Què és la reparació de crèdits?

La definició de reparació de crèdit consisteix a solucionar errors o errors en un informe de crèdit. Per sort, hi ha maneres de solucionar els errors associats a un mal crèdit. El procés de reparació del crèdit garanteix que el vostre informe de crèdit sigui just i 100% precís.

La reparació del crèdit és un procés que s’utilitza per solucionar males qualificacions creditícies, una qualificació que pot haver-se deteriorat a causa d’una infinitat de motius. La reparació del crèdit pot significar disputar informació errònia que estan distribuint diverses agències de crèdit.

Com que les empreses de reparació de crèdits tenen com a objectiu restaurar la vostra bona puntuació de crèdit, també aborden les preocupacions legítimes que afecten els prestadors i els prestataris. El procés de reparació del vostre crèdit és essencial. No obstant això, el procediment és llarg i intensiu.

Hi ha diferents tipus d’errors en els informes de crèdit, ja que són força habituals. Què va passar? És culpa teva? El seguiment d’errors és primordial per saber què afecta negativament el vostre estat de crèdit.

El mal crèdit pot afectar permanentment les vostres opcions per rebre un préstec, una targeta de crèdit o altres productes financers.

Les agències de reparació de crèdits asseguraran que tota la informació estigui justificada i verificada.

Com funciona la reparació de crèdits?

Després d’entendre què és la reparació de crèdits, també heu d’entendre com funcionen les empreses de reparació de crèdits. Les agències d’informes de crèdit disputen els detalls incorrectes o mal interpretats després de dur a terme una investigació exhaustiva.

Les agències d’informes de crèdit també donen un cop de mà quan se us nega el crèdit a causa de la informació inexacta. En aquesta situació, l’avaluació individual també té un paper clau en l’elaboració d’un informe final. Les agències d’informes de crèdit solen difondre informes als membres registrats cada 12 mesos.

De vegades, hi ha sorpreses ocultes inesperades al vostre informe de crèdit i això pot implicar algun nivell de frau o robatori d’identitat. La reparació del crèdit implica identificar totes les transaccions fraudulentes que interfereixen amb el vostre crèdit.

L’historial de pagaments és un factor significatiu però incomprès que cal estudiar per establir una bona qualificació creditícia. Heu d’emprendre les mesures adequades per millorar els mètodes de pagament de deutes de manera avançada. Aquesta estratègia implica un calendari de pagaments que assegura que no hi ha pagaments morosos, cosa que beneficia posteriorment la puntuació del crèdit.

Per exemple, si heu mantingut les opcions de pagament mínimes a les vostres targetes de crèdit o altres deutes, aquest hàbit podria afectar negativament la vostra qualificació creditícia. També pot ser una cosa senzilla, ja que els pagaments es realitzen uns dies tard.

Prendre mesures per reduir la càrrega del deute pot mostrar algunes millores significatives en el vostre perfil de crèdit.

Les reparacions de crèdit solucionen els errors següents als informes de crèdit:

• Nom, adreça o data de naixement incorrectament escrits

• Doble crèdit cotitzat

• Import incorrecte del deute

• Llista incorrecta de pagaments vencits en 60 dies o més

• No rebre notificacions sobre el deute impagat

• Es mostra de manera incorrecta com a pagament predeterminat

• No ser informat sobre els canvis en el contracte

• El robatori d’identitat

Per tant, per corregir els errors anteriors, cal que el proveïdor de crèdit estigui compromès i que se li informi sobre per què ha de corregir i actualitzar l’informe de crèdit.

Avantatges de les empreses de reparació de crèdits

Tot i que un nombre important de persones intenta reparar el seu propi crèdit, les empreses de reparació de crèdits entenen els matisos de la indústria i estan millor posicionats per assolir resultats satisfactoris.

Les empreses de reparació de crèdits s’especialitzen en eliminar la informació inexacta negativa mitjançant la validació de deutes, el subministrament de cartes de bona voluntat i l’organització d’un calendari de pagaments precís..

Les agències de reparació de crèdits només poden eliminar informació no verificada o inexacta dels informes de crèdit. Quan la informació negativa que es va informar perjudica amb exactitud el vostre estat de crèdit, és molt difícil editar-la.

Les agències de reparació de crèdits han de crear un informe precís sobre la informació. Els documents de suport són necessaris fins i tot si la informació sembla més negativa. Per solucionar-ho, les agències de crèdit hauran de tenir en compte la legitimitat del deute.

Estigueu preparats per compilar la documentació acreditativa necessària.

Principals empreses de reparació de crèdits

Nosaltres recomenem Els professionals del crèdit, confien en més de 100.000 clients. Ofereixen una reparació de crèdit amb intel·ligència artificial i tenen una qualificació A + amb BBB. Ofereixen informes de crèdit fàcils de llegir i estadístiques de puntuació personalitzades, així com eines & consells per ajudar-vos a entendre la vostra puntuació i fer el següent pas. El millor de tots és el control de crèdit a Sense càrrec addicional que us pot ajudar a detectar possibles robatoris d’identitat.

Si cerqueu més opcions, oferim aquesta llista de les millors empreses de reparació de crèdits.

Promo
banner
Promo
banner