KaratGold Coin (KBC) се записва в HitBTC след едно от най-големите ICO в историята

KaratGold Coin (KBC), игра, променяща криптовалута, представляваща криптонизирано злато, която може да се прехвърля ефективно, сигурно и в реално време през границите, вече е включена в HitBTC. Предприятие от KaratBars International, KaratGold Coin наскоро завърши изключително успешна ICO, която осигури инвестиции на стойност над сто милиона щатски долара.

24 юни 2018 г.

KaratBars International има удоволствието да съобщи, че тяхната златна криптовалута KaratGold Coin (KBC) е включена наскоро в HitBTC, една от водещите борси за криптовалути. Първата по рода си криптовалута, която обвързва стойността си с цената на златото, KaratGold Coin наскоро приключи една от най-успешните ICO кампании някога с колекция от над сто милиона щатски долара.

Златото служи като международно плащане, както и като инвестиционно средство повече от четири хиляди години. Въпреки че съвременните легални валути вече не са подкрепени със злато, много централни банки по света все още използват златото като свой валутен резерв. Основната идея на KaratGold Coin (KBC) се върти около предоставянето на ефективно решение за нестабилността и непредсказуемостта на криптовалутите чрез използване на стабилността и надеждността на златото.

Архитектурата на екосистемата KaratGold Coin (KBC) се основава на безопасен, икономически ефективен и бърз блокчейн протокол Ethereum и доказани стратегии за финансово хеджиране. За разлика от много други полезни жетони, тази монета е проектирана да бъде крипто актив, обезпечен с определено осезаемо количество злато. В резултат на това дългосрочната стабилност на монетата се осигурява от нейното златно обезпечение.

KaratGold Coin е идеята на Харалд Сейз, германски предприемач и ветеран от финансовата индустрия. Основата на KaratGold Coin (KBC) е изградена от първия продукт на Harald’s CashGold. Това е лесна за ползване система за разплащане, където малки златни кюлчета са представени на определен тип хартия, наподобяваща банкнота. Екосистемата включва още KaratPay и портфейла KaratGold. Първият е онлайн платформа, която улеснява електронната регистрация на CashGold. От друга страна, KaratGold Wallet позволява на потребителите да купуват, продават, държат и управляват различни криптовалути заедно с криптонизирани активи.

Някои от ключовите предимства на KaratGold Coin са

  • Свързани с 24-каратово злато
  • Подходящи количества монети KaratGold се заменят по всяко време в CashGold
  • Улесняване на плащанията в реално време навсякъде и по всяко време
  • Рентабилни
  • Биткойн и други криптовалути могат да се използват за закупуване на монета KaratGold
  • Безплатен трансфер без граници
  • Увеличаване на значителен брой точки за приемане
  • Ниски такси, дължими от търговците за използването на монетата KaratGold и екосистемата KaratGold

„Глобалното приемане и признаване на златото като сигурно и сигурно пристанище ще направи Coin и CashGold една от водещите алтернативи за плащане в света“, обяснява Харалд Сеиз. „Следователно притежателите на Coin не само ще се радват на защита срещу инфлация и неясни правителства и икономики, но също така ще имат възможност да участват в увеличението на стойността, което ще бъде постигнато в бъдеще.“

Три от най-големите азиатски фирми за търговия със злато вече са си партнирали с KaratBars International, за да извършват ежедневно няколко милиона златни транзакции. Нещо повече, висок процент от 480 000 собственици на продукти на компанията на CashGold са закупили KaratGold Coin, за да притежават малки количества 24-каратово злато. KaratBars International също е в процес на откриване на една от най-ранните в света напълно лицензирани криптовалутни банки в Маями, предлагаща изискан набор от услуги за търговците, инвеститорите, инвестиционните посредници и индивидуалните потребители.

Записването в HitBTC е значителна стъпка напред в този проект и скоро се очаква KaratGold Coin (KBC) да се насочи към други популярни борси, включително Poloniex, Bithumb, Bitfinex, Bittrex и много други. Понастоящем монетите се търгуват на един цент и тази стойност е само на ръба да се повиши със скокове, тъй като е напълно имунизирана от нормалните валутни колебания и колебанията на пазара.

За да научите повече за KaratGold Coin, моля посетете https://karatgold.io/

Относно KaratGold Coin: KaratGold Coin е базирана на блокчейн криптовалута, която е свързана с физически депозирано злато под формата на така наречения CashGold. Определен брой монети KaratGold могат да бъдат заменени по подходящ размер на CashGold по всяко време. Той е проектиран да се използва като общоприето средство за електронно плащане за всички, които смятат златото за традиционна, истинска, сигурна и стабилна на стойност среда.

Уебсайт: https://karatgold.io/

Електронна поща: [имейл защитен]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner