Какво е Populous Cryptocurrency (PPT) – Всичко, което трябва да знаете за Populous Crypto

Има много доказателства, които предполагат, че блокчейнът ще промени Интернет, както го познаваме, и повечето от свързаните с него услуги заедно с него. Що се отнася до финансирането на фактури, Populous вече прави доста изявление.

Населено (PPT) е peer-to-peer (P2P) платформа, изградена върху блокчейн технология, която предоставя на малки и средни компании удобен начин за участие във финансиране на фактури. Той е силно фокусиран върху прозрачността, сигурността и общата скорост и използва собствени интелигентни договори за сдвояване на продавачи и заемодатели, за да им помогне да извършват транзакции без нуждата от посредници или други трети страни.

Как работи Populous

Populous използва технологията на блокчейн, комбинирана с XBRL данни, интелигентни договори и различни токени, като в същото време взема предвид и Zt резултатите на Altman. Последното е финансов инструмент, използван за определяне на различни рискови фактори за бизнеса. Например, той определя шансовете на бизнеса да бъде изправен пред фалит през следващите две години, вероятността той да не изпълни договорните си задължения и осигурява точно измерване на финансовото бедствие.

Чрез комбиниране на публичните резултати от Altman Z-score и данните XBRL, Populous създаде надеждна система за кредитен рейтинг. Тази система помага на целевите компании, които се нуждаят от паричен поток, и пренебрегва онези, които не са добър избор за платформата.

Основната цел на платформата е да разшири финансирането на фактури в глобален мащаб, както и да предостави мощни възможности за финансов кредит на малки или средни предприятия, които искат да продават фактури много по-бързо от всякога. Досега Populous все още е единствената (и първата) платформа за фактури и търговско финансиране, базирана на Ethereum блокчейн.

Данни

Населена екосистема

Освен администратора, има още две основни страни, свързани с екосистемата на населението: кредитополучател и инвеститор. И тримата, администраторът, кредитополучателят и инвеститорът си взаимодействат с три основни технологии: банка, търг и външни токени.

Как да използвам Populous

На практика всеки може да продава и купува фактури чрез търгове на Populous. Потребителите първо трябва да регистрират своите компании. Втората стъпка изисква одобрение от администратор на Populous. Ако и когато администраторът одобри продавач, фактурите могат да бъдат подадени при определяне на минимална цел за продажби.

Като цяло, дали администраторът одобрява или отхвърля запитване за продажба на фактура, е в пряко съответствие с кредитния рейтинг на Алтман Формула. Ако фактурата бъде одобрена, търгът започва и той ще остане активен 24 часа.

Търгът приключва, когато дадена оферта съответства на целта на продажбите в рамките на определения 24-часов период, когато въпросният период минава и нито една оферта не отговаря на целта на продажбите или когато потребителите изберат да я прекратят по-рано. В случая с последните две опции потребителите могат или да приемат най-добрата налична оферта, или да отменят изцяло търга. Освен това, втората опция също предоставя на потребителите възможност за рестартиране на търга.

Струва си да се отбележи, че на всички купувачи, загубили търга, ще им бъдат върнати средствата. Същото важи и за отменени търгове. Ако обаче въпросният търг е успешен, продавачът получава средствата от купувача под формата на Pokens.

Работа

Pokens и PPT (Populous Platform Token)

Платформата Populous се основава на разпространението на тези Pokens. Както бе споменато по-горе, продавачът получава средствата от купувача под формата на Pokens, които по-късно могат да бъдат заменени за фиатна валута.

Pokens се считат за вътрешна валута на платформата; те са необходими за закупуване на фактури. Всеки Poken е еквивалентът на неговата фиатна валута. Например, 1GBP Poken се равнява на 1 GPB. Populous обаче не разчита единствено на Pokens. Платформата има два токена: Pokens и PPT, съкратено от Populous Platform Token.

многолюден

PPT токените се използват най-вече като инструменти за инвестиране. Тези символи могат да се използват от всеки, за да се инвестира във фактури. PPT токените бяха разпространени по време на ICO на платформата през юли 2017 г. и само 53 милиона PPT някога ще бъдат в обращение.

Многолюден екип

Населено е a Лондонски проект който се управлява от Стивън Уилямс. Въпреки че не е голямо име в крипто индустрията, Уилямс е първоначалният основател на Olympus Research, компания, специализирана в търговски данни и корпоративен анализ.

екип

Как да закупите PPT

PPT не е най-популярният символ там, следователно не може да бъде закупен от толкова много източници, колкото други криптовалути с голяма пазарна капитализация. Един от основните източници, където се търгува токенът, е EtherDelta. В последно време обаче PPT може дори да бъде закупен от най-популярните борси там, като например Binance, ОК, Kucoin, ЛАТОКЕН, Mercatox, HitBTC, и много други. Пълен списък на борсите е достъпен на CoinMarketCap.

Къде да съхранявате PPT

Тъй като и Pokens, и PPT са основно ERC-20 токени, те могат да бъдат прехвърлени и съхранени във външен онлайн портфейл Ethereum. Потребителите, ориентирани към поверителността, които търсят по-голяма сигурност, могат вместо това да изберат хардуерен портфейл.

Заключения

Populous е много амбициозен проект, който в момента почти няма конкуренти в криптосферата. Платформата е насочена към фирми, които изискват по-бърз начин за своите клиенти да плащат фактури. Екипът успя да спечели почти 10 милиона щатски долара по време на ICO, пари, които със сигурност ще влязат в превръщането на Populous в още по-цялостна платформа, отколкото вече е.

Най-голямото предизвикателство за Populous е да убеди потенциалните клиенти да преминат от традиционните услуги за финансиране на фактури. Платформата предлага по-евтин и по-бърз начин за търговия с фактури.

Като се има предвид колко популярна е продажбата на фактури в последно време, развитието на платформата и доброто вземане на управленски решения ( Luxure Global Citizen партньорството е добър пример), не би било изненада, ако Populous ще се превърне в един от най-големите величия на тази конкретна ниша.

Многолюдни контакти и допълнителна информация:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner