Com comprar Dogecoin?

Hi ha moltes maneres diferents de comprar Dogecoin (DOGE). Aquesta criptomoneda es va llançar com a “moneda de broma” al desembre del 2013. Tot i així, va créixer ràpidament fins a convertir-se en una de les més grans en termes de valoració del mercat del món. 

Això és el que està impulsant molts inversors a plantejar-se seriosament la compra de Dogecoin. Al llarg dels anys, ha demostrat que aquesta moneda virtual, més que una broma, ha arribat per quedar-se. En aquesta guia, aprendràs a comprar Dogecoin, les millors plataformes per fer-ho i en què consisteix aquesta criptomoneda.

Què és Dogecoin?

Si voleu saber comprar dogecoin, heu de saber quines són les característiques d’aquesta moneda virtual. Dogecoin és un dels recursos digitals més populars del món. La característica principal és que el seu logotip mostra un gos Shiba Inu del meme d’internet “Doge”.

Seu lloc oficial afirma que Dogecoin és una moneda digital descentralitzada, peer-to-peer. L’actiu digital es pot utilitzar per enviar i rebre transferències de diners en línia. Això és similar a Bitcoin, però d’una manera més ràpida i econòmica.

Una de les coses més significatives de Dogecoin és la seva comunitat. És una comunitat vibrant, amable i divertida que comparteix mems i parla de criptomonedes. Una de les coses interessants a mencionar sobre Dogecoin està relacionada amb les activitats creades per la comunitat.

Logotip de Dogecoin amb diverses monedes al darrere

Per exemple, han creat una campanya de recaptació de fons perquè l’equip jamaicà de trineu vagi als Jocs Olímpics d’hivern de Sotxi. Tota la comunitat Dogecoin va poder recaptar DOGE per valor de 50.000 dòlars.

Tingueu en compte que el preu del testimoni tendeix a ser molt volàtil. De vegades, fins i tot pot ser més volàtil que Bitcoin. Per exemple, durant el mercat alcista del 2017, DOGE va poder superar els 0,017 dòlars per moneda. Això va permetre que l’actiu digital es convertís en un dels més grans del món.

Ara que tenim més informació sobre aquesta moneda virtual, anem a la manera de comprar Dogecoin.

Com comprar Dogecoin?

Si us pregunteu com comprar accions de dogecoin, deixeu-me dir-vos que no podreu. Com hem esmentat a la secció anterior, Dogecoin és una criptomoneda i no una acció. Per això, haureu de trobar diferents maneres de comprar aquest actiu digital.

Afortunadament, el mercat ofereix una àmplia gamma de solucions perquè els usuaris puguin accedir a aquesta moneda virtual. Els intercanvis de criptomonedes solen ser la millor opció. Són ràpids, fàcils d’utilitzar i fins i tot es poden enllaçar a un compte bancari. Això farà que tota l’experiència de compra sigui una tasca fàcil.

Per descomptat, també podeu comprar Dogecoin a altres persones. Però pot ser que aquesta no sigui la solució ideal ni la millor. Normalment és difícil trobar la persona adequada per fer-ho. A més, el preu també pot ser lleugerament diferent del que trobareu mitjançant intercanvis criptogràfics.

Binance

Binance és avui dia un intercanvi de criptomonedes líder. Aquesta plataforma ofereix suport a una àmplia gamma d’actius digitals, inclosa Dogecoin. Binance serà la manera més senzilla d’accedir a DOGE.

Binance té la resposta a la pregunta ‘Com comprar Dogecoin amb Bitcoin?.’Podeu comprar Dogecoin mitjançant Bitcoin i altres recursos digitals com USDT o BUSD. La millor manera de fer-ho és mitjançant USDT i BUSD si en teniu. Es tracta de monedes estables que estan vinculades al preu del dòlar nord-americà. A més, Binance té un gran volum de negociació, el que significa que podeu comprar o vendre grans quantitats de DOGE.

Aquest intercanvi de criptomonedes també serà una bona opció per a aquells inversors que es preguntin com comprar Bitcoin amb Dogecoin. De fet, mitjançant Binance podeu dipositar el vostre DOGE i immediatament després de comprar Bitcoin, la moneda virtual més gran del món.

Com comprar Dogecion amb Bitcoin a Binance

Binance ha estat treballant durant els darrers anys per fer que l’experiència comercial sigui molt més còmoda. Els usuaris poden utilitzar monedes fiduciàries per comprar Bitcoin (en algunes jurisdiccions) i comprar dogecoin amb Bitcoin. A més, Binance sempre està obert per oferir als usuaris la possibilitat de participar en diferents activitats de la comunitat.

Val a dir que Binance també ha llançat una nova secció per a comerciants que permet als usuaris comprar actius digitals d’altres inversors. Aquesta solució peer-to-peer (P2P) es va fer molt popular els darrers mesos. Sens dubte, podeu comprar Dogecoin mitjançant aquesta opció que trobareu a la secció “Comprar criptografia” de l’intercanvi.

Podreu fer una oferta per al DOGE que vulgueu comprar. A més, hi ha diferents possibilitats disponibles. Alguns venedors voldrien rebre un pagament en efectiu, d’altres, mitjançant un compte bancari. A més, les ofertes d’aquesta plataforma seran diferents segons la vostra regió. Això és important que heu de tenir en compte si voleu comprar DOGE o qualsevol altra moneda criptogràfica.

Coinbase

Coinbase és un dels intercanvis de criptomonedes més grans i populars. El principal avantatge d’aquesta plataforma està relacionat amb la facilitat amb què els usuaris poden comprar i vendre monedes virtuals. En els darrers anys, Coinbase es va convertir en la plataforma preferida per als nouvinguts

Si us pregunteu com comprar Dogecoin a Coinbase, la mala notícia és que no és possible. En aquest moment, Coinbase no ofereix suport a Dogecoin. Això vol dir que els usuaris que vulguin accedir a Dogecoin haurien de fer-ho a través d’una altra plataforma.

No obstant això, hi ha algunes maneres de comprar Dogecoin a Coinbase. Sempre podeu adquirir Bitcoin (BTC) i altres monedes virtuals i enviar-les a un intercanvi que admeti Dogecoin. Això pot ser útil si voleu comprar Dogecoin amb PayPal.

Actualment, els intercanvis no solen oferir als usuaris la possibilitat de comprar monedes virtuals amb els seus comptes de PayPal. Tot i això, Coinbase permet als individus d’algunes jurisdiccions vincular els seus comptes de PayPal amb l’intercanvi. Això us permetrà transferir fons a Coinbase, comprar un actiu digital com BTC, transferir-lo a una altra plataforma i comprar Dogecoin.

Tot i que això pot semblar d’alguna manera complicat, no ho és. Pot trigar una mica amb els diferents passos que heu de fer, tot i que pot ser una bona manera de saber com comprar Dogecoin amb PayPal.

Dogecoin, Com comprar-lo amb altres mètodes?

Hi ha altres intercanvis de criptomonedes que podeu utilitzar per comprar DOGE. Tot dependrà de l’intercanvi que vulgueu i de les plataformes disponibles a la vostra regió. En qualsevol dels intercanvis que hem esmentat anteriorment, els usuaris poden comprar Dogecoin en qüestió de minuts si ja són usuaris registrats.

Algunes altres grans plataformes que donen suport a DOGE inclouen Bittrex, BitMax, Bitcoin.com Exchange, HitBTC, Huobi Global, OKEx, Poloniex, YoBit i molts altres. Alguns dels parells comercials més populars per negociar doge són DOGE / USDT, DOGE / USD, DOGE / BTC, DOGE / TRY o DOGE / LTC, entre d’altres..

Altres mètodes per comprar Dogecoin són PayPal i Bitcoin. Aprendràs a fer-ho a les properes seccions d’aquest article.

Com comprar Dogecoin amb PayPal?

Us hem explicat com comprar Dogecoin a Binance. Això us serà molt útil perquè pugueu accedir a DOGE amb PayPal. Per fer-ho, haureu de connectar el vostre compte de PayPal al vostre compte de Coinbase.

Això us permetrà ingressar fons a Coinbase i comprar Bitcoin. La millor manera de comprar Dogecoin amb PayPal és mitjançant BTC com a actiu intermediari. Serà més barat que amb altres actius digitals com Ethereum.

Un cop hàgiu adquirit el BTC mitjançant el vostre compte de Coinbase, els haureu d’enviar a Binance. Binance té un parell comercial que és DOGE / BTC. Això us ajudarà a entendre com comprar Dogecoin amb PayPal.

logotip de paypal amb fons blanc

La transferència trigarà uns minuts a processar-se. Si sabeu com funciona Bitcoin, això no us hauria de suposar cap problema. Quan els fons BTC arribin al vostre compte de Binance, podreu comprar Dogecoin amb Bitcoin.

Recordeu que per retirar els vostres fons de Coinbase, haureu de pagar una petita comissió. A més, la transferència BTC també inclourà tarifes. Finalment, fer operacions tant a Coinbase com a Binance us faria incórrer en honoraris. Això vol dir que si voleu comprar Dogecoin amb PayPal no tindreu el millor preu.

Comprar Dogecoin amb Bitcoin

Com hem vist, és possible comprar Dogecoin utilitzant diferents criptomonedes. La compra de Dogecoin amb Bitcoin requeriria que tingueu Bitcoin per endavant. Podeu tenir BTC a la cartera o al vostre intercanvi. Tanmateix, si només voleu canviar el parell comercial DOGE / BTC, podeu comprar Bitcoin i començar a fer-ho.

Podreu comprar Dogecoin mitjançant Bitcoin en diversos intercanvis. Bitcoin és la criptomoneda més gran del món i té una gran liquiditat. Això significa que podeu dipositar fàcilment BTC en un intercanvi amb el parell comercial DOGE / BTC i comprar Dogecoin amb Bitcoin. Això pot trigar uns minuts en funció de si heu de comprar Bitcoin abans o no.

Si ja teniu Bitcoin a l’intercanvi, podeu anar al parell de negociació DOGE / BTC i començar a negociar. Binance és un dels intercanvis que us ofereix aquesta possibilitat. BitMax i Bittrex també ajuden els usuaris a comprar Dogecoin mitjançant Bitcoin.

Haureu de seleccionar el preu que voleu pagar pel DOGE que vulgueu comprar. Tingueu en compte que és possible que no pugueu comprar només 1 DOGE. És possible que hàgiu d’adquirir més monedes perquè la plataforma executi la transacció. Tingueu en compte que algunes plataformes de negociació no us permetran fer comandes per petites quantitats.

Comprar Bitcoin amb Dogecoin

També podeu comprar Bitcoin amb Dogecoin. Això serà una cosa menys habitual. Els comerciants solen mantenir la seva cartera en monedes USDT, Bitcoin o fiat en lloc de en DOGE. Tanmateix, hi pot haver alguns fans de DOGE que vulguin saber comprar bitcoin amb Dogecoin, i això està totalment bé.

El procés serà molt senzill. En primer lloc, heu de tenir DOGE en una cartera o un intercanvi amb el parell de negociació DOGE / BTC. Com podeu veure, el parell comercial serà el mateix que si voleu comprar Dogecoin amb Bitcoin. Tanmateix, aquesta vegada comprareu Bitcoin en lloc de vendre-ho per a monedes DOGE.

En segon lloc, haureu d’obrir el parell de negociació correcte. Com acabem d’esmentar, el parell comercial que hauríeu de buscar és DOGE / BTC. Aquest parell comercial es pot trobar en plataformes com Binance, Bittrex i BitMax.

Finalment, ara haureu de fer una comanda a DOGE per comprar Bitcoin. Generalment és possible utilitzar comandes de mercat i límit. Les ordres límit us permetran establir un preu al qual voleu comprar Bitcoin i les ordres del mercat s’executaran immediatament.

Paraules finals sobre com comprar Dogecoin

Comprar Dogecoin és una cosa fàcil de fer si sabeu quins intercanvis utilitzar. A més, els mecanismes que hem descrit relacionats amb la forma de comprar Dogecoin són els mètodes més ràpids i fàcils de fer-ho.

Al mateix temps, si cerqueu informació sobre com comprar accions de Dogecoin, ara ja sabeu que no és possible fer-ho. Binance serà la millor plataforma per obtenir accés i exposició a DOGE. Coinbase, en canvi, seria una excel·lent solució per comprar Dogecoin amb PayPal (si, per exemple, teniu els vostres fons bloquejats en aquest compte).

Comprar Dogecoin a altres persones pot ser que no sigui el millor que es tingui en compte tenint en compte les limitacions que hi ha per fer-ho. Tot i això, també podria ser una opció si les solucions anteriors no estan disponibles a la vostra regió.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner