Bitstamp Exchange Review: una guia completa

Llavors, voleu començar a negociar Bitcoin en un dels principals intercanvis de Bitcoin d’Europa? Llavors és una bona idea consultar la nostra revisió completa de l’intercanvi de Bitstamp. Heu aterrat al nostre Bitstamp, un dels intercanvis més establerts i respectats del mercat. Però la meva investigació va demostrar que podria ser no és apte per a tothom. Bitstamp atén un client específic i, si no és d’aquest tipus, és possible que acabis pagant molt més del que hauries de fer.

Llegiu aquesta crítica honesta de Bitstamp.net abans de negociar. Estàs a punt d’aprendre tot el que necessites saber.

Intercanvi de marca de bits

Bitstamp és un intercanvi europeu de Bitcoin fundat el 2011 i actualment amb seu a Luxemburg. Fundat a Eslovènia, va ser el primer canvi de moneda virtual completament regulat de la UE. Ofereix un mecanisme senzill de compra / venda per comprar BTC amb targetes de crèdit i eines detallades per al comerç.

És particularment popular entre els comerciants de volum avançat de la Unió Europea (ho tractarem més endavant).

La seva creixent quota de mercat, el fort sentiment de la comunitat i la seguretat reduïda són la prova que s’ha recuperat un suposat hack.

És una font de la indústria, sobretot ara que està avalada per capitalistes de risc de blockchain. Però no és per a tothom. Les seves molestes eines i la seva burocràcia burocràtica fan que sigui el millor per als comerciants intermedis i avançats.

Com a principiant, he utilitzat el lloc i he investigat el web per oferir-vos aquesta crítica honesta des de la meva perspectiva.

“Creiem que Bitcoin és aquí per quedar-se. El nostre objectiu és proporcionar un servei fiable i fàcil d’utilitzar a empreses i particulars per intercanviar bitcoins “.

– Nejc Kodrič, conseller delegat

Pros:

 • Seguretat ajustada
 • Fàcil de comprar / vendre
 • Eines avançades de negociació
 • Descomptes per volum
 • thumbs-up Aplicació mòbil
 • thumbs-up Suport fort de la comunitat
 • thumbs-up: ideal per als comerciants europeus

Contres:

 • No apte per a principiants
 • Verificació invasiva
 • thumbs-down No a tot el món
 • thumbs-down Opcions de moneda limitades
 • thumbs-downHigh Tarifa de targeta de crèdit

Característiques

Bitstamp s’associa amb els principals jugadors i és respectat pels principals mitjans de comunicació.

Bitstamp s’associa amb els principals jugadors i és respectat pels principals mitjans de comunicació.

Seguretat

Bitstamp està regulat per el CSSF, L’organisme regulador financer de Luxemburg. El 98% dels fons s’emmagatzemen fora de línia i produeixen una auditoria anual per al control dels organismes reguladors.

Privadesa

Es redueix la privadesa per motius de seguretat. Bitstamp té elevats obstacles de verificació, incloses les dades personals, el document d’identitat i els estàndards de verificació de la residència.

Facilitat d’ús

La verificació és difícil i la interfície és una mica confusa. Però comprar / vendre és fàcil i el tauler de control és senzill.

Negociació

Les eines detallades, una interfície detallada i mercats exuberants fan de l’experiència comercial de Bitstamp un dels millors intercanvis de criptomoneda del negoci..

Suport

El suport de Bitstamp és molt respectat per la comunitat. En general, són molt sensibles i resolen problemes ràpidament.

En general

Bitstamp és un intercanvi molt respectat i actiu, però és millor deixar-lo als operadors de volum avançats. El seu sistema de tarifes per volum, els requisits de verificació importants i la base a la UE el fan adequat per a comerciants de gran volum de la Unió Europea, no per a principiants. No és un bon intercanvi comprar el vostre primer Bitcoin.

“Bitstamp: la columna vertebral de l’economia de Bitcoin” – Forbes

La forta regulació, transparència i bones pràctiques de Bitstamp el converteixen en un dels favorits entre els comerciants de volum.

La forta regulació, transparència i bones pràctiques de Bitstamp el converteixen en un dels favorits entre els comerciants de volum.

Si voleu aprendre a comprar el vostre primer Bitcoin, consulteu aquest fantàstic article sobre la compra de Bitcoin.

Bitstamp Exchange Review

Bitstamp va ser fundada a Eslovènia el 2011 per Damijan Merlak i Nejc Kodrič com a alternativa europea al Mt. Intercanvi de Gox al Japó. Segons Kodrič, es va començar amb 1.000 €, 2 portàtils i 1 servidor.

A causa de dificultats financeres i reguladores a la seva Eslovènia natal, van traslladar les seves operacions a Londres. el 2016, es va convertir en el primer intercanvi de Bitcoin de la UE totalment regulat quan el govern de Luxemburg li va concedir una llicència financera. Ara té la seu central a Luxemburg, però té oficines a Eslovènia, el Regne Unit i els Estats Units.

L’empresa cotitza en dòlars, però permet les transferències de l’espai únic europeu de pagaments (SEPA).

El 2015, la companyia suposadament va patir un hack això va resultar en el robatori de ~ 19.000 BTC (5 milions de dòlars a les taxes del 2015). No obstant això, la companyia ha rehabilitat completament la seva imatge i ha duplicat els esforços de seguretat des de llavors.

La usabilitat del lloc no és la més senzilla (excepte la compra de BTC) i la verificació és força difícil a causa de la regulació. Tot i això, l’intercanvi actualment té més del 10% de quota de mercat.

Als comerciants els agrada la seguretat, l’estabilitat i l’alta liquiditat del lloc (20.000 BTC de 24 hores el dia 19-19). Els detractors detesten la manca de privadesa i altres monedes, així com les altes tarifes de la targeta de crèdit. Tot i així, per comprar Bitcoin, Litecoin, Ethereum i Ripple * i negociar en volums elevats, Bitstamp és un líder líder en el mercat.

* Ripple (XRP) – Ripple i la criptomoneda associada (XRP) són una xarxa global d’assentaments. Això significa que Ripple és una moneda comuna subjacent a totes les transferències internacionals. Les transferències són instantànies i les tarifes són baixes. Per obtenir més informació sobre aquest emocionant mètode de pagament, llegiu aquesta guia pas a pas.

La moneda actual no és satisfactòria

Com funciona Bitstamp?

Bitstamp és un intercanvi de criptomonedes. Un intercanvi és una plataforma que facilita el comerç de moneda fiduciària per Bitcoin (o altres monedes) o viceversa. Coincideix amb un comprador amb un venedor i cobra una comissió pels seus problemes.

També podeu comprar BTC directament des de Bitstamp mitjançant targeta de crèdit. Això contrasta amb una xarxa peer-to-peer com LocalBitcoins (que és com Craigslist) o un corredor de Bitcoin com Coinbase (com el canvi de divisa d’un aeroport).

Funcions de Bitstamp

 • comprovarFundat: Eslovènia, 2011.
 • comprovarConseller delegat: Nejc Kodrič.
 • comprovarMonedes: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash, USD, EUR.
 • comprovarOpcions de pagament: Targeta de crèdit, SEPA, International Wire, Crypto.
 • comprovarVerificació: Pesat.
 • comprovarVelocitat: Crypto: Instant | SEPA: 1-3 dies | Banc bancari 2-5 dies.
 • comprovarAplicació: Android i Apple.
 • comprovarEines de comerç: Mirall, Fibonacci, anotació, etc..
 • comprovarHQ: Luxemburg.
 • comprovarTarifes: Comissions per nivells de volum a partir del 25% en tots els comerços | Tarifa de targeta de crèdit = 5%

És segur Bitstamp?

A la meva investigació, vaig trobar que els usuaris potencials estaven preocupats per la seguretat a Bitstamp. Això es deu principalment al pirateig que va patir el 2015. Puc dir amb confiança que Bitstamp és ara un dels intercanvis més segurs i fortament regulats que existeixen. De fet, està tan regulat que a molts comerciants no els agrada comerciar-hi.

Bitstamp sempre ha estat al capdavant de la seguretat. Va ser una de les primeres empreses a establir un dipòsit frigorífic totalment assegurat.

L’empresa està totalment regulada a la Unió Europea, s’audita regularment i es preocupa pels seus procediments interns d’autoregulació.

És segur Bitstamp? Sí. A continuació s’explica per què:

 • comprovarRegulació: Bitstamp està regulat per l’organisme regulador financer de Luxemburg, el CSSF. Aquest organisme el llicencia com a intercanvi financer a la UE.
 • comprovarAuditoria: Bitstamp és auditat anualment per un dels els quatre grans.
 • comprovarPràctiques internes: L’empresa es dedica a les pràctiques de seguretat interna i afirma estar fortament autoregulada.
 • comprovarMagatzem refrigerat: El 98% de les seves reserves de BTC s’emmagatzemen fora de línia i estan totalment assegurades.
 • comprovar2FA: Bitstamp té una autenticació estàndard de dos factors per protegir el vostre compte.
 • comprovarSeguretat del document penjat: Els documents d’identitat sensibles estan protegits per Molt bona privadesa xifratge.
 • comprovarLluita contra el blanqueig de diners: Es requereix una verificació exhaustiva per complir els procediments contra el blanqueig de diners. Es tracta d’assegurar l’estabilitat i mitigar el risc.

Què són els honoraris Bitstamp per als usuaris dels EUA i la UE??

Bitstamp accepta una àmplia gamma d’opcions de dipòsit i funciona amb un programa de tarifes per nivells de volum. Com més comercieu, menys pagueu. En general, les tarifes són baixes, però són una mica superiors a les de la competència. El sentiment de la comunitat coincideix que Bitstamp és bo per als comerciants de la UE i de gran volum, però una mica car per als altres.

Les taxes són les següents:

SEPA

 • comprovarDipòsit: GRATU .T
 • comprovarRetirada: 0,90 EUR

Els dipòsits fiduciaris extremadament barats a la UE fan que Bitstamp sigui avantatjós per als comerciants de la UE.

Targeta de crèdit

 • comprova5%

Bitstamp International Wire

 • comprovarDipòsit: .005% (mínim: 7,5 USD / EUR | Màx .: 300 USD / EUR)
 • comprovarRetirada: .09 (mínim: 15 USD / EUR)

Criptomoneda

 • checkDeposició i retirada de BTC, LTC, ETH i XRP és gratuïta.

Targeta de dèbit

 • checkBitstamp ofereix retirades de targetes de dèbit senzilles i relativament ràpides, un altre motiu pels quals els encanta els seus clients: 10 $ com a mínim fins a 1.000 $ i un 2% per qualsevol cosa que superi els 1.000 $.

Comissions de negociació Bitstamp

Bitstamp funciona amb un programa de tarifes de negociació per nivells de volum. Per a volums de 30 dies inferiors a 20.000 dòlars, la comissió és lleugerament alta (, 25%). Si cotitzeu més de 20.000.000 de dòlars (qui no ho fa actualment?), És força baix (un 1%). Aquí teniu el gràfic complet:

L’import de la tarifa depèn del volum de 30 dies en dòlars

Per obtenir una explicació completa de les tarifes de Bitstamp, consulteu-ne pàgina de tarifa.

Tarifa Bitstamp en comparació amb els competidors

Les tarifes de Bitstamp generalment es consideren una mica altes. És el preu que pagueu per seguretat i estabilitat. A continuació, s’explica la competència.

 • comprovarBitstamp:, 25% Comissió de negociació | Comissió de la targeta de crèdit del 5%
 • comprovarBittrex:, 25% Comissió de negociació.
 • comprovarCoinbase: Compra / venda estàndard 1,49% | Comissió de la targeta de crèdit del 3,99%.
 • comprovarLocalBitcoins: Sense “comissions” | Comissió de vendes de l’1% Preus de monedes més alts
 • comprovarCEX.IO: Comissió del fabricant –16,6% | Comissió de Taker –25% | Dipòsit amb targeta de crèdit: 3,5% + 0,25 $ (0,24 €) | Retirada de la targeta de crèdit: 3,80 dòlars (3,50 €)

Quins són els límits de negociació, dipòsit i retirada de Bitstamp per a usuaris verificats?

Bitstamp és rar en què no imposa cap límit dur als seus usuaris verificats. Un cop s’hagi verificat el compte (esbrineu com fer-ho a continuació), no se us aplicaran límits mensuals. No obstant això, l’assistència sol·licitarà informació regularment i us demanarà detalls, especialment quan els límits superin els 10.000 dòlars.

És possible que comenceu a experimentar retards o que hagueu de respondre a determinades preguntes. Per exemple, un usuari va afirmar que l’intercanvi li va preguntar d’on va obtenir els seus bitcoins, si estava afiliat a altres intercanvis i si feia servir alguna de les seves monedes per jugar.

Els usuaris no verificats no poden utilitzar la plataforma.

Taquí hi ha informes a les xarxes socials i fòrums de verificació, retirades i dipòsits que de vegades poden trigar molt més del previst.

Algunes persones van informar d'un llarg període d'espera per obtenir la verificació

Algunes persones van informar d’un llarg període d’espera per obtenir la verificació

L’empresa adverteix de possibles retards mitjançant un bàner al lloc web.

La pancarta verda superior avisa de problemes de verificació a causa de la sobrecàrrega.

La pancarta verda superior avisa de problemes de verificació a causa de la sobrecàrrega.

Com comprar bitcoins de la UE / EUA amb Bitstamp

Bitstamp representa una de les maneres més convenients per als clients nord-americans o de la UE d’aconseguir algunes BTC fredes i fredes. Per als clients de la UE i els EUA, hi ha dues opcions principals: compte bancari o targeta de crèdit. La targeta de crèdit està disponible per a tots els clients de la UE, el Regne Unit i els Estats Units. Per als clients de la UE, les transferències SEPA són ràpides i econòmiques. Per als clients nord-americans, hi ha un banc bancari internacional. Els terminis de dipòsit de vegades poden ser poc fiables.

Comprar és bastant fàcil, però primer heu de verificar-lo. Si no estàs disposat a tractar això, considera un canvi diferent.

Pas 1) Registreu-vos i obteniu el vostre nom d’usuari i contrasenya

Anar a Bitstamp.net i feu clic a Registra a la part superior dreta.

Aquí podeu trobar el botó de registre Introduïu uns quants detalls i esteu a punt per passar al següent pas.

Introduïu uns quants detalls i esteu a punt per passar al següent pas.

Ara rebreu un correu electrònic amb un nom d’usuari i una contrasenya generats aleatòriament.

Ara rebreu un correu electrònic amb un nom d’usuari i una contrasenya generats aleatòriament.

Ara torneu a Bitstamp i inicieu la sessió amb les vostres credencials. Se us demanarà que canvieu la vostra contrasenya immediatament. Assegureu-vos d’establir una contrasenya MOLT forta.

Molt bé, va ser fàcil. Ara comença la diversió.

Molt bé, va ser fàcil. Ara comença la diversió.

Pas 2) Verifiqueu el vostre compte

Un no només entra a Bitstamp

Requisits de verificació de marca de bits

Bitstamp està fortament regulat i compleix els procediments Know Your Customer (KYC) i Anti-blanqueig de diners (AML). Per mantenir-se al dia amb aquests alts estàndards de la indústria financera, l’empresa vol saber que realment s’amaga darrere d’aquest compte.

Per obtenir la verificació, heu de fer clic a Verificació del compte personal per iniciar el procés.

Per obtenir la verificació, heu de fer clic a Verificació del compte personal per iniciar el procés.

Introduïu les vostres dades personals.

Introduïu les vostres dades personals.

Verifiqueu el vostre document d’identificació. Presteu especial atenció als requisits. El document no passarà la verificació si no seguiu aquestes regles. Aquest fil de Reddit explica els problemes clarament. L’usuari Domerocked7 (a on arriba la gent amb aquests noms?) Diu:

“Vaig esperar 8 dies per verificar-nos, finalment van respondre dient que no els agradava la foto escanejada en color del meu DNI que vaig enviar. Ara suposo que hauré d’esperar 7-8 dies més ?! “.

Seguiu les regles següents per obtenir la verificació

Seguiu les regles següents per obtenir la verificació.

Cal que proporcioneu les dues cares del vostre DNI.

Cal que proporcioneu les dues cares del vostre DNI.

Per últim, verifiqueu les dades de la vostra residència. Torneu a prestar especial atenció als requisits.

Per últim, verifiqueu les dades de la vostra residència. Torneu a prestar especial atenció als requisits.

En aquests moments apassionants per a Bitcoin, Bitstamp (com els competidors) pateix una sobrecàrrega important. El volum de negociació a Bitstamp va augmentar un al·lucinant 1,384% el 2017. Bitstamp s’enfronta a retards generals. Aquí està la seva declaració oficial. No us sorprengueu veure retards d’unes setmanes o més.

Ara només cal esperar.

Pas 3) Fons de dipòsit

Feu clic a Diposa al menú superior.

Feu clic a Diposa al menú superior.

Pas 4) Trieu el vostre mètode de dipòsit

Si només hagués invertit quan aquest era el preu de Bitcoin, va dir.

Si només hagués invertit quan aquest era el preu de Bitcoin, va dir.

Pas 5) Comprar bitcoins

Comprar bitcoins és la part més senzilla de tot el procés. Aneu a la secció de negociació i seleccioneu compra instantània. Això comprarà automàticament Bitcoin al preu més baix del mercat. Haureu d’establir un ordre límit. Això establirà un límit al preu al qual esteu disposat a comprar Bitcoin.

La pàgina de comanda instantània és tan senzilla com es fa.

La pàgina de comanda instantània és tan senzilla com es fa.

Ressenyes de Bitstamp: és segur Bitstamp? És una estafa? És el millor i el més barat d’intercanvi?

Malgrat un pirateig el 2015, Bitstamp ha mantingut una sòlida reputació a la comunitat. És un dels intercanvis més respectats del mercat. El sentiment i la confiança de la comunitat són forts; no obstant això, els clients creixen inquiets amb els retards. Això no canvia el fet que, a diferència de molts competidors, Bitstamp sigui gairebé universal.

El suport té certs problemes, però són força actius a Reddit. Podeu obrir un tiquet i la majoria de problemes es resolen ràpidament.

“Bitstamp és un intercanvi d’actius digitals Big Four que s’ha guanyat la confiança de la comunitat global de blockchain”

– Finder.com

Les ressenyes positives es van centrar en un bon servei d’atenció al client, ingressos ràpids, una interfície senzilla i facilitat de compra. Les ressenyes negatives, curiosament, es van centrar en un mal servei d’atenció al client, dipòsits lents i dificultats per operar. Sembla que l’experiència que tingueu depèn molt de si us atén l’atenció al client. Consulteu aquest fil d’un lloc web de ressenyes:

Tots dos usuaris tenen l’experiència exactament contrària.

Tots dos usuaris tenen l’experiència exactament contrària.

Bones ressenyes:

 • comproveu un gran suport
 • comprovar Fàcil de comprar
 • checkGreat trading
 • checkFast dipòsits SEPA ràpids
 • comprar targeta de crèdit
 • comprova Alta confiança

Males ressenyes diuen:

 • checkTerrible Assistència
 • checkDeposits no apareixen
 • checkVerification mals de cap

Veredicte: Bitstamp és un intercanvi fiable i segur amb una alta confiança de la comunitat. En general, l’experiència és bona i l’assistència us atén. Si esteu esperant, obriu una entrada i aneu a Reddit per obtenir ajuda. Un usuari del fòrum resumeix adequadament Bitstamp en aquest comentari:

“Bitstamp està perfectament bé. Hi ha tantes males ressenyes que només són queixes sobre com no poden obtenir un compte ara que tot el món està tractant de negociar criptografia. Fa quasi 4 anys que estic amb la marca de bits i no he tingut cap problema. Si no sou un idiota i podeu omplir els formularis correctament, el bitstamp funciona perfectament “.

3 millors alternatives de bitstamp per a clients dels EUA

Bitstamp és un gran intercanvi, però no hi ha dubte que està orientat als clients de la UE. Les ràpides transferències SEPA el converteixen en l’intercanvi d’elecció per als europeus. A més, la verificació és un mal de cap important. Si sou un client nord-americà que busqueu millors opcions de dipòsit o més privadesa, aquí teniu les 3 millors alternatives de Bitstamp.

1) LocalBitcoins

Logotip de LocalBitcoins.com

LocalBitcoins és el que es coneix com a intercanvi peer-to-peer (P2P). Alguns l’anomenen eBay de Bitcoins. És molt menys segur que Bitstamp, però ofereix una privadesa inigualable. Tot és 100% anònim i configurar un compte no necessita gens de temps. Registreu-vos, trieu el venedor i pagueu amb una infinitat d’opcions de forma anònima!

2) Coinbase

Logotip d'intercanvi Coinbase

Coinbase és el principal intercanvi de Bitcoin de la web. Aquí s’han comercialitzat més de 20.000 milions de dòlars en criptografia. Per al primer comprador que vulgui comprar amb targeta de crèdit, és amb diferència la millor opció. La comissió de la targeta de crèdit és inferior a Bitstamp (3,99%) i és molt més fàcil navegar pel lloc web. Mireu això revisió en profunditat de Coinbase abans de comprar-los.

3) Bittrex

Logotip d’intercanvi Bittrex

Bittrex és un dels intercanvis líders del web. Ofereix una gran quantitat de monedes per triar i una àmplia gamma d’opcions de dipòsit. El millor de Bittrex és la gamma d’altcoins disponibles per al comerç. Tanmateix, està tan regulat a Bitstamp, així que també espereu obstacles de verificació.

Comparació d’intercanvis de Bitcoin: Coinbase vs. Bitstamp: que és millor?

Coinbase i Bitstamp són dos dels noms més fiables del mercat. Quan es tracta de comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit, aquests dos noms són inevitablement culpables. Tots dos estan fortament regulats, segurs i ràpids; no obstant això, tenen dos propòsits completament diferents.

Vegem la diferència entre tots dos.

Coinbase Vitals

 • comprovarMonedes: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash.
 • comprovarPagament: Targeta de crèdit, transferència bancària, compte bancari.
 • comprovarVerificació: Sí.
 • comprovarVelocitat: Instantània per a targetes de crèdit | De 1 a 5 dies per banc o per cable.
 • comprovarAplicació: Sí.
 • comprovarGDAX: Coinbase és únic com a broker perquè està lligat a un intercanvi líder. GDAX és un intercanvi de Bitcoin afiliat a Coinbase on podeu negociar amb altres usuaris de criptomonedes. Podeu moure diners fàcilment entre tots dos.
 • comprovarPrograma de derivació: El seu programa de referència és una bonificació. Guanyeu 10 dòlars en Bitcoin GRATU forT per a tothom a qui vulgueu comprar 100 dòlars o més amb BTC.

Aquests són alguns dels avantatges d’utilitzar Coinbase:

 • comprovarConfiança de la comunitat: Alt.
 • comprovarPer a principiants: Sí.
 • comprovarTarifa de targeta de crèdit: 3,99%.
 • comprovarSeguretat: Molt alt.

Veredicte: Coinbase per a principiants i clients nord-americans. Bitstamp per a clients de la UE. Nota: això és per comprar Bitcoin, no per negociar.

Coinbase és un agent que només ven BTC. Tot i això, podeu utilitzar GDAX per operar amb criptografia. La interfície de Bitstamp és prou senzilla, però pot ser extremadament intimidant per als usuaris nous. Els obstacles de verificació són un mal de cap independentment d’on resideixis, de manera que no hi ha manera d’escapar-se’n. En general, Coinbase ofereix la forma més ràpida i segura d’obtenir Bitcoin per als nous usuaris. No obstant això, la facilitat de les transferències SEPA per als residents a la UE és massa difícil d’ignorar. Per tant, al meu entendre, si sou a la UE, utilitzeu Bitstamp. Si sou als Estats Units, Coinbase.

Llegiu la ressenya completa de Coinbase aquí!

Preguntes freqüents sobre Bitstamp

He buscat informació al web. He mirat els llocs més profunds i foscos d’Internet. Fins i tot he visitat Bitstamp. El resultat és aquesta increïble FAQ per respondre a les vostres preguntes.

No facis transaccions a Bitstamp fins que no les hagis llegit.

P: És segur Bitstamp?

R: Sí. Bitstamp és un dels intercanvis més ben valorats. Està totalment llicenciat i regulat. Els exigents requisits de verificació i les auditories governamentals constants el converteixen en un dels llocs més segurs per negociar.

P: Bitstamp accepta la targeta de crèdit?

R: Sí, podeu comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit a Bitstamp. La quota és del 5%.

P: Bitstamp també és una cartera?

R: Sí. Podeu emmagatzemar el vostre BTC al lloc. Tanmateix, això no és recomanable. Sempre que tingueu les claus privades en un altre lloc, us poseu en risc. Conserveu només el que sigui necessari per negociar a la vostra cartera. Mou el BTC a una cartera que controlis. Penseu en això com portar diners en efectiu: no guardareu els estalvis de la vostra vida a la butxaca del darrere, oi? Conserveu diners en efectiu per allò que necessiteu i guardeu la resta al vostre compte bancari.

P: Funciona Bitstamp als EUA?

R: Fins al maig del 2017, Bitstamp no permetia als clients nord-americans utilitzar una targeta de crèdit. Ara, els clients nord-americans poden utilitzar una targeta de crèdit per comprar monedes.

P: Quant de temps triga un dipòsit?

R: Segons el suport, les transferències SEPA haurien de trigar fins a 24 hores. De vegades fins a 3 dies. Les transferències bancàries internacionals poden trigar fins a 5 dies.

P: Quant de temps triga la verificació de Bitstamp?

R: l’assistència afirma que la verificació sol trigar tres dies laborables;

Si teniu algun problema amb Bitstamp, obriu un tiquet amb l’atenció al client.

Què li agrada o no li agrada a Criptopositiu

Bitstamp té molt a oferir, però els seus defectes són difícils d’ignorar. Però vull jutjar Bitstamp per tot el que és en lloc del que no és.

Es fa publicitat com una de les maneres més segures, fiables i líquides d’intercanviar Bitcoin, Litecoin, Ripple i Ethereum. Però no és un dels intercanvis més complets. Tot i això, en comparació amb molts altres intercanvis, Bitstamp té algunes qualitats seriosament atractives.

M’agrada

 • Seguretat / Estabilitat: Alguns intercanvis podrien quedar-se fàcilment al soterrani d’alguns nens i no seríem més savis. Això no és Bitstamp. Amb el suport d’una llicència comercial de la UE i una supervisió governamental seriosa, els vostres diners són segurs aquí. 2FA està disponible per augmentar la seguretat. Mireu això vídeo explicatiu sobre l’autenticació de dos factors.
 • Interfície de negociació: No és apte per a principiants, però per als comerciants experimentats, la interfície és un problema. Hi ha un munt d’eines increïbles per ajudar-vos a reconèixer patrons i aprofitar les ineficiències del mercat. També em porta records nostàlgics dels videojocs de principis dels 90.
 • Compra simplificada: Comprar amb una targeta de crèdit o un cable bancari SEPA és tan fàcil que fins i tot jo ho podria fer. I això és dir alguna cosa.
 • polzes amuntSense limits: Bitstamp realment us permet arribar a les estrelles de la moneda digital. No hi ha límits difícils per negociar. Els obstacles de verificació augmenten a mesura que intercanvieu més, però no hi ha cap sostre.

No m’agrada

Ei, si tot fos perfecte, la vida seria avorrida!

 • Verificació pesada i detalls intrusius
 • Opcions de moneda limitades
 • thumbs-downHigh Tarifes de crèdit

Veredicte final de la nostra revisió de Bitstamp Exchange

Bitstamp és un dels intercanvis més grans, més fiables i amb més reputació del mercat. La seva alta seguretat, les eines de negociació en profunditat, el procés de compra simplificat i l’estabilitat el converteixen en una de les plataformes de negociació més segures. Però pagueu pel que obtingueu.

Si voleu utilitzar Bitstamp, haureu de proporcionar una verificació seriosa. A més, pagareu tarifes lleugerament més altes. També només podeu comerciar amb Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple i Bitcoin Cash així com USD i EUR.

Si voleu mercats comercials ràpids, segurs i estables, Bitstamp és un dels millors per començar a cotitzar. Tingueu en compte que els seus obstacles de verificació i la seva interfície profunda fan que no sigui fàcil d’utilitzar.

Veredicte: Bitstamp és ideal per a operadors seriosos, especialment de la UE. Perquè valgui la pena, necessiteu un volum de negociació seriós. Si voleu més privadesa, proveu LocalBitcoins. Si voleu una gamma més àmplia de monedes, proveu Bittrex o Poloniex.

Promo
banner
Promo
banner