Top 5 corredors de valors dels Estats Units

El comerç d’accions en línia mai ha estat tan accessible. Ara hi ha una àmplia gamma de corredors de valors en línia que ofereixen entorns de negociació de confiança i operacions sense comissions en milers d’accions, ETF i molt més..

Tant si sou un comerciant de valors nou com amb experiència, hi haurà un corredor perfecte per a vosaltres. Hem analitzat de prop 5 dels millors i hem esbossat les seves funcions clau per satisfer les vostres necessitats comercials.

Àrees importants a tenir en compte

Amb tantes opcions excel·lents disponibles, hem tingut en compte algunes de les següents àrees importants com a factors clau a l’hora d’escollir el vostre corredor de valors en línia:

Costos comercials: Això afectarà directament el vostre resultat final. Per sort, avui en dia al mercat, la majoria dels principals corredors de valors ofereixen un gran valor a l’hora de permetre el comerç sense comissions i, en general, no tenen comissions..

Plataforma i funcions: Voleu una plataforma de negociació que sigui fàcil d’utilitzar i que també estigui disponible al dispositiu escollit, amb una capacitat de negociació mòbil cada vegada més important per a la majoria dels comerciants. Les funcions i eines addicionals del corredor també poden diferenciar molts competidors.

Estil de negociació: Com voleu operar i, en particular, el vostre nivell d’implicació, tindrà un paper fonamental. Per a l’enfocament pràctic, els assessors de robo i el comerç automatitzat són perfectes, mentre que per a una cartera diversa amb un pressupost, l’augment del comerç fraccionari d’accions és més que ideal.

Firstrade

Si busqueu un broker amb experiència a la indústria, recolzat per una de les reputacions més respectades i amb moltes funcions i opcions comercials excel·lents, no cal que busqueu més que Firstrade. Són pioners a oferir operacions comercials de baix cost i sense comissions i existeixen des del 1985.

Al llarg dels seus més de 35 anys al sector, no s’han quedat quiets. Continuant evolucionant, ara ofereixen una plataforma de negociació propietària i intuïtiva on podeu aprofitar el comerç de milers d’accions, ETF i bons d’algunes de les principals borses del món..

També ofereixen una secció educativa de primer nivell amb articles, vídeos i tutorials per ajudar-vos a fer créixer el vostre coneixement sobre el comerç a tots els nivells..

Costos comercials: No trobareu comissions ni comissions comercials a cap lloc de Firstrade. De manera única, entre els millors corredors, això també s’aplica al comerç de fons d’inversió, sovint un gran avantatge per als comerciants amb més experiència.

Consulteu la nostra revisió completa de Firstrade o dirigiu-vos directament a Firstrade per obrir el vostre compte ara.

Finances M1

Finances M1 s’ha consolidat ràpidament com una de les opcions de corredors de valors més úniques del sector. Combinen alguns dels millors elements d’un corredor en línia de baix cost alhora que ofereixen una experiència comercial popular de robo-assessor. Això els ha convertit en la millor opció per a molts operadors de valors des del llançament el 2015.

Si voleu començar a negociar accions fraccionades i construir una cartera diversa al mateix temps, M1 us ofereix la solució ideal. Aquí podeu triar entre milers d’accions, ETF i altres actius per construir la vostra cartera a través d’accions fraccionades o entre dotzenes de carteres seleccionades anomenades “pastissos” que el broker ha reunit. Un cop invertits, aquests pastissos es poden canviar i reequilibrar automàticament de la mateixa manera que un assessor de robo per optimitzar la vostra inversió.

Més enllà de la simple negociació, aquest servei assegurat i regulat per FDIC proporciona tot un ecosistema on podeu estalviar a tipus d’interès elevats i fins i tot demanar préstecs a la vostra cartera a baix cost a través de M1 Spend sense cap tipus de comprovació de crèdit ni un tipus d’interès baix del 2%..

Costos comercials: Es proporciona un valor molt bo per negociar amb M1 Finance. No s’afegeixen cap comissió de negociació, ni comissions ni augmentacions. Tampoc hi ha cap compte mínim per preocupar-se. Un entorn perfecte per als comerciants que busquen estalviar diners.

Feu un cop d’ull a la nostra revisió o visita completa de M1 Finance Finances M1 directament per començar.

Public.com

Public.com és un dels corredors de valors basats en aplicacions de més ràpid creixement de la indústria. Han estat existents d’alguna forma durant molts anys i tenen regulacions respectades per part de FINRA, alhora que ofereixen un entorn d’inversió i operacions molt innovador per al borsari modern..

Trobareu milers de valors i ETF importants dels Estats Units disponibles per navegar i comprar amb classificacions basades en temes, cosa que us permetrà trobar fàcilment les inversions perfectes. Un gran avantatge al mercat actual és que podeu invertir en accions fraccionades amb Public i, gràcies a la comoditat de la seva aplicació mòbil fàcil d’utilitzar. Es pot descarregar ràpidament al vostre dispositiu iOS o Android i us proporciona tot el poder comercial que necessiteu.

A més, tindreu accés a moltes excel·lents funcions de comerç social que us permeten comunicar i compartir informació amb altres grups i comerciants, tot i que tingueu un sistema de missatgeria directa perquè no us perdeu cap moviment..

Costos comercials: Com passa amb molts altres, no hi ha comissions ni comissions en cap comerç amb Public.com. Afegiu-ho a les moltes funcions que no són comercials, com ara dipòsits i retirades, que poden ser gratuïtes i que és possible comerciar amb un gran valor aquí.

Per obtenir més detalls, podeu veure la nostra revisió en profunditat de Public.com o visitar el Public.com per apuntar-se.

Corredors interactius

Corredors interactius ha estat al voltant de la indústria des de fa molt de temps. Pel que fa als corredors de valors, són respectats i regulats en igual mesura dins del sector. Recentment també han estat treballant en l’evolució de la seva oferta per atraure més nous operadors de valors amb la seva oferta IBKR Lite.

Aquest servei acosta IB a altres competidors, ja que us poden oferir borses i ETF gratuïts en actius nord-americans a través d’IBKR Lite de la manera que el servei complet d’IBKR Pro no ho fa. També trobareu que, quan anteriorment es reduïa, el broker ofereix ara funcions de suport i de recerca més avançades que són cada vegada més fàcils d’utilitzar..

Si busqueu un corredor de valors de marca de llarga trajectòria dins de la indústria que atengui no només els nous comerciants, sinó que també tingui nivells per desbloquejar a mesura que tingueu més experiència, és possible que Interactive Brokers sigui l’elecció més adequada.

Costos comercials: IBKR Lite no té comissions per negociar accions i ETF en actius nord-americans. Si canvieu actius d’altres 100 + borses que s’ofereixen a més de 30 països, pagareu comissions a partir de 0,005 dòlars per acció amb un mínim d’1 dòlar, mentre que les opcions són de 0,65 dòlars per contracte..

TD Ameritrade

Un altre nom important de la indústria pel que fa a corredors de borsa i serveis financers més amplis, TD Ameritrade és una pedra angular del sector. Combinen la seva bona reputació de llarga data amb una evolució cap al comerç sense comissions en una àmplia gamma d’actius.

El comerç d’aquests actius amb el corredor és un procés molt suau mitjançant la seva pròpia plataforma de negociació Thinkorswim que ha guanyat una gran reputació per ser fàcils d’utilitzar, molt potents i detallats a l’hora de traçar eines i capacitats..

No només avalat per la reputació i una enorme oferta d’actius, inclosos molts en criptografia, TD Ameritrade passa al següent nivell en proporcionar accés a una àmplia gamma de recursos educatius útils. És per això que molts dels seus comerciants tendeixen a registrar-se i romandre amb el corredor com a opció a llarg termini.

Costos comercials: Podeu canviar totes les accions i ETF aquí sense comissions i sense comissions. També hi ha milers de fons d’inversió i més del que podeu accedir sense comissions, mantenint el ritme de la indústria. Les opcions es poden canviar a 0,65 dòlars per contracte sense cap mínim.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner