Как да закупите биткойни анонимно

Самият биткойн не е истински анонимен. Когато мислите за неговата анонимност, има онзи мини инфаркт, който всеки получава: всеки може да види колко биткойни имате за даден адрес; плюс това те могат да следят как биткойните се преместват от този адрес на друг.

Въпреки това, може би това не е най-голямото притеснение за повечето притежатели на биткойни и потенциални купувачи. Това, което ужасява мнозина, е: да се налага да потвърждават личната си самоличност при покупка или продажба на биткойни – Някои хора не се чувстват удобно да представят снимките на паспорта и селфитата.

Ако това звучи като вас, вероятно искате да знаете как да купувате биткойни анонимно без проверка. Тази статия обсъжда как да го направите. Прочетете.

Покупка на биткойни анонимно без идентификатор

Вероятно четете тази статия, защото сте се опитали да купите биткойни с повечето борси, но те са поискали проверка, преди да можете да направите каквато и да е поръчка. Това може да бъде разочароващо; В крайна сметка биткойнът трябваше да бъде равностойна цифрова валута. Може да се чудите: какво общо има проверката на вашата самоличност? Честно казано, някои от нас просто искат да си купят биткойни и да продължат живота си.

Интересно: Наистина ли са анонимни транзакциите с биткойн?

Това обаче не е начинът, по който системата в момента е свързана. Повечето борси, които търгуват с цифрови валути, включително биткойн, трябва да поискат удостоверяване на самоличността, за да се предпазят от измами и пране на пари. Също така не е толкова лесно да купувате биткойни анонимно, защото в повечето сценарии можете да обменяте фиат валута с биткойни. Освен ако не купувате директно от продавача, без да ангажирате посредник, няма гаранция за анонимност.

Въпреки това има няколко начина да закупите биткойни, без да се подлагате на проверка.

Можете да се заемете с закупуването на биткойни по следните начини:

 • Партньорски сайтове за търговия
 • Специфични борси, които не изискват проверка.
 • Купувайте от банкомати на BTC.

Моля, имайте предвид, че начинът на плащане ще се различава значително в зависимост от платформата, която купувате биткойните. Можете да изберете кредитни / дебитни карти, предплатени ваучери / карти за подарък, парични депозити, банков превод и така нататък – всичко ще зависи от къде купувате биткойните.

В допълнение, някои от тези начини на плащане не са наистина анонимни, но поне не е необходимо да изпращате личните си данни, когато купувате биткойните. Ако не се лъжа, сигурно искате да купите биткойните и да си тръгнете. Вие решавате кой метод на плащане искате да използвате.

Нека разгледаме някои от възможностите, с които разполагате.

Peer-to-peer платформи

P2P пазарите са страхотна възможност, когато искате да закупите биткойни без проверка. Предимството на такива платформи е, че данните за транзакциите остават частни между вас и продавача.

Някои уважавани пазари за P2P, които да проверите:

1. LocalBitcoins

Лога на LocalBitcoins.com

Localbitcoins е един от P2P пазарите, където можете да закупите биткойни без проверка. В Localbitcoins купувачите могат да обменят фиатни пари с биткойни. Трябва само да прегледате уебсайта, за да видите оферти от различни продавачи, заедно с начина на плащане, който те предпочитат да използват.

Когато се инициира търговия, Localbitcoins заключва биткойните на продавачите в ескроу акаунт. Монетите ще бъдат пуснати във вашия портфейл Localbitcoins само когато продавачът потвърди, че е получил плащането си. Ако искате анонимност, паричният депозит ще работи добре. Срещите лице в лице са добре, но лесно можете да бъдете измамени.

За да закупите биткойни от Localbitcoins, изпълнете следните стъпки:

Етап 1: Регистрирайте акаунт с localbitcoins.com.

Стъпка 2: Разгледайте различните оферти на страницата за реклама. Не забравяйте да филтрирате резултатите с избран от вас начин на плащане. Това може да бъде пари в брой по пощата или депозит в брой в банка.

Стъпка 3: Ако попаднете на реклама, която ви харесва, кликнете върху нея, за да видите търговските условия, след което подайте заявката за търговия. Не забравяйте да прочетете условията за търговия на продавача. В повечето случаи продавачът предоставя телефонен номер; можете да се свържете с тях, за да уредите срещата или да обсъдите дестинацията за плащане.

Когато продавачът получи плащането, те ще освободят биткойните от акаунта на Localbitcoins Escrow във вашия портфейл Localbitcoins. За всяка сделка, която инициирате, Localbitcoins ще ви даде код; ще използвате този точен код, за да потвърдите, че продавачът е пуснал биткойните. Ако поискате от продавача кода и техният код не съвпада с вашия, продавачът не е пуснал биткойните.

В случай, че платите на продавача, но той не успее да задържи края на сделката, Localbitcoins ще освободи биткойните във вашия акаунт. Тази мярка за сигурност гарантира, че няма да бъдете измамени.

Ето видео за това как да купувате биткойни анонимно на Localbitcoins.com.

Професионалисти:

 • Имате работа с действителен човек.
 • Безопасно и бързо, ако се придържате към техните условия.
 • Предлага разнообразни методи на плащане.
 • Няма определени ограничения

Минуси:

 • Твърде много измами.
 • Транзакциите лице в лице могат да бъдат несигурни.
 • Местната среща не е възможна за хора на различни географски местоположения.
 • Таксите понякога могат да бъдат високи.

2. PaxFul

Купете биткойн в Paxful

Paxful съществува от 2015 г. Ако имате проблеми с закупуването на биткойни във вашата страна, може би бихте могли да изпробвате Paxful – те приветстват хора от цял ​​свят. Като партньорска борса, търговците могат свободно да обменят цифрови валути, без да преминават през строги стъпки за проверка. Paxful е платформа, която свързва както купувачи, така и продавачи на биткойн.

За анонимност, депозитът в брой и предплатените ваучери са най-добрите алтернативи, тъй като не е нужно да качвате своя документ за самоличност.

Етап 1: За да закупите биткойни, просто регистрирайте акаунт в Спокоен. Активирайте акаунта си, като потвърдите връзка, която ще бъде изпратена на вашия имейл.

Стъпка 2: Отидете на страницата с оферти, за да прегледате различните списъци; изберете депозит в брой или предплатени ваучери като начин на плащане, ако не искате да изпратите своя документ за самоличност. След като видите примамлива реклама, кликнете върху иконата „Купете“, за да видите условията на търговия и дори да разговаряте с продавача.

След като завършите плащането, биткойните ще бъдат освободени от Escrow акаунта във вашия портфейл Paxful.

Професионалисти:

 • Без ограничения или проверка на сумата, която можете да закупите.
 • Лесни за закупуване биткойни.
 • Отзивчива поддръжка.
 • Показва репутацията на продавача.

Минуси:

 • За купувачите обменният курс за повечето сделки е висок.
 • Продавачът може да се опита да ви измами.

3. HodlHodl

Купете биткойн в HodlHodl

Hodlhodl е P2P борса за криптовалута, която не изисква съответствие с KYC / AML. За да закупите биткойни, просто трябва да създадете акаунт. Тази платформа наистина се надява да направи разлика. Потребителският контрол на средствата по тяхната ескроу и дължимите такси са изключително ниски – приблизително 0,6% на сделка. Друго предимство е, че Hodlhodl има Testnet; с Testnet можете да научите как да търгувате без реална валута. Освен това борсата планира да се интегрира Мълниеносна мрежа към тяхната платформа за ускоряване на транзакциите.

За да закупите биткойни анонимно, можете да изберете лично пари в брой, депозит в банка или пари по пощата. В зависимост от това къде се намирате, може да имате късмет да намерите някой, който приема пари в брой като официален начин на плащане; в противен случай ще трябва да се задоволите с други начини на плащане.

Насочете се към ходходход за да създадете своя акаунт. Трябва само да предоставите имейл и уникална парола, за да започнете да купувате. След като активирате акаунта си, като потвърдите връзката, изпратена до вашата пощенска кутия, отидете до раздела ‘Купете биткойни’. Оттам можете да филтрирате търсенето, за да съответства на вашето местоположение и начин на плащане. Ако намерите оферта, която ви харесва, кликнете върху профила на продавача, за да направите поръчка.

Професионалисти:

 • Не е необходима проверка.
 • Ниски такси.
 • Сигурно; потребителите контролират средствата.
 • Поддръжка на Segwit.

Минуси:

 • Не се допускат граждани на САЩ.

4. Ремитано

Купете биткойни в Remitano

Remitano е още един P2P биткойн пазар. Подобно на повечето P2P пазари, той използва Escrow услуга, за да направи сделките бързи. Първо, купувачът отваря сделка, като посочва количеството биткойни, които иска да купи. След това продавачът прехвърля биткойните в Escrow акаунта на Remitano, където те ще бъдат заключени, докато продавачът потвърди, че е получил плащането.

За да закупите биткойни без проверка в Remitano, регистрирайте акаунт (имате нужда от имейл адрес), след това преминете през списъка с продавачи, за да изберете опция по ваш избор. От там кликнете върху офертата, за да видите търговските условия и как да извършите плащане. Биткойните ще бъдат освободени от Escrow акаунта на Remitano на вашия биткойн адрес.

Професионалисти:

 • Няма изискване за KYC / AML за депозити в брой.
 • Показва репутацията на продавача.
 • Използва Escrow за защита на търговците.
 • Ниски такси.
 • палец нагоре Отзивчива грижа за клиентите.

Минуси:

 • Намира се офшорно.
 • палец надолу Не е лесно да се намери продавач, който приема паричен депозит.

5. Bitquick

Купете Bitcoin в Bitquick

BitQuick е бил известен преди като BuyBitcoin.US. Тук можете да закупите само малко количество биткойни, тъй като ограничението за покупка е ограничено на около 500 долара биткойни. Над тази граница може да се наложи да потвърдите идентификационния си номер. Ако се надявате да закупите малки количества биткойни, BitQuick е чудесно начало. Трябва само да потвърдите телефонния си номер, за да започнете да купувате.

Как да купя:

Етап 1: Кликнете върху бутона ‘Купете’ и посочете сумата, която искате да купите. Като алтернатива можете да навигирате до списъка с поръчки.

Стъпка 2: Изберете най-близката до вас банка, след което направете депозита в брой.

Стъпка 3: Направете снимка на разписката от транзакцията и я изпратете на продавача по имейл.

Стъпка 4: Продавачът ще освободи биткойните от депозита, след като проверят автентичността на разписката.

Професионалисти:

 • Удобен за малки суми.
 • Това е бързо; най-много час, за да получите биткойните.
 • Бърза и отзивчива поддръжка на клиенти.

Минуси:

 • Поверителността е ограничена; изисква идентификация за големи суми.
 • палец надолу Високи такси; 2% за депозити в брой.
 • thumbs-downLimit за тези без ID.

6. Валофкойни

Купете биткойни от WallOfCoins

Wallofcoins е друга P2P борса, където можете да купувате биткойни без идентификатор. За да защити самоличността на своите потребители, тази платформа използва само паричен депозит в банка. Трябва ви само имейл и работещ телефонен номер, за да купувате биткойни с Wallofcoins – няма никакви ограничения за това колко биткойни можете да купите.

За да закупите биткойни, просто щракнете върху бутона ‘Купи’, въведете вашия пощенски код, за да разрешите на системата да намери най-близките дестинации за плащане. След това посочете своя биткойн адрес, сумата, която искате да купите, и след това направете поръчката. Валофкойни ще ви води чрез SMS система, как да извършите плащане до избраната дестинация за плащане.

Това видео обяснява как да го направите.

Професионалисти:

 • Без ограничение.
 • Можете да закупите само $ 5.
 • Ниски такси.

Минуси:

 • Повечето продавачи не желаят да продават големи количества BTC.
 • палец надолуПродавачът, потвърждаващ плащането, определя скоростта на доставка.
 • палец надолу Таксираните такси не се показват публично.

7. Bisq

Купете биткойни в Bisq

Bisq е децентрализирано приложение с отворен код, peer-to-peer децентрализирано. С помощта на това приложение всеки може да обменя фиат валута с биткойни. Тъй като няма централизирани сървъри, на които да се разчита, потребителите контролират своите средства. Не е необходимо да предоставяте лична информация, за да купувате биткойни с помощта на приложението Bisq. Освен това всички подробности за транзакцията остават частни между вас и продавача.

Етап 1: Изтеглете приложението Bisq и го инсталирайте на вашия компютър.

Стъпка 2: Свържете метод на плащане с вашия акаунт в Bisq. Можете да избирате от различни начини на плащане, включително банков превод и депозит в брой.

Стъпка 3: След като свържете начин на плащане, отворете раздела ‘Купете BTC’, за да започнете да разглеждате оферти. Кликнете върху „Купете BTC ’ раздел, за да изпълните изискванията на офертата: колко BTC да купите, сумата, която трябва да платите в щатски долари или евро, и такси + платен депозит. Трябва да финансирате търговията си с малко количество BTC; това покрива депозита за сигурност, таксите за търговия и таксите за добив. Можете да финансирате портфейла си или от приложението Bisq, или от друг портфейл.

Стъпка 4: Изчакайте Bitcoin blockchain да потвърди вашата BTC транзакция (необходими са поне шест потвърждения) и след това продължете да извършвате плащането за биткойните, които купувате. След като извършите плащането, изчакайте потвърждението на продавача. Трябва да получите вашите биткойни, заедно с вашия депозит, след като продавачът потвърди получаването на плащането. В случай на спор, приложението има вградена арбитражна система.

Професионалисти:

 • Той е децентрализиран; не е необходима регистрация.
 • Отворен код, сигурен и бърз.
 • Транзакциите са напълно анонимни.
 • палец нагоре Има арбитърна система.

Минуси:

 • Потребителите може да имат проблеми с стартирането на клиента в началото.
 • палец надолу Не е практично, ако човек няма BTC, за да предложи обезпечение.

Купувайте биткойни анонимно с кредитни карти / дебитни карти

Закупуването на биткойни анонимно с кредитна / дебитна карта е трудна задача. Това се дължи на нарастващите случаи на измами, които включват пластични пари; следователно борсите трябва да поискат подробности за KYC / AML, за да избегнат забъркване в тази бъркотия. Борсите, които не изискват проверка, най-вероятно имат ограничение за това колко биткойни можете да купите с вашата кредитна или дебитна карта.

Ако нямате нищо против да потвърдите своята самоличност, ето пет борси можете да закупите биткойни с кредитна карта.

За да закупите биткойни без лична карта, използвайки кредитни карти, изпробвайте тези две борси. Също така имайте предвид, че кредитните и дебитните карти не са единствените приети опции за плащане. Депозити в брой и дори предплатени ваучери също са алтернатива.

247Обмен

247Exchange е една от платформите, където можете да купувате биткойни без идентификатор, като използвате кредитни или дебитни карти. Те обаче имат начален лимит за покупка за нови потребители. Новите акаунти имат дневен / месечен лимит от $ 100. За да увеличите лимитите си, ще трябва да купите биткойни на стойност, еквивалентна на поне 15 долара; това трябва да повиши дневния ви лимит до $ 150; месечният ви лимит ще достигне $ 300.

Ако закупите биткойни на стойност поне $ 100, дневният ви лимит ще скочи до $ 250, докато месечният лимит ще достигне до $ 500. Обикновено колкото по-дълго можете да използвате кредитната си карта с 247Exchange, толкова по-висок е лимитът за покупка. 247Exchange ще ви накара да преминете през проверка, ако искате да увеличите лимита на покупката си над $ 3000 (дневен лимит) и $ 30,000 (месечен лимит).

Плащането с кредит не е единствената възможност. Също така имате възможност да платите чрез депозит в брой и предплатени ваучери.

За да закупите малко биткойни, регистрирайте акаунт 247Exchange. Трябва само имейл адрес, за да започнете и е идеално да купувате биткойни анонимно. Оттам изберете местоположението си, предпочитания от вас начин на плащане и след това направете поръчката си.

Професионалисти:

 • Купувайте биткойни с всяка кредитна / дебитна карта.
 • Поддържа депозит в брой и предплатени ваучери / карти.
 • Бързо и лесно.
 • thumbs-up Надеждна поддръжка.

Минуси:

 • Ограничение на транзакциите за непроверени потребители.

Buysomebitcoins

Buysomebitcoins е поредната борса, на която можете да купувате биткойни с кредитна карта, без да подавате личния си документ. Те обаче искат проверка от тези, които искат по-високи ограничения. За да купите биткойни, просто трябва да потвърдите номера си; те ще ви изпратят код за проверка. Също така, те ще дебитират $ 1 от картата ви, за да я потвърдят, сума, която не подлежи на възстановяване.

Въпреки че има ясен и лесен за използване интерфейс, някои потребители се оплакват, че борсата има скрити такси. Също така не е ясно дали обслужването на клиентите им отговаря.

Професионалисти:

 • Купувайте биткойни с кредитна карта без лична карта.
 • Транзакцията е незабавна.

Минуси:

 • Не се регулира.
 • Потребителите не контролират средствата.
 • Потребителите се оплакват от скрити такси.
 • Уебсайтът не изглежда сигурен.

Купуване на биткойн банкомати

Друг бърз начин за анонимно закупуване на биткойни е чрез банкомати за биткойн. Този подход обаче има недостатък: има ограничения за това колко можете да закупите анонимно; Освен това тази опция не е достъпна за всички.

С повечето биткойн оператори не е нужно да проверявате самоличността си за ниски лимити. Ограниченията и проверките варират в зависимост от вида на машината и оператора.

Използвайте картата Coinatmradar.com, за да намерите банкомат близо до вас. В момента има над 3000 банкомати, разпространени по целия свят. Шансовете са; може да има такъв наблизо от вашия град. Ако случаят е такъв, просто трябва да следвате следната процедура, за да купувате биткойни анонимно, без да се нуждаете от никакъв идентификатор.

Как да го направите:

 1. Намерете банкомат за биткойни близо до вас с помощта на https://coinatmradar.com/ карта.
 2. Вървете до банкомат; в интерфейса на потребителския интерфейс изберете вашия език и отидете до опцията „Купете биткойни“. След това определете количеството BTC, което искате да купите.
 3. След това въведете вашия телефонен номер или имейл адрес (Тази стъпка ще варира в зависимост от типа машина). Кодът за потвърждение ще бъде изпратен на този номер или имейл.
 4. Отново, в зависимост от типа машина, можете да предоставите съществуващ биткойн адрес или може да се наложи да създадете нов. Ако решите да използвате съществуващ биткойн адрес, имате възможност да сканирате неговия QR код.
 5. След това вкарайте фиатни пари в системата и излезте от транзакцията, за да получите биткойните.

Забележка: Някои машини не печатат биткойн адреси. Това означава, че трябва да имате адрес на биткойн портфейла, преди да купувате с определени машини. Ако нямате представа как да настроите биткойн портфейл, това ръководство ще ви бъде полезно.

Заключение за това как да купувате биткойни анонимно

Купуването на биткойни без подаване на лична информация днес е предизвикателство. Това е така, защото по-голямата част от борсите, които правят възможно закупуването на цифрови валути, изискват данни за KYC / AML. И все пак, ако не ви е удобно да предоставяте личните си данни на уебсайтове на трети страни, има малък прозорец, който можете да използвате – или купете биткойните от уебсайтовете, които сме изброили по-горе, или помислете за копаене на биткойни, използвайки минно пулове.

Копаенето е различна игра с топка; с нарастващите мрежови затруднения и енергийните разходи, направени за управление на ASIC майнери, майнингът вероятно не е за всички. Вижте нашето ръководство стъпка по стъпка за това как да копаете биткойни през 2018 година.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner