Преглед на CEX.IO: Всичко, което трябва да знаете

Нашият пълен преглед на CEX.IO показва, че това е една от най-добрите платформи за обмен на криптовалути, за да получите първия си биткойн. Можете да закупите BTC с кредит чрез един от най-плавните и най-удобни за начинаещи интерфейси в мрежата и да получите право на търговия на неговата уникална борса.

Но под повърхността се крие много неща, които ТРЯБВА да знаете ПРЕДИ да купувате или търгувате. Това е най-актуалният преглед на CEX.io в мрежата. Намерих тон подвеждаща и откровена невярна информация относно обмена навсякъде, където погледнах. Прочетете, за да откриете ИСТИНАТА за таксите, проверката, поддръжката, сигурността и всичко останало, свързано с този обмен.

CEX.IO е базиран в Лондон биткойн брокер и борса, който е опора на пазара от 2013 г. Неговият опростен механизъм за покупка / продажба, уникална търговска среда (много повече за това по-късно), високо доверие в общността и текущ UX поддържат повече от 1 милиони силни потребители се връщат отново и отново.

Може би най-уникалната му характеристика е колко добре балансира търговските функции с простота. CEX успява да предложи редица опции (маржин търговия, поръчки за попълване или убиване и т.н.), но все пак е една от най-простите и лесни за начинаещи платформи на пазара.

Ако търсите бързо, лесно и сигурно място за закупуване на биткойн с кредитна / дебитна карта, сте намерили съвпадение. Но внимавайте – таксите са високи и много от тях са на дребно. Също така, от февруари 2018 г., поддръжката е претоварена и тегления от тел. USD и GBP СА СПИРАЛИ. Прочетете пълното обяснение от официалното съобщение на компанията.

Въпреки недостатъците си, CEX.IO остава силна борса. Просто трябва да знаете няколко неща за това, преди да започнете.

Професионалисти:

 • Приятен за начинаещи
 • Страхотен UX
 • Опции за кредитни карти
 • палец нагоре Нови алткойни, добавяни периодично

Минуси:

 • Високи такси
 • Малко монети
 • палци надолу Проблеми с поддръжката

Contents

CEX.io Характеристики

Сигурност

Борсата е регистрирана с Финсен, е много стабилна и никога не е имала проблеми със сигурността. Ако бяха по-прозрачни относно хладилното съхранение и други мерки за сигурност, бих могъл да им дам по-висока оценка.

Търговия

Няма много търговски двойки и интерфейсът е опростен. Това обаче може да не е лошо. Опциите за маржин търговия също са основен плюс.

Начинаещи приятелски линии

Купуване с кредитна карта, поръчки за попълване или убиване (ще обясня по-късно. Никой не пострада) и обикновен интерфейс за покупка / продажба и търговия? Не може да стане много по-добре от това.

Такси

Таксите на Cex са от високата страна, но вие плащате премия за удобството. Закупуването на BTC с вашата кредитна карта НЕ Е ЕВТИНО, но сделките са управляеми.

Проверка

Изисква се потвърждение, но не е твърде тежко, освен ако не искате неограничен корпоративен акаунт.

Търговия

Впоследствие подкрепата беше претоварена (20.02.18 г.) и проверката / тегленията бяха кошмар. Компанията твърди, че е увеличила работната си сила с 300%, така че ще видим дали нещата ще се променят.

Като цяло

Това, което е, CEX е солидна размяна. Той е лесен за използване и лесно получавате BTC, но плащате за удобството. Ако искате да проникнете в играта, струва си премията. Ако сте по-опитни, потърсете другаде.

Обмен на информация

 • Основан: 2013.
 • ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР: Александър Луцкевич.
 • Валути: Крипто – BTC, ETH, DASH, XRP, XLM, BTG, BCH, ZEC, GHS | Fiat – USD, EUR, GBP, RUB. Пълна информация на Cryptocoincharts.info.
 • Начини на плащане: Крипто, SEPA, банков превод, кредитна карта.
 • Проверка: Да.
 • Приложение: Да.
 • Маржин търговия: Да.
 • HQ: Лондон.
 • Такси: 7% такса за транзакция | Такси за търговия на Maker-Taker (0% -. 25%) | Такси за депозит / теглене

Относно CEX.IO

CEX.IO беше в света първи доставчик на облачен майнинг. Основана през 2013 г., тя датира от праисторията на Биткойн. Днес това е многофункционална борса за криптовалута, която позволява на потребителите безпроблемно да купуват биткойни с кредитна карта и да ги търгуват (28 търговски двойки). На него се доверяват над милион потребители най-вече заради своя UX, лекотата на закупуване и функционалността на различни платформи.

Той предлага един от най-простите механизми за покупка / продажба в мрежата, както и покритие в световен мащаб, набор от възможности за плащане и високо ценена финансова стабилност (силни банкови отношения и финансова регистрация във Великобритания / САЩ).

Той не е толкова голям, колкото някои от неговите конкуренти (# 39 по отношение на обема от февруари 2018 г.). Но това не му пречи да има много ликвидна книга с поръчки и бързо изпълнение на търговията. Всичко това се добавя към може би най-удобната за начинаещи борса за биткойни.

Напоследък обаче има реални опасения относно размяната. Освен таксите, има и някои други големи недостатъци на поддръжката. Освен това функционалността все още е доста ограничена.

Начинаещите ще харесат опита на CEX.IO да купува и търгува. Опитните ветерани може и да не го правят.

ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕТЕ: CEX.IO измама ли е? | Защо всички са толкова притеснени от CEX?

Безопасността е приоритет №1 за всички инвеститори и търговци на биткойни. Ето защо не намерих за изненадващо, че въпросът „CEX.IO е измама?“ беше един от най-често срещаните въпроси в мрежата.

Отговорът е НЕ. CEX.IO е законна борса, която е регистрирана в Обединеното кралство и има сериозна финансова сертификация. Той също така има огромна база от доволни потребители. Те няма да ви откраднат парите.

И така, какъв е големият проблем?

Биткойн Reddit беше пълен с теми за репутацията на борсата. Google не беше много по-любезен ...

Биткойн Reddit беше пълен с теми за репутацията на борсата. Google не беше много по-любезен …

Можете също така да намерите много резултати от търсенето в SERP

Напоследък има обвинения, че CEX.IO е измама, тъй като потребителите не са получили своите тегления и подкрепата не реагира. Това обаче е просто типична интернет паника. Поддръжката е силно натоварена и доставчиците на плащания на CEX.IO също са. Това е довело до това, че мнозина не могат да си вземат парите веднага. Ето някои теми, обсъждащи проблема:

Всеки път, когато се появяваше подкрепа, за да облекчи притесненията на всички. Това е просто забавяне и отварянето на билет с поддръжка ще помогне да се ускори процесът. Просто не им изпращайте 3000 имейла на ден.

Безопасен ли е CEX.IO? ДА. Ето защо ….

Освен собствените им превантивни мерки за сигурност (хладилно складиране, политика за борба с измамите), има и външни фактори, които доказват, че CEX.IO е сигурен обмен:

 • Регистрация във FinCen
 • Регистрация във Великобритания
 • Партньорства с банки
 • Прозрачно лидерство
 • Студено съхранение
 • Всички депозити на потребители са кредитирани от 2013 г.
 • Без хакове в историята

Всички тези фактори ме карат да вярвам, че CEX.IO е сигурен и уважаван обмен … те са малко бавни.

НИКОГА НЕ ОСТАВЯЙТЕ ГОЛЯМИ КРИПТОНИ НА БОРСА. Ако искате да научите как безопасно да съхранявате вашите биткойни, така че те никога да не бъдат хакнати, ТРЯБВА да прочетете тази статия за безопасното съхранение на биткойни.

НИКОГА НЕ ОСТАВЯЙТЕ ГОЛЯМИ КРИПТОНИ НА БОРСА. Ако искате да научите как безопасно да съхранявате вашите биткойни, така че те никога да не бъдат хакнати, ТРЯБВА да прочетете тази статия за безопасно съхранение на биткойн.

CEX.IO Обяснение на „скрити такси“ | Какви са таксите CEX.IO за закупуване с кредитна карта?

CEX.IO има високи такси за закупуване на BTC, но това е “скритите” такси, които поддържат интернет. Нека започнем първо с някои от основните такси, преди да разберем защо имат толкова високи скрити разходи.

Такси за транзакции

Ако искате да закупите BTC с кредитна карта, ще ви бъде начислена такса за транзакция от 7%. Пример: Ако купите $ 1000 от BTC, получавате само $ 930.

Такси за търговия

Борсата използва график за такси за производители / вземащи, обвързан с обем. Таксите варират някъде от 25% за участници, най-много до 0% за производители с голям обем. За обяснение на таксите на производител / взимач вижте тази полезна статия от фактите за CryptoCurrency.

Както обикновено всички такси зависят от 30-дневния обем на търговията

Такси за маржин търговия

0% -2%. За пълния график на таксите, моля, посетете раздела за таксите на уебсайта на CEX.IO.

Какви са възможностите за плащане на CEX.IO за клиенти от САЩ / ЕС?

Една от причините начинаещите да обичат тази компания е поради набора от опции за валута. CEX.IO приема кредитни карти, банкови преводи, крипто и фиатна валута (USD, EUR, GBP, RUB). Таксите за депозити и тегления са разумни. Ето таблицата с таксите от сайта:

Ето прегледа на таксите за депозит и теглене на Cex.io

Защо Интернет мрази „Скритите такси“ на CEX.IO

Когато отидете да купите BTC или да търгувате с крипто на CEX.IO, веднага ще забележите, че се случва нещо необичайно: обменните курсове са НАЧАЛНО по-високи от другите борси.

Реших бързо да сравня какво ще ви купи 1000 долара от CEX.IO и какво ще ви донесе на свободния пазар (2/20/18).

На CEX.IO

Скритите такси означават, че ще купувате по-малко биткойни

На открития пазар

Цена на биткойна на отворения пазар

Покупката на BTC от CEX.IO струва почти 10% повече, отколкото на открития пазар. Сега кажете, че купувате с кредитна карта – не само получавате около 10% по-малко, отколкото трябва, но и плащате 7% такса за транзакция. Общо плащате ~ 17% vig. Това е STEEP. Зависи колко оценявате вашето удобство.

Едно оправдание за по-високите цени е, защото борсата трябва да компенсира своя механизъм за търговия „напълни или убий“.

Какво е Fill или Kill Trading? – Fill-or-Kill (FOK) е вид търговия, при която поръчката трябва да бъде попълнена изцяло или убита. По същество това означава, че ако се съгласите да закупите 1 BTC на определена цена, определено ще го получите на тази цена (или по-ниска ставка). Например на други борси правите оферта за покупка на определена цена и изчаквате тази поръчка да бъде изпълнена от пазара. Може да се запълни само частично или изобщо да не се запълни. На CEX.IO тази цена е гарантирана. Ето чудесно обяснително видео за поръчки за попълване или убиване от NY Institute of Finance.

Как се сравняват таксите на CEX.IO?

CEX.IO има някои големи такси. Но ето как се подреждат на конкурентите в други области.

 • $ 30 000 не се кредитират.
 • Bitstamp: .25% такса за търговия | 5% такса за кредитна карта
 • Bittrex: .25% такса за търговия.
 • Местни биткойни: Без „такси“ | 1% комисионна за продажби | По-високи цени на монети
 • Bitfinex: Създател: .1% / Вземач: .2%

Как да купя биткойн на CEX.IO | Регистрация, проверка, закупуване и търговия с BTC

ЗАБЕЛЕЖКА: ЗАСЛЕД ПРЕОТОВРЯВАНЕ, НОВИ РЕГИСТРАЦИИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ СА СПИНАНИ ДО ПОДОБНО ОБЯВЛЕНИЕ. РЕГИСТРАЦИЯТА ЩЕ СЕ ОТКРИ ОТНОВО СКОРО. (Февруари, 2018).

Регистрирането в CEX.IO е относително лесно и проверката не е толкова трудна, колкото на някои други борси. Ето как да започнете.

1) Регистрирайте се и потвърдете имейла си

Отидете на CEX.IO и щракнете върху Регистрация в горния десен ъгъл.

Отидете на CEX.IO и щракнете върху Регистрация в горния десен ъгъл.

Регистрирайте се в борсата, като изберете вашия имейл, Facebook или Google акаунт.

Регистрирайте се в борсата, като изберете вашия имейл, Facebook или Google акаунт.

2) Настройте двуфакторно удостоверяване

Ще бъдете подканени да настроите 2FA защита. Направи го.

Ще бъдете подканени да настроите 2FA защита. Направи го.

3) Потвърдете се

От март 2018 г. всички акаунти ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ, за да се използва CEX.IO. Всички текущи акаунти, които не са потвърдени, няма да имат достъп до никоя от услугите на Cex.IO. Проверката се извършва на нива и е относително лесна. Изискванията за проверка ще варират в зависимост от държавата. Някои от нормалните документи са:

 • Име
 • Селфи с кредитна карта
 • Държавен документ за самоличност
 • Доказателство за адрес

Понастоящем CEX.IO има различни нива с различни нива на проверка, възможности и ограничения (повече за това в следващия раздел). За пълно обяснение вж секциите на уебсайта за проверка.

Качете всички необходими документи

4) Депозитни средства

CEX.IO предлага редица възможности за плащане. Ако вече имате крипто, продължете и финансирайте сметката си. Можете да избирате от Visa / Mastercard, банка (SEPA или банков превод в САЩ) или крипто капитал, който да депозирате. Щракнете върху големия зелен бутон за депозит от раздела за покупка / продажба и започнете да работите.

5) Купете биткойн

Не става много по-лесно от това. Изберете сумата, която искате, и щракнете върху Купи. Това е страхотно.

Не е ли хубаво?

Не е ли хубаво?

Какви са ограниченията на CEX.IO за проверени потребители?

В момента CEX.IO има 4 различни нива на проверка, всяко със свои собствени ограничения и възможности. Имайте предвид, че към март 2018г Основен вече няма да е на разположение. Ограниченията за VISA са както следва, както е сега:

 • Основен: $ 1000 на ден | $ 3000 на месец
 • Проверено: $ 3,000 на ден | $ 30 000 на месец
 • Проверен плюс / корпоративен: 10 000 долара на ден | $ 100 000 на месец

За банкови преводи, Проверено сметките подлежат на дневен лимит от $ 200 000 и месечен лимит от $ 500 000. Проверен плюс и Корпоративни акаунти имат без ограничение.

Отзиви за CEX.IO | Надежден ли е CEX.IO?

Мрежата може да бъде тъмно и страшно място. Той е всичко друго, но не и с неща, които не харесва. Ето защо бях изненадан, че CEX.IO се справи доста добре въпреки голям брой оплаквания. Като цяло, общността харесва лекотата на закупуване и удобството, но презира така наречените „скрити“ такси. Също така, поддръжката беше момче за потребители на Reddit от всички имена, възрасти и вярвания.

Ето бърз поглед на доброто, лошото и грозното.

Положителни CEX.io отзиви

Когато става въпрос за паника, най-добре е да оставите по-хладни глави да надделеят. Така че това означава, че когато хората полудяват, че не получават парите си, най-добре е да слушате хора с добре аргументирани аргументи, а не анонимни потребители на форума, които извикват реч на омразата. Някои почтени обекти мислят доста високо за CEX.IO. Например:

Положителен преглед на CEX.io Още едно положително ревю

Положителните отзиви се фокусират върху това колко е страхотно за начинаещи и колко широки са възможностите за плащане. Като цяло се разглежда като много уважаван, удобен за начинаещи и удобен обмен.

Отрицателни отзиви за CEX.io

Интернетът? Пълно с боклуци и негативизъм? Е, никога! Отрицателните отзиви се фокусират главно върху цените (което е смешно, тъй като никой не принуждава никого да използва тази борса) и времето за изчакване. Поддръжката на клиентите се счита за добра като цяло … .когато отговори. Критиките варират от това да го наречем сенчесто и да го наречем откровена измама.

Отрицателен отзив за Reddit Отрицателни резултати от търсенето в Google

Като цяло негативите са малко свръхреакция. Вече разгледахме защо е така, така че прегледайте по-ранните раздели, за да получите по-добро разбиране.

Топ 3 алтернативни брокери за CEX.IO

CEX.IO не пести таксите. Вие плащате скъпо за удобство. Ето някои алтернативни брокери за закупуване на биткойн, без да осребрявате вашите свещени семейни наследства.

1) Coinbase

Лого за обмен на Coinbase

Това е база за тези, които навлизат в света на крипто. Има монети. Това е Coinbase. Coinbase е водещият брокер в света. Крипто на стойност повече от 50 милиарда долара тук е обменен от повече от 10 милиона клиенти. Ако искате да получите биткойн бързо със скорост, по-малка от половината от CEX.IO, това е мястото. Ако живеете някъде, което Coinbase не поддържа, използвайте CEX.IO. Ако живеете някъде другаде и искате бързо да купите BTC, изберете coinbase. ТАКСА: 3,5%. Просто не забравяйте да прочетете нашите преглед на обмена на биткойни Coinbase първо.

2) LocalBitcoins.com

Лога на LocalBitcoins.com

LocalBitcoins е партньорска мрежа, в която потребителите търгуват биткойн директно помежду си. Не се изисква проверка и можете да закупите BTC с всяко платежно средство 100% анонимно. Технически няма такса, тъй като борсата не участва в транзакцията; обаче ще откриете по-високи цени на биткойн. Положителното е, че можете да използвате всичко ценно, за да купите BTC. Недостатъкът е свързаният риск. Не забравяйте да прочетете нашите пълен преглед на LocalBitcoins първо, за да знаете как да търгувате безопасно.

3) Coinmama

Лого на Coinmama

Coinmama е израелски брокер, който позволява бързи и лесни покупки на биткойн с кредитна карта. Едно от плюсовете е, че не е необходимо да бъдете потвърждавани, за да закупите $ 150 или по-малко. Това е малко по-скъпо от coinbase, но все пак по-малко от CEX.IO. Цената на Coinmama вече включва тяхната такса от 5,5% и вие плащате 5% такса за обработка за покупки с кредитни карти. Скъп, но все пак побеждава CEX.IO.

Coinbase срещу CEX.IO | Коя борса е най-добра за закупуване на биткойн с кредитна карта?

Брокерирането на биткойни е конкурентна игра. И когато сте в тази ракета, няма начин да избегнете да бъдете сравнявани с топ кучето. CEX.IO не избягва тази съдба. Coinbase е безспорният лидер в сферата, така че е правилно да сравняваме този европейски съперник с неговия еквивалент в щата. Нека видим кой ще излезе на върха при закупуването на първия ви BTC.

Характеристики на Coinbase

 • Валути: Bitcoin, Bitcoin Cash (щракнете тук, за да видите обяснително видео за Bitcoin Cash), Ethereum, Litecoin.
 • Плащане: Кредитни / дебитни карти, банков превод, банкова сметка.
 • Проверка: Да.
 • Скорост: Моментално за кредитни карти | 1-5 дни за банка или тел.
 • Приложение: Да.
 • GDAX: GDAX е биткойн борса, свързана с Coinbase, където можете да търгувате с други потребители на криптовалута. Можете лесно да премествате пари между тях.
 • HQ: Сан Франциско.

Професионалисти:

 • Лесно за начинаещи да купуват биткойн
 • Незабавна покупка с кредитни карти
 • Напълно застрахован
 • палец нагоре Репутация и сигурност

Минуси:

 • Ограничени валути
 • Липсват дълбочинни инструменти
 • палец надолу Ограничена поддръжка

Глава до глава

 • Сигурност: Coinbase.
 • Такси: Coinbase.
 • Характеристика: CEX.IO.
 • Валути: CEX.IO.
 • Проверка: Мия.
 • UX: Мия.
 • Търговия: CEX.IO.
 • Репутация: Coinbase.
 • Заключение: Мия.

Наистина се свежда до това, което очаквате от вашата платформа. Ако сте начинаещ, който иска да купи първия си биткойн, тогава Coinbase определено е най-добрият избор; ако обаче сте европейски, опциите SEPA (и опциите RUB за руснаците) правят CEX.IO малко по-привлекателен. Също така, CEX.IO предлага някои много интересни функции, като същевременно запазва удобния за начинаещи дизайн.

Присъда: Coinbase за северноамериканци и абсолютно начинаещи. CEX.IO за евро и хора, които търсят някои по-усъвършенствани функции.

Често задавани въпроси за CEX.IO | Законно ли е? Могат ли американците да го използват? Нуждая ли се от потвърждение? И още много

В: Защо не мога да тегля USD?

A: Плащанията в щатски долари и британски лири са преустановени отсега, докато не се изчисти изоставането. Моля, бъдете търпеливи.

В: Безопасен ли е CEX.IO?

A: Да. Компанията е регистрирана както във Великобритания, така и в САЩ във финансови институции и в историята си не е имала инциденти.

Въпрос: Защо биткойнът е толкова скъп?

A: Тъй като CEX.IO включва такси в ценообразуването си, за да компенсира други услуги.

В: Изисква ли CEX.IO проверка?

A: Да. От март всички сметки трябва да бъдат проверени.

Въпрос: Поддържа ли CEX.IO Ripple и Bitcoin Cash?

A: Да.

Въпрос: Кои държави е CEX.IO Наличен в?

A:

Държави, които са ограничени до CEX.IO

Въпрос: Не съм получил отговор и парите ми не се показват. Има CEX.IO открадна всичко от мен?

A: Не. Те никога не са имали подобен инцидент в историята си. Моля, бъдете търпеливи и отворете нов билет или отидете при тях Биткойн Reddit. Просто отнема повече време поради претоварване.

CryptoPositive харесвания и антипатии

Харесва

 • Маржин търговия
 • Опростен интерфейс
 • Лесно за закупуване
 • палец нагоре Страхотен дизайн
 • thumbs-up Голяма комбинация от функции и простота

Нехаресвания

 • Тежки такси
 • Ограничени валути

Окончателна присъда за моя преглед на CEX.IO

CEX.IO е реномирана, сигурна и надеждна биткойн борса, която превъзхожда това, че улеснява живота на начинаещите. Това е чудесен (но скъп) начин да закупите първия си биткойн и да улесните търговията. Въпреки че е толкова просто, колкото идва, има и някои допълнителни функции, които ви помагат да научите въжетата.

Като цяло високите такси означават, че си струва само ако цените удобството и простотата. Ако сте в ЕС и искате бърз и лесен начин да вкарате малко крипто без притеснение, той е безопасен, надежден и таксите за депозит не са лоши. Ако сте някъде другаде, където друг брокер обслужва, може би трябва да потърсите другаде.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner