5 блокчейн проекта, използващи изкуствен интелект

Заедно с появата на блокчейн, изкуственият интелект е иновация, която може да промени света. Тъй като криптовалутите стават все по-популярни при използване и приложение, също така броят на проектите, фокусирани върху сливането на тези две технологии заедно.

Блокчейн проекти, използващи изкуствен интелект (AI)

Ето пет обещаващи блокчейн проекта, които използват изкуствен интелект:

SingularityNET

Това блокчейн проект стана известен в световен мащаб със създаването на робота, наречен София, първия робот, който някога е имал гражданство. Благодарение на това, това е един от най-признатите и изявени проекти, що се отнася до блокчейн и AI.

Singularity е децентрализиран пазар на изкуствен интелект, създаден за разработване и финансиране на проекти за изкуствен интелект. Той се захранва от мрежа, съставена от алгоритми за изкуствен интелект, доставени от цял ​​свят.

Проект на блокчейн, използващ изкуствен интелект

Този отворен пазар позволява на блокчейн и бизнеса да разработват свои собствени проекти за изкуствен интелект, като купуват и продават алгоритми и данни за изкуствен интелект. Този утвърден блокчейн проект се ръководи от членове на екипа, които притежават обширни знания и опит в областта на блокчейн технологията, AI и машинното обучение.

Д-р Бен Гьорцел – неговият основател – иска да създаде базирана на ИИ блокчейн мрежа, чрез използването на SingularityNET, за да действа като мозък на София.

SingularityNET беше от съществено значение за развитието на София, като беше отговорен за създаването и прилагането на нейните слухови, съпричастни и зрителни модули.

AICoin

AICoin е платформа, позволяваща на своите потребители да търгуват и инвестират в криптовалути по начин, който генерира печалба за участващите страни.

aicoin - блокчейн & amp; изкуствен интелект

Чрез внедряването на изкуствен интелект инвеститорите могат да генерират приходи чрез изолиране на уникални модели, които са печеливши, които след това се прилагат за всички техни сделки.

Инвеститорите са длъжни да закупят жетони, за да участват. След това собствениците на токени могат да гласуват в полза на сделка, която те предпочитат, като използват интегрираната технология за интелигентен договор.

AICoin се стреми да генерира печалба за своите инвеститори както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Търговията гарантира, че печалбите се генерират в кратки срокове, докато реинвестирането и нарастването на символичните цени осигуряват доход за продължителен период от време

Отзивите за тази платформа бяха изключително положителни, инвеститорите твърдят, че са донесли 100 процента възвръщаемост между периода септември 2017 г. и юни 2018 г..

Проектът е подкрепен от екип, съставен от опитни и професионални личности, които са изцяло отдадени на предоставянето на своите инвеститори на възможно най-добри резултати.

DeepBrain Chain

DeepBrain Chain (DBC) стартира като ICO, стартирана в NEO blockchain. Тази изчислителна платформа използва блокчейн за създаване на AI алгоритми. Поради факта, че AI изчисленията са изключително скъпи, разработчиците от DeepBrain Chain имат за цел да намалят тези разходи със 70%.

дълбок мозък

Платформата се описва като „децентрализирана невронна мрежа“. Невронната мрежа представлява сложната система от елементи, необходими за обработка и използване на данни. Възлите на мрежата DeepBrain Chain осигуряват изчислителната мощност, необходима за нейния AI. В замяна на предоставяне на тази изчислителна мощност DBC маркерите се разпределят към възлите.

В допълнение към осигуряването на необходимата изчислителна мощност за разработване на AI, DBC платформата ще служи и като сигурна платформа за търговия с данни. Този пазар ще позволи на всеки негов потребител да прави покупки и продажби с данни, без да се притеснява за проблеми, свързани със сигурността.

Чрез внедряването на блокчейн технологията ще бъдат избегнати различни видове злоупотреба с данни и изтичане.

Екипът зад DeepBrain Chain наскоро направи съобщение, в което заяви, че периодът им на блокиране ще бъде удължен, което означава, че нови DBC токени няма да бъдат издавани на пазара през това време.

Peculium

The Peculium проектът е базирана на блокчейн платформа, насочена към насърчаване на хората да спасяват активите си. Peculium постига това чрез комбиниране на конвенционални спестявания с криптовалути.

В този случай изкуственият интелект се използва за рационализиране на преминаването от традиционните спестявания към цифрови валути, за да помогне на редовните клиенти, както и на професионалните търговци и брокери, да направят правилни реинвестиции.

Наскоро платформата успя да привлече първоначални инвестиции от 8,1 милиона долара. Проектът се подкрепя от екип от експертни търговци и разработчици на софтуер.

Матрична AI мрежа

Матрица е платформа с отворен код, задвижвана от блокчейн, която ще поддържа използването на интелигентни договори и решения за машинно обучение. Инфраструктурата на платформата е разработена и базирана на AI системи, а технологията ще бъде използвана за непрекъснатото усъвършенстване на платформата чрез независимо автоматично оптимизиране на нейните блокчейн мрежи.

Проект Matrix Blockchain AI

Matrix променя начина на изпълнение на интелигентните договори, като подобрява скоростта, лекотата, сигурността и гъвкавостта.

Платформата ще използва също така добивната мощ на мрежата Matrix за решаване на сложни и скъпи AI изчисления.

Създателят на интелигентни договори на естествен език позволява на всеки да разработва и изпълнява интелигентни договори на родния си език (т.е. английски, испански, френски и др.). Това ще позволи на всеки да прави и използва интелигентни договори за различни видове задачи. Вече е доказано, че изпълнението на китайски естествен език работи ефективно.

Мрежата на AI ще работи на своя собствена блокчейн. Основната мрежа на Matrix е планирана да бъде пусната през третото тримесечие на 2018 г. Междувременно всички текущи версии на техните услуги работят с помощта на блокчейн на Ethereum. След стартирането на основната мрежа, Matrix ще премине от ERC-20 базиран токен към своя собствена криптовалута. Маркерът MAN ще се използва за изпълнение на приложения и достъп до AI услуги.

Проектът също е част от инициативата “Пояс и път”, един от най-големите инфраструктурни проекти в Китай. Проектът е фокусиран върху изграждането на инфраструктура, на която нови и ефективни морски и сухопътни маршрути ще улеснят превозите между Европа, Китай, Русия и Африка.

Коул е писател на свободна практика, фокусиращ се върху криптовалутата и нововъзникващите технологии. Предишни статии за Masternodes бяха представени на водещи крипто сайтове и цитирани в Whitepapers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner