Predicció de preus NEM 2021: rescat i pujada

(Actualitzat el 14 de febrer de 2021) L’any passat va ser crucial per a la transició de la cadena de blocs NEM i el testimoni XEM. Al llarg del període, XEM ha registrat importants guanys que han coincidit amb una reelaboració de l’estructura de govern ineficient de l’ecosistema.

Tal com estan les coses, NEM té molt de potencial donada la seva àmplia gamma de casos d’ús del món real i ara que compta amb el suport total de la Fundació NEM. El 2020, aquesta plataforma té l’oportunitat de liderar la resta, ja que la tecnologia blockchain s’integra al món empresarial. En conseqüència, l’augment dels casos d’ús i de les integracions tindrà un impacte positiu en el seu preu.

En aquesta peça, analitzarem els diversos factors que prometen augmentar el preu de XEM, incloses les opinions dels experts i l’anàlisi tècnica dels gràfics..

Compra XEM a Binance avui mateix!

Opinió dels experts sobre per què pujarà Nem

NEM és la 27a moneda digital més gran basada en la capitalització del mercat. Llançada al març del 2015, la criptomoneda es va estendre durant l’hivern de la criptografia de l’any passat i va caure un 97% respecte al màxim històric de gener de 2018, de 2,11 dòlars. Tot i aquesta tendència negativa, analitzem per què els experts creuen que NEM pot augmentar aviat.

Saaim, analista d’inversions de Lombardi Media Corporation, estats que el pirateig de la plataforma NEM i de les monedes perdudes podria ser un positiu potencial, cosa que podria provocar un moviment de preus ascendent. Ella informa que la moneda s’enfronta a la competència d’altres monedes altes més grans i afegeix que, des que la moneda es va unir a Binance, això pot fer que el seu preu arribi a la cara feliç d’1 dòlar..

A més, Tim Falk, de Cercador.com, creu que NEM té molt potencial. La plataforma té una àmplia gamma de casos d’ús del món real i el suport de la fundació NEM.io, per la qual cosa té l’oportunitat de situar-se al capdavant de la integració a gran escala del blockchain al món empresarial, cosa que pot impulsar la preu a nivells més alts.

El recentment elegit president de la Fundació NEM, Alex Tinsman, va expressar un alt nivell d’optimisme quan va afirmar que és emocionant formar part de la fundació, ja que compta amb un robust conjunt d’eines i una comunitat que avança per canviar el futur. Aquest optimisme demostra que creu en un gran futur per a la moneda, atesos els seus nombrosos avantatges.

Actualment, el preu de NEM cotitza en 0,04 dòlars amb una capitalització de mercat de 371 milions de dòlars. No obstant això, els desenvolupaments recents al voltant del projecte prometen augmentar encara més el seu límit de preus i de mercat. A continuació es mostren quatre altres motius que afecten positivament el preu de NEM (nota de l’editor: utilitzarem NEM aquí en lloc de “XEM”).

Compra XEM a Binance avui mateix!

Inici nou després d’un rescat de 8 milions de dòlars

A principis de mes, la Fundació NEM va dir que estava preparada per començar de nou després d’haver obtingut una injecció de finançament d’uns 8 milions de dòlars el mes passat i després d’acomiadar la majoria del seu personal. Membres clau de la comunitat NEM havien aprovat el llançament de 210 milions de tokens NEM de les reserves el 20 de febrer, que suposadament finançarien les operacions de les fundacions fins al 20 de febrer de 2020.

Alex Tinsman, que és el nou president electe de la Fundació NEM, havia revelat a principis d’aquest any que l’organització sense ànim de lucre estava gairebé fallida després que l’anterior consell de govern havia gestionat malament els fons.

Com a part dels nous canvis, la nova direcció va afectar les reduccions de personal que van fer perdre la feina a 100 persones. Tinsman assenyalat això “És en el millor interès de les empreses ser fiscalment responsables amb la seva plataforma, els seus productes i els seus equips. Hem d’estar centrats en el producte, i això és el que hem fet. Això és un signe de les coses bones que vindran “.

També en un missatge d’agraïment a la comunitat NEM per aprovar el finançament de la fundació assenyalat que seria “Treballant amb els membres de la comunitat pertinents per passar pel procés de desemborsament de fons i hem estat en contacte amb els nostres advocats a Singapur, on s’incorpora la Fundació NEM. Com es va prometre, passarem a una fundació centrada en el producte i basada en els ingressos i proporcionarem actualitzacions regularment “.

Avançant, tal com assenyala el president, els inversors haurien d’esperar coses bones de NEM, sobretot pel que fa als preus.

PUBLISH utilitzarà la cadena de blocs NEM

L’àmbit dels mitjans de comunicació començarà a recollir els beneficis de la tecnologia blockchain aviat.

Això passa després que TokenPost, una plataforma de notícies basada en blockchain coreana i Kchain, una empresa líder en consultoria en blockchain també amb seu a Corea, es va associar per llançar PUBLICAR – programari que ajudarà als processos d’integració.

A través de la plataforma, les dues entitats tenen previst millorar l’ecosistema dels mitjans informatius en aquesta era de la tecnologia de llibres distribuïts.

PUBLISH es descriu a si mateix com el “protocol de programari de publicació de notícies amb tecnologia blockchain d’última generació”. A més, pretén distorsionar els dissenys de xarxes de mitjans informatius amb un enfocament de participació global.

Els estudis de viabilitat fets fins ara mostren que el protocol és compatible amb els aspectes pràctics de publicar contingut de notícies i que també és viable econòmicament.

El projecte PUBLISH blockchain s’executarà amb el protocol NEM. Utilitzarà els serveis de NEM, inclosa la possibilitat de personalitzar recursos i l’ús de missatges xifrats.

En fer-ho, la plataforma espera crear una xarxa que satisfaci tots els participants de la indústria de les notícies, des d’anunciants, consumidors, creadors de contingut i editors del sistema..

En tenir rols diferents per a diferents participants de la xarxa, PUBLISH es distingeix d’altres projectes de blockchain que intenten implementar la mateixa idea.

Els editors i editors que operen a la plataforma seran els custodis de les notícies basades en la cadena de blocs de la xarxa.

A més, s’espera que l’enfocament descentralitzat híbrid que s’utilitza per governar la xarxa PUBLISH millorarà la transparència i l’autonomia a l’hora de publicar notícies. A més, NEM treballa amb moltes altres empreses i signa noves associacions que permetrien als usuaris tenir millors solucions.

Malgrat això, també val la pena recordar que fa uns anys es van robar milions de monedes NEM de la borsa Coincheck.

Llançament d’un bloc Blockchain per a empreses inicials basades en Nem

Recentment, es va llançar NEM un centre de blockchain a Melbourne, Austràlia. El centre veurà com els representants de NEM proporcionen suport als membres del públic sobre tecnologia blockchain i criptomonedes.

També acollirà esdeveniments blockchain i programes educatius. El més important és que servirà com a viver d’empreses i centre de suport per a les startups de blockchain basades en NEM.

Austràlia té perspectives brillants per a la fundació NEM. El projecte s’ha beneficiat darrerament del suport local a través d’associacions amb startups com TravelbyBit.

S’espera que aquest nou desenvolupament afecti positivament el preu de XEM, tal com va passar recentment després de NEM recollit de Mijin, una plataforma de cadena de blocs amb seu a Japó.

Jian Chan, líder de la Fundació NEM a Austràlia i Nova Zelanda, ha dit que el llançament del centre a Melbourne és un signe definitiu del compromís de NEM de donar suport a la innovació en ambdós països..

NEM ja col·labora amb moltes startups a Austràlia, incloses LaunchVic, Blockchain Center, Stone $ Chalk i moltes més..

NEM també ha anunciat que treballa per tenir més socis australians i que aviat hi ha plans per a algunes ICO basades en NEM.

Associació als Emirats Àrabs Units

L’equip de NEM ha signat un memoràndum d’entesa (MoU) amb el Ministeri de Desenvolupament Comunitari (MOCD) als Emirats Àrabs Units. Aquest Memorandum d’Informació cobrirà la prestació de diversos serveis d’assessorament a MOCD en els seus futurs projectes de blockchain. Els Emirats Àrabs Units han estat molt progressistes en l’adopció de la tecnologia blockchain com a vehicle per impulsar la seva política de digitalització completa, que espera assolir el 2019.

Aquest és l’últim d’una sèrie d’associacions que s’han signat amb diverses empreses. NEM també apareix a la llista de diversos intercanvis, com BitPanda i Kuna Exchange, un intercanvi criptogràfic amb seu a Ucraïna que oferirà parells basats en criptografia i fiat amb NEM.

NEM (XEM) Comerç de preus Anàlisi de visualitzacions Actualitzat el 14 de febrer de 2021

&# x1f4a1; No us perdeu la gran oportunitat de compra en NEM / USD per ForecastCity_World encès TradingView.com

Segons aquest analista, hi ha la possibilitat de retrocedir temporalment a la línia de suport que es mostra al gràfic que se situa en 0,31 USDT per moneda. Considera que els comerciants poden establir comandes en funció de l’acció de preus i esperar que s’assoleixin objectius a curt termini. 

A més, NEMUSD també es troba en un interval limitat i es podria esperar el començament de la tendència alcista. A més, el WEMA de 21 dies ha actuat com a suport dinàmic. A més, el RSI se situa actualment en 70 dòlars i podria continuar avançant si el preu passa a preus més alts. L’analista ha establert un stop loss per sota de 0,28 USDT.

XEMUSDT completant el darrer tram de Shark | S’espera un moviment fins al 124% per lluna333 encès TradingView.com

NEM continua cotitzant-se al mateix interval que es va informar fa unes setmanes. L’analista no va proporcionar cap actualització sobre la tendència actual, però és possible veure que la moneda digital s’ha mogut amb mínims més baixos, però amb una acció de preus relativament estable que funciona com a resistència. 

De moment, el nivell de resistència el trobem en 0,2452 USDT i sembla que NEM intenta obrir-se aquest nivell. També val la pena esmentar que NEM en aquest nivell desafiaria el nivell de retrocés de 0,618 Fibonacci des de la part superior local a 0,3194 USDT per moneda. Això dependria clarament de com es comporti tot el mercat criptogràfic.

XEMUSDT completant el darrer tram de Shark | S’espera un moviment fins al 124% per lluna333 encès TradingView.com

Per al parell de negociació NEM / USDT, veiem que l’analista prediu un possible avanç cap al 0,28 USDT en les properes setmanes del 2021. Això podria passar en diferents etapes. Tanmateix, NEM s’ha cotitzat prop del nivell de preus 0,22 que representa el nivell de 0,50 Fibonacci. 

A més, l’analista mostra una zona de reversió o compra potencial entre 0,15576 i 0,1240 UDST per moneda. Això pot canviar en un futur proper. De fet, el nivell de 0,236 Fibonacci també podria funcionar. La zona de venda podria estar per sobre de 0.1989 i propera a 0.2788 USDT, tal com mostra l’analista al gràfic.

NEM: el meu altcoin preferit..! per el gener de 1994 encès TradingView.com

Segons aquest analista, veiem que el parell comercial XEMUSD es mou cap a la línia vermella, que actualment s’acosta als 3 dòlars per moneda. Això permetria que la moneda virtual continués durant tota una carrera alcista per assolir nous màxims. 

El preu màxim assolit per la moneda virtual es va apropar als 2 dòlars el desembre del 2017. També és evident que la moneda virtual podria continuar avançant a mesura que l’espai criptogràfic complet evoluciona. L’analista considera que serà possible que NEM toqui aquesta línia abans del 2022. Els propers mesos podrien ser molt positius per a l’actiu digital que continua amb la seva tendència alcista..

XEM NEM Easy Targets – NEMXEM XEMBTC XEMUSDT XEMUSD XEMETH per ClubTrillionair encès TradingView.com

L’analista NEM de la criptomoneda XRM / BTC ha vist una gran oportunitat per entrar al mercat i comercialitzar aquest actiu digital. Va projectar que la moneda virtual passaria de 0,00000635 a 0,00001267, on es negocia en el moment d’escriure-la.. 

A més, va compartir amb nosaltres dos nivells de suport i resistència diferents que van funcionar molt bé els darrers mesos. El primer el veiem proper a 0,000000872 BTC per XEM i l’altre era a 0,00001020 BTC per XEM. A més, l’actiu digital ha estat mostrant un soci que es repeteix i que pot ser útil per als comerciants que fan operacions de swing.

Què després??

L’any passat va representar un punt d’inflexió per a la cadena de blocs NEM i el seu testimoni. Va assenyalar alguns canvis significatius en el model de govern de l’ecosistema del NEM. I ara s’ha establert una nova estructura operativa. Els nous canvis pretenen corregir errors i colls d’ampolla anteriors.

Com a tal, el mercat ha respost positivament als canvis, i els guanys de XEM en els darrers mesos n’és una prova. Amb el pròxim llançament de Catapult, s’espera que els guanys continuïn a la segona meitat de l’any i seria aconsellable que qualsevol inversor afegeixi XEM a la seva cartera de criptografia per assegurar-se que no es perdi el proper vent.

Voleu obtenir més informació sobre NEM? Consulteu aquesta guia que explica tot el que fa al projecte. Aquesta guia us ensenyarà a comprar XEM a Binance. A més, un cop hàgiu comprat el vostre XEM, voldreu emmagatzemar-los en un lloc segur, així que aquí teniu una guia sobre les millors carteres NEM del 2019.

Promo
banner
Promo
banner