 USDT

Actualment, el nivell d’assistència està marcat al gràfic a 2.3753 USDT. La moneda virtual es negocia amb aquesta ràbia des de fa diversos anys. Tanmateix, encara està lluny del seu màxim històric de 15 USDT per moneda registrada a principis de gener de 2018, quan la majoria d’altcoins arribaven a nous ATH.

# EOSUSDT anirà a trencar la resistència de 4 hores per NinjaCrypto040 encès TradingView.com

Segons l’analista d’EOS, aquesta moneda virtual està formant un triangle ascendent que finalment podria esclatar. Si això passa, podríem veure una concentració ràpida de l’actiu digital EOS. 

El preu per EOS podria disparar fins a 4 USDT per moneda a partir dels 2.8316 actuals. Definitivament, això podria passar si els inversors prestessin molta atenció als nivells de suport i resistència. De moment, l’analista mostra diferents preus que hauríem de tenir en compte. 

2,4 USDT funcionen com a suport, 2,65 USDT funcionen com a resistència i suport, 3 USDT poden funcionar com a suport i resistència. Finalment, entre 3,30 USDT i 3,45 USDT també hi ha un fort nivell de resistència. 

GreenCrypto – EOS Strong Bounce des del suport a llarg termini per GreenCryptoTrades encès TradingView.com

EOS ha rebotat recentment després d’assolir el nivell d’assistència principal que s’acosta als 2,27 USDT per moneda. La moneda digital va poder mantenir aquest nivell la nit de Nadal i els analistes consideren que la tendència alcista podria continuar en un futur proper. 

A més, considera que EOS té un aspecte alcista i que hi hauria una bona oportunitat per allargar-la si la moneda virtual es trenca per sobre de la línia de resistència propera als 2,93 USDT. Això permetria que la moneda virtual augmentés i, finalment, augmentaria cap a 3,40 USDT i tornaria a provar el nivell que va assolir al novembre de 3,83 USDT..

EOS possible consolidació per BigLava encès TradingView.com

Segons l’analista, EOS busca una tendència lateral cap al petit canal ascendent que es pot veure al mercat. Aquest rebot que hem vist en les darreres hores demostra que avancem cap als nivells de resistència després de provar nivells de suport propers als 3 dòlars per moneda. 

A més, és possible que EOS continuï avançant. L’analista afirma que, si trenquem el nivell d’assistència, podríem arribar a l’última tendència important al voltant dels 3,35 USDT per EOS. Si això es trenca, podríem continuar avançant en les properes setmanes i mesos si el mercat continua creixent.

Compra EOS a Binance avui mateix!

Aprèn més

Voleu obtenir més informació sobre EOS? Llegiu la nostra Guia per a principiants d’EOS aquí, amb una història del projecte i els fonaments sobre com la moneda proporciona valor.

T’interessa invertir en EOS? Voleu començar amb el nostre article de predicció de preus EOS, incloses les perspectives a curt i llarg termini. (Feu sempre la vostra pròpia investigació i llegiu l’exempció de responsabilitat del lloc)).

El millor lloc per comprar EOS és utilitzar Binance. Aquesta guia de compra recull tots els passos que cal fer per fer-ho correctament.

Promo
banner
Promo
banner