7 maneres d’identificar una estafa de reparació de crèdits

Malauradament, hi ha gent que sempre intenta aprofitar qualsevol persona que pugui. Tant si es tracta d’una trucada de correu brossa, de correu electrònic de pesca amb suplantació d’identitat, o fins i tot d’un home al carrer que intenta treure els diners, aquests estafadors són a tot arreu. Les estafes de reparació de crèdits es basen en aprofitar gent ja desesperada. Les persones que necessiten el seu crèdit fixat per obtenir un préstec per a un cotxe o un habitatge solen buscar qualsevol persona que us pugui ajudar. Tot i que hi ha molts llocs legítims que us poden ajudar, també hi ha pirates informàtiques que us agafaran els diners que heu guanyat dur i que no us ajudaran. Volem ajudar-vos a evitar aquestes estafes, així que aquí teniu 7 maneres d’identificar i evitar una estafa de reparació de crèdit.

1. Mireu els documents que us proporcionen

Si subscriviu un contracte amb una empresa de reparació de crèdits i no us proporcionen un document anomenat “Drets de fitxers de crèdit al consumidor segons la legislació estatal i federal”, infringeixen la llei. Potser no us estafen, però saben retenir la informació que teniu el dret legal de dur a terme accions pel vostre compte per reparar el vostre crèdit que també faran. Aquesta és una bandera vermella.

2. Llegiu el contracte

Comproveu si hi ha alguna cosa al contracte que destaqui com a inusual i no dubteu a preguntar-los, buscar a Internet, etc. A més, assegureu-vos quant pagueu i quines accions realitzaran en nom vostre s’expliquen amb detall al contracte. Voleu estar segur de tenir un document legalment vinculant que us garanteixi que realment obteniu el que pagueu. A més, assegureu-vos que el contracte sigui molt específic i inclogui el vostre nom i el nom de l’empresa amb la qual esteu treballant. Finalment, pregunteu per veure si hi ha una clàusula que us permeti com a mínim 3 dies per decidir cancel·lar-la.

3. Sol·liciteu prèviament una còpia sense signar

No hauríeu d’haver de signar el contracte per revisar-lo primer; per tant, fins i tot abans de decidir signar-lo, assegureu-vos que teniu una còpia que podeu llegir i conservar. A continuació, comproveu la informació que hem detallat al punt anterior.

4. Vigileu les taxes

Per llei, les agències de reparació de crèdits no poden cobrar cap comissió inicial. Algunes empreses ho fan perquè no coneixen aquesta llei, però segueix sent una bandera vermella a la qual hauríeu de prestar atenció. Això, combinat amb la no contractació, pot ser un signe molt fort que esteu a punt de ser estafats. Normalment, els estafadors intentaran agafar els vostres diners i córrer amb el mínim de proves possible, motiu pel qual les tarifes inicials poden ser un senyal que hi ha alguna cosa erroni..

5. L’empresa promet massa coses

Tots volem que les estratègies de reparació de crèdit funcionin, però hi ha algunes coses que les agències de reparació de crèdits no poden solucionar per la seva naturalesa. Un d’aquests és el deute legítim, on el prestador té moltes proves que el deute és vàlid. Si una empresa promet treure’t dels deutes legítims, o bé estafen i feu alguna cosa obscura i il·legal per obtenir resultats. Sigui com sigui, si una empresa promet que veureu algun tipus de resultat o canvi de puntuació, és una bona idea evitar-los perquè podeu estar gairebé segur que infringeixen la llei d’una manera o d’una altra..

6. Et demanen que creïs una nova identitat

Com es va esmentar a l’últim punt, algunes empreses intenten fer coses il·legals per obtenir el resultat que desitgeu. Un d’aquests intenta reclamar el robatori d’identitat i aconseguir que us registreu per obtenir un nou SSN o EIN. Tot i que és possible que aquestes empreses no siguin estafes, els resultats que obtindran es basaran en delictes majors i definitivament s’han d’evitar com la plaga. No doneu a aquestes empreses el vostre negoci i assegureu-vos d’informar-ne.

7. Et demanen que renunciïs als teus drets

Si se us lliura un document per renunciar a algun dels vostres drets, és una bandera vermella important. La reparació de crèdits no requereix que renunciï a cap dels seus drets. Per sort, la majoria d’ells, com ara els vostres drets segons el CORA, no es poden renunciar realment, independentment de qualsevol cosa que signeu. Normalment, les empreses que participen en aquestes pràctiques intentaran agafar els vostres diners i després us pressionaran i us diran que no teniu recurs a recuperar els vostres diners i que mai no prestaran cap servei.

Pot confiar en qualsevol empresa de reparació de crèdit?

Absolutament! Tot i que hi ha gent en aquest món que sempre intenta treure partit de tu, també hi ha empreses legítimes que es preocupen per tu com a persona i com a client. Aquestes empreses seran transparents sobre els seus serveis, tarifes i els vostres drets durant tot el procés i no intentaran pressionar-vos amb cap tàctica de venda agressiva. Les millors agències per a la reparació de crèdits no participaran en cap de les marques vermelles que es cobreixen en aquest article, de manera que si no veieu res en aquesta llista en una agència que contracteu, és probable que tingueu tranquil·litat..

Si esteu interessats a trobar serveis legítims de reparació de crèdits, us recomanem les millors empreses de reparació de crèdits.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner