Infinito Wallet llança l’API Multi-Blockchain per a desenvolupadors, que proporciona un desenvolupament DApp fàcil i eficient

Cartera Infinito, la cartera universal líder per a les principals cadenes de blocs de contractes intel·ligents com Ethereum (ETH), NEO, EOS i Cardano, ha llançat API Infinito Multi-Blockchain com la solució del primer pas per als desenvolupadors de serveis que utilitzen dApps i tecnologia blockchain.

Per desenvolupar serveis mitjançant dApps i blockchains, és essencial crear nodes que admetin la xarxa blockchain, així com molts programes necessaris per accedir i analitzar les dades de blockchain. El desenvolupament de serveis també és complex, ja que el desenvolupament i la configuració de cada infraestructura de cadena de blocs basada en diferents filosofies de disseny han de ser separats.

L’API Infinito Multi-Blockchain proporcionarà als desenvolupadors accés perfecte a diverses cadenes de blocs i proporcionarà una gran escalabilitat juntament amb una seguretat sòlida, establint per a ells un entorn de desenvolupament de serveis multi-blockchain. Aquesta API impulsa l’aplicació de cartera universal líder que creix ràpidament a tot el món, Cartera Infinito.

Cartera Infinito: la cartera de criptomoneda mòbil definitiva que connecta monedes, titulars de tokens i emissors de tokens a tot el món.

CARTERA UNIVERSAL KV Per a l'article 01 de l'API

Des del seu debut al mercat global, Infinito Wallet ha crescut fins a convertir-se en una cartera universal de primer nivell que lidera l’expansió mundial de criptomonedes i comunitats d’usuaris. Actualment, l’aplicació Wallet està disponible tant en iOS com en Android, amb més de 300.000 descàrregues.

Infinito Wallet admet monedes i fitxes principals, incloses BTC, BCH i Dash, juntament amb plataformes de contractes intel·ligents que donen suport a l’evolució i expansió de la utilització de la tecnologia blockchain. És l’únic servei de cartera mòbil amb un suport tan ampli per a monedes i fitxes. A més, la cartera té nombroses aliances i implementació de plataformes de blockchain de contractes intel·ligents.

En primer lloc, a finals de 2017, Infinito Wallet es va llançar oficialment amb suport per a Ethereum i la seva Fitxes ERC20. Després, a principis del 2018, la cartera va afegir la de la Xina NEO criptomoneda, número 15 del mercat (* 1), juntament amb el seu tipus de testimoni NEP-5. Universal Wallet també va ser el primer del món a donar suport a la moneda de suport de la infraestructura NEO blockchain, GAS.

Recentment, Infinito Wallet va començar a donar suport a la primera edició oficial de EOS (Versió MainNet), ocupant el cinquè lloc (* 1) en termes de capitalització borsària. Més tard, Universal Wallet va permetre el suport per a tots els tokens EOS en una altra indústria primer per obtenir una solució mòbil tant per a blockchain EOS com per als seus actius. Aquesta fita va atreure a Universal Wallet molta atenció de la indústria.

El 25 de setembre de 2018, Infinito Wallet es va convertir en la primera cartera mòbil per integrar suport ADA moneda de Cadena de blocs Cardano, rànquing de capitalització borsària número 9 (* 1). Això va ser possible gràcies a la col·laboració oficial de desenvolupament amb l’equip de desenvolupament que hi ha darrere de la cadena de blocs de Cardano, IOHK, i va permetre una gestió segura i còmoda, així com l’accés a la moneda ADA, juntament amb els serveis basats en la cadena de blocs de Cardano.

A més, Infinito Wallet amplia la seva associació amb la comunitat blockchain. Universal Wallet ha anunciat la col·laboració amb el projecte blockchain i la criptomoneda ONTologia, classificació número 25è (* 1).

Aquests esforços per difondre l’adopció de criptografia d’Infinito Wallet han estat àmpliament coberts i avaluats per experts de la indústria, així com per llocs d’informació sobre criptografia (Cercador, Coinlist, AbitGreedy, Blockonomi, Coinpedia, etc.). La cartera també és considerada la cartera de criptomonedes més versàtil i segura del món.

Amb l’objectiu de convertir-se en la infraestructura definitiva per promoure la implementació social i l’ús de blockchain a tot el món, Infinito Wallet té previst incloure suport per a més blockchains de contractes intel·ligents, inclosos ONTOLOGIA, NEM, ESTEL·LAR, i altres blockchains per a criptomonedes populars al mercat.

Actualment, Infinito Wallet admet, per ordre alfabètic, ADA, BCH, BTC, DASH, DOGECOIN, EOS, EOS Mainet Tokens, ERC 20 Tokens, ETC, ETH, GAS, LITECOIN, NEO i NEP – 5 Tokens.

(* 1) Vegeu: Coinmarketcap a https://coinmarketcap.com/ a partir del 10 d’octubre de 2018.

Infinito Wallet presenta noves solucions tecnològiques per a desenvolupadors de dApp: reduir els esforços i els costos de desenvolupament alhora que promou l’expansió del servei

Infinito Wallet ha ampliat enormement les seves capacitats tècniques i la xarxa de socis, consolidant la seva posició a la indústria com la cartera universal més versàtil i segura per a comunitats de criptografia. En el procés de col·laboració amb comunitats de desenvolupament mundials, s’han posat de manifest diversos obstacles i problemes en el desenvolupament de serveis de blockchain.

Per exemple, cada plataforma blockchain utilitza diverses tecnologies diferents, que s’han de treballar per separat per implementar-les als serveis. Això augmenta enormement el temps i la mà d’obra necessaris per al desenvolupament de serveis, cosa que, juntament amb la complexitat en el desenvolupament i la prestació de serveis, actua com un gran obstacle per a la difusió i adopció de tecnologia i serveis basats en blockchain..

Amb això en ment, Infinito va començar a resoldre el problema fonamental en el desenvolupament de serveis utilitzant cadenes de blocs d’alta dificultat, així com les lluites per difondre l’adopció de serveis de cadenes de blocs. A més d’ampliar el servei de cartera de criptomonedes d’Infinito Wallet, Infinito també va començar a oferir Plataforma Infinito Blockchain per a desenvolupadors de serveis de blockchain dApps.

API Infinito Multi-Blockchain, que és la primera solució per a desenvolupadors publicada en aquest moment, actua com una passarel·la integrada per accedir i interactuar amb diverses cadenes de blocs. A més, a finals d’aquest any, Infinito llançarà SDK Infinito, un conjunt d’eines de desenvolupament tot en un que redueix l’obstacle de desenvolupament dels serveis que utilitzen dApps i cadenes de blocs, millora l’eficiència i permet la comunicació de dades entre cadenes de blocs. Seqüencialment, Infinito Universal API Suite, un servei API ampliat, i Plataforma Infinito Blockchain, també es donarà a conèixer un mercat de solucions per a desenvolupadors.

Implementació de la funcionalitat Multi-Coin en dApps amb la solució Infinito Multi-Blockchain API

API Infinito Multi-Blockchain és una passarel·la integrada que facilita l’accés i la interoperabilitat amb diverses cadenes de blocs, que permet transaccions criptogràfiques, recuperació de saldo i historial i comunicació de dades entre contractes intel·ligents. Tècnicament, permetrà als desenvolupadors interactuar amb diverses cadenes de blocs a través de l’API Javascript (es planifica Java i C #), crear i interactuar amb contractes intel·ligents, així com rebre notificacions de les actualitzacions de les adreces de blockchain mitjançant webhook i màquina d’estat. Els socis de desenvolupament interessats en l’API Infinito Multi-Blockchain es poden registrar al lloc web oficial d’Infinito on poden obtenir-los Claus API per iniciar el desenvolupament a l’instant.

Dapps Diagram Eng Ver

Amb aquest servei d’API, els desenvolupadors poden enviar i rebre monedes / fitxes, recuperar el saldo d’adreces i l’historial de transaccions, visualitzar i exportar l’historial de transaccions, rebre notificacions de transaccions, desplegar contractes intel·ligents, personalitzar i establir tarifes de comissions de transaccions i mostrar els preus de mercat de les criptomonedes. A més, també permet diverses funcions específiques i essencials per optimitzar cadenes de blocs individuals, com reclamar GAS que és una característica exclusiva de la cadena de blocs NEO o gestionar recursos de transacció i amplades de banda exclusivament a la cadena de blocs EOS..

Solucions per a desenvolupadors de Blockchain: SDK i API per integrar i implementar fàcilment diverses cadenes de blocs per a noves oportunitats de negoci

A més de API Infinito Multi-Blockchain, R d’Infinito&L’equip D treballa en qüestions freqüents en la difusió del desenvolupament de serveis i l’adopció de serveis que utilitzen blockchain. L’API Multi-Blockchain és la primera de les solucions per a desenvolupadors d’Infinito i es compromet a resoldre les dificultats de desenvolupament de la implementació de criptomonedes que consisteix a tractar diversos blockchains. Arribarà a finals del 2018 el llançament de SDK Infinito, el conjunt d’eines tot en un per racionalitzar massivament el desenvolupament de serveis i dApp blockchain. L’API Infinito Multi-Blockchain forma part de Infinito Universal API Suite, un mercat de solucions de tecnologia avançada per a desenvolupadors que es publicarà de manera seqüencial.

En utilitzar l’API Suite i l’SDK, els desenvolupadors de serveis poden connectar fàcilment els seus serveis desenvolupats per si mateixos a diverses plataformes blockchain segons les seves necessitats i connectar perfectament els serveis desenvolupats mitjançant l’SDK. Les solucions d’Infinito no només ajuden els desenvolupadors a eliminar els problemes de desenvolupament i operació mitjançant blockchains, sinó que també integren solucions tecnològiques dels millors jugadors de la indústria de tot el món als seus propis serveis..

Actualment, Infinito s’associa amb líders de la indústria de compliment de blockchain, com ara Blockpass qui proporciona autenticació d’identitat (ID / KYC) i Coinfirm qui aporta funcions avançades contra el blanqueig de diners (AML) i coneixement de conformitat. En incorporar el servei com a mòdul, es pot aconseguir un desenvolupament i gestió de serveis segurs.

Ha esdevingut més important que mai protegir la legitimitat dels usuaris de serveis i de les empreses que operen serveis en les noves tecnologies amb el poder del compliment. Per exemple, mitjançant Infinito Universal API Suite, una plataforma de comerç electrònic tradicional pot connectar el pagament de criptografia amb la funcionalitat d’intercanvi automàtic integrada. Aquesta combinació en particular permetrà que el seu negoci en línia permeti el pagament flexible de les criptomonedes on els usuaris paguen en la moneda seleccionada, que es converteix automàticament en la criptografia desitjada per l’empresa. A més, en connectar-se sense problemes a serveis de conformitat com l’autenticació de clients mitjançant Infinito SDK, les empreses de comerç electrònic poden utilitzar funcions de verificació de riscos per detectar possibles perills ocults a les activitats comercials.

Hi ha disponibles solucions per al desenvolupament de serveis a Plataforma Infinito Blockchain, el mercat de mòduls per a solucions per a desenvolupadors a les que es pot accedir fàcilment mitjançant Infinito SDK i API. Aquesta plataforma en constant expansió també conté solucions de socis de desenvolupament de blockchain de tot el món que volen promoure la creació de serveis que utilitzen blockchain. Amb aquesta solució de desenvolupament modularitzada, Infinito pretén crear un entorn de desenvolupament autònom per ajudar els desenvolupadors a construir nous serveis i empreses.

Totes aquestes tecnologies s’utilitzen i s’utilitzen actualment a la infraestructura tècnica que admet Infinito Wallet, que s’està expandint ràpidament a nivell mundial. Infinito continuarà abordant i resolent obstacles fonamentals en el desenvolupament i la difusió de serveis basats en blockchain que requereixin implementacions tècniques complexes, fent que blockchain sigui més accessible tant per als desenvolupadors de serveis com per a empreses.

Poseu-vos en contacte amb Infinito ara per accedir a l’API Infinito Multi-Blockchain o convertir-vos en soci de serveis.

Socis comercials de Desenvolupament de serveis i carteres Infinito

Infinito Wallet comptarà activament amb els serveis i les funcions desenvolupats mitjançant les solucions per a desenvolupadors d’Infinito.

A més, està prevista una actualització important de la versió 2.0 per a Infinito Wallet el novembre de 2018. Juntament amb solucions per a desenvolupadors, Infinito té previst col·laborar amb proveïdors de serveis de gran abast de tot el món per aportar una experiència d’usuari avançada utilitzant blockchain i funcions necessàries per a activitats comercials com ara com a negociació i liquidació.

Infinito Wallet serveix com a eina per donar suport als usuaris i serveis, permetent un ús i gestió diària segura dels actius criptogràfics, així com accés a serveis innovadors de blockchain.

Sol·liciteu l’associació aquí.

Descarregueu Infinito Wallet a Android aquí.

Descarregueu Infinito Wallet a iOS aquí.

Què és el Projecte Infinito?

Infinito Project, inclòs Infinito Wallet, està gestionat per Infinity Blockchain Labs Europe (IBL EU), registrat a l’illa de Man.

IBL EU és una filial d’Infinity Blockchain Holdings (Infinity Block Chain Holdings, “IBH”) amb seu a Singapur. IBH és un holding amb una R&Base D especialitzada en aplicacions de tecnologia blockchain a Vietnam, una base d’acceleració empresarial a altres parts d’Àsia, incloses Tailàndia, Malàisia i Japó. Actualment, el grup està format per més de 300 experts, inclosos desenvolupadors, investigadors, dissenyadors i comercialitzadors.

Infinito Project té una missió única: permetre l’adopció massiva de blockchain per a empreses i consumidors. Per aconseguir-ho, Infinito crea contínuament solucions per ajudar les empreses a integrar i desenvolupar sense problemes les aplicacions i serveis blockchain, mentre que els consumidors accedeixen i utilitzen els serveis blockchain amb la màxima comoditat i seguretat. Infinito està ampliant selectivament la seva xarxa de socis d’integració de serveis a escala mundial i treballa per convertir-se en la porta d’entrada única per als proveïdors de serveis i els consumidors per accedir i prosperar a les principals cadenes de blocs..

Contacte [protegit per correu electrònic] per obtenir més informació sobre la gamma de serveis i solucions per a empreses i desenvolupadors.

Seguiu els enllaços següents per obtenir la informació més recent sobre els serveis Infinito.

Pàgina web oficial: https://www.infinitoservices.io/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/infinito-services/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner