Ексклузивно ръководство за подреждане на събития в BlockchainWeekend NYC

Как расте пространството на блокчейн? Кои са следващите страхотни блокчейн проекти там? Може би се чудите как можете да научите повече за тази технология и какво предстои. BlockchainWeekend NYC е идеалната възможност да изследвате блокчейна.

BlockchainWeekend NYC, се провежда от четвъртък, 7 ноември – неделя, 10 ноември, ще осигури разнообразие от събития, които ще привлекат интереса ви. С 50 + събития в Ню Йорк за 4 дни, това ще бъде пълен уикенд от блокчейн дейности. От конференции до семинари до образователни сесии до хакатони, има нещо за всички нива на знания и всички нива на интерес. И ако сте свободни само около щастливия час, не се притеснявайте, има нещо и за вас!

„Радваме се да видим съвместни инициативи, ръководени от общността, като BlockchainWeekend NYC, които помагат за развитието на блокчейн общността в Ню Йорк. BlockchainWeekend е първото по рода си събитие, което има за цел да осигури жизненоважни ресурси и връзки на жителите в 5-те района, от любопитните до блокчейн професионалистите, давайки възможност на всеки да участва в развитието и растежа на тази технология. “- Ана Ариньо, главен стратегически директор на NYCEDC

Ето няколко представени събития:

Прожектор:

BlockchainWeekend Summit 2019

С участието на образователни панели и възможности за работа в мрежа с лидери в блокчейн индустрията и блокчейн общността на Ню Йорк, това събитие, фокусирано върху управлението и децентрализацията, ще бъде прожекторът за събота и неделя.

Участниците в събитията включват истински „Кой е кой“ от технологичната екосистема на Ню Йорк. Те включват лидери на Нюйоркската корпорация за икономическо развитие (NYCEDC), Ideanomics, компания с широко участие в блокчейн пространството, както и много други известни технологични компании, обхващащи разнообразна гама от бизнес вертикали в Ню Йорк.

Лекторите включват: Алф Беден (Главен изпълнителен директор на Ideanomics),Сунайна Тутея (Ръководител на Digital Assets and Blockchain, TD Ameritrade), Марк Джафе (Председател на Нюйоркската търговска камара), Клайд Ванел (Нюйоркски депутат и председател на Интернет и технологии на NYS),Карен Бхатия (Старши вицепрезидент, Tech в Корпорацията за икономическо развитие),Дейвид Уайлд (Бивш председател, NASDAQ); сред много други.

Ако се интересувате от блокчейн индустрията, независимо дали сте експерт или начинаещ, това събитие ще се потопи в бъдещето на блокчейн. Използвайте код за отстъпка: BCW40 за да получите 40% отстъпка от билета си.

„Ние сме изключително развълнувани да бъдем част от BlockchainWeekend. Тази година и през следващите години тя ще бъде известна като чудесен начин за представяне на блокчейн проекти на техническата общност в Ню Йорк и света. BlockchainWeekend обединява NYC blockchain общността и подчертава проекти, които са от решаващо значение за бъдещето. Много се радваме, че сме част от тази инициатива. “

Серж Милман

Управляващ директор, Starta Ventures

Домакин на събитие BCW

„Радваме се да видим как блокчейн общността продължава да расте и да се събира за BlockchainWeekend. Очакваме с нетърпение да чуем актуализации от екипите, участвали в NYC BigApps Blockchain Challenge, както и другите вълнуващи блокчейн проекти от цял ​​свят. “

Кейси Копелсън

Програмен мениджър, NYC BigApps Blockchain

Препоръчани събития:

Блокчейн на живо

Присъединете се към blockchain предприемачи, лидери и компании в дискусия за обединяване на NYC blockchain екосистемата чрез обучение научете за приложенията на blockchain и бъдещето на децентрализираните финанси.

Blockchain Crypto Summit

С участието на основните лектори Йоси Хансон от Techstars Blockchain и Jamiel Sheikh от Chainhaus, лидери и иноватори в пространството на блокчейн ще се съберат, за да отговорят на въпроси относно състоянието на технологията на блокчейн и криптовалутата.

Мислене извън блока

Искате ли да научите как да стартирате или да растете в общността на блокчейн?

Гражданска зала + ConsenSys

Търсите начин да се срещнете и да се учите от технолози, продуктови мениджъри, дизайнери и инженери? Открийте повече.

Образователни / конференционни събития:

Среща на върха на Fintech с CKGSB Америка

Финтех срещата на върха създава среда, в която както академичният, така и бизнес опитът могат свободно да обменят идеи. Целта е да се решат реални проблеми, като се извлекат решения с помощта на изкуствен интелект, нано технология и блокчейн и криптовалути. мрежова среда.

Градско развитие: Изграждане на по-силни общности

Бъдете част от центъра за творческо рециклиране на земя; Градско преустройство. „Изграждане на по-силни общности“. Вижте как блокчейнът може да преобрази пространството за рециклиране.

Глобален хакатон: блокчейн за социално въздействие

Brooklyn Hackathon, създавайки основата за социална мобилност и справедливост за всички. Участниците ще си сътрудничат с различни заинтересовани страни, от академичните среди до бизнеса и стартиращите фирми, като всички са съсредоточени върху общата цел за социално въздействие, тоест да направят света по-добро място за повече хора.

Семинар / Събития за щастлив час:

Конкурс на терена & Happy Hour Start Ventures – Слушайте предложения от международни стартиращи компании, които проникват на американския пазар, и след това получавате шанс да се свържете небрежно с напитки и леки закуски. Научете как те стартираха рисков фонд с ICO през 2017 година

Разклатете дрънкалка и дуел

Когато всичко е казано и направено – което никога не е – и търсите малко забавление, присъединете се към Shake Rattle Roll and Duel за вечер на музика, комедия, танци и пиене!

Това е само поглед от събития, на които ще можете да присъствате по време на BlockchainWeekend. От образование до свързване в мрежа или просто провеждане на вечер, изпълнена с забавления, ще имате много събития, за да утолите жаждата си за технологии! За пълния списък със събития отидете на BlockchainWeekend.org и разгледайте идеалните събития за вас.

Автор на биографията:

Пол Лени

Пол е шотландски финансов експерт, който се премества в Ню Йорк през 2002 г., за да търгува на Уолстрийт и е защитник на блокчейн и криптовалута от 2013 г. Той е уважаван член на глобалната блокчейн общност и е работил с банки и други големи корпорации за интегриране на блокчейн технологията в техния бизнес.

Promo
banner
Promo
banner