Топ 5 британски борсови брокери

С огромен набор от брокери, от които можете да избирате, никога не е било по-лесно да започнете търговия с акции. Ако търгувате в Обединеното кралство, тогава има и отлична гама от най-добри решения за борсов борс.

Тук ще разгледаме по-отблизо 5 топ британски борсови брокери, за да започнете да търгувате, ако сте нов в бранша, или това също може да бъде идеално, ако сте по-опитен търговец. Наред с това ще покрием и няколко важни точки, които да вземете предвид при избора на вашия брокер.

Неща, за които трябва да помислите, преди да започнете да търгувате

Важно е, преди да започнете да търгувате, да направите задълбочена проверка на ключови области, дори с най-добрите брокери. Ето няколко от най-важните ключови моменти, които трябва да вземете предвид, преди да вземете решение за брокер:

Такси и комисионни: Повечето борсови брокери се справят изключително добре, като предлагат търговия без комисионни и много ниски разходи и такси. Това е нещо, което трябва да наблюдавате и проучвате, преди да се регистрирате.

Брокерски функции и платформа за търговия: Ако сте нов търговец, ще искате платформа за търговия, която е лесна за използване и разбиране. Ако сте по-опитни, може да искате по-задълбочени графики, инструменти и показатели, заедно с по-широк спектър от активи.

Стил на търговия: Сега има много начини за търговия с акции. Това може да означава по-отдалечен подход от ваша страна с възможността да инвестирате в ETF и подобни продукти от типа кошница или напълно автоматизирано търговско изживяване. Със сигурност има брокер, който да отговаря на вашия стил на търговия.

Fineco

Fineco е италианска банка, основана през 1999 г. и предлага услуги за онлайн търговия от 2004 г. Те също са публично регистрирани в Италия и регулирани в Обединеното кралство от FCA, което ги прави изключително прозрачни и надеждни борсови посредници. Понастоящем те предлагат услуги само за търговци от Обединеното кралство и Италия и ще откриете много ниски такси за не-търговия, голям набор от активи и лесна за използване платформа за търговия.

Тук можете да търгувате с голямо разнообразие от активи, включително над 5000 акции и ETF от големи борси в САЩ, Великобритания и Европа. Налични са и взаимни фондове, облигации, опции, фючърси и някои CFD на акции.

Също така ще намерите както уеб базирани, така и мобилни платформи за търговия, които са много интуитивни и лесни за ползване, които, макар и да не могат да се персонализират, все пак осигуряват положително цялостно търговско изживяване. Брокерът също така предоставя отлична дълбочина на инструментите за изследване, включително обширни основни данни за всеки актив и препоръки за търговия.

Разходи за търговия: За търговците в Обединеното кралство има фиксирана фиксирана такса от 3,95 долара комисионна за сделка. Таксите за други активи обикновено са многостепенни, като се използва система, базирана на обема, която може да ви бъде от полза, колкото повече търгувате. Таксите, които не се търгуват, са много ниски без такси за бездействие, депозит или теглене.

За повече информация можете да се насочите директно към Fineco за да отворите акаунта си.

Дегиро

Дегиро е всепризнат онлайн брокер от Холандия, който съществува от 2008 г. и е регулиран от FCA във Великобритания. Без да се изисква минимален депозит и едни от най-ниските търговски разходи в бранша, ясно е да се види как този брокер се е превърнал в популярен избор във Великобритания и Европа.

Тук платформата за търговия е достъпна както като уеб базирана, така и като мобилна с отлична функционалност и много лесна за използване за нови търговци. Мобилната платформа също е много добре оформена и не ѝ липсват нито една от характеристиките и възможностите на уеб-базираната платформа, въпреки че и двете имат само ограничена персонализация и може да са малко светлина за по-напредналите търговци.

Отново Degiro предлага над 5000 активи за търговия със запаси, налични от всички големи борси в САЩ и Европа. Можете също така да търгувате с добър избор от ETF, взаимни фондове, опции, облигации и фючърсни пазари в зависимост от нивото на вашата сметка.

Разходи за търговия: Един от най-евтините онлайн брокери на разположение. Търгувайте американски акции от 0,004 долара за акция плюс такса от 0,50 евро. Акциите на Обединеното кралство и ЕС могат да се търгуват за различни такси от € 2 до € 10 плюс много малък процент в зависимост от борсата. Също така няма да откриете такса за неактивност или такса за депозити и тегления.

Насочете се право към Дегиро да погледнете и да отворите сметката си.

Интерактивен инвеститор

Интерактивен инвеститор е друг дългогодишен борсов посредник, предлагащ широка гама от услуги в Обединеното кралство, където те са добре регулирани от FCA за най-довереното изживяване. Брокерът е основан през 1995 г. и оттогава е популярен избор.

Предлагането на активи при този брокер е малко по-ограничено от някои други, въпреки че все още можете да търгувате с акции, ETF, облигации и взаимни фондове с почти 2000 активи, за да избирате от големите борси по света.

Ще намерите и лесна за ползване платформа за търговия, която е достъпна както в мрежата, така и като мобилна. Процесът на откриване на сметката тук също е изключително удобен и брокерът се справя много добре с поддържането на множество основни валути, въпреки че процесът на теглене за някои може да бъде дълъг. Депозитите с дебитни и кредитни карти са улеснени, но за теглене ще трябва да използвате банков превод.

Разходи за търговия: Interactive Investor има фиксирана месечна такса, която те начисляват от £ 9.99 до £ 19.99 на месец в зависимост от типа на вашия акаунт. Тогава таксата за търговия обикновено е £ 3,99 до £ 7,99 в зависимост от актива, докато такса от £ 15 се прилага за спешни тегления, които могат да пристигнат същия ден. Депозитите са без такса.

За повече подробности можете да видите Интерактивен инвеститор уебсайт директно.

Харгрийвс Лансдаун

Харгрийвс Лансдаун е един от най-уважаваните борсови брокери във Великобритания. Те са и едни от най-дългогодишните, съществували от 1981 г. насам. Те са добре регулирани от FCA и остават конкурентоспособни във всички аспекти на разходите и таксите, тъй като през годините еволюираха предлагането си, въпреки че само търговци от Обединеното кралство могат да отворят напълно своята сметка онлайн.

Веднъж създадени, ще намерите добра гама от общи активи с над 2000 налични за търговия, включително много акции от цял ​​свят, ETF, взаимни фондове и облигации. Тъй като брокерът все още запазва някои аспекти на традиционен борсов посредник, можете също така да изберете портфолиото ви да се управлява от един от техните собствени професионалисти, въпреки че минималният депозит за този тип сметка е £ 1000 в сравнение с минимален депозит при стандартна инвестиционна сметка. Един от многото налични типове акаунти е и ISA акаунт, който дава възможност за определена сума без данъци.

Освен залагания за разпространение и търговия с CFD, ще използвате собствена платформа за търговия на Hargreaves на мобилни устройства и като уеб базирана платформа, която също е много лесна за ползване и лесна за навигация за добро търговско изживяване. Брокерът също така осигурява добра дълбочина на образователното съдържание.

Разходи за търговия: Таксите варират от £ 5,95 до £ 11,95 за сделки с акции в зависимост от обема. Таксите за взаимни фондове също са ниски, докато няма такси за депозит, теглене или бездействие.

За повече информация относно този брокер или за откриване на акаунт можете да видите Харгрийвс Лансдаун уебсайт.

Интерактивни брокери Великобритания

Интерактивни брокери е едно от най-големите имена в онлайн търговията с акции по целия свят. Те са и едно от най-доверените имена в бранша, предлагащи услуги от 1978 г. Дейността им в Обединеното кралство е добре регулирана от FCA и можете да очаквате същото страхотно качество да бъде достъпно тук, тук.

Повече от 10 000 активи се предлагат за търговия като акции, ETF, облигации, взаимни фондове и други за търговци от Обединеното кралство. Спред залаганията се предлагат и на търговци от Обединеното кралство за редица активи. Ще имате достъп и до модерната платформа за търговия TWS от Interactive Brokers, която е една от най-изчерпателните в търговията, що се отнася до дълбочина на инструментите за изследване, като същевременно е изключително лесна за използване.

В IB дори като търговец в Обединеното кралство ще имате достъп до отличния им набор от образователно съдържание, включително статии, уроци и уеб семинари, които са особено фокусирани върху различни области на собственото предлагане на брокерите..

Разходи за търговия: Ценови или фиксирани цени могат да бъдат избрани с IB UK. При диференцирано ценообразуване таксата започва от 0,05% от стойността на търговията с минимум £ 1. При фиксираната система се начисляват £ 6 за сделка до £ 50,000 и £ 6 + 0,05% над това. Има редица такси за неактивност, които варират от $ 3 на месец за тези под 25 години, до $ 20 на месец е под $ 20 комисионна е спечелена.

Насочете се към Интерактивни брокери Великобритания ако искате да отворите сметка и да започнете да търгувате.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner