Per què invertir en Bitcoin?

Hi ha tantes raons per invertir en Bitcoin. Aquest instrument financer únic va canviar el món per sempre i va iniciar la digitalització de l’economia. Bitcoin és molt més que un simple protocol. Representa un canvi fonamental en la política monetària mundial. Per primera vegada, el govern i la política monetària estan separats.

Ningú sap exactament els motius pels quals l’anònim creador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto, va crear Bitcoin. No obstant això, hi ha algunes pistes sobre les seves raons. Per exemple, un missatge críptic està incrustat al bloc Genesis de Bitcoin. El missatge diu: “The Times 03 / Jan / 2009 El canceller a la vora del segon rescat per als bancs” es pot trobar.

Per què invertir en Bitcoin (BTC)?

La majoria dels analistes coincideixen que recuperar el control del vostre futur financer és el missatge que millor transmet la inspiració de Bitcoin. El seu desenvolupament pretenia proporcionar una forma sòlida de diners lliure de la manipulació de factors externs. A diferència de les monedes fiduciàries, no hi ha manera que un govern imprimeixi més Bitcoin. El subministrament és limitat i s’inclou directament al protocol central de la xarxa.

Dades de Bitcoin mitjançant CoinMarketCap

Dades de Bitcoin mitjançant CoinMarketCap

La millor manera d’iniciar la vostra cartera de criptomonedes

El sector criptogràfic és ara més gran que mai. Hi ha milers de plataformes diferents. Cadascuna d’aquestes cadenes de blocs aporta una característica única al mercat. Tot i que moltes d’aquestes plataformes tindran èxit, moltes no. Bitcoin és la cadena de blocs més antiga, més gran i més segura del món. En conseqüència, és el seu únic projecte que segur que existirà mentre la criptomoneda tingui valor.

Oferta limitada (21.000.000 de bitcoins)

Només hi haurà 21.000.000 de Bitcoin creats mai. Aquests bitcoins es publiquen com a recompenses de mineria per incentivar els nodes de xarxa. Les noves recompenses de Bitcoin es distribueixen aproximadament cada deu minuts. D’aquesta manera, Bitcoin proporciona al món la primera moneda predictiva mundial fiable.

Els signes de canvi són evidents al mercat. Aquest mes s’ha vist la firma de mètriques d’inversió MicroStrategy canvieu les reserves de la vostra empresa de Fiat a Bitcoin. La decisió de canviar d’actiu es va produir després que el govern dels Estats Units va emetre al mercat bilions de dòlars en paquets d’estímul com a part del paquet d’estímul pandèmic.

En discutir la decisió, els responsables de la companyia van declarar que, a causa de l’augment de l’oferta de divises fiduciàries al mercat i de la incertesa general que envoltava el coronavirus, Bitcoin proporcionava una millor opció. Van explicar que Bitcoin posseeix moltes mesures antiinflacionistes que la converteixen en una millor inversió a llarg termini.

Aquesta escassetat continua impulsant els preus de Bitcoin a nous nivells. Només han passat 11 anys des que aquesta criptomoneda va entrar al mercat i, en aquest curt període de temps, els preus de Bitcoin s’han disparat. En concret, Bitcoin ha passat d’uns 0,50 dòlars la moneda fins a superar els 20.000 dòlars per moneda. El mercat es va corregir des d’aquests màxims del 2017, però el valor de Bitcoin es manté per sobre dels 10.000 dòlars. Es tracta d’un ROI impressionant que ha convertit els primers inversors en multimilionaris.

Comerç de Bitcoin: anàlisi mitjançant CoinMarketCap

Bitcoin Trading: anàlisi mitjançant CoinMarketCap Bitcoin Trading: anàlisi mitjançant CoinMarketCap

Dels 21 milions de Bitcoin, actualment hi ha més de 18 milions de monedes en circulació. A més, Nakamoto va extraure 1 milió de monedes abans de desaparèixer sense deixar rastre. Aquests Bitcoin mai s’han mogut des d’aquests primers dies. A més, s’ha perdut una gran quantitat de Bitcoin a causa d’un error humà.

Si envieu Bitcoin a una adreça de cartera incorrecta, es perd per sempre. Els estudis demostren que es perden al voltant de 4 milions de BTC per sempre a causa d’aquests errors. Junts, tots aquests factors fan que dels 18 milions de bitcoins extrets, només n’hi hagi 13 milions.

La xarxa Bitcoin augmenta de mida

La xarxa de Bitcoin és més gran que mai. Hi ha més carteres, intercanvis i plataformes disponibles per als usuaris. A més, més proveïdors accepten Bitcoin. Fins i tot hi ha targetes de dèbit i crèdit de Bitcoin que permeten als usuaris gastar el seu Bitcoin a qualsevol lloc que accepti Visa.

Aquestes innovacions, junt amb un creixent sector de Dapp, fan que Bitcoin estigui expandit per al futur previsible. A més, hi ha diversos productes financers basats en Bitcoin de nova generació, com ara EFT, disponibles per al públic. Cadascun d’aquests productes ajuda a incorporar el mercat tradicional al sector criptogràfic.

Els inversors institucionals prenen nota

Sempre que un nou producte basat en Bitcoin entra al sector tradicional, empeny l’adopció de Bitcoin a un nou nivell. Aquestes innovadores eines financeres permeten als usuaris participar al mercat de Bitcoin sense ser directament propietari de Bitcoin. Aquesta estratègia permet als inversors evitar impostos o regulacions pesades sobre criptomonedes.

Recentment, ha sortit a la llum que alguns governs de tot el món han començat a fer-ho atresorar Bitcoin. Aquests països reconeixen l’excel·lent reserva de valor que representa Bitcoin i han decidit cobrir les seves apostes. Molts d’aquests bitcoins van ser confiscacions que van produir enormes beneficis per a les agències governamentals.

Per exemple, els funcionaris búlgars van confiscar més de 200.000 Bitcoin durant una picada de crim organitzat. A més, Suècia, els Estats Units i Corea del Nord tenen fortes participacions de Bitcoin. Des d’aquestes confiscacions, algunes de les monedes han estat subhastades per obtenir devolucions massives. En un cas, U.S. Marshals Service subhastat més de 144.000 BTC al públic per 48 milions de dòlars.

Bitcoin que afegeix noves funcionalitats

Com a projecte principal del mercat, Bitcoin continua veient desenvolupaments innovadors. Lightning Network és una actualització que proporciona a Bitcoin una gran quantitat de noves funcionalitats. Lightning Network és una solució fora de la cadena que utilitza canals de pagament privats per eliminar la congestió de la cadena.

Aquest revolucionari protocol de segona capa també permet a Bitcoin aprofitar les noves tecnologies del mercat. Per exemple, Lightning Network introdueix l’ús d’oracles a la xarxa de Bitcoin. Els oracles són sensors fora de la cadena que poden desencadenar accions en cadena. Els oracles són una de les tecnologies més excitants del mercat. Amplien la usabilitat de les criptomonedes a noves altures.

Una inversió en Bitcoin és una inversió en un mateix

A més de la tecnologia blockchain, hi ha alguna cosa que potencia la xarxa de Bitcoin. Hi ha aquesta creença que la gent del món es mereix millor. Tot sobre Bitcoin va a contracorrent. Realment distribueix un nou nivell d’apoderament financer i demostra com la societat pot evolucionar més enllà dels problemes financers actuals.

Què ens depara el futur

Ningú no us pot dir amb la seguretat del 100% que Bitcoin assolirà les cotes previstes per tants del sector financer. Tot i això, tots els indicis apunten a molts anys més d’adopció de registres. Bitcoin és més que una criptomoneda. És un vot pel control del vostre futur financer.

Comprar Bitcoin (BTC)

Recomanem els intercanvis següents:

Per què invertir en Bitcoin? Per què invertir en Bitcoin? Per què invertir en Bitcoin?
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Promo
banner
Promo
banner