Cudo Miner: Страхотна алтернатива на WinMiner 2019

Като цяло, крипто майнинг света страда от криза на доверие през последните няколко месеца – но само с биткойн миньори вече генерира 4,7 милиарда долара приходи за първите девет месеца на 2018 г. има още много за какво да играете. Майнингови сайтове като WinMiner са затворени поради пазарните условия – оставяйки голяма празнина в достъпните опции за потребители, които искат да печелят приходи от копаене.

Въведете: Cudo Miner: стартъп за копаене на криптовалути, който току-що обяви откритото стартиране на бета платформата си за криптовалута.

Cudo Miner е интелигентен миньор с графичен интерфейс с вградена мулти-алго комутационна технология, позволяваща на професионални миньори до неопитни или начинаещи миньори да инсталират и да седят, докато софтуерът автоматизира всичко останало. Откакто стартира затворена бета версия преди два месеца, Cudo Miner привлече хиляди потребители в повече от 130 държави.

Cudo Miner започва да преодолява разликата между миньорите на GUI и традиционните миньори от командния ред със страница за разширени настройки, за да зададе оптимизации както за алго, така и за GPU. Това ще осигури на самоуправляващите се самочувствие да избират режим „Автоматично“, ако пожелаят, знаейки, че Cudo ще промени предварително зададените конфигурации въз основа на най-печелившата монета, без да се отказва от производителността.

Основните характеристики на Cudo Miner включват:

  • ПОТРЕБИТЕЛСКИ ИНТЕРФЕЙС – достъпна за експерти и новаци. Изтеглете Cudo Miner и се отпуснете, тъй като софтуерът автоматизира цялата настройка за миньори.
  • РАЗШИРЕНИ НАСТРОЙКИ – Крипто ентусиастите със специални майнинг платформи могат да увеличат максимално печалбите, като променят алгоритмите на страницата „разширени настройки“, където също могат да видят резултатите от всички свои бенчмаркове. Понастоящем това отнема много време ръчна задача, изпълнявана чрез друг софтуер за добив.
  • ОПЛОКИРАНЕ на GPU – вграден овърклок на графичния процесор и други функции, предназначени да повишат рентабилността, допълнително преодолявайки разликата между традиционните команден ред и графичните интерфейси.
  • МИНЕРИ НА ТРЕТИ СТРАНИ – Активирайте миньори на трети страни като Z-враг за Ravencoin и EWBF за Bitcoin Gold, за да увеличите ефективността си при добив. Нови миньори ще се добавят редовно.
  • ДВА пъти ПЕЧЕЛЕНО – Седмичното сравнително тестване (28/12 / 18-3 / 1/19) показва, че Cudo Miner е повече от два пъти по-печеливш от конкурентните миньори.
  • МНОЖЕСТВЕНА ПОДКРЕПА НА МОНЕТИ – може да копае множество монети и да превключва между тях въз основа на това коя е най-печелившата във всеки един момент.
  • ИЗБОР НА ПЛАЩАНЕ – потребителите също имат избор как да получават плащания – те могат да получат компенсация чрез Ethereum или Bitcoin и допълнителни монети ще бъдат включени в списъка в бъдеще.
  • МОЩНА УЕБ КОНСОЛА – миньорите могат да изследват данни, свързани с тяхната производителност, да гледат исторически приходи, да преглеждат информация за хардуера и нивата на мощност, както и да следят отблизо здравето на своите устройства.
  • ПРОСТО ДОБИВАНЕ – случайните миньори могат да оставят Cudo Miner да работи във фонов режим, докато използват компютъра си, като се уверят, че това не пречи на работата на компютъра им.

„Извличането на графични процесори определено е оживено, но някои от стратегиите, възприети от някои професионални миньори, намаляват шансовете им за прилична печалба. Altcoins често са най-печелившите, но само за няколко минути или часове, така че трябва да копаете през този период, за да увеличите максимално печалбата “, каза Мат Хокинс, главен изпълнителен директор на Cudo. „Акцентът трябва да се отдалечи от фокусирането върху една монета или алгоритъм в полза на рязане и промяна между набор от криптовалути, както и избора на оптимални настройки – повишаване на шансовете им да си заслужават. Ето защо създадохме Cudo Miner. “

A Седмичното сравнително тестване показва, че Cudo Miner в момента е повече от два пъти по-печеливш от конкурентните миньори.

Основателите на компанията, Хокинс и Дънкан Кук, бяха мотивирани да намерят достъпно решение за добив, когато откриха огромното количество изчислителна мощ на лаптопи, компютри и сървъри – с хардуер, който често не работи в 60 процента от времето. В резултат на това те се стремят да разработят решение, което убива две птици с един камък: спиране на недостатъчно оползотворяване на ресурсите, като същевременно увеличава доходността от добива чрез премахване на бариерите за навлизане.

Двамата серийни предприемачи също създадоха благотворителна организация, наречена Cudo Дари, при което миньорите могат да преобразуват резервната си изчислителна мощност в пари за добри каузи. Този проект има за цел да събере 1 милиард долара финансиране и изчислителни ресурси за благотворителни организации през следващите години.

За допълнителна информация и за да започнете работа с Cudo Miner, моля, посетете Уебсайт на Cudo Miner.

Относно Кудо

Cudo е екип от миньори, техници и предприемачи. Ние сме запалени по създаването на добри технологии и виждаме блокчейн и криптовалута като невероятна възможност да направим това. Нашата цел е да окажем положително въздействие в света за добро и за техническа промяна.

Искаме нашата технология да бъде устойчиво и етично решение.

За допълнителна информация за пресата, моля свържете се с:

Дан Уолш

[имейл защитен]

+44 (0) 1753 656 661

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner