Com comprar bitcoins de forma anònima

Bitcoin en si no és realment anònim. Quan es pensa en el seu anonimat, hi ha un mini atac de cor que qualsevol persona pot veure quant de bitcoins té per a una adreça determinada; a més, poden seguir com es mouen els bitcoins d’aquesta adreça a una altra.

Tot i això, potser aquesta no és la preocupació més gran per a la majoria de titulars de bitcoins i compradors potencials. El que aterra molts és: haver de verificar la identitat personal en comprar o vendre bitcoins: algunes persones no se senten còmodes enviant la foto del passaport i les selfies.

Si us sembla, probablement vulgueu saber comprar bitcoins de forma anònima sense verificació. En aquest article es parla de com fer-ho. Segueix llegint.

Comprar bitcoins de forma anònima sense identificació

Probablement esteu llegint aquest article perquè heu intentat comprar bitcoins amb la majoria d’intercanvis, però van demanar verificació abans de poder fer cap comanda. Això pot ser decebedor; Al cap i a la fi, Bitcoin volia ser una moneda digital d’igual a igual. Us podríeu preguntar: què té a veure la verificació de la vostra identitat? Sincerament, alguns de nosaltres només volem comprar bitcoins i continuar amb la nostra vida.

Interessant: les transaccions amb Bitcoin són realment anònimes?

Tanmateix, no és així com es connecta el sistema actualment. La majoria d’intercanvis que comercialitzen monedes digitals, inclòs el bitcoin, han de demanar la verificació de la identificació per protegir-se del frau i dels blanquejadors de diners. A més, no és tan fàcil comprar bitcoins de manera anònima perquè, en la majoria d’escenaris, podeu canviar moneda fiduciària amb bitcoins. Tret que compris directament al venedor sense contractar un mediador, no hi ha cap garantia d’anonimat.

Tot i això, hi ha diverses maneres de comprar bitcoins sense verificar-les.

Podeu comprar bitcoins de les maneres següents:

 • Llocs de comerç entre iguals
 • Intercanvis específics que no demanen cap verificació.
 • Comprar a caixers automàtics BTC.

Tingueu en compte que la forma de pagament variarà molt en funció de la plataforma que compreu els bitcoins. Podeu optar per targetes de crèdit / dèbit, xecs de prepagament / targetes de regal, dipòsits en efectiu, transferència bancària, etc., tot dependrà d’on vulgueu comprar els bitcoins..

A més, alguns d’aquests mètodes de pagament no són realment anònims, però com a mínim no heu d’enviar les vostres dades personals en comprar els bitcoins. Si no m’equivoco, és probable que vulgueu comprar els bitcoins i marxar. Depèn de vosaltres decidir quina forma de pagament voleu utilitzar.

Vegem algunes de les opcions a la seva disposició.

Plataformes d’igual a igual

Els mercats P2P són una opció fantàstica quan es vol comprar bitcoins sense verificació. L’avantatge d’aquestes plataformes és que els detalls de les transaccions continuen sent privats entre vosaltres i el venedor.

Alguns mercats P2P de confiança que podeu comprovar:

1. LocalBitcoins

Logotip de LocalBitcoins.com

Localbitcoins és un dels mercats P2P que podeu comprar bitcoins sense verificació. A Localbitcoins, els compradors poden canviar diners fiduciaris amb bitcoins. Només heu de navegar pel lloc web per veure ofertes de diversos venedors, juntament amb la forma de pagament que prefereixen utilitzar.

Quan s’inicia una operació, Localbitcoins bloqueja els bitcoins dels venedors en un compte de garantia. Les monedes es lliuraran a la cartera de Localbitcoins només quan el venedor confirmi que ha rebut el pagament. Si voleu l’anonimat, el dipòsit en efectiu funcionarà bé. Les reunions cara a cara estan bé, però podeu enganyar-vos fàcilment.

Per comprar bitcoins a Localbitcoins, seguiu aquests passos:

Pas 1: Registre d’un compte a localbitcoins.com.

Pas 2: Consulteu les diferents ofertes de la pàgina de publicitat. Assegureu-vos de filtrar els resultats amb la forma de pagament que trieu. Pot ser efectiu per correu o dipòsit en efectiu en un banc.

Pas 3: Si us trobeu amb un anunci que us agradi, feu-hi clic per veure els termes comercials i, a continuació, envieu la sol·licitud comercial. Llegiu les condicions comercials del venedor. En la majoria dels casos, el venedor proporciona un número de telèfon; podeu contactar-hi per organitzar la trobada o discutir la destinació del pagament.

Quan el venedor rebi el pagament, alliberarà els bitcoins del compte de Localbitcoins Escrow a la cartera de Localbitcoins. Per a cada operació que inicieu, Localbitcoins us donarà un codi; utilitzarà aquest codi exacte per verificar que el venedor ha alliberat els bitcoins. Si sol·liciteu el codi al venedor i el seu codi no coincideix amb el vostre, el venedor no ha publicat els bitcoins.

En cas que pagueu al venedor, però no retindrà el final de l’oferta, Localbitcoins alliberarà els bitcoins al vostre compte. Aquesta mesura de seguretat garanteix que no se us estafi.

Aquí teniu un vídeo sobre com comprar bitcoins de forma anònima a Localbitcoins.com.

Pros:

 • Tractes amb una persona real.
 • Segur i ràpid si s’adhereixen als seus termes.
 • Ofereix diverses formes de pagament.
 • Sense límits establerts

Contres:

 • Hi ha massa estafes.
 • Les transaccions presencials poden ser insegures.
 • Les reunions locals no són possibles per a persones de diferents ubicacions geogràfiques.
 • Les tarifes poden ser elevades de vegades.

2. PaxFul

Compra Bitcoin a Paxful

Paxful existeix des del 2015. Si teniu problemes per comprar bitcoins al vostre país, potser podríeu provar Paxful: donen la benvinguda a gent de tot el món. En ser un intercanvi entre iguals, els comerciants poden intercanviar lliurement monedes digitals sense passar per rigorosos passos de verificació. Paxful és una plataforma que connecta compradors i venedors de bitcoins.

Per a l’anonimat, el dipòsit en efectiu i els vals de prepagament són les millors alternatives, ja que no cal que pengeu el vostre DNI.

Pas 1: Per comprar bitcoins, només cal registrar un compte a Paxful. Activeu el vostre compte confirmant un enllaç que s’enviarà al vostre correu electrònic.

Pas 2: Aneu a la pàgina d’ofertes per navegar pels diferents llistats; seleccioneu dipòsit en efectiu o vals de prepagament com a forma de pagament si no voleu enviar el vostre DNI. Un cop vegeu un anunci atractiu, feu clic a la icona “Compra” per veure les condicions comercials i fins i tot xatejar amb el venedor.

Un cop hàgiu completat el pagament, els bitcoins s’alliberaran del compte d’escrow a la vostra cartera Paxful.

Pros:

 • Sense límits ni verificació de l’import que podeu comprar.
 • Fàcil de comprar bitcoins.
 • Suport sensible.
 • Mostra la reputació del venedor.

Contres:

 • Per als compradors, el tipus de canvi de la majoria d’oficis és elevat.
 • El venedor pot intentar enganyar-vos.

3. HodlHodl

Compra Bitcoin a HodlHodl

Hodlhodl és un intercanvi de criptomonedes P2P que no requereix cap compliment KYC / AML. Per comprar bitcoins, només heu de crear el vostre compte. Aquesta plataforma espera realment marcar la diferència. Els fons de control dels usuaris en el seu dipòsit i les taxes a pagar són extremadament baixes, aproximadament el 0,6% per operació. Un altre avantatge és que Hodlhodl té un Testnet; amb Testnet, podeu aprendre a operar sense divises reals. A més, Exchange preveu integrar-se Lightning Network a la seva plataforma per agilitzar les transaccions.

Per comprar bitcoins de forma anònima, podeu optar per efectiu en persona, dipòsit en efectiu en un banc o efectiu per correu. Segons el lloc on us trobeu, és possible que tingueu la sort de trobar algú que accepti efectiu com a forma de pagament oficial; en cas contrari, haurà de conformar-se amb altres formes de pagament.

Dirigeix-te a hodlhodl per crear el vostre compte. Només cal que proporcioneu un correu electrònic i una contrasenya única per començar a comprar. Un cop hàgiu activat el compte confirmant un enllaç enviat a la safata d’entrada, aneu a la pestanya “Comprar bitcoins”. A partir d’aquí, podeu filtrar la cerca perquè coincideixi amb la vostra ubicació i forma de pagament. Si trobeu una oferta que us agradi, feu clic al perfil del venedor per fer una comanda.

Pros:

 • No es necessita cap verificació.
 • Tarifes baixes.
 • Segur; els usuaris controlen els fons.
 • Segwit assistència.

Contres:

 • No es permet als ciutadans dels Estats Units.

4. Remitano

Compra bitcoins a Remitano

Remitano és un altre mercat de bitcoins P2P. Igual que la majoria dels mercats P2P, utilitza un servei d’escrow per fer operacions ràpides. En primer lloc, el comprador obre una operació comercial, especificant la quantitat de bitcoins que vol comprar. A continuació, el venedor transfereix els bitcoins al compte d’escrow de Remitano, on quedaran bloquejats fins que el venedor verifiqui que ha rebut el pagament..

Per comprar bitcoins sense verificació a Remitano, registreu un compte (necessiteu una adreça de correu electrònic) i, a continuació, consulteu la llista de venedors per triar una opció que vulgueu. Des de, feu clic a l’oferta per veure les condicions comercials i com fer el pagament. Els bitcoins s’alliberaran des del compte Escrow de Remitano a la vostra adreça bitcoin.

Pros:

 • No hi ha cap requisit KYC / AML per als dipòsits en efectiu.
 • Mostra la reputació del venedor.
 • Utilitza un dipòsit de garantia per protegir els comerciants.
 • Tarifes baixes.
 • thumbs-up Atenció al client responsable.

Contres:

 • Es basa en la costa.
 • thumbs-down No és fàcil trobar un venedor que accepti un dipòsit en efectiu.

5. Bitquick

Compra Bitcoin a Bitquick

BitQuick anteriorment es coneixia com BuyBitcoin.US. Aquí només podeu comprar una petita quantitat de bitcoins perquè el límit de compra es limita a uns 500 $ de bitcoins. Per sobre d’aquest límit, és possible que hagueu de verificar el vostre identificador. Si voleu comprar petites quantitats de bitcoins, BitQuick és un bon començament. Només cal que verifiqueu el vostre número de telèfon per començar a comprar.

Com comprar:

Pas 1: Feu clic al botó “Compra” i especifiqueu la quantitat que voleu comprar. També podeu anar a la llista de comandes.

Pas 2: Selecciona el banc més proper a tu i fes el dipòsit en efectiu.

Pas 3: Feu una foto del rebut de la transacció i envieu-la al venedor per correu electrònic.

Pas 4: El venedor alliberarà els bitcoins del dipòsit de garantia un cop hagi verificat l’autenticitat del rebut.

Pros:

 • Convenient per a petites quantitats.
 • És ràpid; com a màxim una hora per obtenir els bitcoins.
 • Atenció al client ràpida i sensible.

Contres:

 • La privadesa és limitada; requereix identificació per quantitats elevades.
 • polzes cap avall Tarifes elevades; 2% per a dipòsits en efectiu.
 • thumbs-down Limit per a aquells sense identificació.

6. Wallofcoins

Compra bitcoins a WallOfCoins

Wallofcoins és un altre P2P Exchange on podeu comprar bitcoins sense identificació. Per protegir la identitat dels seus usuaris, aquesta plataforma només utilitza un dipòsit en efectiu en un banc. Només necessiteu un correu electrònic i un número de telèfon que funcionin per comprar bitcoins amb Wallofcoins; no hi ha límits en quant a la quantitat de bitcoins que podeu comprar.

Per comprar bitcoins, feu clic al botó “Compra”, introduïu el vostre codi postal per permetre que el sistema localitzi les destinacions de pagament més properes. A continuació, proporcioneu la vostra adreça bitcoin, l’import que voleu comprar i, a continuació, feu la comanda. Wallofcoins us guiarà mitjançant un sistema SMS, com fer el pagament a la destinació de pagament escollida.

En aquest vídeo s’explica com fer-ho.

Pros:

 • Sense limits.
 • Podeu comprar fins a 5 USD.
 • Tarifes baixes.

Contres:

 • La majoria dels venedors no volen vendre quantitats elevades de BTC.
 • thumbs-down El venedor que confirma el pagament determina la velocitat de lliurament.
 • polzes cap avall Les taxes cobrades no es mostren públicament.

7. Bisq

Compra bitcoins a Bisq

Bisq és una aplicació descentralitzada de codi obert, peer-to-peer. Mitjançant aquesta aplicació, tothom pot canviar moneda fiduciària amb bitcoins. Com que no hi ha servidors centralitzats en què confiar, els usuaris controlen els seus fons. No cal que proporcioneu informació personal per comprar bitcoins mitjançant l’aplicació Bisq. A més, tots els detalls de la transacció continuen sent privats entre el venedor i el vostre compte.

Pas 1: Descarregueu l’aplicació Bisq i instal·leu-la al vostre PC.

Pas 2: Enllaceu una forma de pagament al vostre compte Bisq. Podeu seleccionar entre diversos mètodes de pagament, com ara transferència bancària i dipòsit en efectiu.

Pas 3: Un cop hàgiu enllaçat una forma de pagament, aneu a la pestanya “Comprar BTC” per començar a navegar per les ofertes. Feu clic al botó ‘Compra BTC » pestanya per completar els requisits de l’oferta: quant BTC comprar, l’import a pagar en dòlars o euros i taxes + dipòsit de seguretat a pagar. Heu de finançar el vostre comerç amb una petita quantitat de BTC; això cobreix el dipòsit de seguretat, els honoraris comercials i els honoraris miners. Podeu finançar la vostra cartera des de l’aplicació Bisq o des d’una altra cartera.

Pas 4: Espereu que la cadena de blocs de Bitcoin confirmi la vostra transacció BTC (es requereixen almenys sis confirmacions) i, a continuació, procediu a fer el pagament dels bitcoins que esteu comprant. Un cop efectuat el pagament, espereu la confirmació del venedor. Heu de rebre els vostres bitcoins, juntament amb el vostre dipòsit de seguretat, un cop el venedor confirmi la recepció del pagament. En cas de disputa, el fitxer l’aplicació té un sistema d’arbitratge incorporat.

Pros:

 • Està descentralitzat; no cal registrar-se.
 • De codi obert, segur i ràpid.
 • Les transaccions són totalment anònimes.
 • thumbs-up Té un sistema arbitral.

Contres:

 • Els usuaris poden tenir problemes per executar el client al principi.
 • thumbs-down No és pràctic si un no té BTC per oferir una garantia.

Comprar bitcoins de manera anònima amb targetes de crèdit / dèbit

Comprar bitcoins de forma anònima amb targeta de crèdit / dèbit és una tasca difícil. Això es deu a l’augment dels casos fraudulents que impliquen diners de plàstic; per tant, els intercanvis han de demanar detalls de KYC / AML per evitar quedar-se atrapats en aquesta barreja. Els intercanvis que no sol·liciten cap verificació probablement tenen un límit quant a bitcoins que podeu comprar amb la vostra targeta de crèdit o dèbit.

Si no us importa verificar la vostra identitat, Aquí teniu cinc borses per comprar bitcoins amb targeta de crèdit.

Per comprar bitcoins sense identificació, mitjançant targetes de crèdit, proveu aquests dos intercanvis. A més, tingueu en compte que les targetes de crèdit i dèbit no són les úniques opcions de pagament acceptades. Els dipòsits en efectiu i fins i tot els vals de prepagament també són una alternativa.

247Intercanvi

247Exchange és una de les plataformes on podeu comprar bitcoins sense identificació mitjançant targetes de crèdit o dèbit. Tot i això, tenen un límit inicial de compra per als usuaris nous. Els comptes nous tenen un límit diari / mensual de 100 $. Per augmentar els límits, hauríeu de comprar bitcoins amb un valor equivalent a 15 dòlars com a mínim; això hauria d’augmentar el vostre límit diari a 150 dòlars; el vostre límit mensual pujaria a 300 dòlars.

Si compreu bitcoins amb un valor mínim de 100 dòlars, el vostre límit diari passarà a 250 dòlars, mentre que el límit mensual pujarà a 500 dòlars. Normalment, com més temps pugueu utilitzar la vostra targeta de crèdit amb 247Exchange, més elevat serà el límit de compra. 247Exchange us farà passar la verificació si voleu augmentar el límit de compra més de 3.000 $ (límit diari) i 30.000 $ (límit mensual).

Pagar amb un crèdit no és l’única opció. També teniu l’opció de pagar mitjançant dipòsit en efectiu i vals de prepagament.

Per comprar alguns bitcoins, registreu un compte 247Exchange. Només necessiteu una adreça de correu electrònic per començar i és perfecte comprar bitcoins de forma anònima. A partir d’aquí, trieu la vostra ubicació, la forma de pagament que preferiu i, a continuació, feu la vostra comanda.

Pros:

 • Compreu bitcoins amb qualsevol targeta de crèdit o dèbit.
 • Admet dipòsits en efectiu i vals / targetes de prepagament.
 • Ràpid i fàcil.
 • polzes amunt Suport fiable.

Contres:

 • Límit de transaccions per a usuaris no verificats.

Buysomebitcoins

Buysomebitcoins és un altre Exchange on podeu comprar bitcoins amb una targeta de crèdit sense presentar el vostre identificador. Tot i això, demanen verificació a aquells que vulguin límits més alts. Per comprar bitcoins, només heu de verificar el vostre número; us enviaran un codi per verificar-lo. A més, cobraran 1 $ de la vostra targeta per verificar-la, un import que no es pot reembossar.

Tot i que té una interfície senzilla i fàcil d’utilitzar, alguns usuaris s’han queixat de l’intercanvi de tarifes ocultes. A més, no està clar si el seu servei al client és sensible.

Pros:

 • Compra bitcoins amb targeta de crèdit sense identificació.
 • La transacció és instantània.

Contres:

 • No regulat.
 • Els usuaris no controlen els fons.
 • Els usuaris es queixen de les taxes ocultes.
 • El lloc web no sembla segur.

Comprar a caixers automàtics de Bitcoin

Una altra forma ràpida de comprar bitcoins de forma anònima és mitjançant els caixers automàtics de Bitcoin. Tot i això, aquest enfocament té un desavantatge: hi ha límits quant a la quantitat que es pot comprar de forma anònima; A més, aquesta opció no està disponible per a tothom.

Amb la majoria d’operadors de bitcoins, no haureu de verificar la vostra identitat si hi ha límits baixos. Els límits i les verificacions varien en funció del tipus de màquina i de l’operador.

Utilitzeu el mapa de Coinatmradar.com per localitzar un caixer automàtic a prop vostre. Actualment, hi ha més de 3.000 caixers automàtics repartits per tot el món. Les probabilitats són; pot haver-ne un a prop de la vostra ciutat. Si aquest és el cas, només heu de seguir el següent procediment per comprar bitcoins de forma anònima sense necessitar cap identificació.

Com fer-ho:

 1. Localitzeu un caixer automàtic de bitcoin a prop vostre mitjançant el https://coinatmradar.com/ mapa.
 2. Camineu fins a un caixer automàtic; a la interfície d’interfície d’usuari, seleccioneu el vostre idioma i aneu a l’opció “Comprar bitcoins”. A continuació, definiu la quantitat de BTC que voleu comprar.
 3. A continuació, introduïu el vostre número de telèfon o una adreça de correu electrònic (aquest pas variarà en funció del tipus de màquina). El codi de verificació s’enviarà a aquest número o correu electrònic.
 4. Una vegada més, segons el tipus de màquina, podeu proporcionar una adreça bitcoin existent o és possible que hàgiu de crear-ne una de nova. Si decidiu utilitzar una adreça bitcoin existent, teniu l’opció d’escanejar el seu codi QR.
 5. A continuació, introduïu efectiu fiduciari al sistema i consulteu la transacció per obtenir els bitcoins.

Nota: Algunes màquines no imprimeixen adreces bitcoin. Això vol dir que heu de tenir una adreça de cartera bitcoin abans de comprar amb màquines concretes. Si no teniu cap idea com configurar una cartera bitcoin, aquesta guia us serà útil.

Conclusió sobre com comprar bitcoins de forma anònima

Comprar bitcoins sense enviar informació personal avui és un repte. Això es deu al fet que la majoria d’intercanvis que permeten comprar monedes digitals demanen detalls KYC / AML. Tot i això, si no us sentiu còmode donar les vostres dades personals a llocs web de tercers, hi ha una petita finestra que podeu explotar: bé compreu els bitcoins dels llocs web que hem enumerat anteriorment o considereu la possibilitat d’extreure bitcoins mitjançant grups de mineria..

La mineria és un joc de pilota diferent; amb l’augment de la dificultat de la xarxa i els costos energètics que suposen l’explotació de miners ASIC, la mineria probablement no és per a tots. Consulteu la nostra guia pas a pas sobre com extreure bitcoins el 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner