Revisió de la cartera Toast: la millor cartera Ripple?

Revisió de la cartera Toast: la millor cartera Ripple?

XRP és la moneda nativa del llibre major de blocs Ripple, que va ser creat per la companyia Ripple. Ripple pretén, mitjançant les seves tecnologies, que el procés d’enviament de fons a l’estranger sigui molt més fàcil i assequible. La companyia ofereix una gran varietat de productes i solucions als bancs i als proveïdors de pagaments, sent XRP només un dels seus molts desenvolupaments.

Actualment, XRP ocupa el tercer lloc entre les criptomonedes segons el valor de la capitalització de mercat, que actualment val 13.417.056.410 USD. XRP es pot comprar i vendre en una àmplia llista d’intercanvis de criptomonedes, però abans de començar a comprar XRP hauríeu de tenir una cartera segura per emmagatzemar-los.

Abans de decidir obtenir una cartera XRP i fer transaccions amb la moneda, haureu de ser conscients d’un aspecte important. A diferència d’altres carteres de criptomoneda, les carteres Ripple requereixen que tingueu 20 XRP per reservar l’adreça de la vostra cartera. La suma s’utilitza per mantenir la cartera oberta i activar el vostre XRP al Ripple Ledger.

Per tant, si transferiu 200 XRP a la vostra cartera Ripple, 20 XRP passaran a reservar l’adreça de la cartera, és a dir, que podreu fer transaccions amb 180 XRP. Per això, no és recomanable emmagatzemar el vostre XRP en diverses carteres; s’acaba perdent part del seu import només per mantenir les carteres reservades.

Cartera de pa torrat

Toast Wallet és un cartera de codi obert gratuïta construït especialment per a Ripple XRP. La cartera, un desenvolupament de StarStone Limited, es va concebre per primer cop només per a usuaris de mòbils, però ara està disponible per a més dispositius. La cartera és compatible amb iOS, Android, Windows, Mac i Linux.

Aquesta cartera multiplataforma Ripple té una interfície senzilla i intuïtiva i un alt nivell de seguretat, que afirma que no dirigeixen cap informació ni contrasenya als seus servidors..

Un altre aspecte positiu d’aquesta cartera és que no està allotjat, cosa que significa que sou l’única entitat que té les claus privades de la cartera. Això fa que les coses siguin més segures, ja que la informació important està menys exposada als intents de pirateria.

Les funcions de Toast Wallet el converteixen en una cartera atractiva i popular per als titulars de XRP. Us recomanem que analitzeu Toast Wallet per mantenir XRP, ja que la seva compatibilitat i seguretat són de primer ordre en aquest espai. L’empresa també disposa d’un extensa secció de preguntes freqüents podeu llegir en cas que us pregunteu sobre l’ús de la cartera. Molts llocs també han assenyalat que l’equip d’atenció al client de Toast Wallet ha estat útil i ràpid en la resposta a preguntes.

Toast Wallet ha recorregut un llarg camí per establir-se com la cartera XRP més important i el recomanem a tothom que busqui una solució d’emmagatzematge fàcil i segura per al vostre Ripple..

Tot i això, hi ha altres carteres si voleu una alternativa. A continuació es mostren altres opcions.

Cartera torrada mín

Font: https://allvor.org

Exarpia

Exapry és una cartera web que us permet emmagatzemar el vostre XRP i fer transaccions amb ells mitjançant una aplicació comprensible.

Per millorar la seva seguretat, Exarpy proporcionarà a cada compte una mesura de seguretat del PIN. Quan vulgueu iniciar la sessió a la cartera, us haurà de desconnectar d’Internet.

Després, se us redirigirà a la pàgina d’inici de sessió i se us demanarà que proporcioneu el codi PIN juntament amb el codi de verificació. A continuació, la cartera us permet saber que és segur tornar a connectar-vos de nou a Internet.

Tot i això, la cartera cobra una tarifa de 0,0025 XRP per cada transacció que també incorpora les tarifes cobrades per la xarxa Ripple.

Exarpy no té l’abast que fa Toast Wallet, però podria ser una opció intrigant.

Cartera Edge

Cartera Edge és una cartera de codi obert disponible per a dispositius mòbils que utilitzen els sistemes operatius iOS i Android.

Edge xifra els comptes de manera local al dispositiu de l’usuari. Mai no tindrà accés a cap nom d’usuari ni contrasenya dels seus clients. Es fa una còpia de seguretat del compte automàticament com a mesura de seguretat en cas que el dispositiu es trenqui o es robi. L’usuari de cartera és l’únic que té la clau privada mestra del seu compte.

La cartera també ofereix opcions de seguretat addicionals amb les quals l’usuari pot actualitzar el seu compte. Aquests inclouen la recuperació de contrasenyes i un sistema d’autenticació de 2 factors amb un sol toc. La infraestructura de servidors de Edge està descentralitzada, cosa que permet als usuaris interactuar directament amb els llibres majors distribuïts de la criptografia que utilitzen. Això significa que, fins i tot si el servidor Edge experimenta temps d’inactivitat, la cartera continua funcionant.

Ledger Nano S

Ledger Nano S és una cartera d’emmagatzematge en fred que té un disseny similar al d’una unitat USB que té una interfície OLED. Aquest tipus de cartera es considera el més segur ja que emmagatzema les vostres claus privades fora de línia, cosa que les fa pràcticament immunes a qualsevol tipus d’atac en línia..

El dispositiu és compatible amb qualsevol ordinador, ordinador portàtil o dispositiu mòbil que tingui un port USB, cosa que us permet enviar i rebre XRP de manera segura i sense problemes. Aquesta cartera també inclou una pantalla de visualització independent que us permet veure la clau de llavor que es crea després d’executar cada transacció.

Les claus privades es mantenen en un lloc separat del dispositiu, ja que ha integrat un microprogramari fortament xifrat al seu disseny de doble xip. En connectar el dispositiu al PC, se us demanarà que proporcioneu un codi PIN de 4 dígits, una mesura que afegeix seguretat addicional a la cartera..

A diferència d’altres carteres, Ledger no té límit en la quantitat de monedes XRP que l’usuari vol emmagatzemar. La cartera també admet altres tipus de moneda digital.

Aquest és l’avantatge vital que té Ledger; que pot emmagatzemar altres monedes. Per tant, si voleu que el vostre XRP estigui a la mateixa cartera que el vostre BTC o ETH, aquí és on voleu anar. Toast Wallet i els altres anteriors estan dissenyats només per a XRP, de manera que poden limitar-se pel que poden contenir per a tota la vostra cartera.

revisió de ledger nano s 600x336 1

Font: https://99bitcoins.com

Veredicte

Per a les carteres només amb XRP, Toast sembla ser la millor opció disponible. Ens agrada Toast per la seva experiència d’usuari, funcions de seguretat i centrar-se en l’assistència de Ripple. Tanmateix, si teniu diverses monedes que voleu emmagatzemar en una cartera, el Ledger Nano S és probablement el lloc on voleu convertir.

Cole és un escriptor independent dedicat a la criptomoneda i a les tecnologies emergents. Articles anteriors sobre Masternodes s’han publicat a llocs web de criptografia líders i s’han citat a White papers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner