TrustSwap – Развитие и надграждане на начина за обработка на DeFi транзакции

TrustSwap е в челните редици на Пазар на децентрализирани финанси (DeFi) по отношение на иновациите, сигурността и услугите. Понастоящем компанията е един от най-лесните начини за потребители и инвеститори да правят безопасни и бързи крипто транзакции, без да се налага да разчитат на доверен посредник.

trustswap транзакции за дефи

Фон за размяна на доверие

Компанията е създадена от настоящия изпълнителен директор Джеф Кирдейкис, който обяснява, че периодът на първоначално предлагане на монети (ICO) за криптовалути е бил повлиян от високите такси от адвокати и проблеми с помпите и изхвърлянията с токени.

Когато фирма за рисков капитал инвестира в крипто проект с отстъпка, компанията, продаваща токените, трябва да гарантира, че монетите няма да бъдат продадени веднага след това, сривайки цената на токена на пазара. Докато адвокатите могат да решат този проблем срещу такса от 5% до 10%, г-н Кирдейкис смята, че може да има по-евтино решение за този проблем.

Ето защо той излезе с идеята за услуга за интелигентен договор, която да позволява плащания, основани на времето. Това решение би спомогнало за намаляване на отрицателния ефект от VC компаниите, които продават монетите, които са придобили с отстъпка на пазарни цени, което води до срив на пазара.

Разбиране на основните характеристики на TrustSwap

Платформата TrustSwap позволява на потребителите основно да обменят пари по надежден и сигурен начин. Потребителите могат да бъдат 100% сигурни, че плащанията ще бъдат обработени правилно и в точното време по напълно автоматизиран начин. Това решава много проблеми на пазара, които засягат потребителите и компаниите.

Потребителите могат също така просто да разделят плащанията си и да използват различни дати, за да изпратят тези средства. Струва си да се вземе предвид, че TrustSwap в момента работи с всички налични на пазара валути, базирани на Ethereum, включително стабилни монети като True USD (TUSD) и DAI, наред с други.

Има няколко компании за виртуална валута, които в момента работят със стабилни монети и плащат на клиенти и работници в тези стабилни монети. Ето защо със сигурност е важно работата, която TrustSwap върши в момента със своите услуги и функции.

Доверете се на ключови функции за суап

TrustSwap начин на работа

Тази платформа ще работи по много прост и лесен начин, за да могат компаниите да изпращат и получават плащания, без да се налага да зависят от доверена трета страна. Използвайки тази платформа, потребителят ще трябва да избере сумата, която трябва да плати, броя на плащанията, които трябва да се извършат, и получателите на плащанията.

Има много компании и случаи на употреба, свързани с Trust Swap. Това със сигурност е нещо, което ще революционизира пазара на DeFi и което ще позволи на компаниите да намалят времето си за обработка на плащанията. Автоматизирането на процесите също е важен начин за стандартизиране на начина, по който работят компаниите и стартиращите компании, подобрявайки ефективността и производителността.

Случаи на използване на TrustSwap

В момента компанията предлага голям брой случаи на употреба, които биха улеснили фирмите и инвеститорите да боравят със средствата си.

Един от тях е свързан с заключени във времето токени. Възможно е да заключите жетони на основатели и служители по график за освобождаване въз основа на времето, за да спомогнете за повишаване на доверието сред инвеститорите и потребителите.

Много ICO и предложения за първоначален обмен (IEO) могат да отключат създадените от тях токени и просто да ги прехвърлят на потребители, основатели и други. Това може да е негативно за инвеститорите, които търсят прозрачност в начина на обработване на плащанията и трансферите.

TrustSwap решава този проблем, като позволява на изобретателите да имат ясен график за начина, по който ще се обработват плащанията от създатели на символи на основатели и други участници.

The Незабавна воля изпълнението ще ви позволи да създадете интелигентен договор, който да изпраща средствата, които имате, на вашите любими, след като си отидете. Въпреки че това е нещо определено тъжно за разговор, много е важно да знаем, че средствата, които притежаваме, няма да изчезнат.

Един от примерите, които можем да споменем през последните години, беше проблемът, който засегна Quadriga CX Обмен на криптовалута. Борсата информира през януари 2020 г., че собственикът на платформата Джералд Котън почина поради болест, която го засяга.

Основният проблем, който засегна потребителите, беше фактът, че г-н Котън беше единственият човек с информация за частните ключове на борсата за криптовалути и средствата, които компанията имаше. До днес няма информация кой може да бъде частният ключ на средствата, държани от компанията или кои портфейли са били използвани от платформата.

TrustSwap работи, за да не се повтарят тези проблеми. Ако компаниите и потребителите предприемат необходимите стъпки, за да се справят правилно със своите средства, TrustSwap е готов да предостави необходимата инфраструктура за захранване на тези плащания.

Освен това TrustSwap също работи с месечни и седмични абонаменти. Използвайки платформата, потребителите могат лесно да настройват и плащат за абонаменти, използвайки любимата си криптовалута на пазара. Докато в днешно време със сигурност не е възможно да се автоматизират криптоплащанията в традиционните платформи, TrustSwap е готов да направи това възможно.

Това би намалило часовете, необходими за извършване на плащания за вашите абонаменти или за месечни и редовни транзакции, които трябва да бъдат предоставени от компании или отделни потребители на други трети страни.

Освен това, TrustSwap позволява автоматизирани плащания на служителите. Това е едно от най-важните неща, свързани с TrustSwap и как помага на крипто стартъпите да подобрят своите стандарти и да направят по-ефективни своите процеси.

ТРЗ понякога е отнемащо време и скъпо нещо за фирмите. В криптовалутите нещата могат да станат по-досадни поради големия брой акаунти, които трябва да бъдат добавени, сумите, които трябва да бъдат проверени и други.

С TrustSwap е възможно да се намали зависимостта от стари и остарели системи за заплати. Използвайки интелигентни договори и блокчейн технология, със сигурност е възможно плащанията да бъдат по-стандартизирани, бързи и прости.

И накрая, тази платформа позволява незабавни подаръци и плащания. Средствата могат да бъдат изпратени от баща на син, който в момента получава седмична помощ. В същото време е възможно децата да получат подарък, защото им е рожден ден или просто защото те го заслужават, след като помагат у дома.

trustswap функции - автоматизирани плащания на служителите

Защитени суапове на две страни, осигурени от интелигентни договори

Интелигентните договори, използвани от TrustSwap, също са много полезни, за да се правят мигновени и недоверителни сделки с никого по света. Ако сте намерили човек, който продава виртуална валута за определена цена и искате да сте сигурни, че ще получите средствата, тогава TrustSwap ще го направи сигурен и бърз.

Платформата ще ви позволи да зададете средствата, които искате да изпратите за придобитите криптовалути и ще трябва да изчакате другия потребител да депозира средствата. След като и двете страни постигнат споразумение, средствата ще бъдат обработени незабавно и без никакви проблеми.

Това може да направи много бързо и лесно за потребителите да получат средствата, които са чакали, без да се доверяват на трета страна или посредник. TrustSwap улеснява и управлява вашите средства, обменя криптовалути и обработва пари с непознат или хора, които не познавате.

пример за разплащане с доверителен суап

Разбиране на услугите за TrustSwap

TrustSwap може да бъде много полезен за извършване на сигурни, освобождаващи времето и преводи с ниски такси. Както споменахме в предишните раздели, това ще улесни компаниите и потребителите, които редовно обработват крипто плащания.

Един от примерите, които компанията дава, е компания, която иска да продаде токени на голям крипто инвеститор. Компанията получава оферта за продажба на 5000 токена за 100 000 долара. Разбира се, фирмата иска да бъде сигурна, че ще получи средствата, предложени от инвеститорите. Не е възможно обаче да се знае дали това ще се случи.

Ето защо TrustSwap улеснява и елиминира посредника. С тази платформа компанията може да изпрати токените, които ще бъдат пуснати, след като бъдат изпратени и 100 000 долара. Това ще улесни и ускори всички участници в транзакцията.

Освен това компанията иска да избегне масивна продажба на 5000 токена, придобити с отстъпка. С платформата TrustSwap е възможно да се сключи договор, който бавно да освобождава средствата на инвеститора. По този начин е възможно фирмата да бъде сигурна, че няма да има огромен шорт на отворения пазар.

И накрая, TrustSwap работи с много ниски такси. Докато адвокатите и традиционните посредници могат да вземат до 5% или 10% от транзактираните средства, TrustSwap работи с 1% такса и 0,5% такса, ако търговията се извършва с SWAP токена, създаден от компанията.

Разбиране на SWAP токена

Екосистемата TrustSwap работи с токена TrustSwap, което ще направи много по-ефективно за страните, участващи в търговия, да я обработват.

SWAP токенът, създаден от компанията, има голям брой функции, които могат да бъдат отразени в тяхното управление, залагане на награди, намалени такси и стабилност, наред с други неща. Потребителите, които притежават SWAP жетоните, могат да станат избиратели за решения за управление на платформата, които ще оформят бъдещето на екосистемата.

Притежателите на SWAP със сигурност ще искат да бъдат част от екосистема, която непрекъснато се разраства. Те със сигурност ще бъдат стимулирани да разширяват екосистемата и да я правят по-ефективна с течение на времето. Ако те се държат по неподходящ начин, резултатите определено биха били отрицателни за тях, изтривайки всяка краткосрочна печалба, която биха могли да получат, ако се държат неправилно.

Тези токени имат дефлационна схема, при която всеки път, когато има суап в платформата, използвайки тези средства, те ще се изгарят, намалявайки общото предлагане на SWAP токените. Това означава, че с течение на времето на пазара ще има по-малко SWAP токени.

Няколко криптовалути са внедрили тази дефлационна схема, позволявайки на потребителите да получат стойност, докато държат криптовалутата и виждат, че общото им предлагане намалява с времето. Ще има 100 000 000 SWAP токени, които някога ще бъдат издадени от TrustSwap.

Освен това тези, които използват SWAP токените за извършване на плащания и извършване на транзакции, ще получат 50% отстъпка от таксите, които плащат. Ако използват друга криптовалута за извършване на превода, ще трябва да платят такса от 1%, а не намалената опция от 0,5%, предоставена от SWAP токена.

Що се отнася до наградите, които потребителите могат да получат, докато държат валутата, TrustSwap включва залагане. Залагането е думата, която описва дейността по държане на криптовалута, защита на мрежата и получаване на награди за това. Ще участвате не само в процеса на управление на мрежата TrustSwap, но ще получите и награди за залагане.

Наградите, които ще получат залагащите, идват от транзакциите, които се извършват между страните, използващи SWAP токена. Залагащите и доставчиците на ликвидност ще получат 80% от таксите за транзакции, докато 10% от таксите за обработка на транзакция ще бъдат изгорени. Това е най-добрият начин да стимулирате участниците, участието в управлението и потребителите, които искат да бъдат дългосрочни инвеститори в криптовалутата TrustSwap.

Разпределението на токените ще бъде 60% за първоначално предлагане на ликвидност, 20% за екипа и 20% за маркетинг, разработка, награди и въздушни капки.

доверителен суап първоначална ликвидност

Екипът стартира първоначалното предлагане на ликвидност през юни 2020 г. и тестовата мрежа ще бъде завършена в началото на август. Те също така планират пълно стартиране през август, което вече показва, че компанията прави всичко, което е в състояние, за да стане бързо и безпроблемно за инвеститорите.

Те също така планират да стартират Cross-Chain интеграция, да добавят NFT, токени за сигурност и токенизирани активи, пазаруване и получаване и много други неща като DEX с търговия с ливъридж и други. Проектът явно се разширява и прави всичко възможно, за да предложи по-добри решения на потребители и инвеститори на пазара на криптовалути.

Заключение

TrustSwap е революционна компания на децентрализирания финансов пазар, която ще улесни плащанията с цифрови валути. Компаниите, потребителите и фирмите могат да започнат да използват платформата TrustSwap, за да обработват плащанията по бърз и сигурен начин.

SWAP токенът ще възнаграждава потребители, които залагат своите монети. Освен това, системата за управление и дефлационните аспекти на SWAP жетоните ще направят много привлекателно за инвеститорите да участват в икономиката на TrustSwap.

Чрез стартиране на първоначално предлагане на ликвидност, TrustSwap ще бъде една от най-полезните компании за търговци и потребители, които искат да обработват редовни плащания и не искат да зависят от доверена трета страна.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner