Com guanyar diners en accions

Tot i que no hi ha una fórmula màgica per guanyar diners a la borsa, hi ha poques maneres de posar les probabilitats al vostre favor. La clau és ser realista sobre el vostre nivell de coneixement i el temps que teniu disponible per dedicar a invertir.

Inversió passiva

La forma més senzilla de guanyar diners a la borsa és invertint passivament amb ETF. Això us permetrà obtenir el mateix rendiment que un índex de les accions de les empreses cotitzades més grans.

Durant els darrers cent anys, el mercat de valors ha superat constantment altres classes d’actius com ara bons, béns immobles i metalls preciosos. Al mateix temps, la majoria dels fons d’inversió tenen un rendiment inferior als amplis índexs borsaris. Quan parlem d’un ampli índex borsari, ens referim a índexs com el S&P500 que inclou les empreses cotitzades més valuoses d’un mercat.

Per tant, invertir en un ETF que faci un seguiment d’un índex de mercat significa que obtingueu el mateix rendiment que l’índex, de manera que ja esteu per davant dels fons gestionats de manera més activa. També vol dir que esteu invertit en la classe d’actius que ha superat constantment a llarg termini. Fins i tot els rendiments relativament modestos poden augmentar substancialment durant un període prou llarg. Els ETF també són molt més barats de tenir que gairebé qualsevol altre tipus de producte financer.

És possible millorar el rendiment d’un ETF de mercat, però cal que arrisqueu una mica més. Una manera de millorar el rendiment d’una cartera d’ETF és mitjançant l’addició de fons que facin un seguiment dels sectors de creixement més ràpid com la tecnologia i les empreses discrecionals del consumidor..

Comprar i mantenir la inversió

El terme inversió passiva s’utilitza normalment per referir-se a la inversió en ETF o fons índex. La inversió passiva també implica mantenir els fons durant molt de temps, sense fer cap canvi. La inversió de compra i manteniment és molt similar.

Abans d’aparèixer la inversió passiva, s’utilitzava el terme inversió de compra i retenció per referir-se a la compra d’accions individuals i, posteriorment, a la seva conservació indefinida. En gran mesura, així és com Warren Buffet ha guanyat diners, tot i que hi ha una mica més del que fa.

És més difícil mesurar l’eficàcia de la inversió de compra i retenció, perquè el seu èxit o fracàs depèn evidentment de les accions seleccionades. Però hi ha un gran avantatge en aquesta estratègia. Els inversors sovint sabotegen el seu propi rendiment comprant i venent accions i intentant cronometrar el mercat. En molts casos, guanyarien més simplement comprant i mantenint accions, suposant que no comencen amb terribles seleccions d’accions. La solució és posseir unes quantes accions diferents i mantenir-se en accions amb bons models de negoci, avantatges competitius i fort lideratge.

Maneres avançades de guanyar diners a la borsa

La inversió passiva no és de cap manera l’única manera de guanyar diners amb accions o la millor manera. Hi ha molts mètodes més complexos, però requereixen més temps i coneixements, i solen tenir més riscos. Aquests són alguns dels mètodes més comuns per invertir (i en alguns casos operar).

Fons d’inversió i ETF gestionats activament

Tot i que la majoria dels fons gestionats activament (ambdós ETF i fons d’inversió) no superen el mercat quan es tenen en compte els costos, alguns ho fan. Molts inversors amb molt d’èxit mouen diners entre diferents fons per intentar guanyar el mercat. Això requereix, però, molta investigació.

La temptació és perseguir el rendiment invertint en els fons que han tingut un bon rendiment en el passat recent. Tot i això, sovint es produeix un revés i els inversors acaben comprant i venent poc. El truc és trobar els fons que probablement tindran un bon rendiment en el futur, independentment del rendiment passat.

Valorar la inversió

Un inversor de valor compra una acció si creu que el preu en què cotitza una acció és substancialment inferior al seu valor intrínsec. Aquest és el valor dels actius de l’empresa dividit pel nombre d’accions que ha emès i també representa el valor de liquidació de l’empresa.

La compra d’una acció inferior al seu valor us proporciona un marge de seguretat i és possible que pugueu obtenir beneficis sense que l’empresa creixi gens..

Per tant, teniu un desavantatge limitat, amb un gran potencial positiu si es recupera el preu de les accions. La inversió en valor requereix una molt bona comprensió dels comptes de la companyia i dels estats financers.

Invertir en creixement

La inversió en creixement es basa en el creixement dels beneficis i el potencial de creixement dels beneficis. Perquè una empresa augmenti els seus beneficis, ha de fer créixer les vendes o bé ha d’ampliar el seu marge de beneficis. El creixement de les vendes és més fàcil quan creix tot el mercat del seu producte; en cas contrari, l’empresa ha d’augmentar la seva quota de mercat. El creixement del marge sovint resulta de l’efecte de les economies d’escala, ja que els costos fixos creixen a un ritme més lent que les vendes.

El repte per als inversors és que el preu de les accions de creixement normalment reflecteixi una certa quantitat de creixement futur. Si el creixement decep en el futur, el preu de les accions pot semblar excessivament car i caure. Tot i això, la inversió en creixement ha tingut un èxit notable durant les darreres dues dècades, sobretot en el sector tecnològic, que inclou empreses com Apple, Amazon i Facebook. L’altre sector amb empreses de bon creixement és el sector discrecional del consumidor, amb Starbucks i Nike.

Inversió en dividends

Si esteu més interessats en crear un flux d’ingressos que en el creixement del capital, la inversió en dividends és una altra opció. Les empreses paguen dividends per distribuir els beneficis als seus accionistes. Les empreses que paguen dividends solen ser més madures i tenir uns bons marges de benefici.

Sovint hi ha la temptació de comprar les accions amb els rendiments de dividend més alts. Però el factor més important és en realitat la sostenibilitat del dividend. Si una empresa no pot mantenir els pagaments de dividends alts, probablement el preu de les accions s’enfonsarà i perdrà molt més que el vostre dividend. Les millors accions de dividend són aquelles que es poden permetre fàcilment continuar augmentant els seus dividends.

Venda curta

Sí, podeu guanyar diners quan baixen els preus de les accions. Podeu fer-ho mitjançant la venda a curt termini que consisteix a demanar préstec d’accions (per les quals pagueu una comissió) i vendre-les. Quan baixi el preu de les accions, podreu tornar a comprar les accions i retornar-les al prestador.

La reducció de valors és una estratègia avançada i s’ha d’abordar amb precaució. Si hi ha massa valors curts de molts operadors, és probable que el preu es pugui augmentar. Recordeu que per a una posició curta, la pèrdua potencial és il·limitada.

Negociació de parelles

La venda curta permet combinar posicions llargues i curtes. Això vol dir que podeu comprar una acció que espereu tenir un bon rendiment i vendre a curt termini una acció que espereu tenir un rendiment inferior. L’avantatge d’aquesta estratègia és que la posició es cobreix contra una correcció general del mercat.

Va triar un corredor de valors

El primer pas del vostre viatge hauria de ser escollir un corredor de valors. Un corredor que recomanem és Firstrade.

Com guanyar diners en accions Com guanyar diners en accions Com guanyar diners en accions
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Conclusió

Cadascun dels enfocaments d’inversió que s’enumeren aquí requereix un nivell diferent de coneixement, habilitat, gana pel risc, temps i paciència. Trobar l’enfocament adequat significa trobar un estil d’inversió que s’adapti al vostre nivell de coneixement, personalitat, horari i situació financera. La inversió passiva és el millor lloc per començar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner