Оспорване на коефициентите с MERJ, StartEngine и LiquidPiston

Оспорване на шансовете

Докато светът се бори да се адаптира и да продължи, чрез продължаващата пандемия COVID-19, има няколко избрани компании, които са успели да продължат по пътя към успеха.

Вместо да се съсредоточим върху изпитанията и изпитанията, усетени от COVID-19, ще разгледаме накратко няколко от тези компании, които се оказват процъфтяващи в трудни времена.

MERJ

Първо е MERJ Exchange. Тази базирана на Сейшелите борса се утвърди като лидер в процъфтяващия сектор на цифровите ценни книжа. Те не само поддържат различни цифрови ценни книжа на своята платформа, но и го правят по регламентиран начин.

Техният потенциал се подчертава само с един бърз поглед към скорошния им растеж. Компанията бележки че докато повечето световни фондови борси отбелязаха 7% спад в капитализацията през последната година, те успяха да постигнат ръст от 325%.

Изпълнителният директор на MERJ, Едмънд Туохи, наскоро отдели време да коментира наскоро наблюдавания им растеж, заявявайки: „Този ​​огромен растеж, който наблюдаваме, е отражение на бързите темпове, с които финансовите пазари преминават към по-ефективни структури … MERJ нарушава традиционен борсов модел, разбиване на трансграничните бариери и рационализиране на процесите, в крайна сметка намаляване на разходите както за инвеститорите, така и за компаниите, регистрирани на борсата “

Като регулирана борса, която хоства както традиционни, така и цифрови ценни книжа, изглежда, че MERJ е в добра позиция да успее както в момента, така и в бъдещето.

Кои са MERJ Exchange?Кои са MERJ Exchange?

Гледайте това видео в YouTube

LiquidPiston

Тази компания, базирана в Блумфийлд, Кънектикът, наскоро завърши това, което се рекламира като една от най-бързите Reg. CF повишава, към днешна дата.

Предлаганата от LiquidPiston технология е изградена върху идеята ротационните двигатели да имат неизползван потенциал на пазара на ICE. Когато миналите примери, като често използвания дизайн на Ванкел, се провалиха, LiquidPiston изглежда успя. Усилията им доведоха до самохвалство на двигателите,

  • Мащабируеми обхвати на мощността
  • Компактен дизайн
  • Интеграция на хибридни превозни средства
  • 30% скок в ефективността спрямо газа & дизел

Хоствано чрез StartEngine, краудфандингът LiquidPiston кампания успя да примами над 3000 инвеститори да участват само за 9 часа. Резултатът?

  • 51,6 милиона долара оценка
  • Набрани 1,07 милиона долара

С обещаващи приложения както във военния, така и в космическия сектор, ротационните двигатели от следващо поколение, проектирани от LiquidPiston, имат светло бъдеще. Компанията отбелязва, че те възнамеряват да максимизират потенциала на своята технология чрез усилия, които включват лицензионни споразумения.

Във време, когато VC пресъхна, както отбелязват мнозина, способността на LiquidPiston не само да постигне целта си, но и за рекордно време, е впечатляващ подвиг.

StartEngine

Напоследък платформите за краудфандинг наистина подтикнаха разказа, че те са вратарите на финансирането по време като тези. С гореспоменатото повишение на LiquidPiston изглежда, че те се занимават с нещо.

Главен изпълнителен директор на StartEngine, Хауърд Маркс, посочва,

„Радвам се, че повишението на Liquid Piston беше успешно. Всъщност повишаването на Liquid Piston е най-бързата Reg CF кампания за всички времена на нашата платформа … Мисията на StartEngine е да помогне на предприемачите да постигнат мечтите си и се надявам Liquid Piston да може да използва набраните от тях 1,07 милиона долара и хилядите им нови инвеститори за да постигнат своето. “

По-нататъшното укрепване на този разказ е неотдавнашното съобщение, че Кевин О’Лиъри, известен още като г-н Чудесен, се е превърнал в преобразувател в краудфандинг; До такава степен, че сега той е станал не само инвеститор в StartEngine, но и активен член на екипа.

Г-н Прекрасно съгласува усилията с платформата за краудфандинг на собствения капитал ‘StartEngine’

Мистър Прекрасни се присъединява към StartEngineГ-н Прекрасни присъединява StartEngine

Гледайте това видео в YouTube

Алтернативни предложения

Докато компаниите, изброени тук днес, се различават изключително много в това, което предлагат, има обща черта сред тях – алтернатива на нормата и перспективна перспектива.

MERJ реши, че цифровите ценни книжа ще заемат видно място в бъдещето на инвестирането. Те заеха тази позиция и изградиха обещаваща платформа около тяхната подкрепа.

StartEngine реши, че – особено по време на бурни времена – МСП могат да се възползват най-много от капитала, генериран чрез краудфандинг; Вместо по-традиционния маршрут „VC“.

LiquidPiston реши, че наистина има място за двигателите с вътрешно горене, които се движат напред. Ключът към това да работи? Усъвършенстване на това, което някога е било обявявано за радикален и обещаващ дизайн (ротационни двигатели).

Като се освободиха от плесента, тези компании успяха и да заинтригуват, и да примамят инвеститорите да проправят пътя към продължаващ успех.

В други новини

Въпреки че обсъдените тук компании може да процъфтяват, все още има множество въпроси, възникнали по време на пандемията. Следващата статия разглежда няколко от проблемите, които са привлекли вниманието ни през това време.

Ефектът COVID-19

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner