Milloreu el vostre anonimat al mercat de les criptomonedes mitjançant BitMix

Hem estat manipulant criptomonedes durant llargs períodes de temps. Tot i que molts de nosaltres sabem que les monedes digitals són molt útils, alguns usuaris consideren que també són anònimes. No obstant això, aquest és un concepte molt equivocat que tenen els individus.

Les monedes virtuals no són anònimes. De fet, els intercanvis, els governs, els pirates informàtics i els robatoris són capaços d’extreure la vostra informació mentre manipulen els actius digitals. Per això, és molt important tenir millors característiques d’anonimat a l’espai.

BitMix és una de les solucions que tenen com a objectiu proporcionar als usuaris de criptografia la privadesa que necessiten per fer transferències i gestionar els seus fons al mercat.

Problemes d’anonimat del mercat de criptomonedes

Com s’ha esmentat anteriorment, molts usuaris consideren que la manipulació d’actius digitals es pot fer de forma anònima. No obstant això, diversos grups criminals van poder obtenir dades privades i valuoses dels usuaris que els permetien saber quina és la vostra cartera principal de Bitcoin (BTC) o Litecoin (LTC).

Els intercanvis recopilen dades dels usuaris com ara adreces, noms, adreces IP, localització, informació fiscal i molt més. Per això, els intercanvis no només poden exposar els fons dels usuaris (si els mantenen en carteres calentes), sinó també dades privades.

Aquesta informació privada es pot extreure i utilitzar per dirigir-se a les víctimes que després es poden piratejar, atacar o amenaçar. Si això passa, aquest usuari segur que s’adonaria que les monedes virtuals no eren anònimes.

A més, els governs han contactat amb empreses com Chainalysis que fan anàlisis de blockchain per detectar criminals. Tot i que això pot ser molt útil per capturar comerciants il·legals, també s’utilitza per investigar comerciants normals.

Augment de l’anonimat amb BitMix

BitMix, un dels més mescladors de Bitcoin populars i usats al mercat de les criptomonedes, tingueu una molt bona solució a aquest problema. BitMix protegeix els usuaris de criptografia per tenir cura de la seva privadesa. D’aquesta manera es reduirien les possibilitats de ser atacats per pirates informàtics.

De fet, els atacants no obtindrien la vostra informació privada quan comprareu el menjar mitjançant monedes virtuals. Tota la informació sobre les transferències i els fons que teniu s’emmagatzema en cadenes de blocs públiques.

BitMix és un servei molt fàcil d’utilitzar que proporciona solucions a aquells que necessiten millorar la privadesa mentre utilitzen els seus recursos digitals. BitMix ofereix suport en una àmplia gamma d’idiomes per no excloure cap persona de cap regió.

De moment, els idiomes admesos inclouen: anglès, rus, hindi, portuguès, xinès, coreà, indonesi, alemany, holandès i polonès. En el futur, es poden afegir nous idiomes a BitMix.

Tot i que Bitcoin és la criptomoneda més popular del mercat, BitMix té en compte que hi ha usuaris d’altres monedes virtuals que volen protegir les seves dades privades. És per això que ofereixen suport a Bitcoin, Dash (DASH) i Litecoin (LTC).

També cal esmentar que BitMix ofereix suport per a Clearnet, Tor i NoJS (sense JavaScript). Això és específicament útil per als usuaris més exigents i sofisticats que treballen amb una àmplia gamma de plataformes.

De moment, la quantitat mínima per barrejar és de 0,005 BTC o 0,015 LTC, que actualment valen 46 i 1,04 dòlars respectivament. Això significa que els usuaris no necessiten gestionar grans quantitats de monedes virtuals, però enviant només uns quants dòlars ja poden protegir les seves dades i la seva privadesa.

Obtenir encara més anònim

La batedora BitMix Bitcoin és un servei que funciona amb els més alts estàndards a l’espai. És per això que totes les transferències es processen a l’instant i les monedes seran rebudes per l’adreça que hàgiu seleccionat després de la confirmació per la xarxa. El receptor obtindrà els fons totalment nets, evitant ser atacats per pirates informàtics o criminals.

Per protegir encara més la privadesa i oferir anonimat d’última generació als usuaris de criptografia, BitMix utilitza el xifratge del disc dur i mai emmagatzema cap registre. Totes les entrades s’eliminen al cap de 72 hores o a l’instant amb una sol·licitud a la pàgina de comanda.

Els usuaris també podran seleccionar la quota que paguen per reduir les possibilitats que tenen els atacants de descobrir les transferències realitzades. Si un atacant coneix la taxa de servei, pot analitzar fàcilment la cadena de blocs i obtenir la suma exacta transferida per l’usuari.

Les persones que utilitzen el mesclador BitMix Bitcoin també rebran un codi únic que els permetria no rebre mai cap de les monedes anteriors que han enviat a les reserves. D’aquesta manera s’asseguraria que els usuaris romanguessin completament anònims al mercat de les criptomonedes quan manipulessin els seus fons.

Per a comerciants i particulars més exigents, l’opció randomize serà una bona eina. De fet, amb només enviar 0,1 BTC o 1 LTC, els usuaris simplement tindran la possibilitat de rebre més d’una transacció a l’adreça de destinació. Això és molt útil per protegir l’anonimat i la privadesa dels usuaris perquè fa molt més difícil per als analitzadors de blockchain entendre com es comporten les transaccions.

Aquest servei de mescla de Bitcoin també us proporcionarà configuracions manuals i d’ajust automàtic. Això us ajudarà a obtenir el màxim rendiment mentre barregeu els vostres fons. A més, aquest mesclador de Bitcoin també oferirà un programa de socis en el qual proporcionarà als clients pagaments instantanis per cada transacció que faci un usuari convidat..

Totes les adreces que genera BitMix es confirmen digitalment que són realment i aleatòriament generades pel servidor de l’empresa.

Finalment, i per als projectes de criptografia que gestionen els fons dels clients, proporcionen una API que facilita molt l’ajut dels usuaris a esborrar les seves monedes, protegir les seves dades privades i mantenir l’anonimat mentre utilitzen els seus recursos digitals favorits.

Conclusió

En aquest article, hem compartit amb vosaltres quins són els principals avantatges d’utilitzar les solucions que proporciona BitMix i com poden ser molt útils per millorar l’anonimat al mercat de criptografia.

Mitjançant la manipulació dels vostres fons amb aquesta batedora de Bitcoin, segur que segur que els fons que esteu gestionant són privats. A més, quan realitzeu transaccions, sabreu que les vostres dades privades estan protegides contra pirates informàtics o criminals.

Si voleu saber més sobre aquest servei de mescla de Bitcoin, podeu visitar el lloc oficial de l’empresa:

Principal: https://bitmix.biz/ca

NoJS: https://bitmix.biz/en/nojs

TOR (recomanat): http://bitmixbizymuphkc.onion

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner