Decred vs Neblio – The Battle of PoS Tokens – Part II

Decred és una moneda virtual autònoma amb DCR com a testimoni. El projecte es va llançar el 8 de febrer de 2016 per antics desenvolupadors de Bitcoin Core, que desitjaven un sistema just de verificació i equilibri entre desenvolupadors, miners i usuaris..

Es va crear amb l’objectiu principal de resoldre el problema de la governança de blockchain de Bitcoin. Els desenvolupadors volien que el poder es distribuís de manera uniforme a tota la xarxa.

Volien que els miners, els desenvolupadors i els inversors tinguessin la mateixa quantitat de poder i influència. Per tant, van arribar a un projecte de codi obert que deixa més aspecte del futur de la criptomoneda en mans dels usuaris.

No hi ha cap autoritat central per a la presa de decisions. Els grups d’interès són els que estableixen les normes mitjançant la votació.

Neblio, en canvi, es defineix com una solució blockchain que se centra principalment en la promoció de la innovació tecnològica per donar suport a les necessitats de les grans empreses. La seva plataforma és intuïtiva. Ajuda a facilitar l’adopció ràpida de dApps que s’executen en una xarxa d’ordinadors d’igual a igual que en un sol equip.

El consens Decred

El Decret El sistema es caracteritza per un sistema de consens híbrid que combina la prova de treball i la prova de joc. L’objectiu és aconseguir un equilibri entre els desitjos dels miners i els dels usuaris mitjançant el seu mecanisme de consens híbrid.

Tot i que els miners de DCR encara creen nous blocs, necessiten l’aprovació dels grups d’interès abans de ser recompensats. Per aquest motiu, les operacions de cadena de blocs Decred no es poden paralitzar com a conseqüència de la inacció dels miners. Això significa que els col·laboradors de PoS o les parts interessades tenen més poder que els miners.

La xarxa Decred té un temps de bloqueig de 5 minuts, mentre que Bitcoin té un temps de bloqueig d’aproximadament 10 minuts. Les comissions de transacció de Decred també són molt inferiors a les de Bitcoin. Decred utilitza l’algorisme de resum Blake-256 i el llenguatge de programació Go.

La comunitat decredada

La comunitat Decred és el centre del projecte. Qualsevol persona, independentment de quants Decred posseeixi, té una gran paraula en qualsevol decisió sobre el futur del projecte. Això significa que les decisions importants no només pertanyen a un nombre reduït de grans empreses mineres o fundadors. Les parts interessades han d’aprovar qualsevol canvi important al PoS. Amb la xarxa Decred, fins i tot altres membres de la comunitat que prenen decisions no financeres tenen veu.

Token i límit de mercat

El testimoni de Decred s’anomena DCR i té un valor d’uns 60 dòlars amb una capitalització de mercat propera als 465 milions de dòlars. Té un volum de 2,8 milions de dòlars i un subministrament total de 8 milions de dòlars, segons les dades de CoinMarketCap.com.

De manera similar a Bitcoin, el límit de tokens DCR s’ha establert en 21 milions d’unitats. Les fitxes pre-minades consisteixen en un 8% del subministrament total. Es va llançar un “llançament aeri” per difondre la moneda de forma ràpida i massiva. És a dir, s’ha distribuït gratuïtament un nombre determinat de fitxes a persones aleatòries.

Quant a Neblio

Neblio és una plataforma blockchain de nova generació que es va fundar el primer trimestre del 2017. És una de les poques plataformes que integren la tecnologia blockchain a les aplicacions empresarials. Eddy Smith i Ann Jackson són aclamats com els brillants cervells darrere de l’èxit d’aquest projecte.

Eddy Smith és informàtic i té gairebé deu anys d’experiència en el desenvolupament de programari. Ann Jackson té un MBA i és responsable de les operacions comercials del projecte.

Funcions de Neblio

Neblio es pot considerar una xarxa de xarxa P2P descentralitzada de nodes que intercanvien informació i després desa aquesta informació en un llibre de llibres distribuït immutable. Cada node copia i desa una còpia idèntica del llibre major. Aquí hi ha algunes de les seves característiques úniques:

  • Utilitza el formulari de consentiment de prova d’aposta.
  • Serveix com a canal de comunicació per a dispositius basats en IOT.
  • Proporciona una gestió de dades segura i verificable. La informació es manté descentralitzada, disponible i segura.
  • Ofereix a les grans empreses una àmplia gamma d’opcions de disseny i construcció de dApp.
  • Té una interfície d’usuari fàcil d’utilitzar.

Bases de dades de Neblio

A diferència d’altres monedes digitals que fan servir l’ús d’emmagatzematge de bases de dades convencionals, Neblio utilitza mòduls avançats que ofereixen majors avantatges com:

  • Gestió simplificada dels registres.
  • Auditoria més fàcil.
  • Verificació més segura del cicle de vida.

Els nodes Neblio es connecten entre si mitjançant l’ús de blocs de reenviament. Tots els nodes tenen la mateixa còpia exacta de l’historial complet de transaccions de cadena de blocs. Com a resultat, això augmenta el rendiment de la dApp integrada a la xarxa Neblio.

Neblio ofereix molts serveis destinats a funcionar com a finestreta única per al desplegament de tecnologia blockchain, inclosos els serveis de consultoria Blockchain, la suite Neblio APIs i el desenvolupament privat Blockchain..

La seguretat de Neblio

De manera similar a altres plataformes com Bitcoin i Ethereum, Neblio està descentralitzat. A causa del seu consens PoS i la seva naturalesa descentralitzada, els atacs amb èxit a la xarxa per part dels pirates informàtics són pràcticament impossibles.

Token i límit de mercat

El testimoni del projecte Neblio s’anomena Nebl i avui té un valor d’uns 4,00 dòlars. A mitjan gener va assolir el seu punt màxim amb un valor de gairebé 50 dòlars.

Actualment, ocupa el lloc 146 al CoinMarketCap amb un límit de mercat d’uns 54 milions d’USD..

Gràfic comparatiu

 

Decret

Neblio

Símbol

DCR

Nebl

Algorisme

Blake256 X
Consens

PoW / PoS

PoS

Rang

30

145

Preu

56,18 dòlars

3,87 dòlars

Capitalització de mercat

431.217.571 dòlars

51.470.494 dòlars

Volum

5.702.500 dòlars

2.209.990 dòlars

Subministrament

8.096.230 DCR

14.060.372 NEBL

Pensaments finals

Tot i que molts compararan les funcions de criptomoneda tant de Decred com de Neblio, la realitat és que són projectes molt diferents. També tenen intencions diferents. Decred pretén prendre el poder de decisió de les grans empreses mineres i donar-lo als grups d’interès. Anima tots els usuaris a participar en la millora del sistema. I com que totes les parts interessades tenen un control complet sobre el sistema i són tractades per igual, poden prendre decisions molt més ràpidament. A més, les forquilles dures ja no estaran a l’ordre del dia.

L’objectiu principal de Neblio és fer que la tecnologia blockchain sigui fàcil d’utilitzar i integrar a les empreses. És possible que els desenvolupadors de grans empreses no tinguin la formació necessària per implementar la tecnologia blockchain. Neblio se centra a simplificar aquest procés, ja que permet a les empreses dissenyar fàcilment aplicacions blockchain en una àmplia gamma de llenguatges de programació, com ara Python, Ruby, Go, JavaScript, etc..

Si heu trobat l’article interessant, podeu llegir la primera part de les fitxes Battle of the PoS.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner