Què és GXChain (GXS): tot el que heu de saber

Introducció a GXChain

Els desenvolupadors de Gongxinbao (GXB) provenen GXChain, una cadena de blocs pública que ofereix solucions d’intercanvi de dades descentralitzades, sent el primer intercanvi d’aquest tipus al món.

L’intercanvi de dades GXS no emmagatzema en memòria cau les dades personals, oferint privadesa als seus clients. A més, l’intercanvi protegeix els drets d’autor de les dades, evitant el frau i la falsificació de dades, i admet transaccions bilaterals anònimes. L’intercanvi de dades GXS, que es va comercialitzar el 24 de setembre de 2017, es pot utilitzar per a l’intercanvi de dades en qualsevol indústria.

Actualment, la plataforma ofereix solucions per a empreses que es dediquen a préstecs en xarxa, finançament d’automòbils, préstecs personals en finançament per Internet i bancs. També proporcionen solucions d’intercanvi de dades per a institucions governamentals i indústries importants que requereixen intercanvi de dades, com ara assegurances, atenció mèdica i logística.

Les tecnologies darrere de GXChain

GXChain és una cadena de blocs que admet el desenvolupament d’un gran nombre d’aplicacions. A diferència d’altres cadenes públiques, GXChain no només admet contracte intel·ligent o bé blockchain com a servei (BaaS) però també ofereix molts serveis exclusius, com ara Verificació de la identificació, dades multidimensionals, KYC, i accés ràpid.

Actualment, GXChain té 100.000 TPS, que poden donar suport a la majoria d’aplicacions empresarials i també admet l’emissió de nous actius.

Les aplicacions creades mitjançant GXChain esdevindran una part crítica de la generació i el consum de dades. Els desenvolupadors i els usuaris podrien beneficiar-se de l’ús d’aquesta aplicació.

L’intercanvi de dades GXS, la primera aplicació de blockchain, és la prova de la viabilitat de GXChain. La transacció de dades a la plataforma d’intercanvi de dades GXB ha passat 700 milions de vegades fins ara.

La segona aplicació basada en GXChain, Aplicació descentralitzada GXB (Dapp), s’ocupa de la gestió de crèdits personals i la verificació de crèdit cara a cara.

GXChain empra prova de participació delegada (DPoS) per al seguiment de registres a la cadena de blocs i prova de quota de crèdit (PoCS) per consens d’intercanvi de dades.

DPoS és un sistema de consens alternatiu que requereix que els titulars de monedes votin per “delegats”, que s’encarreguen d’autenticar les transaccions i gestionar el blockchain. Els grups d’interès també poden designar testimonis, que són responsables i recompensats per generar nous blocs.

PoCS és un algorisme de consens dissenyat per l’equip de GXB per ser una solució a la discrepància de l’intercanvi de dades entre grans empreses i petites empreses. Cada puntuació PoCS dels membres de l’aliança es calcularà quan es completi l’intercanvi de dades. Això significa que la puntuació PoCS es basa en la regularitat de la transacció i la puntuació s’assignarà a la tarifa de transacció. Els membres amb una puntuació PoCS inferior hauran de pagar més comissions de transacció per les dades, mentre que els membres amb una puntuació més alta pagaran menys.

Característiques de GXChain

GXChain té les funcions següents:

Potència de processament i ampliació

GXChain pot gestionar 10000-100000 transaccions per segon, amb un temps de bloqueig de 3 segons. Com que el negoci de la cadena augmenta constantment, GXChain té l’avantatge de poder expandir-se horitzontalment, permetent una velocitat de transacció encara més gran sense necessitat d’una forquilla dura..

Ajust de paràmetres en temps real

GXChain pot canviar el temps de bloqueig, la mida de blocs, la tarifa de transacció, etc. votant, sense necessitat d’una forquilla com la majoria de cadenes.

Suport a diverses indústries

L’intercanvi de dades GXB permet la transacció o l’intercanvi de dades en diversos sectors. Les empreses i les persones tenen la possibilitat de comprar aquestes dades.

Suport per al desenvolupament d’aplicacions

Les aplicacions desenvolupades a GXChain seran compatibles amb diverses dades de diverses indústries en l’intercanvi de dades.

Actius emesos per l’usuari

GXChain permet als usuaris i empreses desenvolupar i emetre els seus propis actius digitals.

Kit de desenvolupament de GXChain

Els desenvolupadors també poden utilitzar serveis modularitzats per al desenvolupament d’aplicacions a la cadena de blocs, com ara DES, BaaS, Cli-API, Statistical Analysis API i Blockchain Explorer API.

Servei d’intercanvi de dades (DES)

DES suports contractes intel·ligents, que admet un acord de comptabilitat tripartit i un protocol d’intercanvi de dades d’igual a igual basat en IPFS. El protocol ofereix un intercanvi de dades coherent i segur, a més de registrar automàticament l’historial de l’intercanvi de dades. DES es pot utilitzar per a la prova permanent de l’existència i per al registre de drets d’autor de dades.

Blockchain com a servei (BaaS)

El blockchain també admet serveis API. En aquest moment, BaaS admet emmagatzematge de dades, proves d’existència i verificació. GXChain pot ser utilitzat pels desenvolupadors per a l’emmagatzematge de dades d’aplicacions, aconseguint l’obertura de la comptabilitat de dades.

Cli-API

Permet utilitzar una cartera de línia d’ordres, que pot visitar el llibre major i processar la transacció directament.

API d’anàlisi estadística

Admet l’anàlisi estadística del llibre major GXChain, que permet el desenvolupament de funcions de visualització de dades.

API de blockchain explorer

Permet la validació de diverses informacions, com ara blocs, transaccions, informació del compte i ajuda els desenvolupadors a utilitzar protocols web i API.

L’equip

Minqiang Huang és el fundador i CEO, amb més de 10 anys d’experiència en intercanvi de dades, blockchain i tecnologia financera. El 2012 es va interessar per la criptomoneda el 2012 i, des de llavors, va iniciar diversos projectes en aquest mercat.

equip GXChain

Va ser exdirector general de Hakim Unique Internet Co Ltd i director de serveis financers de HAKIM UNIQUE. Es va llicenciar en informàtica a la Universitat de Ciència i Tecnologia de Shandong i va cursar el màster en gestió a Hong Kong Finance and Economics College.

Guojun Tu és cofundador i vicepresident, i és un empresari en sèrie, amb més de 21 anys d’experiència en el camp de la seguretat de la informació, les transaccions financeres i la informàtica. Guojun es va activar com a executiu sènior de 3 empreses de TI que cotitzen en borsa. Es va llicenciar en informàtica a Universitat de Hunan.

Sobre la moneda GXS

GXchain va emetre a GXSshares (GXS) la seva pròpia criptomoneda, que no només té un valor de circulació, sinó que també és una criptomoneda xifrada desenvolupada mitjançant aplicacions GXChain.

GXS es ​​requereix dels usuaris quan desenvolupen i validen aplicacions i utilitzen el servei de cadena (com ara la comissió de transaccions – transferències en cadena) a GXchain. És l’únic testimoni fins ara que funciona com una aplicació de cadena.

L’equip comprarà part dels tokens GXS al preu del mercat secundari en aquell moment amb el 10% de la comissió i els cremarà.

gràfic gxchain

Predicció de preus

GXS té un moviment molt irregular al mercat. Va tenir pujades importants, però també moments en què el preu es va mantenir estable. És un gràfic molt interessant que val la pena fer una ullada i reconèixer els moments en què la moneda pot experimentar un moviment ascendent.

En termes de BTC Es va començar a cotitzar a preus molt alts, però es va mantenir relativament constant des de l’agost del 2017. La majoria de les monedes altes tendeixen a perdre part del seu preu en comparació amb BTC.

Sembla que GXS té un nivell d’assistència important situat prop de 2,5 dòlars i pot funcionar en el futur per mantenir el preu. Al mateix temps, 5 dòlars americans semblen un nivell de resistència que acaba de creuar-se amb èxit unes quantes vegades.

On emmagatzemar GXS

Les monedes GXS només es poden emmagatzemar a la cartera GXS que es pot crear a Lloc web de GXB.

On podeu comprar GXS

Actualment es pot comprar GXS a les borses següents: OEX, Bit-Z, Binance, Gate.io, QBTC o bé Un gran, i diverses més a les que podeu trobar CoinMarketCap (CMC).

Actualment, GXS cotitza a 3,02 USD, amb una capitalització de mercat de 181.324.200 USD, i un subministrament en circulació de 60.000.000 GXS d’un subministrament total de 100.000.000 GXS.

Veredicte

GXChainL’objectiu és crear una xarxa d’intercanvi de dades fiable i aplicable, que permeti la transferència i l’emmagatzematge de dades privades. Aquest tipus d’actiu ofereix molts avantatges a totes les parts implicades, cosa que el converteix en un actiu potencialment valuós per a la transmissió financera i bancària d’informació personal.

Contacte GXChain i informació addicional:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner