7 millors estratègies i serveis de restauració de crèdits

Tenir una bona qualificació creditícia és molt important. Pot afectar la vostra capacitat per obtenir una feina, un apartament, tenir els serveis públics activats al vostre nom, obtenir una targeta de crèdit, comprar un cotxe o una casa i moltes altres coses que la gent fa cada dia. Però una mala qualificació creditícia no ha de ser permanent. Per tant, si en el passat heu fet coses que us han provocat una mala qualificació creditícia, hi ha diversos passos que podeu fer ara mateix per millorar i restaurar el crèdit.

El bon crèdit és més important que mai

Tenir una gran qualificació creditícia és més important que mai. És possible que ni tan sols sabeu quines persones i organitzacions basen les seves decisions en si volen fer negocis amb vosaltres en funció de la vostra puntuació creditícia i de la vostra qualificació creditícia. Per això, si la vostra qualificació creditícia és dolenta, és essencial que feu tot el possible per millorar-la. La reparació i restauració de crèdits triga una mica, de manera que, com més aviat comenceu el procés, més ràpid i fàcil serà començar a gaudir dels resultats. A continuació us oferim algunes estratègies i serveis molt útils i importants per a la recuperació de crèdits.

1. Eliminar els errors dels vostres informes de crèdit

La forma més fàcil i ràpida de millorar la vostra qualificació creditícia és obtenir còpies dels vostres informes de crèdit de les empreses que presenten informes de crèdit, Experian, Equifax i TransUnion, reviseu-los amb cura i elimineu els errors que trobeu. La Llei d’informes de crèdit just dels Estats Units estableix que l’informe de crèdit d’una persona només ha de contenir informació que sigui oportuna i precisa. Teniu dret a fer que les empreses que presentin informes de crèdit eliminin tota la informació inexacta del fitxer de crèdit. Podeu sol·licitar que les agències de crèdit eliminin els errors en línia mitjançant els formularis disponibles als seus llocs web.

Cada any podeu obtenir còpies gratuïtes dels vostres informes de crèdit. Reviseu-los. Si hi ha evidències d’activitat fraudulenta o d’informació antiga que s’haurien d’haver eliminat, podeu contactar amb les agències d’informació de crèdits i sol·licitar-ne la retirada. Ells triguen uns 30 dies a investigar i eliminar els errors que impugneu. No se us penalitzarà per un historial negatiu associat als errors. Eliminar-los millora la vostra puntuació de crèdit.

2. Feu els vostres pagaments a temps

Una altra manera de restaurar i millorar la vostra qualificació creditícia és pagar tots els vostres rebuts i deutes a temps. L’historial de pagaments és el factor més important que afecta la vostra puntuació de crèdit. Pagar de manera reiterada les factures tardanes o faltar als pagaments del deute és la forma més ràpida i habitual d’afectar la vostra puntuació de crèdit i veure’s com un mal risc de crèdit. Quan pagueu les factures abans o abans de la data de venciment, la qualificació creditícia augmenta gradualment.

La vostra puntuació de crèdit pot oscil·lar entre 300 i 850 als models de puntuació de crèdit VantageScores i FICO Scores. Com més alta sigui la puntuació, millor.

Si voleu millorar la vostra qualificació creditícia, és fonamental sempre fer pagaments a temps. Feu això, en uns mesos la vostra qualificació creditícia començarà a millorar constantment.

3. Reduïu la vostra utilització de crèdit

Quan intenteu millorar la vostra qualificació creditícia, us ajudarà a reduir la proporció d’utilització del crèdit. És el que es pot demanar en préstec en comparació amb el que deu. És només el segon a l’historial de pagaments en calcular la vostra puntuació de crèdit. Per millorar la vostra qualificació creditícia, mantingueu la proporció d’ús del crèdit el més baixa possible. No accepteu ni utilitzeu totes les línies de crèdit o botiga de crèdit que se us ofereixen si voleu millorar la vostra qualificació creditícia.

No portar cap deute amb targeta de crèdit ajuda a augmentar la vostra qualificació creditícia. Si no podeu fer-ho, mantingueu el saldo inferior al 30% del límit total de crèdit que teniu.

4. Pagar saldos elevats

Per millorar la vostra qualificació creditícia, pagueu el deute per reduir els saldos elevats que tingueu. L’objectiu és mantenir el 70% o més de qualsevol línia de crèdit que tingueu oberta. Hi ha diversos mètodes creatius per reduir les línies de crèdit, els comptes de targeta de crèdit i la proporció d’utilització del crèdit màxims si no disposeu de molts diners. Inclouen l’obtenció d’un crèdit nou i sempre el saldo sencer i demanar a les companyies de targetes de crèdit que augmentin els límits de crèdit. Això pot millorar instantàniament la proporció d’ús del crèdit.

5. Converteix-te en un usuari autoritzat

Convèncer un familiar o un amic generós i de confiança amb un gran crèdit perquè us converti en un usuari autoritzat en un dels seus comptes de crèdit ben gestionats que utilitzen amb freqüència, que no té cap deute reportat i que un historial de pagaments perfecte pot millorar la vostra qualificació creditícia a l’instant. Fins i tot si no utilitzeu mai la nova targeta de crèdit emesa des del compte, apareix a l’informe de crèdit i al propietari del compte original. Un desavantatge és que el titular principal de la targeta supera el límit de crèdit o comença a perdre els pagaments. Això afectarà la vostra qualificació creditícia.

Ser un usuari autoritzat d’un compte de crèdit amb un registre de pagaments excel·lent us proporciona

més poder adquisitiu i millora la vostra qualificació creditícia. Tot i això, només podreu fer-ho

tingueu un ús limitat del compte de crèdit al qual accepta el titular de la targeta principal.

6. Inscriviu-vos per obtenir Experian Boost

Experian, una agència de notificació de crèdit, us permet inscriure’s en un programa nou on pugueu

afegiu pagaments de factures de telefonia mòbil i serveis públics al vostre informe de crèdit. Aquest nou programa es diu Experian Boost. Inscriviu-vos-hi i tots els pagaments realitzats amb les vostres despeses habituals s’inclouen quan es calcula la vostra puntuació FICO. Aproximadament el 75% dels consumidors que tenen una puntuació de crèdit inferior a 680 van veure que millora quan van utilitzar Experian Boost. La inscripció al programa Experian Boost és gratuïta. Tanmateix, els usuaris han de verificar que tenen un historial de pagaments de factures positiu amb un compte bancari enllaçat.

La persona mitjana que utilitza el programa Experian Boost ha vist augmentar les puntuacions FICO

14 punts. Aquest pot ser només l’impuls necessari per millorar la vostra puntuació de crèdit

categoria.

7. Utilitzeu només empreses de restauració de crèdits amb altes qualificacions

Si el vostre informe de crèdit conté errors i no us sentiu còmode discutir-los amb les empreses que informen de crèdit, obteniu ajuda professional. Poseu-vos en contacte amb una empresa de reparació de crèdits que tingui la reputació de ser fiable i eficaç i que tingui personal altament qualificat, ben format i amb experiència. Faran la feina necessària per impugnar la informació incorrecta que figura al vostre informe de crèdit. Tot el que haureu de fer és identificar quina informació del vostre informe de crèdit és errònia. Empreses molt ben valorades com Credit Saint i Llei Lexington especialitzats en la gestió de problemes de crèdit al consumidor.

Empreses de reparació de crèdits amb millor puntuació

Els professionals del crèdit ocupa el número u i confia en més de 100.000 clients. Ofereixen reparació de crèdit amb intel·ligència artificial i tenen una qualificació A + amb BBB. Ofereixen informes de crèdit fàcils de llegir i estadístiques de puntuació personalitzades, així com eines & consells per ajudar-vos a entendre la vostra puntuació i fer el següent pas. El millor de tots és el control de crèdit a Sense càrrec addicional que us pot ajudar a detectar possibles robatoris d’identitat.

Credit Saint ocupa el número dos per obtenir dades de crèdit inexactes. Revisaran detalladament el vostre informe de crèdit, identificaran elements específics amb els quals no esteu d’acord i afecten la vostra qualificació creditícia, els eliminaran i us mostraran diverses tècniques efectives per millorar el vostre informe de crèdit i la vostra puntuació..

Llei Lexington ha proporcionat més resultats que qualsevol altre bufet d’advocats de reparació de crèdits. Des del 2004 han ajudat a més de 500.000 clients a reparar el seu crèdit. Només el 2020, van eliminar més de 9 milions d’elements negatius dels informes de crèdit de les persones.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner