Com planifiquen les empreses de l’EEA per utilitzar Ethereum

Llançat el 2015, Ethereum ràpidament es va consolidar com una de les criptomonedes més importants i més valuoses del mercat. El més important d’Ethereum és el fet que és molt més que una simple criptomoneda.

Dissenyat per una de les ments més brillants de la nostra generació, Vitalik Buterin, Ethereum es pot considerar com una versió millorada del sistema de pagament de Bitcoin. Per tant, compta amb tots els avantatges de Bitcoin (descentralització, immutabilitat, seguretat millorada), però el poder real d’Ethereum prové de la seva programabilitat.

A Ethereum, els desenvolupadors poden incrustar “acords” al codi i fer que les transaccions s’executin automàticament. Aquests acords digitals són els famosos “contractes intel·ligents” i són la principal raó per la qual Ethereum és tan útil i és més que un simple sistema de pagament. Té la seva moneda nativa anomenada Ether, utilitza EVM (màquina virtual Ethereum) i compila codis escrits en la llengua materna d’Ethereum, anomenats Solidity.

Si us apassiona Ethereum, és possible que hagueu sentit a parlar d’alguna cosa que s’anomena EEA darrerament. En aquest article, tractarem diversos aspectes de l’EEE: què és, quin és el seu objectiu, per què és important, qui són els seus membres, quins beneficis té i com els membres tenen previst utilitzar Ethereum.

Què és l’EEE?

EEA significa Enterprise Ethereum Alliance i és un grup format per diverses empreses de totes les formes i mides. L’EEE es va llançar al febrer del 2017 per 30 empreses fundadores, que inclouen grans noms de Fortune 500, com Microsoft, Intel, JP Morgan, Santander, ConsenSys, ING, UBS, BlockApps, BP, AMIS i Accenture. com a diverses institucions acadèmiques i startups.

aliança ethereum empresarial

Font: entethalliance.org

L’objectiu de l’EEA

Per dir-ho de la manera més senzilla possible, Enterprise Ethereum Alliance té com a objectiu facilitar al màxim la possibilitat a qualsevol part o membre interessat de col·laborar en la implementació d’un nou programari i aplicacions empresarials impulsades per la cadena de blocs Ethereum..

Un altre objectiu molt important de l’EEA és reunir organitzacions, persones i empreses i ajudar a Ethereum a assolir el seu veritable / ple potencial, tant pel que fa a una xarxa de pagament com a un dApp / mitjà de contracte intel·ligent.

Permet als participants crear la seva pròpia cadena de blocs privada Ethereum feta a mida o fins i tot implementar cadenes de blocs privades per al seguiment de la gestió de la cadena de subministrament. Això es fa a través de “grups de treball”. Al lloc web de l’EEE, tots els membres tenen l’oportunitat d’unir-se als grups esmentats i de treballar junts per resoldre problemes. Aquests grups es proporcionen al lloc web de l’EEA i estan dissenyats específicament per ajudar a crear solucions impulsades per Ethereum per a una gran quantitat de reptes empresarials destinats a alterar diverses indústries..

Membres de l’EEE

L’EEE és ara una col·laboració de més de 150 empreses i encara hi ha espai per ampliar. En teoria, qualsevol persona que tingui els recursos i la motivació per millorar la cadena de blocs privada i pública pot formar part de l’EEE.

Per fer-vos membre, heu d’omplir un formulari de sol·licitud proporcionant diverses dades personals, la mida de l’empresa i altres dades rellevants. Els sol·licitants han de ser persones o organitzacions que promoguin i facilitin aplicacions empresarials basades en Ethereum; han d’estar d’acord amb les normes de l’EEE, la política de drets de propietat intel·lectual, la política de confidencialitat i no divulgació i la política antimonopoli..

Totes les parts implicades han de pagar una quota de membre anual per continuar formant part de l’EEE. Per a individus i grups o empreses amb menys de 50 persones, la quota és de 3.000 dòlars a l’any. Per a empreses amb entre 51 i 500 empleats, la quota és de 10.000 dòlars / any. La quota màxima és de 25.000 dòlars i és per a empreses amb més de 5.000 empleats.

Com a membre de l’EEA, podeu beneficiar-vos dels seus múltiples grups de treball, crear i participar en grups de treball, obtenir accés al codi obert, organitzar reunions de l’EEA, així com beneficiar-vos de diversos descomptes en els patrocinis de l’EEA.

Beneficis de l’EEE

Un dels avantatges més infravalorats de l’EEE és el fet que la col·laboració ofereix diversos esdeveniments cada any. Aquests esdeveniments poden ser una gran oportunitat per debatre idees, treballar en xarxa i compartir investigacions entre els participants.

La majoria dels esdeveniments giren al voltant de temes com ara complir la normativa KYC i AML, com crear dApps a Ethereum i entendre l’estat actual del projecte (Ethereum).

La resta d’avantatges estan relacionats amb la visió de l’EEA d’un futur millor i més brillant. Per exemple, defineix els estàndards de codi obert per al desenvolupament i el funcionament de la cadena de blocs d’Ethereum en totes les empreses membres, i també aborda els requisits de desplegament empresarial i fa servir els estàndards existents.

L’EEE hauria d’ajudar a avançar en el desenvolupament de l’ecosistema d’Ethereum a nivell mundial. Té un paper important a l’hora d’estandarditzar els enfocaments de privadesa i permetre i proporcionar algorismes de consens alternatius.

El futur de l’EEE

Des del seu llançament, l’EEE ha experimentat un creixement increïble de gairebé el 500%. La seva missió és estandarditzar la tecnologia i el desenvolupament de blockchain. Tot i que les seves perspectives semblen molt bones, l’EEE té dos grans rivals: els d’IBM Hyperledger i R3cev.

L’Enterprise Ethereum Alliance sembla ser una organització que cada vegada té més influència. Això és extremadament beneficiós per a Ethereum com a projecte, així com per a qualsevol persona que tingui previst invertir en Ethereum o que tingui previst utilitzar-lo amb finalitats comercials en el futur..

Pensaments finals

Sens dubte, Enterprise Ethereum Alliance és un dels principals motius pels quals Ethereum és un dels projectes de blockchain més influents i amb més èxit, ja que garanteix que algunes de les empreses més grans del món estiguin disposades a utilitzar la plataforma. Com que cada vegada hi ha més institucions i empreses que comencen a veure la importància dels contractes intel·ligents i el potencial de les dApps, l’EEA probablement creixerà encara més el 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner