8 millors carteres XRP el 2019: com emmagatzemar de forma segura el vostre Ripple

En aquesta guia de les millors carteres XRP del 2019, passarem a través de set carteres criptogràfiques on els usuaris poden emmagatzemar el seu XRP. Tot i això, és important tenir en compte que, a diferència de les carteres Bitcoin, que solen ser gratuïtes, les carteres Ripple requereixen que els usuaris tinguin 20 XRP per reservar la seva adreça de cartera. Per això, és fonamental triar la cartera adequada per primera vegada per evitar gastar 20 XRP en diverses adreces.

Les carteres ondulades es divideixen en quatre categories. Disposem de carteres de programari que inclouen carteres per a mòbils i carteres per a ordinadors. A més, hi ha carteres de maquinari, carteres de paper i, finalment, intercanviar carteres ofertes on els usuaris poden comprar i emmagatzemar XRP a les plataformes. Sense molt de més, comencem.

Com comprar Ripple (XRP)

XRP ha cotitzat en una gran quantitat d’intercanvis i es pot comprar mitjançant monedes fiduciàries i també es pot canviar per qualsevol de les criptomonedes significatives..

Entre les moltes opcions disponibles per comprar el XRP, Binance, Changelly i ShapeShift són alguns dels principals intercanvis de criptomonedes on podeu comprar fàcilment Ripple amb altres criptomonedes. A diferència d’altres intercanvis, l’intercanvi d’una moneda per una altra a Changelly o el canvi de forma no requereix l’enviament de fons a la plataforma ni el registre d’un compte per utilitzar-la. Tot el que cal és enviar (a una adreça generada per aquestes plataformes) monedes / fitxes de la cartera en què tingueu les monedes que voleu canviar per XRP (podrien ser Ether o Bitcoin) i després introduïu la vostra cartera Ripple on vulgueu el vostre XRP emmagatzemat. Les monedes es transferiran immediatament a. Sense cap altra acció, hauríeu d’obtenir les vostres monedes Ripple en el termini estimat.

Anteriorment hem escrit un article sobre Millors llocs per comprar Ripple; potser voldreu comprovar-ho.

Si esteu registrat a la borsa Binance, consulteu el nostre article sobre Com comprar XRP a Binance.

Les millors carteres XRP

Aquí teniu les nostres millors opcions per a les carteres Ripple en cap ordre concret:

The Ledger Nano S

El dispositiu Ledger Nano S és una cartera de criptomonedes de maquinari per a múltiples criptomonedes, inclosa Ripple (XRP). El que fa del Ledger una cartera perfecta és el fet que proporciona als usuaris un control total dels seus actius de criptomoneda. No només us proporciona accés a les vostres claus privades, sinó que també manté xifrades les frases clau que s’utilitzen per accedir a la vostra cartera directament al dispositiu. Ningú no pot accedir a aquestes claus tret que se les indiqui.

A més del fet que les vostres claus privades estan protegides, hi ha funcions de seguretat afegides que fan del Ledger un ajust perfecte per emmagatzemar les vostres monedes Ripple.

Les transaccions al dispositiu requereixen autenticació física prement els botons del dispositiu abans que s’iniciïn. Això significa que ningú no pot transferir les vostres criptomonedes si no estan físicament amb la vostra cartera. Això us proporciona una certa seguretat de la seguretat en els casos en què els atacants cibernètics hagin compromès el vostre equip.

Tenir un llibre major no és només per emmagatzemar Ripple, sinó també moltes altres criptomonedes. És a dir, comprar un llibre major és rendible, ja que no cal comprar més carteres per contenir altres criptomonedes.

La cartera Toast

Cartera de pa torrat és una cartera de programari Ripple XRP de codi obert gratuït per a iOS, Android, Windows, Mac i dispositius Linux.

El Toast és fàcil d’utilitzar i els principiants i els frikis poden trobar fàcilment el seu camí a través de l’aplicació. La cartera també us proporciona accés a les vostres claus privades, cosa que us proporciona un control total sobre la vostra inversió. La cartera Toast també està disponible per a Navegadors Chrome.

Cartera Guarda

La cartera Guarda és una de les carteres més avançades i reconegudes per emmagatzemar no només XRP, sinó també un gran nombre d’actius digitals al mercat de criptomonedes.. Guarda és una cartera multi-moneda basada en web que permet a les persones rebre, emmagatzemar, enviar i intercanviar criptomonedes. 

Com que XRP s’utilitza àmpliament a tot el món per empreses i usuaris, Guarda treballa per poder oferir les millors solucions als usuaris que sol·liciten serveis per XRP. Un dels principals avantatges que ofereix aquesta cartera és que podeu emmagatzemar altres monedes digitals en lloc de només XRP. Mitjançant una interfície senzilla, la cartera Guarda ajuda els inversors a gestionar els seus fons en monedes virtuals. 

La cartera està disponible per a usuaris d’escriptori i mòbils. Mitjançant aquesta solució sense custòdia, els usuaris tindran la possibilitat d’emmagatzemar amb seguretat els seus actius digitals i estar protegits contra atacs i pirates informàtics de tercers. Els intercanvis de criptomonedes són vulnerables a aquests problemes i el millor que cal fer per als titulars de XRP és comprar les monedes desitjades i enviar-les a una cartera criptogràfica tan aviat com sigui possible. 

Algunes de les criptomonedes disponibles per emmagatzemar als recursos digitals de la Guarda inclouen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG) i molts altres. 

A més, la cartera ha estat col·laborant amb diferents fundacions, incloses Ethereum Classic, Zcash (ZEC), Binance i Bitcoin Gold, entre d’altres. Tot i que els titulars de XRP trobaran aquesta cartera molt útil, també és possible emmagatzemar una àmplia gamma d’actius criptogràfics. 

Millors carteres XRP: cartera del navegador Exarpy

No totes les carteres web són segures, però sí amb les funcions Exarpia proporciona, segur que sembla segur si seguiu totes les regles indicades. No és tant una cartera web, tot i que es pot accedir mitjançant un navegador web, però, es pot accedir a les funcions d’aquesta cartera mentre es desconnecta d’Internet..

Exarpy és una cartera Ripple no allotjada que s’utilitza per emmagatzemar, enviar i rebre qualsevol quantitat de monedes Ripple sense cap implicació de tercers..

Tingueu en compte que utilitzar aquesta cartera té un cost, ja que cobra 0,025 Ripples per cada transacció i això inclou la tarifa de la xarxa Ripple..

L’intercanvi Gate.io

Per què hem esmentat, el Gate.io és per la seva facilitat d’ús. És important tenir en compte que tenir les vostres criptomonedes guardades als intercanvis no és la millor idea. Haureu d’utilitzar els intercanvis per comprar o vendre mentre manteniu les vostres monedes / fitxes en una cartera sobre la qual teniu el control total. Si feu ús dels intercanvis per mantenir el Ripple, assegureu-vos que no sigui una quantitat enorme; un que us podeu permetre el luxe de perdre.

Gate.io Exchange ofereix un aplicació mòbil al costat de la plataforma web que facilita l’enviament i la recepció de monedes Ripple en tots els dispositius.

Millors carteres XRP: Binance

Binance és un altre intercanvi, com el Gate.io. És un dels intercanvis de confiança que fa plans per descentralitzar-se.

Binance és un intercanvi de ràpid creixement llançat el 2017 i que crida l’atenció de milions d’usuaris de criptomonedes a tot el món.

Compra XRP a Binance avui mateix!

Emmagatzemar el vostre XRP (Ripple) a Binance us ofereix l’avantatge de convertir les vostres monedes a altres criptomonedes i tornar-les fàcilment. Tanmateix, no hauríeu de tenir massa de les vostres monedes Ripple a la borsa; sempre es pot transferir a una cartera de maquinari o programari sobre la qual es té un control total.

Consulteu aquesta guia sobre com comprar XRP a Binance

Cartera atòmica

millors carteres XRP

Es tracta d’un servei gratuït de no custòdia cartera d’escriptori que admet XRP i algunes altres 300 criptomonedes. La cartera no només permet als usuaris gestionar XRP, sinó que també els ajuda a canviar la moneda mitjançant un motor d’intercanvi incorporat que funciona amb Changelly. A més, els usuaris poden comprar XRP mitjançant una targeta de crèdit.

Les funcions s’ofereixen en una interfície senzilla que proporciona una llavor mnemotècnica. La primera vegada que els usuaris llancen l’aplicació, es genera la llavor i se’ls demana que l’emmagatzemin de forma segura. El millor d’aquesta cartera és que els usuaris tenen el control total dels seus fons i les seves claus privades estan encriptades al dispositiu.

Cartera de paper

millors carteres XRP

Tot i que les carteres de paper representen un pas enrere tenint en compte l’existència de carteres de maquinari, estan a l’alçada a l’hora d’emmagatzemar fons amb seguretat. Les carteres de paper són només un tros de paper que conté les claus públiques i privades de la cartera impreses. Curiosament, les claus es generen majoritàriament fora de línia i això fa que sigui més difícil que els forasters, especialment els pirates informàtics, coneguin la seva existència.

El seu principal desavantatge és que el tros de paper es pot deixar fora de lloc, perdre’s o fer-se malbé per l’aigua o el foc. Per cobrir-ho, l’usuari pot demanar una cartera amb un segell a prova de manipulacions i procedir a laminar-la i emmagatzemar-la en una caixa forta o fins i tot enterrar-la al jardí..

Conclusió

Reviseu detingudament totes les carteres esmentades anteriorment i és probable que vulgueu investigar més sobre el funcionament de cadascuna d’elles mirant vídeos a YouTube.

A mesura que passa el temps, hi hauria d’haver més carteres que integressin Ripple a la seva aplicació, de manera que fos fàcilment accessible.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner