Predicció de preus de ZCash 2020: per què els experts pensen que està obligat a augmentar?

(Actualitzat el 5 de maig de 2020) ZCash (ZEC) és una moneda de seguretat i privadesa preeminent. El preu de ZEC ha caigut des dels seus màxims històrics prop de 900 dòlars a principis de 2018 a un preu que actualment és de 64 dòlars. Com que les prediccions de preus de criptografia no són ni tan sols senzilles en aquesta anàlisi, intentarem analitzar alguns factors que podrien fer pujar el preu de ZEC. Totes les monedes digitals són volàtils i altament complicades, amb preus influenciats per una sèrie de factors vitals, a saber, la demanda, l’oferta, les associacions i la disponibilitat. En aquest context, donem una ullada a per què els experts creuen que augmentarà Zcash.

Compra ZEC a Binance avui mateix!

Per què els experts pensen que augmentarà Zcash

Segons TradingBeasts, s’espera que Zcash comenci l’any al voltant dels 31 dòlars. El preu màxim esperat és d’uns 38 dòlars i el preu mínim és d’uns 26 dòlars aproximadament. Es preveu que la moneda finalitzi el gener al voltant dels 30 dòlars. Tanmateix, s’espera que ZEC acabi el 2020 cotitzant-se a uns 46 dòlars, i el 2021 el preu podria pujar a 68 dòlars.

Zooko Wilcox

Segons Zooko Wilcox, director general d’ECC (Electric Coin Company), l’empresa que hi ha darrere de la moneda digital centrada en la privadesa ZCash, la firma ha afegit canvis substancials fora de la privadesa. Aquests canvis fan que la privadesa sigui molt més accessible i també obre les portes a les aplicacions mòbils. Aquests desenvolupaments veuran com augmentarà la demanda de la moneda en els propers anys, la qual cosa augmentarà el seu preu.

Dan Morehead

Altres destacats inversors com Dan Morehead, del capital risc de Bitcoin Pantera Capital, va expressar l’optimisme envers les característiques de la moneda i va afirmar que té més avantatges respecte a Bitcoin, pel que fa a la transparència selectiva, la mineria GPY per evitar la centralització i, potencialment, una governança més eficaç.

Experts en blockchain de Deloitte

Un dels especialistes en blockchain de Deloitte, Davis, va afirmar que, ja que la popularitat atrau capital, zcash augmentarà, ja que va sortir ràpidament de la porta i ha aconseguit formar un seguiment fort independentment d’algunes de les seves debilitats. Això significa que la moneda té un futur brillant i que els entusiastes haurien d’esperar una pujada de preus en el futur.

Compra ZEC a Binance avui mateix!

Altres factors que impulsen el preu de ZCash el 2019

No hi ha molt d’optimisme en la pujada del preu en aquest moment, amb una excepció important i vital: una llista a Coinbase. Explorarem què podria fer això amb el preu de Zcash i on podria aterrar-se a finals d’any.

Llegiu la nostra cobertura completa del llistat de ZCash a Coinbase Pro a finals de 2018. O, si esteu interessat en adquirir ZEC, podeu llegir sobre com extreure’l a la nostra guia aquí.

Construït sobre la ciència

En primer lloc, però, la història de ZEC comença fa anys amb tecnòlegs interessats a crear una moneda que pogués utilitzar proves de coneixement zero; una capacitat que amagaria els detalls de les transaccions que altres monedes exposaven. La tecnologia es va considerar tan innovadora aleshores com ara i ha estat elogiada per molts del món de les criptografies per la seva capacitat de privatitzar una transacció. Poques monedes poden fer-ho i, en aquell moment, era una moneda que no només copiava Bitcoin, sinó que innovava en la idea que Satoshi va exposar per primera vegada..

Com diu el seu propi lloc web, Zcash ho és construït sobre la ciència. I això és bo: és un projecte dedicat i completament a la missió que es proposava assolir. Una vegada més, no tots els projectes ho poden dir.

Però també vol dir que no és un projecte massa preocupat pel seu propi preu de negociació, ni fer un alt nivell de màrqueting per aconseguir l’adopció d’usuaris o la cotització en intercanvi. Per tant, té un desavantatge allà, sobretot per als primers inversors.

En canvi, la marca se centra molt en els elements i els fonaments de la privadesa. Es pot veure a la seva bloc—Que s’omple més de peces de perspectiva que de peces de màrqueting de farratge o de relació amb inversors. I és així com serà Zcash. Tal com indica la seva publicació més recent, el projecte se centra en el seu experiment “per sacsejar les bases financeres i construir un futur que honri a totes les persones, de tots els temps”.

No totes les monedes seran TRON i Justin Sun farà un tuit sobre noves actualitzacions diàriament per atraure nous ulls al projecte.

Però si Zcash pot tenir èxit en la seva visió i proporcionar una moneda que s’intercanvia amb aquesta lloada tecnologia, intercanvis que no es poden rastrejar, el preu ZEC té molt valor per recolzar-la..

L’efecte del llistat de Coinbase a ZCash Price

I això és clarament el que Coinbase va veure quan va anunciar al juliol que mirava a ZEC, entre només quatre monedes més, per incloure-les a la seva plataforma. No va donar cap cronologia, però només la notícia que la borsa més gran dels Estats Units estava pensant a afegir una via d’accés ZEC-fiat va veure com el seu preu augmentava un 40%.

I ara mateix estem veient l’efecte Coinbase en ple apogeu. Una de les altres monedes que figuren en aquest grup de cinc era 0x (ZRX), que actualment s’ha afegit a Coinbase Pro. La moneda va experimentar un augment del 20% en el seu valor en dòlars i més en la seva ràtio BTC a mesura que van caure altres monedes. Probablement passarà el mateix quan Zcash cotitzi a Coinbase i el preu ZEC vegi un impuls de l’interès dels nous consumidors.

En veure que Zcash se centra a augmentar el seu experiment tècnic i a associar-se amb equips científics que poden treballar amb la seva tecnologia zk-SNARKs, Zcash price dependrà de Coinbase.

Compra ZEC a Binance avui mateix!

ZCASH (ZEC) Trading Prediction TradingView Analysis: actualització del 5 de maig de 2020

ZEC / BTC EDICIÓ DIA CURTA per Marcelvv encès TradingView.com

L’analista diu que ZEC es manté fort. La moneda es mou dins del canal amb una bona reacció del suport del canal i una gran injecció de volum després de la bomba BTC, que és un bon senyal, i sembla que augmentarà. Al gràfic trobareu alguns objectius a curt termini, però tingueu en compte que BTC afecta tots els monedes alternatius.

No deixeu passar la gran oportunitat de compra a ZECBTC per ForecastCity encès TradingView.com

L’analista ofereix el següent suggeriment de negociació; hi ha la possibilitat de retrocedir temporalment a la línia de suport suggerida (0,0057). en aquest cas, els comerciants poden establir comandes en funció de l’acció de preus que s’espera assolir objectius a curt termini.

Anàlisi tècnica:

. ZECBTC es troba en un interval limitat i s’espera el començament de la tendència alcista.

.El preu és superior al WEMA de 21 dies, que actua com a suport dinàmic.

. El RSI és al 68.

Obteniu beneficis:

TP1 = @ 0,00736

TP2 = @ 0,00987

TP3 = @ 0,01258

SL = Trencament per sota de S2

La meva visualització actual de Zcash (gràfic mapat) per alanmasters encès TradingView.com

L’analista afirma que tenim indicadors alcistes i preus resistents.

La resistència immediata és ara EMA200 (0,005663). Així, ZECBTC continuarà avançant fins que aquest nivell es trenqui.

Si no es pot obtenir prou impuls, els preus es recuperaran abans del proper intent.

Ens mantenim alcistes fins i tot si els preus baixen per sota del suport.

Esperem un fort rebot després que es produeixi aquest escenari (fletxa blava).

Conclusió

Recentment, la Fundació Zcash va publicar un protocol de governança que ajudarà a la descentralització del blockchain de la plataforma. Un factor crucial inclòs en el document de governança és la producció de plans / polítiques concretes que faran avançar els objectius de la comunitat. Es tracta d’un moviment que ajudarà a Zcash a reforçar el control del mercat altcoin i també a ser positiu pel preu de ZEC.

Fins ara, tot el mercat ha mostrat un sentiment alcista que ens ha fet creure que estem en un mercat alcista. És el moment perfecte perquè els inversors afegeixin una mica de ZEC a la seva cartera després del lleuger retrocés que hem vist durant les dues darreres setmanes mentre el mercat es prepara per tornar a augmentar.

Compra ZEC a Binance avui mateix!

Voleu llegir-ne més? Llegiu la nostra cobertura del llistat de ZCash a Coinbase Pro a finals de 2018. O, si esteu interessats en adquirir ZEC, podeu llegir sobre com explotar-lo a la nostra guia aquí.

Promo
banner
Promo
banner