Token 0x (ZRX): tot el que heu de saber sobre 0x

[Aquest article s’ha actualitzat el 18 d’octubre de 2018, especialment per reflectir la llista de Coinbase de 0x]

0x és un protocol obert que permet intercanviar qualsevol testimoni ERC20 a la cadena de blocs d’Ethereum que s’utilitzarà per construir un intercanvi descentralitzat. 0x té com a objectiu fer més eficaç el comerç de tokens amb transaccions fora de la cadena mitjançant la contractació intel·ligent a la Ethereum cadena de blocs.

Fundat a l’octubre del 2016, 0x es va crear amb el propòsit de permetre a qualsevol persona operar lliurement qualsevol tipus d’actiu i permetre a qualsevol usuari operar un intercanvi descentralitzat.

tecnologia

Les tecnologies darrere de 0x

El comerç descentralitzat de 0x utilitza un relleu d’ordres fora de la cadena que redueix els preus del gas i redueix els colls d’ampolla del trànsit.

Diversos intercanvis descentralitzats fan ús de contractes intel·ligents que s’executen a la cadena de blocs d’Ethereum. Això significa que les comandes i operacions es produeixen en aquests contractes intel·ligents i que els usuaris sempre poden accedir als seus fons en lloc de confiar-los a un tercer..

També vol dir que cada vegada que els comerciants volen accedir als seus fons, han de fer transaccions a la cadena de blocs, independentment de si es tracta de dipositar fons en el contracte intel·ligent d’una borsa o per fer una comanda. Això costa Gas, una tarifa interna requerida per l’ecosistema Ethereum per assegurar-se que aquestes transaccions són gestionades a la cadena de blocs pels seus miners..

Si utilitzeu Ether Delta, per exemple, pagareu una comissió de gas cada vegada que vulgueu dipositar fons al contracte intel·ligent de la borsa per fer una comanda i pagareu una altra comissió de gas per executar aquest comerç un cop feta la vostra comanda. s’omple.

Els intercanvis descentralitzats tenen grans avantatges de seguretat, però experimenten alts costos d’operació i manca d’accessibilitat. El protocol 0x té com a objectiu millorar els intercanvis descentralitzats combinant relés d’ordres fora de la cadena amb pagaments en cadena. Això permet als usuaris transmetre una comanda fora de la cadena perquè un altre usuari la completi.

Només les transferències de valor es produeixen a la cadena, mentre que altres ordres comercials es deixen gestionar mitjançant procediments fora de la cadena. Per tant, la xarxa només realitza transaccions quan es realitza una operació, cosa que permet als usuaris gaudir de tarifes reduïdes de gas mentre operen.

dApp

Transmissors construint sobre 0x

Per aconseguir-ho, 0x fa ús de “relés”. Els transmissors distribueixen comandes a través de llibres de comandes públics o privats. Aporten capital a la xarxa allotjant els seus llibres de comandes, que actuen com a intercanvi. Tot i això, un retransmissor no pot realitzar cap operació. Només pot habilitar el comerç oferint ordres del fabricant enviades a la xarxa. Per tal que una operació es completi completament, el comprador ha de completar la comanda enviant les seves signatures i les del fabricant al contracte intel·ligent de la central descentralitzada. Per a cada transacció, un transmissor sol·licita una comissió en la moneda nativa de 0x, ZRX.

Les operacions processades per retransmissió es coneixen com a “Ordres de difusió”. Les comandes de difusió permeten que qualsevol persona emeti una comanda a la xarxa.

0x també integra “Ordres punt a punt”, que són ordres que s’han enviat a un comprador específic. Aquestes comandes permeten a dos usuaris transferir fons mitjançant diversos mitjans en línia, inclosos correus electrònics, missatgers i molt més. Quan un fabricant envia una comanda d’aquesta manera, només l’adreça del comprador designat la pot complir, garantint així fons de tercers potencialment malèvols.

Relay

Característiques adicionals

Els contractes intel·ligents de 0x són de codi obert i el públic pot accedir-hi en qualsevol moment. Això permet als desenvolupadors crear aplicacions noves mitjançant el protocol 0x si requereixen una funció d’intercanvi per al seu testimoni o plataforma. El protocol actua com a complement per a altres dApps basades en Ethereum. El seu agnosticisme d’aplicacions i la seva capa de protocol compartida també permeten que les dApps siguin interoperables, creant una “infraestructura compartida per a una varietat d’aplicacions”.

Diverses empreses criptogràfiques ja utilitzen 0x: Augur, Estat, districte0x, Blocknet, Xarxa de sol·licituds, i molts altres.

S’utilitzarà un contracte de registre de tokens per emmagatzemar diversos tokens ERC20 amb “metadades associades per a cada testimoni: nom, símbol, adreça del contracte i el nombre de decimals necessaris per representar la unitat més petita d’un testimoni”. El registre actuarà com a referència oficial en cadena que permetrà als col·laboradors del mercat verificar de manera independent les adreces de token i els tipus de canvi abans de realitzar una operació.

Tot i ajudar els usuaris a reduir els costos mentre transaccionen fons, és possible que una empresa que treballi amb 0x cobri comissions pels serveis prestats. Amb 0x i el seu protocol estàndard, és possible accelerar el procés d’intercanvi d’actius digitals i reduir les taxes pagades pels usuaris. 

Segons el lloc oficial de 0x, hi ha més de 30 projectes que treballen amb 0x i cerquen diferents solucions mitjançant aquest protocol. 

0x vol crear la infraestructura per a l’economia emergent de les criptomonedes i permetre la creació de mercats allà on abans no era possible. 

El seu lloc oficial diu el següent:

“A mesura que es simbolitzen més actius, les cadenes de blocs públiques ofereixen l’oportunitat d’establir una nova pila financera que sigui més eficient, transparent i equitativa que qualsevol sistema del passat”.

El testimoni ZRX

El testimoni Ethereum (ZRX) 0x propi s’utilitza per pagar comissions de negociació als relayers pels seus serveis. L’ús principal de ZRX és oferir un control descentralitzat sobre el sistema d’actualització del protocol 0x, és a dir, que els propietaris de ZRX tenen l’autoritat (proporcional a les seves participacions) per dir com s’ha de desenvolupar el protocol al llarg del temps..

Les parts interessades 0x són les responsables d’administrar el protocol. També són els que han d’afegir, modificar i eliminar dades quan sigui necessari. Els propietaris de tokens també poden utilitzar la moneda per votar sobre les decisions relacionades amb la cadena de blocs, com ara les incorporacions i actualitzacions de protocols, sense perjudicar la funcionalitat de la xarxa..

0x Rendiment del mercat

Després d’arribar a 0,50 dòlars just després de finalitzar el seu ICO, ZRX va disminuir lentament fins a uns 0,20 dòlars, on va romandre durant tot el setembre. El valor es va mantenir igual durant els mesos d’octubre i novembre, un període en què la majoria d’altcoins creixien.

El 10 de maig, 0x va assolir el màxim històric de 2,01 USD. A l’octubre, cotitzava just per sota dels 90 cèntims, un avantatge de preu després de la seva cotització a Coinbase.

El 29 d’agost de 2019, ZRX és la 60a criptomoneda més gran del mercat en termes de valoració. Cada moneda ZRX es pot comprar per 0,15 dòlars. Això demostra que, tot i que el 2019 va ser un bon any per a Bitcoin, altres monedes virtuals no es van comportar com s’esperava. De fet, el domini del mercat de Bitcoin va superar el 69% en les darreres 24 hores. Aquest és el preu més baix assolit per aquesta moneda virtual des que es va llançar al mercat.  

Tot i que el preu de 0x continua baixant, moltes altres ofertes inicials de monedes i projectes al mercat de criptomonedes viuen una situació similar. Tot el mercat altcoin ha caigut en termes de BTC i pot trigar una estona a recuperar-se de la situació actual.

On comprar ZRX

ZRX es pot negociar en algunes de les borses més populars, que inclou Coinbase a l’octubre de 018. Està cotitzat en diverses borses importants, com ara Binance, OKEx, i Bittrex.

El testimoni es pot canviar per Bitcoin, Ethereum i fins i tot per USD i USDT. La major part del volum de negociació prové de Binance i OKEx.

Una de les millors plataformes per comprar ZRX és Binance. Segons CoinMarketCap, Binance és el tercer intercanvi més gran en termes de volum de negociació en les darreres 24 hores. La plataforma ofereix 4 parells comercials diferents per a ZRX, inclosos ZRX / USDT, ZRX / ETH, ZRX / BTC i ZRX / BNB. Tots aquests parells de negociació representen el 0,05% de tot el volum de negociació de la plataforma. 

Per comprar ZRX a Binance, els usuaris hauran de comprar altres actius digitals, inclosos USDT, Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) o Binance Coin (BNB). Per fer-ho, Binance ha llançat un nou servei que ajuda les persones a comprar targetes de crèdit i a rebre monedes BTC, ETH, LTC o BNB, entre d’altres. Un cop afegits els fons al vostre compte, podeu canviar-los per monedes ZRX. 

L’únic inconvenient de la negociació de ZRX a Binance és que, tot i ser un dels intercanvis amb els majors volums disponibles en l’espai per a altcoins, hi ha altres plataformes amb més liquiditat per ZRX. Per exemple, Coinbase Pro, un dels intercanvis més grans del món, té tres parells comercials diferents amb ZRX: ZRX / USD, ZRX / EUR, ZRX / BTC. Aquests tres parells de negociació representen el 0,35% del volum total de negociació de l’intercanvi Coinbase. 

Això significa que Coinbase representa més del 12% del volum total de negociació ZRX, en comparació amb el 5,82% de Binance. Els usuaris de Coinbase només poden dipositar fons mitjançant diferents mètodes i comprar fitxes ZRX. 

Aquestes dues plataformes són reconegudes al mercat de criptomonedes per ser dues de les més segures i senzilles d’utilitzar.

On emmagatzemar ZRX

Com s’ha esmentat anteriorment, ZRX és un testimoni basat en ERC20, de manera que qualsevol cartera compatible amb Ethereum admetrà 0x.

Una de les carteres més populars per emmagatzemar tokens ZRX és Guarda. Guarda és una cartera multi-moneda, multiplataforma i sense custòdia que permet als usuaris mantenir, enviar, rebre i intercanviar monedes digitals d’una manera ràpida i senzilla. 

Aquesta cartera és bona per als nouvinguts perquè ofereix serveis web, una extensió de Google Chrome, una aplicació d’escriptori o una aplicació per a telèfons intel·ligents. A més, hi ha un gran nombre de monedes suportat ajudaria els titulars de ZRX a tractar les seves carteres d’una manera més ràpida i senzilla. 

Com s’ha esmentat anteriorment, totes les carteres compatibles amb ERC-20 podrien contenir fitxes ZRX. Tot i això, sempre és molt important assegurar-se que els fons s’envien a una adreça correcta perquè es podrien perdre. 

Mantenir ZRX en un intercanvi no és el millor que es pot fer. Els intercanvis de criptomonedes s’han vist afectats per diferents atacs i pirateries durant els darrers anys i els usuaris han perdut part o la totalitat dels seus actius digitals a causa d’aquests problemes. El millor que podeu fer és emmagatzemar ZRX en carteres sense custòdia que no estiguin connectades a Internet. 

Hi ha altres carteres al mercat de criptomonedes que us ajudaran a emmagatzemar els vostres tokens ZRX d’una manera segura i senzilla.

0x equip

Aquest projecte de criptomoneda va ser cofundat per Will Warren i Amir Bandeali. Warren també és el conseller delegat de la plataforma, mentre que Bandeali és el CTO. Warren anteriorment havia estat investigador de física aplicada al Laboratori Nacional de Los Alamos, mentre que Bandeali treballava com a comerciant de renda fixa a DRW. També ha estudiat finances a la Universitat d’Illinois. 

Altres persones que treballen en aquest projecte són Alex Xu, el director d’operacions, Ben Burns, dissenyador, Leonid Logvinov, enginyer i Philippe Castonguay. 

El projecte també ha rebut finançament del grup Fintech Blockchain, Pantera, Polychain Capital, Jen Advisors i també Blockchain Capital. 

També hi ha molts altres experts darrere d’aquest interessant projecte, inclosos Tom Schmidt, Jacob Evans, Greg Hysen, Mel Oberto, Remco Bloemen, Weijie Wu, Zianny Ng, Rui Zhang, Mason Liang i Michael Zhu, entre d’altres.. 

Els assessors de 0x són Fred Ehrsam de Paradigm, Olaf Carlson-Wee, de Polychain Capital, Joey Krug, de Pantera Capital i Augur, Linda Xie, de Scalar Capital i David Sacks, de Craft Ventures. 

Veredicte

Gràcies al seu protocol intel·ligent, 0x combina els avantatges dels intercanvis centralitzats i descentralitzats alhora que elimina els seus problemes. Els retransmissors de comandes fora de la cadena permeten les operacions de baix cost que ofereixen les centrales centralitzades. Els assentaments de pagament en cadena permeten als usuaris obtenir els avantatges del comerç descentralitzat. Tots dos processos s’executen mitjançant contractes intel·ligents que augmenten la seguretat. Tenint en compte els avantatges que presenta 0x, és molt possible que aquest projecte reuneixi molts inversors interessats.

0x Contactes i informació addicional:

Promo
banner
Promo
banner