Cudo Miner: gran alternativa a WinMiner 2019

En general, el món de la mineria criptogràfica ha patit una crisi de confiança durant els darrers mesos, però només amb els miners de Bitcoin que ja genera 4.700 milions de dòlars d’ingressos durant els nou primers mesos del 2018, encara queda molt per jugar. Els llocs miners com WinMiner s’han tancat a causa de les condicions del mercat, cosa que deixa un gran buit en les opcions accessibles per als usuaris que vulguin obtenir ingressos mitjançant la mineria..

Introduïu: Cudo Miner: una startup de mineria de criptomonedes que acaba d’anunciar el llançament beta obert de la seva plataforma de mineria criptogràfica.

Cudo Miner és un miner GUI intel·ligent amb tecnologia de commutació multi-algo integrada que permet als miners professionals a miners inexperts o novells instal·lar-se i seure mentre el programari automatitza tota la resta. Des que va llançar una versió beta tancada fa dos mesos, Cudo Miner ha atret milers d’usuaris a més de 130 països.

Cudo Miner comença a reduir la bretxa entre els miners de la interfície gràfica d’usuari i els miners tradicionals de línia de comandes amb una pàgina de configuració avançada per preestablir optimitzacions, tant per base com per GPU. Això proporcionarà als miners d’equips la confiança de seleccionar el mode ‘Automàtic’ si ho desitgen, sabent que Cudo canviarà la configuració predeterminada en funció de la moneda més rendible, sense rendir cap rendiment miner..

Les característiques clau de Cudo Miner inclouen:

  • INTERFÀCIA AMIGABLE A L’USUARI – accessible per a experts i novells. Descarregueu Cudo Miner i relaxeu-vos mentre el programari automatitza tota la configuració per als miners.
  • CONFIGURACIÓ AVANÇADA – Els entusiastes de la criptografia amb plataformes de mineria dedicades poden maximitzar els guanys ajustant algoritmes a la pàgina de “configuració avançada”, on també poden veure els resultats de tots els seus punts de referència. Actualment es tracta d’una tasca manual que consumeix molt de temps mitjançant un altre programari de mineria.
  • SOBRECLOCACIÓ DE LA GPU – overclocking de GPU incorporat i altres funcions dissenyades per augmentar la rendibilitat, reduint encara més la bretxa entre els miners tradicionals de línia de comandes i els GUI.
  • MINERS DE TERCERS – Permeteu miners de tercers, com ara Z-enemic per a Ravencoin i EWBF per a Bitcoin Gold, per augmentar el vostre rendiment miner. S’afegiran nous miners regularment.
  • DOBLE DE RENDIBLE – Les proves de comparació d’una setmana (28/12/18-3 / 1/19) mostren que Cudo Miner és més del doble de rendible que els miners competidors..
  • SUPORT MÚLTIPLE DE MONEDES – capaç d’extreure diverses monedes i canviar-les entre elles segons quina sigui la més rendible en cada moment.
  • ELECCIÓ DE PAGAMENT – els usuaris també poden triar com es paguen: poden rebre compensacions a través d’Ethereum o Bitcoin i en el futur s’inclouran monedes addicionals a la llista..
  • POTENT CONSOLA WEB – els miners poden examinar dades relacionades amb el seu rendiment miner, examinar els ingressos històrics, consultar la informació del maquinari i els nivells de potència, així com mantenir un estricte control de la salut dels seus dispositius.
  • MINERIA A LA RALENTI – els miners ocasionals poden deixar Cudo Miner treballant en segon pla mentre utilitzen el seu PC, garantint que no interfereixi en el rendiment del seu ordinador.

“La mineria de GPU està definitivament viva, però algunes de les estratègies que adopten alguns miners professionals disminueixen les seves possibilitats d’obtenir beneficis dignes. Les monedes altes sovint són les més rendibles, però només durant uns minuts o unes hores, de manera que heu de minar durant aquest període per maximitzar el guany “, va dir Matt Hawkins, CEO de Cudo. “L’èmfasi ha d’allunyar-se de centrar-se en una sola moneda o algorisme a favor de tallar i canviar entre una sèrie de criptomonedes, així com triar una configuració òptima, elevant les seves possibilitats de fer-la valer. Per això hem creat Cudo Miner “.

A Les proves de comparació d’una setmana demostren que Cudo Miner és actualment més del doble de rendible que els miners competidors.

Els fundadors de l’empresa, Hawkins i Duncan Cook, van tenir la motivació de trobar una solució de mineria accessible quan van descobrir la gran quantitat de potència informàtica en ordinadors portàtils, ordinadors i servidors, amb un maquinari que sovint estava inactiu el 60 per cent del temps. Com a resultat, van intentar desenvolupar una solució que va matar dos ocells d’una sola pedra: evitar que els recursos no s’utilitzessin al mateix temps que es maximitzés la rendibilitat de la mineria eliminant les barreres d’entrada..

Els dos empresaris en sèrie també han establert un grup benèfic anomenat Cudo Donar, pel qual els miners poden convertir el seu poder informàtic de recanvi en efectiu per bones causes. Aquest projecte té l’objectiu de recaptar mil milions de dòlars en recursos de finançament i càlcul per a organitzacions benèfiques en els propers anys.

Per a més informació i per començar amb Cudo Miner, visiteu el Web de Cudo Miner.

Quant a Cudo

Cudo és un equip de miners, tècnics i empresaris. Ens apassiona crear bons recursos amb la tecnologia i veiem blockchain i criptomoneda com una oportunitat increïble per fer-ho. El nostre objectiu és tenir un impacte positiu al món per sempre i per als canvis tècnics.

Volem que la nostra tecnologia sigui una solució ètica i sostenible.

Per obtenir més informació, premeu informació, poseu-vos en contacte amb:

Dan Walsh

[protegit per correu electrònic]

+44 (0) 1753 656 661

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner