6 criptopodcasts per obtenir més informació sobre la indústria

Si voleu entendre els conceptes bàsics de la cadena de blocs i la inversió en criptografia d’una manera més senzilla, la millor manera d’assimilar coneixement és seguint un podcast de criptomoneda regularment..

A continuació, es mostra una llista dels millors podcasts que podeu escoltar per comprendre fàcilment els aspectes més importants del món de la criptomoneda:

1. Mala criptografia

El Podcast de Crypto dolent va ser iniciada pels amfitrions Travis Wright i Joel Comm a finals del 2017. Tot i que tots dos tenen coneixements en matèria de tecnologia, van admetre que també estaven aprenent sobre criptos quan van començar.

Bad Crypto Podcast 2 1024x538

Font: https://nick.weisser.me

El podcast inclou rutinàriament entrevistes amb experts i explicacions pràctiques amb molts moments divertits. A través d’ells, milers d’oients aprenen les novetats de Bitcoin, altcoins, ICO i esdeveniments relacionats amb blockchain..

El seu format informatiu però absurd crea un efecte divertit, cosa que facilita la comprensió dels termes i conceptes pels oients de criptografia per a principiants..

Els amfitrions no només volen educar els seus oients; també volen que es diverteixin tant com ho fan quan parlen d’un tema nou. Tot i això, admeten que no són experts en el domini i que continuen aprenent amb el temps.

Per tant, per als entusiastes de les criptografies experimentades, el podcast pot ser menys informatiu, però per a aquells de vosaltres que acaben d’iniciar-se en la criptografia, aquesta és una manera fàcil i divertida d’entendre els conceptes del món de la criptomoneda..

2. Desencadenat

El Podcast sense cadena l’allotja Laura Shin, antiga editora sènior de Forbes, i és fantàstic si estàs en un nivell de criptografia per a principiants o avançat. Ha utilitzat la seva antiga posició a Forbes per aportar noms importants de la indústria per parlar en les seves entrevistes.

480x270 95011

Font: https://www.stitcher.com

Aquest setmanari vol “educar la gent sobre com les cadenes de blocs canviaran la forma en què guanyem, gastem i invertim els nostres diners”.

Com que Shin va cobrir notícies sobre criptografia i blockchains des de fa força temps, sap quines preguntes s’ha de fer i com presentar la informació que ofereixen els seus entrevistats..

3. Domini de les monedes

Domini de les monedes és l’espectacle de l’inversor i comercialitzador Carter Thomas. Aquest podcast és imprescindible per a qualsevol entusiasta de la criptografia, independentment del seu nivell d’informació en la matèria.

Presenta els temes que provenen del punt de vista d’un inversor i és “un lloc per a qualsevol persona interessada en treure profit del món de la criptomoneda digital de Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero i molt més”.

Thomas s’ha conegut per la seva racionalització alerta, l’anàlisi concisa i les recapitulacions succintes del dia. La majoria de les seves discussions s’orienten cap al comerç, convertint el seu podcast en una font d’informació i informació ideal sobre les inversions en criptografia.

Els episodis de Coin Mastery se centren en els esdeveniments actuals del mercat de criptografia, de manera que és millor que comenceu la sèrie veient-ne els episodis més recents..

4. La xarxa de podcasts de Bitcoin

La xarxa de podcasts de Bitcoin representa diversos podcasts diferents reunits en un de sol. Originalment es va emetre com un podcast habitual i, amb el temps, es va convertir en una xarxa formada per vuit experts diferents que discuteixen diversos temes relacionats amb la criptografia i comparteixen les seves opinions al respecte..

Jason Jenkins, de Jenkins Risk Management, és un dels col·laboradors del programa i la varietat de convidats va des d’inversors àngels fins a DJs de Los Angeles, que parlen de la seva participació amb la criptomoneda. Els episodis del programa són bastant llargs, amb una durada de més de 90 minuts, de manera que si busqueu una actualització ràpida del que està passant a la cripta, millor que trobeu un altre podcast.

5. Invertiu com el millor

L’amfitrió de Invertiu com el millor, Patrick O’Shaughnessy, és gestor de carteres a O’Shaughnessy Asset Management i va acollir la sèrie de tres parts anomenada Hash Power, que proporciona una introducció comprensible en els coneixements de la indústria de la cadena de blocs..

“Hash Power ha de ser una introducció, però realment és una invitació a explorar aquest món emergent pel vostre compte”.

En general, aquest podcast tracta sobre la inversió, però O’Shaughnessy va fer un esforç addicional per produir el documental d’àudio de tres parts que se centra en la criptografia per iniciar els nous en aquest domini..

Els temes del programa van des de la cadena de blocs fins a la inversió en criptomoneda, fins a les especulacions sobre bitcoins i les xerrades generals sobre altcoins i ICO. La sèrie recorre tots els seus temes d’una manera molt clara i fàcil d’entendre, extraient la informació necessària mitjançant entrevistes realitzades amb noms importants de la indústria..

A més de Hash Power, O’Shaughnessy també va crear sèries centrades en temes més complexos i els va explorar amb més profunditat.

6. Parlem de Bitcoin!

El Parlem de Bitcoin! El podcast va aparèixer per primera vegada el 2013, convertint-se en un dels podcasts més antics que es va centrar exclusivament en Bitcoin i criptomonedes. Avui, el recompte d’episodis de la sèrie ha superat els 370. Els temes tractats al programa són molt diversos i la comunitat de fans està molt dedicada a aquesta transmissió..

permet parlar bitcoing

Font: https://softwareengineeringdaily.com

El podcast va ser creat inicialment per Andreas Antonopolous, però ara no és l’únic presentador, ja que l’espectacle ha incorporat més persones i una gamma més àmplia de contingut. Parlem que bitcoin també és el nom d’una xarxa formada per 10 programes que també se centren en temes relacionats amb la criptografia.

Antonopoulos és una figura important en tot allò relacionat amb Bitcoin. Sobre aquest tema, ha escrit llibres, blocs, ha estat convidat a discutir nombrosos espectacles i en va parlar extensament al seu propi programa. En un moment donat, va rebre donacions de Bitcoin per valor de 2 milions de dòlars de membres dedicats de la comunitat com a mostra del seu agraïment per les seves contribucions..

Antonopoulos també és membre del Comitè de supervisió de la taxa de referència de Bitcoin al Chicago Mercantile Exchange i, el 2014, va ser nomenat professor a la Universitat de Nicòsia, la primera universitat que va organitzar un màster en moneda digital..

Cole és un escriptor independent dedicat a la criptomoneda i a les tecnologies emergents. Articles anteriors sobre Masternodes s’han publicat a llocs web de criptografia líders i s’han citat a White papers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner