Портфейл Evercoin: Овладейте Ръководството за преглед на Crypto Exchange

преглед на evercoin

Ръководство за портфейла на Evercoin: Как работи приложението Crypto Exchange

Evercoin е приложение за портфейл за криптовалута и борса за търговия, където можете да сменяте криптоактиви безопасно и незабавно, без да се регистрирате. Открийте всичко, което трябва да знаете за YubiKey интегрирания, некастодиален, мултикойнов крипто портфейл Evercoin с вградена борса днес в нашия преглед.

Характеристика

 • Търгувайте криптовалута незабавно без регистрация
 • Търгувайте чрез мобилни приложения за iOS или Android
 • Това е по-скоро „обменник“ (като ShapeShift), отколкото традиционен обмен
 • Сега функционира като мобилен портфейл без попечителство (предстои патент)
 • Услуга за архивиране и възстановяване на крипто портфейл, която никога не губи частни ключове

Методи за депозиране

 • 19 поддържани криптовалути
 • Банкови преводи в щатски долари

Професионалисти

 • Без регистрация
 • Поддържа повечето основни криптовалути
 • Изключително лесен интерфейс за търговия
 • Evercoin раздробява вашия частен ключ, така че архивите са по-трудни за възстановяване

Минуси

 • Без депозити или тегления във валута с фиат
 • Няма търговия на работния плот
 • Високи такси

Въведение

evercoin-портфейл-преглед

Evercoin е услуга за обмен на криптовалути, която позволява на потребителите да търгуват между редица криптовалути, без да завършат процеса на регистрация. Можете да инсталирате приложението, след което веднага да търгувате с една от 19 различни криптовалути. Те също така току-що пуснаха Evercoin 2 като мобилно хардуерно портфейл от следващо поколение (както за iOS, така и за Android устройства), твърдейки, че е първото решение за собственост от край до край за криптоактиви, което е с размер на домашен ключ.

Evercoin е основана в средата на 2017 г. с цел да предостави на потребителите платформа, където те могат лесно да търгуват с криптовалути без дълъг и сложен процес на проверка. Ако искате незабавно да търгувате с монети, без да попълвате KYC / AML проверка, можете да го направите с Evercoin.

Разбира се, има много нерегламентирани борси, където можете да търгувате с криптовалута без никаква регистрация. И така, каква е разликата с Evercoin? Това просто ли е поредната нерегламентирана борса и портфейл?

Първо, Evercoin не приема фиатни валути за депозити или тегления. Вместо това потребителите могат да търгуват между 19 криптовалути, включително BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB и TRX.

evercoin-crypto-token-support

Второ, Evercoin не е борса. Не се свързвате с други търговци. Вие не правите или не търгувате от книгата с поръчки. Вместо това, подобно на ShapeShift, просто разменяте криптовалути с компания и плащате такса.

evercoin-хардуер-портфейл-сигурност

За да направите сделка с Evercoin, всичко, което трябва да направите, е да изтеглите мобилното приложение за iOS или Android. Без да се регистрирате, можете да започнете да използвате Evercoin веднага след инсталирането на приложението.

След като сте готови да купувате и продавате криптовалута, просто отваряте приложението. Ще видите две кутии. Изберете крипто, която искате да депозирате, и тази, която искате да получите в замяна, след това въведете сумата, която искате да депозирате, и търгувайте. След това ще предоставите два адреса на портфейла. Един портфейл е за монетите, които купувате. Другият портфейл е адрес за възстановяване, в случай че транзакцията не успее.

След като въведете всичко, Evercoin ще покаже общата сума от всяка страна на сделката. Общата сума включва мрежовата такса и собствената такса на Evercoin, която варира от 0,5% до 0,8%. Таксата не се основава на обема на търговията: тя се променя в реално време въз основа на ликвидност и други фактори.

Потвърдете транзакцията, след което имате 10 минути, за да депозирате средства на адреса на портфейла, предоставен от Evercoin. След като мрежата потвърди получаването на средствата, транзакцията ще бъде изпълнена. Ще имате новите си монети в портфейла си, а Evercoin ще разполага със старите ви монети.

Тъй като мрежовите такси се променят непрекъснато, потребителите разполагат с десет минути, за да депозират криптовалутата и да извършват сделки. След десет минути Evercoin ще коригира мрежовите такси. Таксите за търговия на Evercoin, както бе споменато по-горе, варират от 0,5% до 0,8%.

По време на процеса на търговия потребителите никога не трябва да споделят собствени средства, с изключение на сумата, която транзактират с Evercoin. Вместо да депозирате 10 BTC в платформата и да търгувате само 5 BTC, например, трябва да депозирате само 5 BTC.

Друго хубаво нещо за Evercoin е, че приложението вече се интегрира с YubiKey, хардуерно устройство, което ви дава допълнителен слой за удостоверяване. Можете да настроите Evercoin да позволява търговия само когато вашият YubiKey е свързан към вашето устройство, например.

В крайна сметка Evercoin предлага услуга, подобна на ShapeShift, но с добавени такси. ShapeShift обаче прави пари, използвайки спреда между покупки и продажби, докато Evercoin не. Освен това ShapeShift изисква регистрация, докато Evercoin не.

Evercoin е основана от Talip Ozturk, който преди това е изградил базирана на Java мрежа с данни с отворен код в паметта, наречена Hazelcast. Ozturk създаде Evercoin в партньорство с малък екип в Силициевата долина. Неотдавна главният изпълнителен директор на Evercoin каза това:

„Потребителите на Evercoin заслужават спокойствие. Ние защитаваме потребителите от хакери с хардуер на YubiKey, ”[…]„ Но също така ги защитаваме от инциденти, когато загубят телефона си, YubiKey или паролата си. Инциденти се случват и ние искаме да гарантираме, че средствата винаги са в безопасност и могат да бъдат възстановени. “

Освен това, в допълнение към тези изявления относно сигурността на крипто портфейла и платформата за обмен на Evercoin, основателят и председателят на Evercoin Мико Мацумура добави:

„[T] ето една поговорка:„ Вашите ключове, вашата криптография. “Това означава, че ако нямате частния криптографски ключ, тогава някой друг контролира вашите биткойни,“ […] „Проблемът е, че хората са губили или използвайте неправилно тези клавиши. Това, което направихме, е да си партнираме с Yubico, за да превърнем техния YubiKey в хардуерно устройство за сигурност за съхранение на Bitcoin и други криптовалути. “

По-нататък се разширява как повечето притежатели на крипто записват паролите си на хартия, компютри или USB устройства (отбелязвайки, че 3 милиона биткойни се оценяват на загубени или откраднати):

„И така, най-голямото нещо в Evercoin е, че имаме предстоящ патент начин за архивиране на частен ключ, без доставчикът на услуги (Evercoin) дори да разполага с ключа“, […] „Това означава, че сте в безопасност от себе си (грешка на потребителя), но вие също сте в безопасност от Evercoin, който някога ще се измъква и се опитва да открадне парите ви. “

Evercoin получи над 1 милион долара финансиране от Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott и Eman Pulis по време на разработката. Екипът от четирима души зад Evercoin е прозрачно изброен на Evercoin.com/about, включително връзки към техните профили в LinkedIn и други публични профили в социалните медии.

evercoin-bank-account

Evercoin започна живота си като проста платформа за обмен. Приложението вече предлага пълни услуги на портфейла, което ви позволява да съхранявате пари директно в приложението. Все още не е лишаване от свобода, което означава, че Evercoin не контролира вашите лични ключове. Можете обаче да свържете банкови сметки, след което да прехвърлите USD директно към и от вашия портфейл Evercoin и в конкретни криптовалути.

Актуализация – ноември 2019 г .: На 12 ноември 2019 г. Evercoin обяви старта на Evercoin 2 на срещата на върха в Ню Йорк Consensus Invest. Evercoin твърди, че новият му портфейл е най-сигурният хардуерен портфейл на пазара, предлагащ на потребителите цялостно решение за криптирана собственост за съхранение на криптовалута. Портфейлът се захранва от YubiKey 5ci и се свързва директно с телефона ви.

Портфейл Evercoin: Основни характеристики

evercoin-хардуер-портфейл-сигурност

Освен Evercoin, използвайки криптографски API от YubiKey за криптиране на личните ключове на потребителя, което затруднява загубата на ключовете ви.

Други ключови характеристики на Evercoin портфейла включват:

Не се изисква регистрация: Evercoin ви позволява да търгувате с криптовалути без никаква регистрация. Просто изтеглете мобилното приложение и можете веднага да започнете да търгувате.

Крипто търговия без депозит: Никога не трябва да изпращате повече крипто на Evercoin от това, което се търгува. Това е платформа за криптообмен, която не е попечителска.

19 криптовалути: Понастоящем Evercoin поддържа 19 различни криптовалути, включително BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB и TRX.

Вградена Силициева долина: Evercoin е построен в Силициевата долина от опитен екип за разработка. Той беше подкрепен и от известни инвеститори като Gumi Cryptos Capital и Roger Ver, наред с други.

Прозрачен: Evercoin е напълно прозрачен относно своя екип, финансиране и код. Това ниво на прозрачност не е необичайно за крипто приложения и блокчейни, но все още има много борси, които отказват каквото и да е ниво на прозрачност.

Минималистичен, лесен за използване интерфейс: Evercoin е добре проектирано мобилно приложение, което е изненадващо минималистично. На главния търговски екран има две кутии. Въведете адреса на местоназначението за монетата, която купувате, и адреса за възстановяване (в случай, че транзакцията не успее).

Биометрична защита: Evercoin използва биометрични фактори за удостоверяване на устройството като проверка на пръстови отпечатъци и лица за допълнителна сигурност. Можете да настроите Evercoin да поиска проверка на самоличността преди да завършите каквато и да е сделка.

Без ограничения за теглене: Тъй като Evercoin е платформа за търговия, която не е попечителска, няма ограничения за теглене. Evercoin никога не държи парите ви, така че никога не трябва да ги теглите.

Не се изисква AML или KYC: За разлика от регулираните платформи за обмен, Evercoin не изисква от потребителите да завършат проверка на AML или KYC, което означава, че потребителите могат да започнат да търгуват без да качват идентификация, селфи или друго доказателство, изисквано от днешните борси.

Без настолна търговия: Evercoin изобщо няма търговия с настолни компютри. Всичките ви взаимодействия с борсата се осъществяват през приложението за iOS или Android.

Няма начин да купите валута на Fiat: Evercoin поддържа само покупка и продажба на криптовалута. Няма начин да купите фиат валута чрез платформата.

Ограничени възможности за напреднали търговци: Evercoin не е подходящ за активни търговци или търговци с по-напреднали типове поръчки. Това не е традиционна борса и не поддържа по-напреднали или по-високочестотни сделки.

Няма диаграми: Отново, Evercoin е просто приложение за криптообмен. Това не е размяна. Не можете да видите диаграми, показващи последните движения на цените на биткойн.

Поддръжка на клиенти на чат на живо: Поддръжката на клиенти за чат на живо е рядкост в света на криптообмен. Evercoin обаче с радост предоставя поддръжка на клиенти чрез чат на живо. Дори най-големите борси в света са склонни да използват бавни, базирани на имейл системи за поддръжка, така че това е забележително подобрение.

поддръжка на портфейл evercoin

Поддръжка на YubiKey: Evercoin наскоро добави поддръжка за YubiKey. YubiKey е хардуерно устройство, което се включва в телефона ви, като ви дава втори слой за удостоверяване. Можете да настроите телефона си да разрешава определени действия само когато YubiKey е свързан. Можете да блокирате отварянето на приложения като Gmail, Dropbox, LastPass, Facebook или Evercoin, освен ако YubiKey не е свързан, например.

Връзка с банкова сметка: Evercoin вече поддържа връзки с банкови сметки за определени клиенти в САЩ. Можете да свържете банки като Chase, Bank of America, Wells Fargo, Citi, US Bank, CapitalOne и TD Bank към вашата Evercoin сметка, след което да прехвърлите USD директно към и от вашия Evercoin портфейл.

Портфейл Evercoin 2: Evercoin наскоро обяви пускането на своя хардуерен портфейл Evercoin 2. Портфейлът се свързва директно с вашия Android или iPhone. Става въпрос за размера на ключ за къща. Evercoin твърди, че техният портфейл е най-сигурният хардуерен портфейл на пазара, предлагащ криптирано решение за собственост за крипто съхранение.

Evercoin Валути и двойки

Evercoin поддържа 19 криптовалути, включително BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB и TRX.

Методи за депозиране и теглене, поддържани от Evercoin

Evercoin поддържа сделки във всички 19 поддържани криптовалути, изброени по-горе. Тъй като обаче Evercoin е борса без попечителство, Evercoin технически няма депозити или тегления.

Ако обаче използвате Evercoin като мобилен портфейл, тогава можете да прехвърляте щатски долари от всички следните банки: Chase, Bank of America, Wells Fargo, Citi, USBank, CapitalOne, PNC, USAA, TD Bank, SunTrust, Regions и Navy Федерален.

Процес на регистрация и влизане в Evercoin

Evercoin е едно от малкото приложения за търговия или борси, което не изисква никаква регистрация. Това е проста услуга за обмен, която можете да използвате без регистрация или проверка.

Evercoin търговия

Процесът на търговия на Evercoin е много лесен. Отворете приложението. Ще видите два прозореца. Изберете криптовалутата, която купувате, и криптовалутата, която продавате. След това въведете два адреса на портфейла: един, за да получите новите си монети, и друг като адрес за възстановяване, ако транзакцията се провали поради някаква причина. И накрая, прегледайте общото количество монети, което трябва да изпратите (което включва собствената такса на Evercoin и мрежовите такси), след което прехвърлете средствата в показания портфейл на Evercoin в рамките на 10 минути. Веднага след като Evercoin получи вашите монети, Evercoin ще ви освободи вашите закупени монети.

Такси Evercoin

Evercoin начислява такси за търговия в диапазона от 0,5% до 0,8%. Evercoin разкрива прозрачно всички такси на двете страни в сделката. Evercoin ще покаже кумулативната сума, която потребителите трябва да получат в последната стъпка от настройката на транзакция, например. Тази сума включва мрежовата такса и таксата за търговия Evercoin от 0,5% до 0,8%.

Проблеми със сигурността на Evercoin и престой

Evercoin стартира през 2017 г. и не е имал големи нарушения на сигурността, хакове, загуби на данни или престой, доколкото обществеността знае.

Лесно използване на Evercoin

Evercoin не е предназначен за начинаещи потребители на криптовалута. Първо, за да използвате Evercoin, трябва вече да притежавате криптовалута (Evercoin не приема фиатни депозити или тегления). Второ, също така трябва да имате два съществуващи портфейла – един за валутата, която се опитвате да продадете, и друг за този, който се опитвате да купите. Ако обаче познавате основно криптовалутата и как тя работи, тогава не би трябвало да имате проблеми с приложението Evercoin.

Доверие и поверителност на Evercoin

Една от най-добрите части за Evercoin е, че потребителите никога не трябва да споделят собствените си средства, с изключение на сумата, която транзактират с Evercoin. Не е нужно да се доверявате на монети над транзактираната сума.

Обслужване на клиенти на Evercoin

Evercoin има опция за чат на живо, която е по-добра от опцията за имейл поддръжка, предлагана от повечето борси. Evercoin също има официални акаунти във Facebook и Twitter, където приемат въпроси и проблеми с обслужването на клиенти.

Ръководство за потребителя на Evercoin: Как да настроите и използвате Evercoin

1. Регистрирайте се

Изтеглете приложението Evercoin Exchange за iOS или Android директно от магазина за приложения.

evercoin-crypto-wallet-exchange-app

2. Започнете да търгувате

Точно така: можете да започнете да търгувате с Evercoin веднага след регистрацията.

крипто търговия с evercoin

Въведете криптовалутата, която искате да изпратите, в горното поле и криптовалутата, която искате да продадете, в долното поле.

крипто обмен на evercoin

След това въведете сумата, която искате да изпратите, и сумата, която искате да получите. Можете да зададете конкретен лимит (с лимитирана поръчка) или да изберете пазарния курс.

Evercoin ще покаже обменния курс в долната част на кутията за търговия. Този обменен курс включва таксата на Evercoin от 0,5% до 0,8%.

След като сте доволни от търговията, щракнете върху „Обмен“, за да размените двете криптовалути.

3. Завършете търговията

Evercoin ще покаже адрес на получател на портфейла. Ще трябва да изпратите средства на този адрес на портфейла в рамките на 10 минути, за да завършите сделката си.

Веднага след като Evercoin получи средствата на този адрес в портфейла, Evercoin ще ви освободи вашите закупени монети.

крипто суапове на evercoin

4. Двуфакторно удостоверяване

Можете да настроите двуфакторно удостоверяване чрез Evercoin. Най-добрият начин да настроите 2FA е чрез съществуващите системи за биометрична проверка на вашия телефон. Можете например да настроите проверка на пръстови отпечатъци и лица.

крипто сигурност на evercoin

Можете също така да настроите фраза от 12 думи за възстановяване или да добавите нулиран имейл и парола към Evercoin.

За допълнителна сигурност можете също да свържете физическото хардуерно устройство YubiKey с Evercoin. Можете да настроите Evercoin така, че сделките да се обработват само когато YubiKey е свързан към вашия телефон.

Заключителна дума

С настъпването на ерата на интелигентно попечителство при приемането на крипто, приложението за мобилни портфейли Evercoin и криптообменът изглеждат като жизнеспособна опция, която се появява в екосистемата „пари като софтуер“ в сравнение с Ledger, Trezor и KeepKey (или Ballet, Bitski и т.н.).

В крайна сметка Evercoin е подобен на ShapeShift, но с добавени такси за търговия от 0,5% до 0,8%. Вие плащате тези такси за търговия, за да не се налага да се регистрирате за борсата. Evercoin, който беше рекламиран като красиво проектирано приложение за потребителски опит, предназначено да избягва 2FA атаки, онлайн кражба на самоличност и фишинг атаки, се предлага като безплатно изтегляне за iOS или Android.

Дали мобилният първи крипто портфейл Evercoin с вграден обмен е подходящ за вас, зависи от вашите нужди и желания за самостоятелно съхранение (с пълен контрол на вашия частен ключ), сигурно възстановяване на ключ (без единична точка на отказ и биометрични данни) фактори за удостоверяване като ID на пръстови отпечатъци или ID на лице), приложение за смартфон, което позволява незабавен обмен (без поръчки без лични ограничения).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner