BitMax.io (BTMX.com) i EtherZero (ETZ) van establir una associació estratègica

BitMax.io (BTMX.com), la plataforma líder en la indústria de comerç d’actius digitals de nova generació i EtherZero, una plataforma de contractes intel·ligents per a desenvolupadors, han establert una associació estratègica. EtherZero (ETZ) apareixerà a la llista de BitMax.io i la negociació començarà el 19 d’abril de 2019.

Què és EtherZero?

EtherZero és una bifurcació dura a Ethereum i proporciona una plataforma descentralitzada de cost instantani i alta escalabilitat, de pagament zero, perquè els desenvolupadors implementin contractes intel·ligents i DApps. L’avantatge de les transaccions instantànies i les comissions zero el converteixen en una plataforma excel·lent per al desenvolupament de DApp.

Avantatges d’EtherZero

Alta escalabilitat: EtherZero admet volums de transaccions molt alts amb verificacions ràpides. Pot processar 1.400 transaccions per segon.

Pagament instantani: No és necessari que els desenvolupadors es preocupin per la congestió de la xarxa o els retards en les transaccions en desplegar DApps. La velocitat de generació de blocs pot ser inferior a un o tres segons, reduint així el temps de confirmació.

Comissions de transacció zero: Ja sigui desenvolupant un DApp, desplegant un contracte intel·ligent o iniciant una transacció, no hi ha comissions de transacció. El sistema EtherZero utilitza Power per garantir el funcionament de zero transaccions habituals. L’energia és una moneda nativa d’origen EtherZero generada pel mecanisme MPoS. No és negociable ni transferible i només s’utilitza per al consum de gas en transaccions.

Innovador algorisme de consens MPoS: MPoS és l’abreviatura de Masternode més PoS. L’algorisme de consens MPoS integra un sistema Masternode amb Prova d’estaca en una xarxa de dos nivells. Això fa que la plataforma sigui més descentralitzada i justa. Sempre que els participants tinguin 20.000 monedes ETZ i un servidor en el núvol, poden unir-se a la mineria masternode i tenir dret a vot a la comunitat autònoma..

Comunitat autònoma: Un alt grau d’autonomia de la comunitat permet a tots els masternodes iniciar propostes comunitàries, votar i participar en la construcció de la comunitat. És un mitjà per arribar al consens sobre els canvis proposats a la xarxa i el desenvolupament del finançament de l’ecosistema EtherZero.

Utilitzeu casos i plans de futur

EtherZero ajuda els desenvolupadors a configurar DAPP que s’utilitzen amb freqüència a la vida quotidiana i no necessàriament es limiten als negocis i les finances.

Alguns dels DApp actualment a EtherZero són L’ETZ ROCK, una aplicació de mineria i UnicornGo, Friends Farm i Hit the Crypto, tots ells jocs en línia. L’equip d’EtherZero té la intenció de dissenyar una plataforma de subcontractació i comercialització de propostes per connectar dissenyadors, escriptors, fabricants de jocs, etc..

Al novembre de l’any passat, EtherZero va formar una associació amb el joc de cadena de blocs rus IZX, que actualment té més de 40.000 usuaris..

CryptoAds, l’última iteració de CallsFreeCalls, s’ha unit amb EtherZero. La plataforma permet als usuaris fer trucades gratuïtes a qualsevol persona i està patrocinada per anunciants. L’associació suggereix que la companyia té la intenció de proporcionar el servei més ràpid possible als usuaris.

A més, EtherZero està desenvolupant una plataforma de comerç electrònic per satisfer les necessitats de compres mitjançant EZT. També té previst implementar una aplicació de mapatge, denominada MRO (Mapa de l’Organització del Món Real). Aquesta aplicació ajudarà les empreses existents a fer front a la gestió interna i la gestió de relacions mitjançant contractes intel·ligents.

L’equip EtherZero

Gary Luo, CEO d’EtherZero, creu que es convertirà en una plataforma de desenvolupament DApp habitual en els propers cinc a deu anys.

Un equip bàsic de desenvolupament de la Xina treballa en el projecte de xarxa pública global de cadenes de blocs. Dos equips de desenvolupament de DApp sènior d’Europa de l’Est i de l’Índia col·laboren en la investigació i el desenvolupament.

Al mateix temps, diversos equips de màrqueting nacionals i estrangers treballen en la promoció i operació de la plataforma de desenvolupament de capa base DApp.

Què és BitMax.io?

BitMax.io és la plataforma líder en la indústria de comerç d’actius digitals de nova generació que proporciona una àmplia gamma de productes i serveis financers a clients institucionals i minoristes de tot el món. Va ser fundada el 2018 per un grup de veterans del comerç quant a Wall Street i es va basar en els valors bàsics de la cadena de blocs, la transparència i la fiabilitat, per oferir serveis al client i experiència de negociació d’alta qualitat..

L’equip de BitMax.io és ben conegut a la indústria com el primer, i fins ara l’únic, a introduir l’innovador model comercial que combina “mineria de transaccions” i “mineria inversa”. Tot i que la “mineria de transaccions” pot ser una pràctica relativament habitual, en què els usuaris obtenen les fitxes natives de les plataformes com a recompensa, un usuari de BitMax.io pot rebre descomptes per executar operacions de fabricants en mode “mineria inversa”. Un valor de mercat equivalent del testimoni BTMX, el BitMax.io el testimoni natiu de la plataforma, es descomptarà del compte de l’usuari i estarà subjecte a un bloqueig permanent. El model de negociació combinat s’ha demostrat eficaç per aportar liquiditat addicional a la plataforma i controlar la circulació total del testimoni BTMX a tot el mercat..

BitMax.io sempre s’esforça per proporcionar al seu mercat global un conjunt complet de productes comercials. La funció de comerç de marge llançada és un pas més endavant des de la perspectiva de l’oferta de productes per atendre millor les seves necessitats comercials dinàmiques.

Per a aquells usuaris que entenen i reconeixen els riscos que comporta el comerç de marges, la funció permet als usuaris prestar fons de la plataforma i negociar més actius digitals dels que normalment es podrien permetre. (La funció de comerç de marge de BitMax.io no està disponible per als mercats nord-americans.)

L’augment del poder adquisitiu significa que els usuaris poden aprofitar els actius negociables com a garantia. Tenen el potencial d’un retorn de la inversió més alt quan augmenta el preu. Tot i això, també han d’afrontar el risc de pèrdues potencials quan el preu baixa. En general, el llançament del comerç de marges ajuda a donar suport al ràpid augment del volum i la liquiditat de la plataforma.

Una associació mútuament beneficiosa

Amb el compromís d’enumerar només productes de primera qualitat de la indústria com a part de la seva estratègia centrada en el client, BitMax.io ha ampliat la seva base global de clients a més de 150.000 usuaris registrats i 53.000 membres actius de la comunitat. Atès que EtherZero es posiciona com a integrador, promotor i professional de la tecnologia blockchain, el mercat espera que l’associació estratègica de BitMax.io i EtherZero fomenti encara més la usabilitat del blockchain a la vida quotidiana.

Per obtenir més informació, seguiu BitMax.io a:

Lloc web: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegrama: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Mitjà: https://medium.com/bitmax-io

CONTACTE: [protegit per correu electrònic]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner